Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

В мене нині день проекцій. Тобто все читане на ДП, проектується на мене , і тому я помічаю лишень три теми: малюк підхопив вірусяку і рве :girl_cray:; плани-планування-ікупезнакупароботи-псу під хвіст:girl_cray:; і ,не бум порушувати потоку річниць, -післязавтра наша:girl_angel:.
    Коротко про все.
    Ось така я нині малослівна буду.

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  2. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ого ! Всіх з річницями! Щастя і довголітнього кохання вашим подружжям!
    А нам вже краще! Я кашляю, але горло майже не болить, малюк немає температури. Сьогодні пройшлись в магазин з малюком, а з нами таке класне трапилось
    Їхала патрульна служба поліції по нашому дворику, і малюк почав махати ручкою до них, і тут машина призупиняється трохи, опускається вікно, і пан-поліцай кричить з машини махаючи рукою привіт : Привіт! Хлопчику, привіт!
    В мене шок, але я розсміялася з того . Синочок чуть на мене як мавпочка не виліз з криками: Дядя! Го! Піть! (Переклад: Дядя в машині махав привіт). Потім цілу дорогу розказував мені про дядю в машині

• Подобається x 13
    • Зе бест! x 3
    • Смішно x 2
    • мімімі x 2
    • Креативно x 1
  3. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Чує-чує моя дупа, що насувається багааато роботи.
    І від того є ідея: піти і собі поспати, поки спить соплива малеча. А в малечі такиииий нежить, якого вже давно не було. Текучо-булькаючий.
    Треба друканути флаєри до однієї події, до якої лишилось менше 2 тижнів, а я - головний організатор. Поки маю 2 варіанти, треба ще третій, дуже лаконічний.
    Ай, піду посплю мабуть...)

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
    • Креативно Креативно x 1
  4. Shamna

Shamna Мамуся

Якщо не враховувати холодригу в хаті, то сьогодні в мене чудовий день.
    Доня спить вже 2,5 години, я зробила новий манікюрчик і чекаю чоловіка.
    Возив він мій ноут на ремонт, але сказали, що вони такого не роблять, так що наразі я заполонила його комп’ютер. А це гарантія того, що мій ноут буде зроблено найближчим часом.
    Доня виспиться і підемо до мами, розрухаємося трохи і може зігріємося. А наразі йду собі ще одне горнятко чаю закалатаю, вже 3-тє:cofee:
    Всім гарного дня і тепла:kisss:

• Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 1
  5. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Я щось троха змерзла і не можу зігрітись. Якраз той стан "або я хора, або буду хора".
    Роботи багацько і то трохи напрягає, але коли подумаю про ЗП то тішить.
    Зранку я чемно відскакала годину на степі, навіть не халявила через втому. Трохи мене бісить що не можу швидко вивчити звязки і деколи почуваю себе троха не альо)) То прийшла домів і на кухні повторяла всі рухи, ніби запам*ятала. тепер надіюсь що в четвер тренерка не поміняє все заново і я буду звізда))
    Все решта рівно. Дитина вчиться, губить зошити. Я працюю, муж в селі хату перекриває. Обіцяв нині-завтра приїхати.
    Я себе вирішила потішити і купила жовтий лак для нігтів. І то нічо що сьогодні в кишенях вітер)) То я така геройка бо завтра має бути ЗП.
    А ще чекаю суботи, бо домовлялись з друзяками відкрити сезон в сауні. Щось мої старечі кості хочуть тепла))

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 2
  6. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Розкажу і я вам трохи про наші врочистості.
    №1 За вікном дощик. А врочистість в тому, що він почався, коли ми з Малинкою вже повернулися додому після того, як провели хлопців до школи.
    А це, між іншим, врочистість №2 - до школи пішли вже обоє. Менший вже (майже) здоровий, і ми відбулися без ліків зовсім, хоч і Т була досить висока, і кашель і нежить. Але це - вже в минулому!
    Врочистість №3 - у мене найкращий чоловік в світі. (ну, це не новина, але щоразу усвідомлювати приємно :girl_in_love:). Незважаючи на те, що на роботі йому треба бути вже о 7 ранку, сьогодні він допоміг мені з перекусом і ланчем до школи для хлопців. Коли прийшла на кухню ( ні, таки прилізла - бо фактично безсонна ніч з Малинкою була, вона успішно перейняла естафету ГРВІ у брата, того, що вже сьогодні до школи пішов), то розчулилась мало не до сліз - їжа приготвана і попакована, а поруч з горнятком кави для мене (зазвичай коханий приносить мені його в ліжко - перед тим, як виходить з хати, але сьогодні дав мені можливисть поспати трошки довше) записочка "зроблено з любов'ю".

Врочистість №4 - донечка після тої ж таки безсонної нічки,+ ранкова прогулянка на свіжому повітрі, + врочистіть №1(дощова, читати - сонна погода) гарно спить вже другу годину, що стало підгрунтям для врочистості №5 - я таки позаймалась бодіфлексом!(бо думала вже, що з тим всім сьогодні це не вдасться).
    Ну, і на останок - я дуже сподіваюсь, що буде ще й врочистість №6 - я знайду час повишивати))

П.С. У кожної прози є "інший бік медалі" :girl_wink: Бажаю усім зветрати увагу саме на нього - тоді в нашому житті завжди будуть лише врочистості!

• Подобається x 14
    • Зе бест! x 6
    • мімімі x 6
    • Погоджуюся x 1
    • Оптимістично x 1
  7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ех, в мого Марка сьогодні травматичний день - впав з драбини, двічі, попікся об гарячу пательню...й то ми з чоловіком були двоє на кухні. Біг, знову впав...
    Сашкині уроки навіть не перевіряла.
    Вирішила підняти настрій випічкою, якраз подивилася фото тортика @Марта2 . Спекла по тому рецепту..І перевела продукти ((, в мене якась солена фігня вийшла. В рецепті пише 1 ч.л. солі. Не знаю, чи то моя сіль якась солоніша, чи що ( в мене була морська йодована). Ще пекла вівсяні печенька, але пробуватиму вже завтра - на них остання надія, пахнули гарно. Ото, називається, в "кои то веки" вирішила спекти щось.
    З того всього лажу по нет-магазинах, щось хочу, сама не знаю, що...

• мімімі мімімі x 3
  8. flame

flame невгамовний експериментатор

а моя сьогоднішня врочистість. Накінець-то після 3 днів мого доколупування чоловік виніс морозильну камеру на її постійне місце дислокації. Перед тим ще включила її на пів години, щоб послухати, як працює, бо начиталася в неті всякої фігні, як вона диринчить і тарабанить. Моя наразі тихіше працює ніж холодильник. Сподіваюся, що так і буде далі. Тому на завтра маю купу роботи з перекладанням з 2 морозилок в одну і посортую собі все окремо. Навіть наліпки на шуфляди собі нині зробила:girl_haha: І ше здається мені, що знайдеться провіант, який піде в смітник. Потім треба буде розморозити і помити стару морозилку.
    ооооо, для мене о зараз найболючіша тема. Моїй похресниці в п"ятницю 15 і я ніяк не можу придумати подарунок. @arushka, хелп:girl_yes2:
    наразі ніяк, просто малює моя уява картинки. Транспортна рутина заважає.
    ага, а всі дивуються чого ж то я так люблю їздити до Польші на закупи, як то така мурдація:girl_wink:
    і не дивно - кінець кварталу, звіти:hang1: Знов тонна макулатури, сурпер подарунок від системи звітності - якісь геморойні нововведення і зависша система. Ну а як без того, без того було би занадто просто, а наша податкова машина такого не може допустити, то треба, щоб було "мучітєльно больно":girl_devil:
    і мене треба поганяти. 3 сорочки з 5 я віддала своїй кравчині, ну бо реально розумію, що не подужаю того сама. А на тому, що залишилося не тільки не пришила жодної бісеринки, навіть не випрала ше:girl_blush2: Треба мені доброго прискорення виписати. З понеділка, бо на завтра маю купу роботи, в четверг манікюр, а в п"ятницю чекають мене мандри. Правда, ше не знаю куда - чи то в Тернопіль, чи в Буковель:girl_impossible: Ще не визначилися куми де буде ДН похресниці.
    Всім спокійної ніченьки і солодких снів:girl_yes2:

Останнє редагування: 30 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 14
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  9. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

А в мене як не впрошування то домовляння :girl_in_dreams:: мого лікаря з четверга по неділю не було. А тут з понеділка по четвер чоловік в відрядженні за кордоном. Ггг от я і прошу своє чудо-чадо дочекатися то лікаря то татка. Щоб були на пологах всі кого я хочу :girl_claping:

В мене мама на "чергуванні" ночує 2й день. То так доообре... смакотульки робимо собі: як не кекс з грушами то баклажани смажені помащені часничком і кілечка помідорів зверху. Мммм їж поки ще можна!:blush:

Не можу ніяк заснути - мале "гапцацульки" влаштувало. А я хочу спатоньки... нічо, зараз задобрю пузожителя корівкою :girl_blush2:- мо якраз втишиться :girl_smile:

• мімімі мімімі x 7
  10. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Яссно.
    То можна з тобов за кумпанію буде їздити, та:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail?
    Я тіко другу візу зроблю:girl_in_dreams:.
    Так шо- бацаєм:girl_crazy::girl_crazy:?
    Ну бо я жду отмашки від перших дописувачок @Akina і @arushka .

По темі- не те, що б одна проза ну бо в мене того діла не буває, та грр наша няня захворіла. І не так то вже і зле бо всі ми люди та у мене щось все валиться і нині ааа я ж нині у театр, а няні не буде, бабусі усі в танку, а коханий мужа має дуже серйозну вилазку по роботі. Ухх, @Akina, я не знаходжу няні для Тео на вечір. Та і той Тео :girl_mad: цими днями геть не хоче нікого окрім мами(я би вже когось попросила з подруг). Нєнушозанафіг:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:- раз в пятілетку в театр зібралася(особисто мій декрет чому чому, а театрам геть сприяти бачу не хоче), а тут таке.
    Якщо я таки не вирулю то все- бажаю вам файнющої вистави:kisss:.

Написати щось із врочності:girl_crazy:?
    Дай подумаю що мене того тижня гріє найбільше:girl_in_dreams::girl_in_dreams::girl_in_dreams:(театр наразі не рахую, ех) ).
    О, згадала- в суботу йдемо з друзями закривати сезон шашликів:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:. Ніяк не пойму, що мене з того всього тішить найбільше- шашлики, закривати сезон чи те що з друзями:girl_haha::girl_haha:. Та головне, що тішить:girl_yes2:.

Всім гарної середи:kisss:.
    --- дописи об"єднано, 30 Вересень 2015 ---
    Ото у всіх таке, та?
    Ну бо я ги- ФОП відкриваю:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:.

• Інформативно Інформативно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Всіх вітаю з надзвичайно врочистим днем!
    Спочатку - вітаю Дмитрика з 7м днем народження. За ці 7 років з бджілки виросла людина :) яка я щаслива, що в мене є ВеликийСин.
    А ще вітаю @Divchyna vesna і всіх Любась, свою Вірусю і всіх інших Вірусь, а також Надійок з іменинами.
    Ну і ще - цьогоріч це не дуже моє свято, але по-любому поряд стояла - з Днем перекладача, шановні колеги! Бажаю успіхів творчих і кар'єрних, і щоб без труднощів перекладу :)
    врочистого всім дня. Як питиму каву, то ще повернусь

• Подобається Подобається x 18
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 3
  12. arushka

arushka завжди досягаю мети

ми своїй купили шкіряний браслет Пандора і 1 намистинку, то була довольна як слон. Решта намистинок має докуповуватись за результатами навчання. Вересень показав, що ми з чоловіком вроді вляпались:scratch_one-s_head:, дитина вчиться на самі 5:)))
    Ну або сертифікат на закупи в якийсь молодіжний магазин, бо, як правило, в такому віці їм подобається такий одяг, що моя баба впала би в обморок, якби побачила мою доцю в її улюблених речах:rock: А якщо ще й відправити її на закупи не з мамою, а з подружкою, ооооо, тоді в доціка відкривається третя чакра, і її два тижні можна прикадати до ран і возити на виставки супердітей:girl_haha:

отмахую:don-t_mention:
    Все, пішла працювати, всім гарного врочистого дня!
    @Divchyna vesna, цьом тобі:kisss:

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Смішно Смішно x 2
  13. Made in USSR

Першим ділом вітаю всіх Вірусь, Любась, Надійок і Софійок з іменинами! Нехай збувається все задумане і навіть більше)))
    Я далі шукаю позитиву у всьому. Наразі мене тішить... тут я зависла. Незай мене тішить середа, бо по прогнозах то найскладніший робочий день в мене. Завтра маю тільки один урок і ще один коротесенький в суботу. Треба зібратись з силами і таки відпрацювати сьогодні як має бути.
    Ну і ще вчорашня врочистість, то Сашковий випавший зуб. Такий смішнючий він тепер))) А ще той зуб дитина так хотіла заховати під подушку не то для мишки, не то для феї, а в результаті загубила. Десь валяється в мене в хаті дитячий зуб, а де?
    Все, я мушу тікати, бо роботи вагон, а час іде.
    Всім гарного дня, а іменинницям безпохмільного завтра)))

• мімімі мімімі x 2
  14. Jusi

Jusi Ловець емоцій

І я вітаю Всіх іменинниць зі святом Віри, Надії і Любові і їх матері Софії. Нехай віра, надія, любов і мудрість будуть Вашими супутниками ціле життя :give_rose:
    У мене на календарі ще пише, що сьогодні Всеукраїнський день бібліотек :girl_smile:
    А вчора у мене був такий день, такий день :connie_pull-pigtail На роботі виключили світло (певно знову почались планові відключення) і вже в 14.00 я була вільна :girl_in_love:Пішла по магазинах шукати снапи. В моєму місті навіть ніхто про таке не чув :girl_sad: Але зате пригляділа собі коломийське домотканне полотно на рушник з дуже широким спектром ширини.
    Прийшла додому, зробила підливку з шампіньйонів і вирішила щось почитати. На порядку денному у мене була трилогія "Голодні ігри". Від 17.00 до 00.30 я прочитала перший том :girl_blush2: Це з переривами на вечерю і душ. Там так гарно описувалась смачна їжа, що їсти я хотіла безперестанку :girl_haha: Я захоплена цим твором, чомусь завжди думала, що це не мій стиль і т.д. В п'ятницю подивлюсь екранізацію і з понеділка приступлю до другої частини :girl_wink:

15. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

о, як я могла забути про Софійок! Вітаю-вітаю!

мамам іменинників теж бажано. Бо завтра о 08.45 маю бути взірцем серйозності на репетиції в школі, а нині ввечері (після 16.00, ггг) мої "градусні" фантазії почнуть втілюватись у життя. Хочу (і буду :)) бокал (і не один :)) ігристого вина зі слайсами замороженої дині і полуниці
    ото я п'ю каву, сушу лак на нігтях і вигляд маю надзвичайно лінтяйський. а насправді стільки всього робиться. Хліб печеться, компот і яйця варяться, йогурт заквашується. Білизна сохне. Встигла тільки помріяти, щоб і вечеря сама зробилась - як подібні плани вимальовуються. Святкову вечерю нам готує нині Дмитриків хресний, ура! Я тільки торт спекла вчора і якісь салатики, підходящі до суші, приготую. А все решта зробить наш майстер суші. Ліпшого подарунку від нього годі й чекати. Тим більше, що прийде він не сам, а з синочком і доцею, яких страшенно люблять мої діти, а отже - всі будуть разом бавитись в кімнаті. І з чарівною дружиною, яка складе мені компанію на коктейльчик, поки ми будемо робити вигляд, що допомагаємо з суші :) А ще прийдуть Дмитрикові баба і дідо, і забава буде дика :) прогнозую армагеддець і апокаліпсець в хаті, ситих і задоволених всіх, і будильники на завтра ставлю на усьому, на чому можна :)
    ну і звісно, нині в мене ні роботи ні поїздок. Тільки дім, діти, врочистість, привітання і спогади. Нині йшла зі школи з малявками і згадала наші перші прогулянки з крихітним Дмитрусею у візочку. Ми часто гуляли на стадіоні, - і тоді школа і взагалі таке вже "старше" дитинство здавалось таким неймовірно далеким... Мій джмелик, який повністю змінив мій світ. Вчора попросив взяти його на ручки, а важить вже як пів мене. І по зросту скоро претендуватиме на переднє крісло в авті. Руки в нього такі м'якесенькі, але досить вже великі. І голос такий хлопчачий гарний :) Він у мене дуже класний. Тому ми нині день почали з того, що зайшли до невеличкої церкви і помолились - подякували, що він у нас є.

• Подобається Подобається x 18
    • мімімі мімімі x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  16. Made in USSR

Є, є врочистість!!! Моя учениця здала екзамен на 76 зі 100!!! Юху!!! Для неї то супер результат, бо зірок з неба не хапала і я реально переживала за неї))) Тепер можна спати спокійно.

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  17. Shamna

Shamna Мамуся

Вітаю всіх сьогоднішніх іменинниць з днем Ангела! Нехай Господь вас оберігає і усе задумане збувається:kisss::kisss::kisss:

Сьогодні мала купу роботи, з якою вже успішно справилася. Чекала мене купа речей, які потрібно було якимось чином поскладати уже і без того переповнену шафу. Трохи мені допоміг чоловік і все успішно поскладане.
    Доня ніяк не хотіла вкладатися на обідній сон, цілу годину крутила мені голову, казала що хоче на горщик, а потім тікала від мене. Але вже майже годину спить з татком в обнімочку і сподіваюся, що стільки ж часу ще буде спати.
    Є у мене врочистість - муж завіз мій ноут у ремонт і обіцяли, що завтра він буде готовий:girl_claping::girl_claping: Жду...
    Хочу ще спекти один смаколик на вечір, бо в вечері в нас перегляд МастерШефу, а на порожній шлунок я його дивитися не можу.
    Тож йду братися за роботу.
    Всім гарного закінчення дня:kisss:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Holly

Holly Moderator

Ох, дівчата такий гарний день, але так нерви попсули у держустанові, що капець. Але повертаюсь до мегаврочистості. У нас сьогодні супер свято - 9 років подружнього життя. Колись я думала, що це так багато. А зараз здається якихось 2-3 роки минуло. Святкування ми перенесли на пізніше, нині день минув як звично. Їздили по справах. Роботу нині пропустила. Зараз вкладемо діточок, візьмемо теплого чаю і дивитимемось якийсь фільм. Всіх іменинників зі святом, солодких обіймів і поцілунків :kisss::kisss::kisss:

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 1
  19. Veresk

Veresk Well-Known Member

І в нас сьогодні родинне свято-9 років,як одружилися і продовжуємо кохати один одного! Шампанське (фраголіно) випито, святкова вечеря і тортик зїли, дітей спати поклали. Тепер є трохи часу на себе і ДП!

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

з врочистості-закрутили нині з мужом 6л яблучного соку:girl_cool:)
    а вчора без проблем здала папери на субсидію(а раптом вийде?:connie_pull-pigtail). правда обіцяють нарахувати з вересня, а в квитанціях буде перерахунок аж у грудні. побачимо...
    вчора спала як той сурок разом з К і вночі, і вдень:lazy:. трохи відійшла вже від тої мега-гостини з родичами. і хоч за місяць в нас аж 2 дні народження, святкувати точно не буду-буду сидіти вже на валізах до ПБ
    холод і сморід надворі мене нині зовсім не потішив:help:. але таки погуляла з донею. куртка не сходиться на пузі, тож в хід пішли шалики і премудрі "морські" вузли на шиї:girl_crazy:
    такі справи.... завтра не планується ніц особливого. ну і добре, хочу спокою:girl_yes2:

• мімімі мімімі x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.