Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kandya

Kandya Well-Known Member

Де я вчора була! Кого я вчора бачила! З ким я вчора пила! Це, словами не передати. Я їх звісно якось по окремості і здалеку бачила (а декого навіть зблизька і в роздягалці))), але так, щоб усі вкупу зі мною чокались за одним столом... Хоча ні, брешу. Не чокались... Така неймовірна зустріч, такі відомі люди і такий сумний привід -- рік тому загинув футболіст Андрій Гусін. З цієї нагоди у Львові організували на "Україні" матч пам"яті між ветеранами "Карпат" і "Динамо". Ну але які там ветерани? Шовковський, Алієв і Ко. Після футболу ми поїхали в ресторан. Наплакались... Я вам скажу то так страшно, коли мужики плачуть.... Я всю ніч спати не могла... А сьогодні невиспана і з купою роботи. Зараз буду пробувати скинути трохи на чоловіка (як то добре разом працювати!), але все він не подужає, тому мушу і сама попрацювати. Пішла я

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Інформативно Інформативно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  2. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

@cjomcjomka з днем народження️!
    Люблю сніг! Як побачила в вікні погоду то аж запищала від радості, так і хочеться співати вже джінгл белс...ла-ла-ла-ла-ла! Ех! Тепер точно пахне Новим Роком. Настрій супер! Не зважаючи на те, що малюку потрібно купити верхній зимовий одяг, а він вартує близько 1000 грн. А ще чоловіку куртку і чоботи, мені лиш шапочку потрібно. Ще втішило, що чобітки на малюка ще добрі на грубу шкарпетку .
    А ще я маю таку вихвалялку! Завтра приїдуть мої нові кухонні штори до мене, залишиться тільки підшити їх і тюль і кухня , як нова, хоча нова кухня коштує дорого... І вона не світить мені ще, тому поки так

• Подобається Подобається x 12
    • мімімі мімімі x 2
  3. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

І в мене настрій новорічний такий :girl_smile:. От що значить сніг за вікном. П"ятниця - план зреалізований на 100%.
    Субота - :ed4d70def841dc74b57. Працювали-працювали. На щастя всі городньо-польові-закруточні роботи скінчилися. Ура! :girl_claping:
    Неділя - магазинна. З одної сторони тішуся гарним покупкам, а з іншої - стільки грошей потратили, що аж :girl_cray:. Але ж ніц не зробиш, то вже треба було. Все таке необхідне...
    Але знаєте, яка найбільша врочистість цього тижня - вихідна середа! Уху - живемо! :girl_dance:

• Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Від самого ранечку в голові "Let it snow" :) На роботі - зюзя зюзяна, тому буду небагатослівною. Сьогодні йду за теплими шкарпетончиками для всіх і якимось різдвяно-зігріваючим чайком для себе, в планах ще підстригти малого (а може і нє, холодно ж, хай би гріло троха.. ) і щось зробити із собою. Що конкретно - підкаже наявність вільного часу, настрою і залишок в гаманці, а так варіантів - мільон, з якого боку не глянь, щось я зовсім про себе забула. Та, і ще треба віднайти собі до чобіт "щось, крім джинсів", і бажано потепліше. Словом, одні витрати. З нетерпінням чекаю середи, бо ж вихідний. Вирішила, що подарую мужові "море любові". Дешево, сердито, і "по погоді". Ну, може якихось фруктів на перекуску, щоби доплив. "Берег любові в далекім тумані..."
    Вже починаю готуватися до Миколая, от тільки не придумала, де сховати величеньку книжку для малого.

Останнє редагування: 12 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Це я одна в шоці від зими))?
    Усім привіт)).

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Ух, в мене такі вихідні цікаві видались :connie_pull-pigtail
    В суботу в планах було цілий день, аж до вечора, сидіти із маленьким 8- місячним племінником. Думаю собі, буду мати багато вільного часу, бо не можна нікуди виходити, набрала книжок, вишивання. З того всього, я навіть на хвилинку не присіла :girl_impossible:
    Як не годувала, то змінювала памперси, як не присипляла, то ще і їсти готувала: дуже смачний томатний суп з фрикадельками, салат зі свіжої морвки з часником :good2:
    А в неділю гладила, і гладила. Хто придумав чоловічі штани на кант? :girl_devil:
    Одним словом, набралась жіночої енергії по зав'язку :girl_haha:
    Вчора не барилась, спакувала сумки і бігом додому, до рідної хати, де тихо і спокійно :girl_in_dreams:
    Цілий вечір їла льодяники і читала, читала, читала трилогію "Голодні ігри". Так не хочу, щоб вона закінчувалась :girl_sad:

• Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 1
  7. Kandya

Kandya Well-Known Member

Всі шопінгують, ну і я теж молодець. Цілий тиждень мені Артем розповідав, що в неділю буде сніг, то я в суботу пішла йому чоботи купувати. І Другому номеру купила, хоч їй і не треба була (я на сірих чобітках усі подряпини збиралась лаком для нігтів позамащувати, але потім мені стало соромно: наплодила дітей і чоботи нормальні їм купити не може, то я і другій купила. дуже гарні і чорні. Ото вже точно на два роки будуть, бо пастою замастити совість дозволяє, а от лаком для нігтів -- ні) (Третій і Четвертий -- мають). А собі купила осіння півчобітки, бо ходила в зимових. Питається: нашо я їх купувала? Будуть на весну, у мене нога не росте.

Сьогодні дістала кульок із шапками-шарфами і дуже втішилась, що мені абсолютно нікому нічого не треба купувати на голову. Тому ця зима у мене без особливих фінансових витрат на шопінг

• Подобається Подобається x 9
    • Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
    • Креативно Креативно x 1
  8. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Львів, то правда???То правда,шо у вас вже випав сніг?))))
    Нічого собі)))
    Чоловік обіцяв, що до нас вночі теж прийде сніг, а я йому вірю, ага)))
    ФБ кинув мені в стрічку цитату Людини, яку за її ж досягнення тепер цитує Форбс

12122668_953124528082534_6020012572619972384_n.jpg
    Ну але ж признайтесь, кому не подобається вечір неділі в передчутті наступного ранку, коли всі порозбігаються по роботах і школах)))І тоді тебе чекають п"ять днів валяшок)))

11224529_1713406052270541_3944259515795419416_n.jpg

Ну от, кому що підходить - нехай собі і обирає)Мені до четверга "світить" тільки котячо-лінивий спосіб життя, а потім із завзяттям буду працювати цілих два дні, а після тих двох трудоднів буде субота-неділя)

• Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • мімімі мімімі x 2
  9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

сестра, як про мене написано)
    Відгуляли класно весілля, як добре що не брала дітей
    плани на сьогодні
    а)працювати
    б)витягнути все зимове)
    в)дати дупля що вже скоро зима, сьогодні рано мій мозок того не сприйняв...дивилась і не вірила(
    А так день обіцяє бути лінивим, якась я замучена після вчорашніх танців-шманців
    Гарного дня всім

• мімімі мімімі x 1
  10. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Та то тільки сьогодні зима. Завтра вже знову осінь :blush:
    Я може напишу щось дуже крамольне, але мені замало місяців в осені. Бо ось уже половина жовтня, а там листопад, і все - зима. Зовсім інший настрій, емоції. А я хочу саме цих, осінніх. Я ще навіть не встигла почати ними насолоджуватись. Бо у вересні було тепло, а тут уже сніг. Не так має бути :sad:

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy::d25:
    от тому і хочеться взяти в руки і пательню і качалку водночас, коли питаються: "а тобі не нудно СИДІТИ в декреті?"

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 3
  12. flame

flame невгамовний експериментатор

Ой, мене теж таааак того разу перековбасило, що було бажання тільки лягти і здохнути:hang1:
    і я , але такий гарний біленький, скрипучий, а не тово мокро-болотне паскудство.:bad::bad:
    мало не розплакалася, бо вже знала який то сьогодні трудо-будень буде. Не помилилася. До 11 години так мене довели, що аж ікати почала. 1.5 години не могла позбутися тої біди і найгірше, не могла по-телефону розмовляти. І всі з мене дерли лаха.:girl_devil: Чоловік глянув на погоду і теж нікуди не поїхав - колеса не поміняні, а зимові лежать в гаражі. Но в таку погоду він не захотів йти їх міняти. Ходить по хаті, нудиться і діє мені на нерви. Ше й постійно хоче чогось незрозумілого поїсти. Боже, де в нього то все поміщається, якби я стільки їла - вже би давно тонну важила. :girl_impossible:
    угу, і мені всі кажуть, що я нічого не роблю тільки в хаті сиджу, в неті порпаюся і по телефону розмовляю.diablo: І заздрять:)))
    От власне сьогодні теж - телефони розриваються, світло пропадає, купа документів робиться, борщ вариться, картопля запікається, квіти поливаються, 2 прання переться, літнє взуття миється і сушиться, ягоди перетираються , а я "сиджу і нуджуся":girl_haha:
    вчора, як було заплановано, так і було зроблено. Кіно сподобалося, 100 прийнялося, по магазинах побродилося і настрій пішов догори:girl_yes2:
    Побродили ми вчора по-магазинах з подружкою і я зрозуміла, що на зиму я повністю укомплектована і нічого мені не треба, і ніщо мені не сподобалося. Головне влізти в пуховик, бо я ше нажерла дупу:girl_blush2:. Зато тішуся 8 парами різнокаліберного зимового взуття. А той, не буду показувати пальцем, хто бурчав що нафіга мені стільки, коли я минулого і поза-минулого року купувала якісне взуття, яке коштувало 1500-2000, за 400-500грн, тепер ходить і прицьмокує, чого то він мене не слухав і не купив собі чогось доброго.:girl_blum:
    Мама в таку погоду поперлася в село. Шо їй там в зимній хаті робити? Зато Цезар зранку висунув голову на вулицю, розвернувся і втік на диван біля каміну. Ледво його в обід випхала хоч в туалет сходити. Гектор теж не висовується.
    Всім вдалого продовження дня і теплого затишного вечора:kisss::girl_yes2:

• Подобається Подобається x 20
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 3
    • Смішно Смішно x 1
  13. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я по скайпу... коліжанка недавно вийшла на роботу і тепер постійно розказує як то тяжко (працює в магазині) і як ті люди нервують. А мені так добре (так вона вважає), бо ніхто мене не харить, дитина припильнована, їсти наварено. Ага, щаззз. Учні деколи так дістануть, що хоч головою в стіну (і начальство не відстає від них), дитина вічно в бігах і половина гуртків відпадає, бо в мене такий дурнуватий графік роботи. Їсти то окрема тема, бо деколи навіть гречки звареної нема...
    Але то все фігня! Я влізла в зимовий плащ і то врочистість. Але вже всоте пообіцяла собі взятись за свою дупу і околиці і скинути хоча б 10 кг, бажано до свого ДН.
    Дитина на зиму повністю укомплектована, муж, ніби, теж.
    Післязавтра свято і вихідний в нормальних людей, але я працюю. Треба ще чоловікові щось придумати і купити в подарунок. Нині питалась чи має шкарпетки теплі і чи підштанники ще цілі. Він почав мене підмахувати що то Миколай через мене питає))) А я шо? Я нічо! То ж потрібна вєщь. Тіки от минулого року той Миколай переборщив з подаруноками і запас є))
    Понеділок як завжди з робочим завалом, але якось розгребусь. Ще мене потішили що канікули 2 тижні будуть. тепер треба думати куди дитину сплавляти 2 рази в тиждень коли в мене буде степ.

• мімімі мімімі x 1
  14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а мені - справді добре, але це не означає, що я фігньою страждаю з ранку до ночі.
    Між іншим, що хорошого в нічогонеробінні? Хіба про це всі мріють? я думала, що на мрію тягне хіба що знайти справу свого життя і займатись нею довго і щасливо...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  15. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Глянула зранку і я , гума літня, не ризикнула, як результат - дитина вдома, виносить моСк, щей від вчора світла не було донедавна - веселуха:girl_crazy:.А це ще навіть не зима :girl_mad:львівобленерго свою порцію йпрст вислухало.:girl_phone1:. Добре, що чоловіка нема, бо було б ще веселіше
    Про чоботи- я міряла малому десь місяць тому- було все ОК але після сьогоднішніх дописів мєня тєрзают смутниє сомнєнья, ото буде ще один капітальний вльот, бо ціни на хороше взуття зимове просто :shout:, а ми тільки купили демисезонні, плак. Тішусь, що комбез ще добрий.
    Таки ще б до грудня най би гріло, тож ниньнка холодрига бардзо дрого сі виплати, при чому по всіх параметрах/категоріях життєйських.
    Хто за тепло- мантра задана:girl_yes2:

• Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 2
  16. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

У нас вдома дуже тепло, дрова весело потріскують у котлі в підвалі і це врочистість, що про напалений газ можна не думати, а дров наразі більш, ніж достатньо. Проза - погода, я мала на сьогодні трохи не термінових планів, але дощик з вітром і снігом вкупі з дитиною їх наніц покреслив. Нічого, побігаю завтра. Моя Аня, яка постійно тільки кудись би їздила, знову впадає у зимову сплячку, на вулицю вивести нереально, хоче тільки сидіти біля своєї кухні іграшкової, або читати книжки, сьогодні вийшли на подвір`я, щоб горіхи позбирати, дитина за 3 хв вже просила: "Може ти сама собі горіхи позбираєш, а я піду до хати бавитися, бо тут холодно, мокро і недобре". Наступні спроби витягнути її в магазин за м`ясом, сиром і хлібом не увінчались успіхом, бо лишити її саму вдома, як вона хоче, я не можу і тому ми чемно гріємося в хаті і перебиваємось тим, що є:) Наварили зупи, гречаної каші з молоком, напекли кексів і ніби не голодні:) На вечерю щось певно теж пісне придумаєм. Від дитячих книжок мене вже трохи піднуджує:girl_impossible:, хоч у нас їх багато і можна по тижню не повторюватись, але вже дуже мрію навчити її читати і нехай далі собі сама:))) Букви ніби освоїли, окремі склади виходять, а от в слова ніяк не хочуть складатися:girl_sad: Знаю, ще не час, зарано і що я забагато хочу:girl_crazy:, тому чемно чекаю і читаю сама...
    А завтра у нас заняття, які доця дуже любить (особливо тьотю, яка їх проводить), тому наперед мені обіцяє, що вже точно вийдем за межі подвір`я і будемо більш активними. А сьогодні буде тільки сьогодні. Такі піжамні дні по-своєму цікаві і потрібні і я насолоджуюся тим, що є можливість так їх проводити.
    Теплого і приємного всім вечора!

• Подобається Подобається x 14
    • мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  17. shparynka

shparynka Well-Known Member

Якби ви чули, який в мене голос :wacko: як в якоїсь алкашки. Це того, що я в суботу перший раз ходила на спідвей :rock: . Міжнародні змагання, то вам не хухри-мухри. Були поляки, данці, словени, і наші, звісно- з Рівного і червоноградський хлопчик. Короче, скажу , що якби мені було б років так 14-15, то я б теж була фанаткою гонщиків, бо Вигнала з себе всі негативні емоції. Шкода наших було, бо падали, біднятки, один пролетів аж метрів зо 5, але , на щастя, нічого не зламали. А який смачний запах гарьової доріжки, ням))) муж каже, скипидаром, а я кажу- шоколадом. Кому що. В перервах був шашлик і стограм, бо холодно потім стало. А ще я на секонді в ту саму суботу купила собі модняче нуляче пальто від Джордж за 400 грн. Так що субота була класна!!!
    --- дописи об"єднано, 12 Жовтень 2015 ---
    Ага, і червоноградець Андрій Кобрин зайняв перше місце! Пишаюсь!!!!

• Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  18. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Бувають дні, коли нічого не хочеться, нині такий прозово-ніякий робота-робота і сопливий від алергії ніс .... Якось так... Побачила фотки з Карпат -все вкрито файним снігом, то на хвильку побувала в дитинстві. Як я люблю, коли падає такий файний, лапатий , пухнастий сніг. Годинами могла зачудовано сидіти в дитинстві і дивитися , як землю накриває пухка біла ковдра, як дятел вистукував на дереві під вікном свою робочу пісеньку, синички, які зліталися на годівничку і чубилися з горобцями. В місті нема такого відчуття простору і дива.... яблуко.jpg Все буде добре і всі труднощі подолаю з Божою допомогою. Основне, щоб йти вперед крок за кроком , чого і вам бажаю :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 20
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  19. AilataN

AilataN жива

Дуже вибачаюся, але якого всі тішаться від снігу?
    То СНІГ?
    то мокра єрунда, яку випадковим циклоном занесло у наші краї, і зникне вона так само швидко , як і нападала.
    Перший сніг- це блискучий, хрусткий, чудовий і легкий сніжок, сніжинки, які летять, а не врізаються у щоки і очі, фуу..який там " летіт снов"..
    Загалом- не розумію масового захвату, було би чим. У ФБ страшно зайти- всі ( а хто першіший? )радісно постять зовсім не радісний а-ля сніг, від чого ще противніше.
    Відмітила цей день- пішла у солярій)). Погрітися. О дев"ятій ранку. Солярій, холоднючий як отой сніг , що випав, кріосауна у мене вийшла, а не погрітися)). Обіцяли , що завтра буде краще.
    Цілий день гарно працювала, а потім працювала, а потім- трошки попрацювала :)
    Комп тотально потребує чистки
    Зварила супер смачний куліш
    Пропустили гурток.. ( а тяжко тим , хто не був минулого разу передзвонити і повідомити про зміну розкладу гуртка, а ? особливо, коли в групі 5 дітей? грр)

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  20. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Ух, я вчора поки доїхала з роботи додому, була як бурулька :girl_impossible:
    А вдома таке саме, опалення ще не включене, тільки вода дзюркотіла в батареях, але толку - ноль :girl_sad:
    Я повечеряла і - шубовсь у ліжко, під пухову ковдру, з книжкою :girl_dance:
    Дочитала я вчора "Голодні ігри", яка чудова трилогія :girl_in_love: І закінчилось все так, що я краще би не придумала, любов :girl_blush2:
    Сьогодні працюю, ввечері закупляю все на завтра, щоб у вихідний навіть носа з дому не показувати. А тільки читати, вишивати, спати в тепленькому ліжечку :d25:
    Всім теплого дня :give_heart:

• мімімі мімімі x 1
Статус теми:
Закрита.