Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Inglor

Inglor Well-Known Member

Дякую, вже випила дві.
    Вот-вот. Ще вчора, я писала, як хочу на роботу. А сьогодні, зранку, коли чоловік під таку зливу виходив з дому, зрозуміла, що нікуди я йти не хочу.
    Але минув дощ, а з ним і моє небажання.

Знаєте, чого я хочу коли падає дощ. Всістися на підвіконник, замотавшись в плед, з чашкою гарячого чаю , і спостерігаючи за дощем, мріяти про щось. Але це точно не здійсненне наразі бажання. Бо діти, коли бачать мене біля вікна, то одразу кричать, щоб я взяла їх на руки. Тому я до вікна, без крайньої потреби, близько не підходжу. Лише споглядаю з далеку.

Романтичної всім п'ятниці:girl_wink:.

• Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  2. Shamna

Shamna Мамуся

Мене сьогоднішня погода добиває, ніяк не можу зібратися докупи.
    Зранку ледь злізла з ліжка, і то якби доня мене не розбудила довго би ще дрихнула.
    Поки поснідала, прибрала трохи, а вже 12 год, а на обід ще нічого не готово. Тоді ми з доціком швиденько в магазин махнули, по дорозі вималювалося меню. Далі кухня, а от тепер доня спить, а я думаю, що варто було зробити собі кави, бо засинаю. Але є можливість випити свій зелений чайок і вложитися біля малечі покімарити. Але чи варто, бо потім буду ще більше схожа на сонну муху. Йду краще помию голову і наведу марафет, доня прокинеться помандруємо до мами.
    Всім гарного закінчення робочого тижня:kisss:

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

в мене сьогодні кухонний день:ed4d70def841dc74b57. завтра в нашої Кетрін день народження і я почала помаленьку підготовку до нашого родинного паті:drinks:. маємо два дні святкувань-субота для хресних, неділя для дідусів\бабусів. тому роботу розклала на 2 дні, щоб не бути зовсім як вичавлений лимон. поки все під контролем і навіть досить ненапряжно:i-m_so_happy:. ще як зараз доня швидко засне, то я навіть повишиваю-відпочину:d64:. ще маю спекти тортик і м*яско потушкувати:cools:
    завтра наш татко остаточно поприбирає(бо каштани, жолуді, сухі листочки, тісто для ліпки далі рулять по всій хаті), я наріжу салатиків і вуаля!-гості, ми вас чекаємо:preved:
    всі тут каву п*ють, а я люблю чай. і хоч мені зараз не дуже можна, але випила вже певно 5 горнят:nyam2:.
    гарної усім п*ятниці і чудових вихідних! нехай дощики не зіпсують вам настрій!:kisss:

• мімімі мімімі x 2
  4. arushka

arushka завжди досягаю мети

В мене сьогодні один з небагатьох днів, коли я вдома сама, хоч тільки до обіду, і це врочистість:rock:
    Зранку всіх нагодувала, випровадила з хати. Руки потягнулись до швабри, то я сама собі надавала по пальцьОх, і пішла ще трохи поспати

і я, і я, але тепер декілька днів певні не буду так сидіти
    Сиджу я, значить, сьогодні, вся така мрійлива, і за якийсь час відчуваю, що хтось сверлить мене поглядом. Навела різкість, а то якийсь вуйко інтелігентної зовнішності стоїть і мені усміхається:hi: Виявляється, я дивилась просто на нього, але думки блукали, а він подумав, що то я за ним заглядаю:blush: Так нєудобна палучілась:))) Добре, що чоловік не засік
    В хаті творчий безлад, їсти наварено цілий холодильник, але щось ніц з того, що є, не хочу
    Робота мене не чіпляється, то що я буду її намус робити? не буду:girl_nea:
    Добре, хоч накопала себе трохи потренуватись, то хоч одненьку корисну справу можна в сьогоднішньому списку викреслювати
    Тепер собі думаю, чи то робити швиденько все далі по списку, чи то переписати список?:girl_crazy:
    Вихідні на носі, треба придумати,як їх цікаво провести
    Всім тепла!

Останнє редагування: 25 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 15
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Я вже дома.
    Так мені сьогодні день довго тягнувся, що я вже не знала чим ще можна нагрузити своїх учнів :download: Занять як таких не було, але мені скучно сидіти і дивитись як вони бавляться, тому естафети пішли в хід і організувала мацьопикам екскурсію.
    Додомцю мене привіз один поважний пан, наш районний депутат. Мило поспілкувались про життя села. Які ті депутати перед виборами всі білі і пухнасті, немає слів :girl_angel: Все питав чим може мені допомогти. Я вже бува насмілилась просити, щоб прийшов допомогти картоплю копати, але стрималась. Тепер думаю, може таки треба було сказати, ой та моя чемність :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 15
    • Смішно Смішно x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  6. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ой, а в нас сьогодні продуктивний день - Влад від вражень, певно, досі спати ніяк не вкладеться. Зранечку продали за пару гривень Владові минулорічні черевики і так як з"явилися нарешті в моєму порожньому гаманці гроші, то вирішили ми їх одразу потратити (нє, не на шоколадки , і не на бульбу і цибулю - ми пішли з малим вперше в ляльковий театр :girl_dance:
    Влад на початку вистави хвилин 10 дуже сварився "включити світло, закрити назад штори" (куліси :girl_crazy:), але потім придивився і на диво висидів до кінця. Найбільше, правда, його вразило коли на поклін вийшли актори - він геть не зрозумів що то за дяді-тьоті, звідки вони взялися і яке відношення вони мають до ведмежат :girl_haha:
    По дорозі додому в маршрутці всім довкола роказував що "ми були в тітяті на виставі, там медежатка заядку йобили, макайони їли...(і далі довгий перелік що вони ще робили), а потім кінець... і ми поїхали до-до-му" :girl_crazy:
    А по дорозі додому заїхали ще в поліклініку за довідкою - може нарешті в понеділок знов підем в садок - "попитка №3", цікаво чи цього разу хоч до кінця тижня доходить :girl_in_dreams:
    Тепер ще треба якусь "кашу з топора" зварити (ну бо з продуктів після театру грошей нам вистачило лише на кабачок, хліб, яблука і помідори :girl_haha:), тому, напевно, буде в нас рисово-овочева запіканка і печені яблука на десерт. :)
    А день нині гарний, бо ми готувалися до дощу і холоду, а було тепло і місцями навіть сонячно :girl_tender:

Останнє редагування: 25 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 17
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 2
  7. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Дівчата як я за вами скучила!!!!!!!!!!
    Звітую: тато поїхав на 10 днів на процедури ми вирішили переїхати до них і конкретно зайнятись будовою. Вийшло, зробили багато, найбільше тішусь що свекор поштукатурив гараж(і ще побілив), там тепер красота+ сьогодні зробили нову буду-халабуду для нашої псіни(лось на 70 кг приблизно і росту 1.70 на задніх лапах)
    а загалом чим довше я живу там тим більше я хочу додомцю. там холодно, сиро і все не моє. нема інтернету, телевізор забирають діти, холоднюща ванна(думаю свою зроблю меншу). Одним словом якщо колись переїду то тільки коли все буде готове так як я хочу.
    Сьогодні не витримала і втікла додому, думала що це ми померзли і засоплились, але читаю що тут таких багато.Мучать мене фінанси-стільки витрат з будовою, ледве складаю той пазл щоб все було добре. Хочу міліон долярів( і постійного інтернету
    Лю вас і скучаю

• Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 3
  8. Марта2

Марта2 Well-Known Member

В мене цей тиждень видався шалено важким, старший хворів, але вже все ок, менша ужасно капризна, з рук не злазить, чоловіка спина прихопила, все впало мені на руки, в школі замахують , то купити, то відксерити, на то здати, блін я вже така виснажена, така якась знервована тим всім, хочеться вийти на вулицю і
    Але піду спати краще, усім надобраніч

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 2
  9. flame

flame невгамовний експериментатор

Оооойййй, погода, ой погода. Та не на мої ж то підстаркуваті кості:hang1:Ще й вчорашні невтішні новини від рідняток моїх. Змучена і не виспана - заснула нині десь біля 6,в 5-30 ще пильнувала блискавки і громи, слухала зливу, а потім вже не пам"ятаю. Телефони підняли мене в 7-35:negative:. Проснулася і пошкодувала, що маю голову, було таке враження, що одягнули мені металевий круг з шипами і по-трохи затягували болти. :suicide:Ну, але вставати було мусово.
    Вчора ще й з @nibysh , працювали і співали пісеньку про "смуглянку-молдаванку". Але шо мені, шо їй - до смуглянок, як до неба рачки. Але виноград збирали, ловили погоду. Тепер нехай мордується з тим центнером, а я за 3 місяці приїду на вино:girl_blum::girl_haha:
    Працювала, як сонна муха. Ще й світло сьогодні 3 рази пропадало на 40-50 хв.
    Приїхала моя морозилка. Ну, шо вам сказати:hang1: Та маленька, що в мене зараз є - як робочий кінь-ваговоз. А то во чудо сучасної техніки - лєбедь бєлая, навіть страшно в неї шось там напихати. Хрусьне відразу. Нє, як ті мої старі металеві кошики. Мало того, що з доставкою був шкандаль, то ше й таке двояке враження. Ну, нічо - будем пробувати приноровитися. Чи то я полюбляю все тверде, надійне і міцне:girl_flag_of_truce:
    Завтра має бути п. Галя. Алілуя:girl_tender: Вже місяць ніхто не робив генерального прибирання. Тиждень до мого від"їзду вона все зробила, потім 2 тижні - глобальний бардак в хаті, потім я , як змогла трохи навела порядок. А завтра моя хатка буде сіяти і тішити око:girl_dance:. Ще й маю завтра в Рудно навести ідеальний порядок на цвинтарі. Дуже сподіваюся, що погода мене не підведе.
    Зараз допечеться курка і я піду зариватися в перини-подушки.
    Всім солодких снів і метеонезалежності:girl_bye::kisss:

Останнє редагування: 26 Вересень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  10. jassystay

jassystay Well-Known Sceptic :p

Проза: все, вже всі хворі, і чоловік, і доня. А я ще від позавчора. :sad:

Прозище: дощщщ...

Врочистість. Нарешті! Зробила! Перший малесенький крок із втілення в життя свого першого власного бізнес-проєкту!!! :)

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  11. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Бажаю мати і на шоколадку:kisss:.
    Ага, правильно.
    Тіко не для нас:girl_crazy:.
    Я не дуже в курсі що там в кошильку у мужа. Того тижня стресів вистарчає і без того:girl_haha::girl_haha::girl_haha:. Та список на завтрашній шоппінг в Польщі я собі приготувала:girl_dance:.
    Моя пані нині не змогла прийти.
    Та завтра у нас бабця на хазяйстві. Мо якраз:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail.

Третя ночі, а мені не спиться.
    Тиждень такий насичений на події шо ну. Більша половина йде геть не так, як я собі науявляла. Добре, що хоч позитив у кожній справі видно на ліцо. За це і вип'єм. Смачного маминого сочку з яблук. І спааааааааати. Бо ще трошки і можна не лягати:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:.
    В списку закупок стоїть у мене кава?
    А ну да, я ж кави не п'ю.
    Значить срочно спати.
    Усіх лю.
    Гарної суботи:kisss:.

• Подобається Подобається x 6
  12. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Дівчата, я дочитала... Дочитала 10 сторінок, які ви настрочили з минулого тижня :girl_haha:
    Це врочистість, бо тепер чемно можна щось писати і помаленьку підчитувати.
    @Jusi , я би радила почитати про спеції для початку. Нмсд, правильно підібрані спеції можуть робити дива з усіма продуктами.
    @Khrystik , вітаю з дн донечки! Хай буде здорова і щаслива!
    @jassystay , у нас з Вами однакова врочистість:girl_claping::girl_cool:
    Малеча соплива, фінанси співають пісень - то проза.
    Трохи адаптувались до садочка. І я, і Аня. - то ще одна врочистість.

Гарних вихідних вам усім!
    ...а я пішла малювати бедриків, потім кину фото у відповідну тему:girl_haha:

@Валентина Соболь , як здоров*я?

• Інформативно Інформативно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  13. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Настрій - немов на крилах)
    Попереду майже тиждень вихідних, сьогодні вночі повертається чоловік з відрядження, від понеділка не було поряд, погода не жарка і не дощова - якраз те,що треба, прибирання з донькою зробили вчора під літній дощ із сміхом тріпали коврики), в четвер відбулось випадкове знайомство, що перетворилось в атмосферу, в ту атмосферу,за якою скучила і знаю,що воно моє,хоч вже і недосяжне)Знайомство з чоловіком, яке повернув мене у студентське життя, бувший викладач історії давньої української та зарубіжної літератур, латині, а тепер викладач історії в економічному університеті, при якому в коледжі навчається моя донька) Насміялись, позгадували, ще встигла поспілкуватись з викладачем журналістики з педагогічного - аййййй, як це класно, в такому собі бомонді побувала, а все почалось з лавочки, на якій грілась, читаючи книгу, поки до мене не підсів цей сивий мужчина)Таки правда-випадковостей не буває))
    А зараз?Поснідала і буду придумувати собі день)
    А поки?Поки підспівую під черговий шедевр Вакарчука:
    Десь там, у океані подій, Десь там, на висоті моїх мрій, Десь там, там, де панує любов, І я відчуваю, як серце співає, Як поруч з тобою життя починається знов!!!!!!!!!!
    Всім МЕГА ЛЮБОВІ!

• Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 2
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  14. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Сиджу засмаркана і харюся. Води нема. А коли нема води, я нічого не роблю. В принципі це - мій девіз па жізні :girl_haha:. Але якого милого я нині зрання прокинулась далі хвора і після корпоративу о восьмій і сиджу як засватана. Немитий посуд після сніданку наганяє на мене дику злість і депресняк. В планах борщ, то буде на кухні бардак ше той. Але жерти мус, бо в холодильнику одиноко стоїть пів каструльки тушеної картоплі. І опрідільонно вона там сумує.
    Добре, що нема Рудого, бо літав би як той віник. Але він з дебільним смішком: "Мені не доклали, коли вода буде" кудись звалив.
    Отже, одна проза. Відсутність води, шмарклі і ПМС - жестяковий набір .
    Пішла я далі харитись.

• Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 1
  15. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

в мене є і я висуваюсь в Вашу сторону, принести пару баклашок?))))
    Десь мій вчорашній настрій втік... Нині в планах прибирання, вариво і домашній СПА салон. Ну як СПА, така міні процедурка)) Помити голову і почистити п*ятки, відмазок вже нема, гель куплений. Ще планую якусь маску на волосся, але то вже по ходу. Нині ввечері маємо заплановано зустріч з друзяками. Єдина радість.
    Іду я розгрібатись з кухонними завалами і готувати їсти мужу. Щось вчора пельмені його не надихнули і весь вечір пройшов під знаком "Нє влєзай, убйот!"

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  16. Divchyna vesna

Я знала, що світ не без добрих людей.
    Дякую, моя дорогенька! Але в нас сторони тепер троха різні. Я на Підзамче тусуюсь :girl_smile:

17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Ти трохи переплутала - сокирою я проблеми вирішую, а паличкою - чаклую. Часом навіть сама собі тою паличкою якраз чаклую і проблеми :connie_pull-pigtail

В мене КД, я хочу в ванну і їсти. Можна навіть в ванні їсти. Тільки щоб голову не мити, бо потім її довго сушити потрібно. Не саму голову, а волосся :girl_blum:
    Поки що обклалась книжками і зошитами, пишу планування на тиждень. Настрій піднімають дітлашки, які час від часу прибігають і показують всілякі сценки смішні. Щойно придумали про Вінні Пуха, то я реально безперестанку хвилин 5 сміялась. Креативщики мої маленькі ))
    Коханий муж мав на днюху до колєги їхати, але передумав. Привезе нам ввечері якоїсь смакоти і будемо собі самі забавлятись.

Йду собі кавусі заварю і ватрушку з*їм. Може роздуплюсь трохи, бо так спати хочу, що вже те планування носом майже пишу.

• Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 3
  18. Divchyna vesna

Водички в крані начаклуй :girl_in_dreams:.
    Отже, щойно продавчині в магазині, де я купую воду, потішили, що того "щєстє" з водом на цілий день. Так що, била-нє била, а я пішла добивати кухню і доводити її до стану повний армагєддєц. Жерти ще ніхто не відміняв, а срач приберу, коли живильна рідина потече з крана.
    Прублєма з виходком, бо щось мене жаба тисне лити туди куплену воду по 16 герене. Маю надію, що широкий ґосподар привезе для того діла джерельної і задурно.
    Пи.Си. Щоб не злитись, то я помалу цмулю собі щось алкогольне .
    Пи.Пи.Си. А як ви думаєте? Якщо забити бобіка, не помити посуд, не зварити їсти і я хмільна посеред того всьо - то Рудий сильно перепудиться? Картинка гарна буде чи не очєнь?:girl_haha:

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 1
  19. arushka

arushka завжди досягаю мети

Значиться, так: планувались рухливі вихідні з гулянням в лісі, збиранням грибів (як будуть) або жовтих листків. Всі плани почались і скінчились в ліжку:girl_blush2:І не думайте всякі глупості, спали ми:girl_blum:, всі поголовно, навіть дитина і комар, який не давав жити пів ночі
    Перша прокинулась я, зробила ревізію своїх фасадів, і зрозуміла, що треба йти займатись спортом

щоб вже точно свалу не було, перед спортом я пофарбувала волосся, хош-не-хош, мусила мити
    Тепер планую нести ту всю красу в широкі маси, висунутись зі всім колгоспом з хати, трохи провітритись, ну і
    на вечір ніхто не відміняв:girl_wink:
    Всім кому треба -води, кому треба- шампанського/вина/ітд!:drinks:

• Подобається Подобається x 11
  20. Holly

Holly Moderator

Врочистість. Зранку мала одну роботу, від якої отримую релакс і задоволення. Після того поїхали в КК тратити зароблені гроші ггггг. Накупляла різних намистинок, буду собі прикраси до вишиванки робити. Поїли смачненького морозива з горішками і карамеллю. Потім заїхали замовили мені подарунок на 9 річницю. Буде аж 15 жовтня, але ж буде))) І наостанок заїхали до куми на каву. Мій солодкий похресничок 3 жовтня буде мати аж 1 рочок. Тепер от сиджу і думаю - йти прибирати, чи відпочивати

• мімімі мімімі x 2
Статус теми:
Закрита.