Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. flame

flame невгамовний експериментатор

Дівчаточка, перечитала я тут кілька останніх сторінок і дууужжжеее тішуся:girl_claping:. А знаєте чому? Тому, що нема поганих новин, дрібні неприємності до уваги не беремо:girl_yes2: Суцільний позитив і приємні події: дні народження діток і форумлянок, так багато новонароджених, "полку" в щасливому стані прибуває, річниці одружень, нові роботи, нові проекти, подорожі, першачки, випускники. І сама себе від того відчула щасливою людиною:girl_haha: Як згадаю, що ми тут писали минулого року, та навіть кілька місяців тому:girl_impossible:, от не дай Боже знову такого періоду нам ніколи більше. Можливо чорна полоса на ДП минула і ми колективно увійшли в затяжну білу фазу?
    Ну і до теми. Планувала сьогодні одне, а муж зранку кардинально вніс зміни в мої плани. Тому майже цілий день просиділа в кладовці:girl_crazy: Ні, мене не наказали, хоча чо нє. Там вже такий бардак був, що мусово треба було прибрати, бо не було як опустити сходи на стрих:hang1: От як повпливати на чоловіка, щоб він зробив мені там полиці. Всі можливі методи, і кнута і пряника в т.ч. вже перепробувала - не ведеться:ireful1:. Але результат моїх трудів мене потішив:girl_dance: Люблю роботу, результат якої відразу видно, а не треба ще невідомо скільки часу чекати, щоб побачити що з тих старань вийшло.
    я тільки за:girl_dance:
    ага, як западло - то всім:girl_mad:

угу, Телком довів до істерики. Шось в них там глюкнуло і в мене полетіли всі настройки:girl_feminist:. Півтора години я тріпала їм і собі нерви поки все назад настроїла. Майстра можна було викликати тільки на понеділок-вівторок. А як мені працювати без нету? Та ніяк:girl_mad: капець і гаплик. Транспортні сайти - нема, відповідно завантажень - нема, клієнт-банк - нема, відповідно пального- нема, рахунки не скинула - грошей - нема. Тому інтернет - моє всьо:girl_impossible:
    і мене таке чекає. Треба мені терміново гардеробну:girl_yes2:, скільки років можна жити без меблів? Знову треба буде з своєї малесенької шафи всі літні речі поскладати в ящик з якого повитягаються осінні і зимові. Ех, коли вже , ну коли?
    Але, як я вже казала на початку - то такі дрібниці. В хаті горить камін, в холодильнику є їжа, вдома всі здорові і мирно посапують. Сьогодні всі такі чудові дівчата з символічними іменами: Любов, Віра, Надія і Софія отримали вітання, подарунки, квіти, поцілунки. І від мене, вам дівчатка, вітаннячка. І всім-всім-всім кольорових і солодких снів.:girl_yes2::lazy:

• Подобається x 15
    • мімімі x 3
    • Погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • Оптимістично x 1
  2. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я вчора в 21.00 вже спала, така красота :girl_in_love: Сьогодні як нова копійочка :connie_pull-pigtail Зрозуміла, що мені обов'язково потрібно робити дні перезагрузки: не читати, не вишивати, просто лежати, або готувати щось (одна з моїх мрій :girl_blush2:)
    В нас так похолодало, теплого одягу я з дому не взяла. Мушу ходити в шкіряній куртці із зимовим светром під низом, а під джинси одівати підштанники (знайшла якісь котонові лосіни для фітнесу) :girl_impossible:

• Подобається Подобається x 8
  3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

що, я починаю цей день в цій темі? о такій-то годині? Нічого собі, як вчора насвяткувались Віра, Надія, Любоі і Софія і всі, хто поряд :)
    Доброго ранку! Ранок - такий, якого мені вчора бажали. безпохмільний :) ну а в принципі, і похмілллю не дуже було з чого бути - 2 бокала білого вина. Але бодун - він же такий, часом візьме і прийде ледь не сам по собі... а от сьогодні взяв і не прийшов. Хлопці організовано встали, організовано зібрались, організовано поїли і організовано розійшлись (розвелись :)) по місцях своєї "роботи".
    Міні-репетиція в школі була непогана. Дітки віршики до Дня вчителя вивчили, все має бути ОК. Вчора, правда, дехто висловився, що вірш недолугий. А він же мій! ух, злобна я була. Але була зла недовго, пригадала, як чоловік на роботі видруковував для мене - і довелось зробити кілька копій для співробітників, бо хвалили того віршика
    Маю настільки вільну половину дня, що прям аж думаю, чим зайнятись :)
    хоча, вже придумала. Відпочиваю. по 12 матиму приємну гостю. Потім матиму Дми і трошки роботи. І далі відпочиватиму. Лінтяйка я, ага :)
    а ще - дуже мені вдався торт. так що чекайте мене незабаром в "-60" :):):)
    всім солодкого спокійного відпочинкового осіннього дня!

• Подобається x 11
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
  4. Inglor

Inglor Well-Known Member

Привіт. Настрій в мене вже тху-тху, гарний. Надіюсь, його ніхто не зіпсує.
    Так гарно сонечко світить, а ми далі сидимо в хаті. Щоб не скучати, вирішила сьогодні спекти печенька, чим і займусь, як тільки положу своїх бешкетників спати.
    Гарного дня всім.
    ПИси: дякую всім, хто мене підтримав і розраджував, і ПП в вівторок. Я Вас всіх щиро ЛЮ:give_heart:

Останнє редагування: 1 Жовтень 2015
    • Подобається Подобається x 14
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  5. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Я перемінлива як погода, настрій нікудишній, щось мене гнітить, а що не знаю. Хочу щось кардинально змінити, знаю в якому напрямку, а як ще не придумала
    Нехай би вже прийшли ті кд бо я мозгами поїду, або себе задолбаю, або.... самій від себе тошно
    В жилєтку не піду бо загалом як написала @flame все добре, але терміново треба щось міняти

• Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
    • Креативно Креативно x 1
  6. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

А я така забембана! Ааааа! Вікна вимила, їсти зготувала, з дитиною прогулялись, мию поки посуд. В хаті стало трохи тепліше, бо ввімкнули рушникосушку в ванній, то вже позитив! Йду речі ще знімлю, які висохли, щоб на дарма не висіли собі там на одинокому балконі.
    А в планах на сьогодні було цілий день вишивати і гуляти з малюком... Ех! Мрії...мрії....

• Подобається Подобається x 6
  7. Shamna

Shamna Мамуся

З дня на день мають прийти КД, а вже тиждень мучить мене жорстокий ПМС. Нічого толком не можу їсти, відразу починає нудити, тягне живіт, настрій взагалі до одного місця.
    Хочеться якихось кардинальних змін, але ще не придумала в чому саме, так щоб потім то не вилізло боком. Чешуться руки обстригти волосся коротко або перефарбувтися, але знаю що потім буду страшенно про то жаліти, тож поки купила собі безколірну хну і буду просто покращувати стан волосся.
    То певно осінь так на мене впливає:girl_sad:
    Якась печалька на мене напала, йду пошукаю фільм для покращення настрою.
    Гарного вечора всім:kisss:

• мімімі мімімі x 3
  8. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Чудо-день.
    Про мої іменини сама без нагадування згадала аж 1 людина... Я не зациклена на дні Ангела, тому мене це не засмутило, просто напросився неприємний висновок: проблем цього року в людей побільшало, немає часу на такі дрібниці.
    Отож вітаю всіх Ір, Ірин, Ірусь, Ірочок з днем Ангела! Бажаю вам здоров*я багааато, кохання ще більше, і щоб фінанси співали лише веселих пісень :girl_dance::girl_dance:
    А ще такий прикол: за два дні спустили 1000 наших рідних гривень, нічого не купуючи. Як? Чоловік порушив ПДР і накрився бойлер...

• мімімі мімімі x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Тупо! Тупо! x 1
  9. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

До мене прийшов, але я позбирала себе до купки і з гордо піднятою головою на тонюніх шпильках в 15 см погребла на роботу. Зважаючи на те, що Хмельницького зараз не вулиця, а катакомби, - цей тест я пройшла на ура. Особливо, якщо звечора був прийнятий коктейль з горілки, віскі та вина.
    Вечір пройшов на диво чудесно і зовсім неплановано. Мене то трохи бісило, але все вийшло. Отже, приймала я вчора вітання, аж втомилась. І раптом подзвонила моя коліжаночка, яку я вже давно не виділа. Притарабанилась до мене на роботу, щоб поцьомати. В ітогє ми опинились вдома з мішком продуктів. Рудий був спихнутий з хати з наказом не вертатись до 20.00, поки я не приготую вечерю.
    Поки він прийшов, я вже наварганила мяска і печериць, але при тому всьому ми з коліжанкою потринділи і приговорили майже пів пляшки. То так кльово було: я порпалась на кухні при накритому столі, а вона розказувала мені про життя-буття. Рудий прийшов і свято продовжилось. Я вже давно так не реготала в такій теплій компанії.
    А потім... А потім ми провели коліжанку на таксО, Рудий вигуляв пса, ми посварились "для прілічія" і таки да... я отримала свій подарунок :girl_blush2:
    А нині... А нині Рудий заслаб, піднявся йому тиск , а в мене на приході КД. А це означає ще одну врочистість - завтра в мене вихідний з валянням в ліжку і нічогонеробленням .
    Іменин нам побільше. І приємних річниць.
    Ваша ДВ :kisss:

• мімімі мімімі x 2
    • Креативно Креативно x 1
  10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Пішла готуватися до нових віз:girl_spruce_up:.
    Ги.
    А мені в ЦЗ кажуть- ми вам гроші на власну справу дамо. Тіко от курсів не буде. Та то нічо, ви ж у нас розумна, по тестах вилитий підприємець, і з вищою освітою:girl_crazy::girl_crazy:.
    Чує моє серце хм. І що ж воно чує:girl_crazy::girl_crazy:?
    Було би файно).
    Я би ще поширила отой позитив на усі теми на ДП:girl_dance::girl_dance::girl_dance:.

По темі- чую ПМС іде.
    Тео мене нервує своїм шумом вже другий день. Значить точно йде. Мені календарика не тре з тим ділом- тіко прагну тишини- значить приплилі:girl_haha:.
    Усім гарної сонячної п'ятниці і мегатеплих вихідних.
    О, вихідні- я ж таки зібралась закривати сезон шашликів:girl_dance::girl_dance:.
    Хто ще такий:connie_pull-pigtail?

Забула додати- нова прикмета до файних перемін- це коли чоловік окрім знання де які продукти купляти взнав де які автосалони.
    Хтось на ДП вже перевіряв правдивість:connie_pull-pigtail?

11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

• Подобається Подобається x 2
  12. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Вмене сьогодні ну дуууже насичений день. Від ранку дістає моя Казявочка. То подай то принеси. Пообіцяла тапкотерапію. Трохи помогає.
    В обід з мамою і малою поїхали на закупи продуктів. Все добре окрім завершення.. моя мама заходячи в підїзд шпортається за поріг і розпластується на підлозі тримаючи в двох руках сумки((( мені трохи серце не стало. Вдарилась в коліно і подряпала руку. :sad:
    А вже в спільному коридорі моя... піпіпі сусідка з старих трухлявих ящиків викидала минулорічну гнилу бульбу... двері навстіж - і все моє взуття, візочок, малої велік напоказ всімкомунехочу. А сморід.... визвірилась я на неї добряче.

Ще й літак коханому затримали майже на годину.

Але все закінчилось все як мало б бути: дитьо построєне і чемна. Мій тато забрав маму машиною додому, аби з вдареним коліном не ходила. Чоловік вдома і це означає, що я вже не буду свого пузожителя вмовляти зачекати.

Все. Розслабилась. І я вже не кусюча :)
    Всім солодких снів!!! :d25:

• мімімі мімімі x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Сьогодні зранку 0 градусів по Цельсію :girl_impossible: Вже би рукавички не завадили :girl_in_dreams:
    Я вчора прийшла додому і пекла деруни :ed4d70def841dc74b57 Якась фантастика :girl_haha:
    А сьогодні п'ятниця і приїжджає моя сестричка, ми будемо бавитись з племінниками і впадати в дитинство :connie_pull-pigtail
    Вчора я вийшла з роботи і була вражена, як гарно надворі, яка чудова осінь, а я все пропускаю, не бачу дня :girl_sad:
    Дівчата, хто в декреті або просто домогосподарки, Ви такі щасливі, насолоджуйтесь цим :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Ліниве завершення лінивого робочого тижня. Відмінились сьогодні мої ділові справи, в Дми два уроки. Отже з 11.00 і до айкідо ми вільні, як птахи. Тільки вечерю зварити. А потім хлопці хай складають лего, а я буду... шити :) треба трошки переробити одну свою спідницю. Знаю, що не вмію :) і знаю, що в мене все получиться.
    Єдина прозова проза - Мурашечка якось недобре почувається, не можу зрозуміти, що їй не те. Прокинулась нині вночі, і ми з нею до 06.30 не спали. Пою її мятним чаєм, чекаю, чи не проявиться чогось... краще б не проявлялось, а лягла б вона спати.
    втім, про "спати" мені зараз краще не писати, а то ляжу - і прокинусь в понеділок :) а ще ж цілий чудовий сонячний день п'ятниці. тож чудового всім завершення робочого тижня!
    --- дописи об"єднано, 2 Жовтень 2015 ---
    насолоджуюсь щодня і цілодобово. це справді щоденне свято!

• Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 1
  15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

осінь, зимнооо... сидимо наразі вдома, гріємося з К як можемо:cofee: може потім ще вийдемо на прогулянку. кажуть на вихідних буде до +21, то треба буде скористатися моментом і пофотографуватися десь у парку:girl_tender:
    Катруся мене "мучить" від ранку -" мама, читая", а мені вже так ті книжечки набридли) деколи так начитаюся, аж а голові дзвенить:girl_crazy:. добре, що навчили дитину любити літературу, але мені інколи реально забагато. треба починати вчити абетку-нехай сама собі читає:girl_blum:

сьогодні врочистість-в коханого іменини. подаруночок зранку подарований. ще планую спекти його улюблений сирник з курагою і шоколадною поливкою. ще знаю ,що мріє про пельмені, але не впевнена чи подужаю їх зробити разом з К, бо то буде армагедон по всій кухні:suicide:, тому перенесемо на майбутнє))
    МУШУ сьогодні перебрати\відсортувати фотографії за рік і нарешті замовити аби роздрукували. завжди це роблю до дня народження доні(бо більшість знимок з нею,звичайно:girl_in_love:), але цього року трохи запізнилася, тож треба надолужувати. ну і альбом треба десь знайти файний і недорогий:)
    ну і проза, то звісно прибирання
    а взагалі, сьогодні п*Ятниця-єс, єс, єс! не перепрацьовуйтеся!!!:kisss:

• Подобається Подобається x 11
  16. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ненависні кд. Уйма планів, які скасовуються, бо почуваюсь тюленем викинутим на берег. Хочу спати, але малюк поцьомав і хоче ням, а цьомчиком він не наїсться , того тре встати і дати дитю ням. Добре що їсти варити не треба. Зараз наїмося і гуляти

• Подобається Подобається x 6
  17. Kandya

Kandya Well-Known Member

У мене проза в перемішку із врочистістю: поламався комп (зарядка точніше), а роботи трохи є, тому приїхала на роботу. А тут завжди свято! Правда холодно. Дуже холодно!

Зараз попрацюю, чоловік позбирає дітей із шкіл-садочків-дзюдо -- і ипоїдемо на дачу гриби шукати (кажуть, що ближні ліси дуже грибні). я, правда, на шпильках і у білому плащі, але подіваюсь, що чоловік мені привезе щось перевзутисьб і передітись. Ну, хоча, вні може і забути. Наприклад, у пологовий на випуску, коли було мінус 15 він вирішив, що букету квітів буде достатрньо. І я така вся -- в халаті і з квітами...

Ой, дівки, читаю я про епідемію менінгіту і аж мене від спогадів підтрушує. Найбільше не можу пережити те, що в обід у нас була лікарка із поліклініки, яка побачила на животі висипку і сказала, що то алергія... А там вже всі симптоми менінггіту були (ну я тоді ще про них не знала). Ніколи не хотіла про цей менінгіт писати, бо аж руки тресуться, але раз епідемія -- напишу вам "із практики", щоб ви знали. Бо проінформований, значить озброєний.

Отже перше: температура до 39-40 і рвота майже одночасно починається. Тому я спочатку подумала, що рвота від отруєння, чи від високої темпеартури... Якщо ви дали щось від температури, температура падає до 36,6 і дитина всерівно квола і далі рве -- викликаєте швидку, або самі вйо на Мечнікова -- там відділення з менінгітами. Побачили висипку -- то вапше викликаєте швидку і зразу кричите, що підозра на менінггіт, тоді до вас приїде реанімаційна із мигалками. Ну і ще два симтоми -- голова болить, і коли дитина лежить, ви їй так голову піднімайте: якщо підборіддя до бороди (тієї ямочки на шиї) не дістає -- 95 % менігіту. ще якось по ногам перевіряють, але я того не знаю.

лікування: відразу дають антибіотик і гормон, ну і купу там крапельниць. Скажу вам, що хвороба виліковується повністю і полегшення настає вже на 2 день. Але основне -- вчасно почати лікування. Тобто якщо дитина хоч одну ніч поспить із менінгітом (ми не спали, вчасно в лікарню поїхали), що вже багато відсотків ймовірності ускладнень: зір, слух і інші....

Тому в такий час епідемій фраза "не займайтесь" самолікуванням як ніколи слушна. Повірте, якщо ви викличете "швидку" і швидка вам поставить діагноз "ГРВ", а не менінгіт, то лікарі не розізляться, а навпаки втішаться (вони ж люди!), що ваша підозра не підтвердилась.

Ну і ще один моменть. Якщо вас все ж госпіталізують, це ще не 100% менінгіт. для цього потрібно взяти пункцію. Я дуже боялась цього слова... Але немає чого боятись! Та голочка, як волосинка, а персонал настільки навчений, що роблять це дуже добре. вОПШЕМ, НЕ ХВОРАЙТЕ!

• Інформативно Інформативно x 12
    • Корисно Корисно x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  18. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Якийсь в мене такий незрозумілий стан цілий тиждень: то сижу без настрою, то раптом настрій робиться прекрасним. Ще якби закохалася... Мабуть пмс стає яскравіше вираженим.
    От вчора літала "як на крилах": прибігла додому, їсти наготувала, така вся щаслива скакала.
    Сьогодні знов літаю, але певно вже на мітлі... Сама не знаю що хочу: чи то притовкти когось чи то посидіти в куточку і поплакати.
    І то таке через день... Мої вже певне в шоці з мене, але мовчать і тільки переглядаються... Бояться :girl_crazy:
    Врочистіть теж є - наразі не буду хвалитися, бо ще квитки не купила. Але я вже в очікуванні вихідних.
    На випадок як до понеділка мене тут не буде, то побажаю всім гарних, сонячних і теплих вихідних!

• Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 1
  19. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Врочистість- потроху виздоровлюємо.:girl_claping: Як не дивно, малюк швидше ніж я. Хоча феєрверки і лєнти пускав він,:girl_yes2::girl_yes: а я просто тихо "памірала" :skull: . От такими "феєрверками" ми річницю цьогорічну зустріли!:flag of truce: Креативно і незабутьно, то факт!
    Є в тому і плюси- готувати ніц не тре було, алкоголь то взагані анріал, ну і найкращий подарунок "ура, він вже 4 години не рвав!!!!":preved:
    Малюк виросте спражнім хлопом,:russian_ru: -вчора вечором поїв-пор.гав-ліг поперек ліжка-засунув свої зимні ноги до мене- на всі питання і пропозиції відповів "ні"- і заснув! Мужик 100% класичний!
    Ще вас не цілуємо, бо ми заразні ще мабуть:aggressive:.

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 4
  20. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Дуже даремно ви так подумали. От в мене теж є знайомі Ірини, але я їх вітаю 18 травня, бо знаю,що саме в цей день іменини. За цю дату навіть не чула...За такою логікою, можна людей щомісяця вітати, а Марій та Іванів, то взагалі мало не щодня:girl_crazy::girl_haha:
    День сьогодні якийсь шалений, замок, який недавно на черевичках поміняла, полетів, деякі люди трохи розчарували (хоч може і не спеціально), та ще й в маршрутці причепилась якась крейзі бабуля, .Коротше кажучи, зовсім дурний день...

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.