Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jusi

Jusi Ловець емоцій

А я почала вишивати рушник :d64: Тішусь, як слон :connie_pull-pigtail
    І ще вчора накупляла собі резинок для волосся і нову щітку :girl_spruce_up:
    Ось це і все, що я можу дозволити на свою зарплату :girl_crazy:

Останнє редагування: 20 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

О, які тут всі молодці - за вишивання взялися!
    Я мала вчора нервовий вечір, тож нічого не робила, навіть їсти не наготувала. Правда прийшов чоловік і трохи мені настрій підняв. Але вставати до готування в десятій вечора зовсім не хотілося. Тож сьогодні мене чекає їдальня. Благо чоловіка на роботі годують, і то я вам скажу чудесно :girl_yes:.
    А ще згадала врочистість - мінус 2 кг :girl_in_love:. І це без особливих зусиль :girl_crazy:. От би так ще 3 кг і я буду геть щаслива :girl_in_dreams:.
    Всім гарного і продуктивного дня!

• Подобається Подобається x 11
  3. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Такий осінній дощ за вікном. І день осінній, і краєвид...
    А я кричу "Ураааа" :clapping:, бо в моєї коліжаночки нині ДН :rock:! І то ніц, що планувався її приїзд до нас, але не вийшло. Ми і так той сюрприз їй доставимо, ще й бантиком перемотаємо.:superman2:
    Малюк тішить фантазійними перлами і 4-ма сухими снами.:girl_angel:.
    Чоловік і далі намагається переконати весь світ, що перелом то не привід сидіти або лежати...2*:superman2:
    Городина прибрана, почищена і до льоху поскладана :boast:. Часник посаджений, ще й цибулька. Перед морозами залишиться лише вкрити. Два яблука навмисне залишені на дереві, щоб тішити моє око.:nyam2:
    Наближається час робити годівничку.
    І хто скаже, що осінь то зле? Красота!:girl_yes::girl_yes2:
    Дня вам, наповненого очікуванням чогось, може ялинки?

• Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  4. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

А я з самого ранку зла, як холєра! Ну як боротися з тими комунальними службами і державними?
    Вчора робили щось цілий день в щитовій, 5 разів їм відкривала двері в свій загальний коридор, просила в дзвінок не дзвонити- бо не працює і по вікнах не стукати- бо в хаті є мала дитина, щоб не налякався, бо ж так гепають по тім вікні, щоб не вилетіла шиба не дай Бог! Але де ж там!
    Є ще в двох квартирах сусіди, то до них вони не гепають, обов'язково до нас і то в 8:30, коли люди ще можуть спати, не то малі діти, а й дорослі. З таким гипанням можна зі сну з інфарктом проснутися! Ключ в наш коридор примітивний, і я вчора пояснила, як його самому зробити за допомогою болта і болгарки. Але де ж там, то якби дали готовий, то друге діло!
    Відкрила я їм двері . І зробила зауваження, щоб не стукали по вікнах бо викличу поліцію. Вони почали кричати, як мають потрапити до щитової, якщо нікого крім нас немає і тут... О чудо! Сусіди вдома! Повиходили, подивились і назад дивитись телевізор! Ну як такими можна бути?!
    Думала зранку встану з гарним настроєм, вип'ю кави з тортиком. А тепер така зла, що той тортик вділа б їм на голову і кавою зверху полила. Вже нічого не хочу!
    Одне що мене тішить, то мають мені килим сьогодні привезти до хати. Буду сьогодні мати "велике прибирання 3" !
    Всім гарного дня...

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • мімімі мімімі x 1
  5. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я така в кожен похід по магазинам. І кожен раз- як вперше:girl_mad::girl_mad:.
    Все- я пойняла, чого моя душа бажає.
    Дякую за підказочки мм:girl_in_love::girl_in_love:.
    Нині останні випрала.
    Здається.
    Далеко не ховаю. Хочу літа швидше ніж до нас прийде.

Дні такі цікаво-непередбачувано-мімімішні.
    Я і далі в роздумах про житіє.
    Переглянула свої плани на осінь, зрозуміла що таки да- в голові йде повна перестройка.
    Добре, що я вдома. Чай є, солодке є, теееепло й сухо ммм. Пішла я насолоджуватися львівською осінню:girl_in_dreams::girl_in_dreams:.

• Подобається Подобається x 10
  6. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Настрій - відповідний до погоди :cry:

Сьогодні для малого врочистість - ми знову у садок не пішли. Хто б туди пішов, в таку погоду? :girl_haha:
    Всім гарної днини і побільше позитиву!

• Зе бест! Зе бест! x 9
    • Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • мімімі мімімі x 3
  7. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Я думала, я одна така :girl_crazy: Ну нічого - моя з/п - це моя з/п, а чоловікова - то сімейний бюджет.:girl_cool: От тільки я зі своєї "милостиво" заплатила комунальні і навіть не знаю, куди той "хвостик" якнайкраще прилаштувати :scratch_one-s_head:
    Взагалі не розумію, чого то мені вдома сьогодні не сиділось, бо ми з роботою одне одному абсолютно не потрібні. Плани на вечір дуже господарські і трошки рукодільні, якщо бажання творити не видихнеться. Піду, кави вип"ю, чи що..

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 3
  8. Jusi

Jusi Ловець емоцій

А мене щось простуда розбирає. Вже вчора лимон їла, сьогодні молоко купила, буду з маслом пити. Так не хочу тої хімії купляти :girl_sad:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  9. Hexe

Hexe Well-Known Member

Врочистість - мала принцеска вже вдома і виносить моЗг:
    "Мам,ну мааам, ну можна канфету?"
    "ні, в тебе дієта"
    "ну маааааааааааам...ну дай....."
    і так по колу.
    погода така собі осіння, зганяли зранку доздали кров(йолопи в лікарні, не могли в вену манюні потрапити щоб кров на хімію взяти - всі венки поколоті, а кров на ЗАК забули взяти з пальця.), по дорозі додому купили сухарів- будем дієтично чаювати:)
    Доня вдома,тож тре менюшку якусь дієтичну наваяти - мої довгоочікувані суші відтерміновуються.
    малюк кашляє, заробив трахеїт - третю ніч майже не спимо.
    хочу чаю смачного, плед,підвіконня і книгу!як давно я вже не читала,ужос-ужос,тре то виправляти.
    усім здоровля і імбиру в чай в такі сирі осінні дні!!

• мімімі мімімі x 2
  10. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

В мене сьогодні день емоцій. Різних.
    Поїхала в соцзабез оформити допомогу. Вражень море... особливо вразила старша жіночка. На її питання який у нас ЖЕК - я відповіда що Лкп Сокільницьке. Вона на мене аж визвірилась: мені не тре лкп. Мені треба ЖЕК! :girl_crazy:
    Про те шо тебе в черзі з мацьопою ніхто і не думає пропустити вперед - окрема тема.
    Водії - олені. Ні поворотів, їзда проти шерсті, і тд.... Одній дівчинці-брунетці порекомендувала перефарбуватись . Судячи з її бамперу і зовнішнього вигляду - не її колір волосся, не її.

Настрій осінній. Піду зараз варити відповідну зупку-пюре з гарбуза.

Мдя. Погано на мене така погода впливає...
    Головне що в хаті тепло, мирно і всі живі-здорові. Чого і ВАМ бажаю!!!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

В мене сьогодні в групі було 25 дітей. А ти кажеш хто піде :girl_haha:
    Врочистість - дві години солоденького сну в компанії трьох тепленьких і пахнючих мужчин - синульків і кота. Кіт канєшно не дуже пахнючий, особливо мордочка, але дітки пахнуть гарно, ще в них є той солодкий дитячий запах.
    Щось кава в таку погоду слабенько діє. Треба йти собі ще чашечку кави заварити, бо я щось так відчуваю, що буду досипати зараз.
    Запримітила на ДП легінси, так хотіла їх, але нема хап-хап, вже їх купили. А шкода, бо ж зарплату дали, так витратити хочеться, а нема де. Мабуть завтра треба їхати до Львова :mocking:

• Подобається Подобається x 17
  12. irysuk kykysuk

irysuk kykysuk Well-Known Member

А я так чекала сьогодні дощу...... Дурно брала парасолю на роботу :girl_in_dreams: Уявляла, як прийду додому, за вікном дощ, а я сиджу в сухій хаті і вишиваю..... Ех....

• Подобається Подобається x 4
    • Креативно Креативно x 1
  13. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Маю супер-пупер мегаврочистість!
    Сьогодні моїй дівчинці 16 років!)
    Зі вчора не могла вона заснути, ми з нею до 23 год. лежали в одному ліжку (я до неї забралась, нюхала, вдихала ага, думаєте, шістнадцятирічні пахнуть інакше, чим зовсім малюсінькі?нєа)).Говорили, згадували, ну дуже вона пам"ятає моменти з свого зовсім-зовсім дитинства)Ніяк вона не могла заснути, весь час повторюючи,що завтра настане самий крутий день)
    Зранку, ще до шостої сама прокинулась і полились привітання)
    Найкраща подруга в 00.02 написала на стіні в ВК дуже довжелезне привітання, настільки щире, з фотами,де вони разом, що розчулило до сліз) Потім перечитувала смс, які надійшли на телефон від друзів теж після 00.00))
    Наші вітання і спакованих два торти в коледж для одногрупників. Тішусь, що дуже хвалили, я ж сама пекла)
    Потім, як вихор увірвавшись, зі словами,що крутіше не могло бути і з букетом гелевих кульок та декількома томами Кінга в подарунок від одногрупників)
    - Маааам, мене сам декан вітав, ти уявляєш, мам!!!
    -)))
    Так, вона ще тільки першокурсниця і вже затверджена в студентську Раду))
    Потім вибігла і прибігла із здоровим ведмедем і букетом від друга) Потім побігла далі з другом)
    Зараз будемо вечеряти, а в п"ятницю-суботу-неділю будуть далі лунати вітання:з друзями, з родиною, з другом)
    Така смішна, зранку любить з кашою в тарілці бігти на Губку Боба, а ввечері, наніч, читати Кінга)

• Подобається x 22
    • Зе бест! x 10
    • мімімі x 9
    • Не подобається x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
  14. Virner

Virner Well-Known Member

Привіт, посиденьки! Як ви тут?:)
    Ох, і давно ж я не була тут:girl_in_dreams: Але, бачу, всі на місцях :girl_in_love:
    Ну, що ж...це тішить. Оскільки я, нарешті, дома (після "бурних поїзденьок"), то заглядатиму до вас частіше.
    Львів такий Львів. Скучила за цією погодою, за маршрутками скучила, до речі. Проїхалась сьогодні - всі останні новини почула: про вибори, про комунальні, про ціни на продукти, про епідемії:girl_haha:
    Зараз маю хвильку часу - валяюсь в ліжку. Треба спланувати свою діяльність на найближчий час. І взагалі - розставити пріоритети...
    Ех...а так хочеться бути просто дівчинкою :girl_blum:

• Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 1
  15. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А в мене проа - плюс 2 кг...Й теж без особливих зусиль. Тільки шоколадки топтала в 11-12 ночі..Думала, що ГВ рулить й то ніц не зашкодить. Ага. Щаааз. Я маю ломку за нетом )), мій ноут ще не дома, то я маю можливість тільки пізно ввечері сісти щось почитати - й то як чоловік свій не забуде принести...А з мобільного - то не то, дратує...Тільки ІГ там й дивлюся. Погода какашка, а стільки планів мала. Врочистість - підкинула двох старшеньких до мами, то ми з Анею самі на господарстві.

• Подобається Подобається x 15
    • мімімі мімімі x 1
  16. Alstroemeria

Alstroemeria Well-Known Member

І я теж трошки вишиваю після дооовгої перерви:d64:І знову правою рукою і це найбільша врочистість:girl_tender: Бо після травми думала, що вже ніколи не вишиватиму. В планах один дуууже позитивний процесик в подарунок. А ще - завершити вишиванку, яку починала лівою:girl_smile: Правда вишивка таки спричиняє дискомфорт і болісні відчуття, але рукодільна муза не зважає:d64: Ех, як мало потрібно для щастя і як важливо цінувати такі, здавалося б, дрібниці:girl_yes: І ще врочистіть: нарешті поспілкувалася по скайпу з братом і побачила як виросла маленька племіннця:girl_in_love: Кольорових снів усім!!!:kisss:

17. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Чомусь нинішній сірий ранок мене не порадував:girl_sad:... Вчорашній же був точнісінько такий сірий, а радісний..... Пішла поглянула на яблуньки через вікно- вітер збиточний зірвав одне моє яблуко :girl_sad:. І вигляд того яблука на траві такий сиротинський...
    Ну, ви зрозуміли, настрій мій нині 100% меланхолія. Але чи надовго?
    Маю плани і доплановки, і переплановки і ще щось там. І знову "але".
    Йду мудрувати деінде.
    Дня вам з шматком теплоти.:kisss:.

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 3
  18. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Всім привіт! Не знаю як в кого, а в мене настрій гарний! Правда маю одну мороку, але якось воно вирішиться, потім... Проза - то є наш транспорт. Щось останні 2 дні, дуже важко добиратися, всі кудись їдуть. Але часом буває і весело.
    Ото є щира правда.
    Із врочистості, хіба що нарешті приготована вчора вечеря з добрим запасом на днів 2, а може як повезе, то і на 3.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

нарешті і до посиденьок добралася)))
    ранок у мене спокійно-лінивий, попила каву, зібралася на работу..а на роботі....як все незадоволений начальник, ще-м не бачила ніколи щоб людина завжди мала незадоволений вираз лиця)) вже получила свою положену дозу криків і прииниження і як мантру повторюю собі слова "та робота потрібна мені для досвіду, настане відповідний час і я звідси звільнюся" і будую плани на нову роботу, більше того навіть знаю на яку, дав би Бог щоб все вигоріло так як має бути, бо тако їсти собі нерви то явно не надто добре.. то можда писати мемуари, тому я тут ще трохи посиджу, бо тримаюся щоб просто не розплакатисявід образи..так я немаю хто зна якого досвіду роботи, не маю поважного віку, проте то не дає права потсійно принижувати, адже можна зробити спокійне заувадення а можна зробити його таким тоном і в такій манері після якої і людиною-то не сильно почуваєшся.
    слава Богу то середа, ще два дні пекла і вихідні)

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  20. APR

APR Well-Known Member

Настрій такий як погода, навіть не тішить, що через три дні день народження... Купа всього навалилось, з самого ранку понеділка їхали не планово до зубного зі старшою, а потім викликали майстра, бо наш холодильник вкляк .У вівторок знов видзвонювала за тим ... майстром, і весь час якісь відмазки, то зараз мені передзвонять, то перекажуть, то ще щось, а ввечері то взагалі сказали, що майстр у відрядженні :girl_devil:, подзвоніть завтра вони дадуть другого майстра, ага ... З ранку видзвонила сама якусь другу майстерню, приїхали до 12, але втішного мало 2400,00 ремонт, і от не знаю чи варто ремонтувати (холодильнику 12 років), думаю.... Малий розвеселив, каже попроси в св.Миколая новий холодильник, кажу як він нам такий великий холодильник принесе, а ну то попроси гроші, як все просто правда....

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
Статус теми:
Закрита.