Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Останнє редагування: 18 Вересень 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Відмітили вступ на рідну землю келихом шампана?)
    Ну якщо теплО для нас привезене Вами з Канади, то ми всі дружно Вас відправимо перед Різдвом за канадською зимою)

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
  3. arushka

arushka завжди досягаю мети

особисто я погнала б до вазонків, поливати-купати-іт.д.:girl_in_dreams:
    варіант 2: готували їсти різко пострунківшому чоловікові?
    Народ, сьогодні тяпницяяяяя!!!:rock:
    Кава випита, каша зварена, навіть масаж майже антицелюлітний зроблений. Кому треба-здаю рецепт: кидаєте прати улюблений "ранковий" халат, а зняти його з сушарки просите чоловіка, зранку, з світлою вірою в людей, халат вдягаєте, отримуєте масаж д...пи двома прищепками, які хтось :girl_mad: навіть не подумав відчепити, і вже з ідеально гладенькою шкірою продовжуєте ранкові справи:connie_pull-pigtail
    Планів знову мульон, але на вихідні хочу бути з незахаращеною головою, тому маю стимул швидко все поробити
    Всім ненапряжної тяпниці!

• Подобається Подобається x 16
    • Смішно Смішно x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

:) дякую. Мені дуже треба такого побажання.
    Кава ще не зварена, наразі випита тільки водичка з медом та лимоном.
    планів багато, але дуже хочеться, щоб все минуло ненапряжно. Особливо вечірній візит до ще одного зубного лікаря з Дмитриком.
    Всім гарної п'ятниці і щоб вихідні виправдали очікування!

• Подобається Подобається x 13
  5. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

А я настрою чомусь не маю. Сьогодні ввечері їду в село, щось так не хочу... Зараз маю йти на ринок по продукти, а малюк спанькає ще і я не хочу будити його. Ще б не забути за комунальні послуги заплатити.
    Моя дорога родина дається про себе знати всезнаючимифроськами, а мене такі люди бісять до безпам'яті.
    @flame побачила орхідеї і почала сварити собак? Але я б почала плакати і цілювати землю, тобто підлогу рідної хати.
    Всім гарного і легкого дня

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Я сьогодні прокинулась з диким бажанням прибирати:girl_impossible:. Відправила хлопців і взялися з доціком до роботи. Ще нема й 10 год, як я вже перемила стіни, двері, дзеркала, помила(читати вилизала) туалет і ванну. Себе помила. Коли вкладала волосся, то зрозуміла, що пора в перукарню, тому маю в планах записатися на стрижку, бо коси то довгі але такі посічені через сонце, зато так гарно вигоріло, такі пасма, ніби мальоване. Зараз доцік досипає, я марафечусь і йдемо на вулицю:girl_cool:
    Усім вдалого дня, завтра субота, юхуу, а в неділю у нас день міста, тому ми будемо на гульках:girl_dance:

• Подобається Подобається x 11
  7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

в хаті срач, а я на ДП висю)) Зараз маю урок, потім треба гнати на закупи. Знаєте що мій муж замовив? Смаженої мойви! Оті смердючі лупиздрики я маю купити і насмажити, бо "йому вже другий день пахне". І не відмовиш, блін)) Вчора пробувала чанахами відкупитись, не повівся.
    Сьогодні п*ятниця і це радує. Маю два легких уроки, потім сусідка приведе свого мучня на науку, а потім ВОЛЯ!!! Нє, в суботу теж маю урок, але маленький і ненапряжний, тому то не рахується. От тепер думаю чи то нині робити прибирання і мати два дні вільних, чи вже завтра з новими силами братись за ту каторгу... Не можу придумати. Хочу два дні вільних, але нині так мене все болить. А чого? А бо я вчора була на степі!!! Думала що коні там двину, але нарвалась на похвалу тренерки і все виявилось на таким складним. Тепер лишилось перебороти свою лінь і не профукати абонемент. бо я то можу)))
    А ще муж вчора потішив що його колєга жениться. Я так тішуся!!! Той колєга дуже хороший і милий, нехай у нього все буде добре! Так що моє бажання гульбану потрошки отримує реальні обриси, ттт))) Казав муж що візьме мене на забаву як буду чемна:girl_haha: А з цього виходить що таки мойві бути)))

• Подобається Подобається x 13
  8. Kandya

Kandya Well-Known Member

О, ідея! Я таке люблю, але востаннє їла точно 10 років тому. Якраз чоловік з села повертається, пива поп"єм під то діло. Хоча ні, я то чистити не буду((( Хіба як апетиту чоловікові нагоню -- хай чистить
    А я вчора щиро сподівалась малу вкласти і таки поприбирати, але сама заснула. Тому сьогодні
    Аааяяйй! Дивись на неї! Інтриги тут розводить, загадками мєтає... Та ти б ліпше який шабаш органзізувала, в живу розказала. Заодно б усім того кленового сиропу налила (хоча шо воно таке?. Ми під роботою сік кленовий збирали -- то так собі...)

• Подобається Подобається x 1
  9. Made in USSR

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Креативно Креативно x 1
  10. cjomcjomka

я не витримала і сходила на попередню консультацію без Дми. Мені важливо поговорити з лікарем, побачити, що вона відповідає на запитання, відчути її ставлення до дітей і її налаштування на лікування. Враження позитивне. Побажайте нам успіху.
    А зараз я і малюсінькі дітки - їмо. Знаєте що? Сирник з грушею і родзинками, як же це смачно і корисно!

маю подібний графік, але потім в мене ще айкідо і зубний.
    І ще - стабільне питання - їжа в хаті. Багатодітні будні - це коли вариш все баняками - і баняки порожніють швидше, ніж наварені нові. А про швидкість зникання випічки вапше мовчу :) Під літр какао пляцочки випаровуються на очах :)

• Подобається Подобається x 4
  11. Made in USSR

в мене печаль, Саша не хоче ходити на карате(( Я вже не знаю як його мотивувати. То така проза вже протягом 2 тижнів триває...

12. cjomcjomka

а давно ходить?
    бо якщо нещодавно, то, може, справді спробувати щось інше?

13. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

Доброго ранку, дівки))
    Врочистість - то пятниця)) а ще врочистість - вчора приїхала сесептра з якою давно дуже не бачилися. попили кави про все поговорили))) а ще врочистість - в коханого скоро день народженяня, і так як фінанси мої не в найліпшому стані, то дуже тішуся що змогла знайти гарну сорочку за оптимальну ціну)) і якість дуже хороша))
    а проза - те що і все, купа проблем, які не знати як розгребти..але потрохи заспокоюю голову, що над нами ще є Бог і раз забрав мого татуня ло себе, то тепер точно мусить заопікуватися мною))
    головне щоб всі здорові були, ар решта - якось дастся рада, правда ж?

• Подобається Подобається x 6
  14. Kandya

Kandya Well-Known Member

Ну може йому там нудно, може тренер не підходить, а може то не його спорт? Ми минулого року ходилди на плавання і спортивну гімнастику, то перші кілька місяців просто простояв в басенй і проплакав, а потім поплив. А гімнастика, то кожен раз не хочу..... А от цього року на футбол пішов, то живе тієї секцією. І гімнастику на дзюдо поміняли -- то дуже йому подобається, вони там ігри грають (зомбі їхня любов). І як на мене, то дзюдо цікавіше за карате, бо то можна пошарпатися, там вони тіпа обнімаються і хто кому на ногу більше разів стане, чи хто кого на спину кине, ну то вони вже відриваються. А карате... Як на мене, воно як гімнастика: монотонно робиш одне і те саме, відточуючи удар (чи вправу)

• Подобається Подобається x 2
  15. Made in USSR

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В нас третя ночі, ми не спимо, дивимося мультики, бавимось ляльками і їмо все підряд...Зате в обідній час нас просто вирубує. Вже вчора обіцяла собі дитину розбудити після двох годин обіднього сну. В результаті сама біля неї заснула і проспали більше 5 годин... Поки чоловік з роботи не прийшов. Їсти відповідно не приготувала, тому замовили суші. Які ж вони нам були смачні після українських...Зараз подумую про те, щоб зварити борщ на сніданок.. І коли ми вже перейдем на наш звичний Тихоокеанський час? Відпустка вдалась, одним словом!

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. cjomcjomka

я трохи займалась карате в дитинстві і кинула - зажорсткий спорт для мене виявився.
    пробуйте, дивіться.

18. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

А в мене другий день вср@ним навиворіть....
    Вчора просиділа в ПБ весь день - в лікаря була дуже складна операція-кесарське. Пригнала додому - мужа брат вже чекав. Мала нагодувати його смачнющим (якніколивдалим) борщиком - а його колєга з АТО приїхав до Львова швидше на 2 год. Все що брату перепало перед дорогою - це булочки з часником. Обіцяв що буде наст тижня - тоді і все встигнемо.
    А сьогодні?.. це взагалі караул якийсь. Мій коханий "прихватизував" мої ключі від хати... малу в садочок а тут.... захлопнула двері і потопала. Добре що в мами запасний комплект... після садочку поїхала на Радар сервіс їх точно хтось прокляв... щоб забрати по довіреності 200 грн завдатку за роботу - а татм тьотя с яркімі губамі і підводкою очей ніби вії повилазили - випила паро літрів крові. Коли я сказала що буде питання вирішуватись за нещасних 200 грн на рівні керівництва - защебетала по інакшому... Але я вже виходила з кабінету...

Знову мені душно, нудить, апетиту нема, і суші не їджені....

Надо шота дєлать. А то хандра моя розійшлася. Вже б вродити чи шо :d25:

19. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Я завжди щось їм ріднесеньке,українське,традиційне. Але, судячи з вашого допису про орхідеї,нерозібрану посудомийку і т.д.,чоловік навряд чи наварив вам борщику і наліпив вареників.Максимум мого чоловіка-шампанське і обнімашки:girl_haha:

Як я тішуся цій погоді!Вона мене просто надихає до роботи,до руху,до шопінгу,до вигулювань з коліжаночками:girl_tender:
    А нічне повітря чого вартує:girl_in_love:
    Проза - не висипаюся, просто жах. Ще перші півдня рухаюся,працюю,а потім треба підзаряджати акумулятори:girl_crazy:, бо готова заснути стоячи...

Останнє редагування: 18 Вересень 2015
  20. Holly

Holly Moderator

Дотікують остані хвилини робочого дня. Робота зроблена і я вагаюсь чи то випити каву, чи книжку почитати. На завтра склала список. Найперший пункт - пельмені. Давно і чоловіrу обіцяла, і малий замовляв. Але так як м"яса я не їм майже 2 місяці, якось не хочеться їх ліпити ггг. Ще би тортика якогось спекти. А ще в нас скоро 9 річниця, думаю, що чоловіку подарувати і щось в голову нічого не лізе.

• Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
Статус теми:
Закрита.