Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

А це коли? :) Бо я встаю в 6:50 - ну просто жах...людиною себе не відчуваю. І нічого не встигаю...

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Нє, таки тут ще напишу :)
    мій звичний підйом - 06.07, а якщо якийсь дуже завантажений чи відповідальний день - то 05.44*. Лягаю з дітьми, стараюсь до 22.00 вже вимкнути світло.
    *так, на такі цифри я ставлю будильники, мені так подобається :) Але 06.07 можу прокинутись і сама. саме : 07, так-так

Є речі, які можна зробити тільки в час їхнього сну.

Останнє редагування: 11 Вересень 2015
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

А, ну 8 годин сну все ж таки є. То вже половина успіху)

4. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Я встаю пів на шосту або в шостій, то тільки мій час, лягаю близько одинадцятої, так почуваюсь добре.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

П'ятниця:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail?
    Хух, добре що вже п'ятниця. І вееееечір:girl_curtsey::girl_curtsey::girl_curtsey:.
    Тиждень з тих, що ну його нафіг в плані нереальної кількості геть нестикуємих справ.
    Питається нащо мені то все і зразу?
    Вирішила я собі що хочу всі хвости позакривати тут і зараз щоб потім з чистою головою їхати в мандри:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:. Добре що прийшла бабця а я собі зараз тихенько посиджу, поп'ю чайок, покоучу клієнтку(ну та та, куда ж хороший вечір без самореалізації) і приступлю до розглядання того, що скупила пробігом на форумі. Цікаво що я додому принесла? Бо ж більшість по дорозі ще вручила мужу, який нині буде пізно))).

Хтось тут про біг пише?
    Явно не мій вид спорту. Чесно бігала як вчилася. Дооовго бігала. Ніякого толку. Читала десь що то ним тепер стрес знімають. Благо маю інші, приємніші способи. Хоча таки да- на морі мене тягне побігати. Природа, вона робить чудеса)).
    Про вставання зранку- я часто встаю раніше. Теж щоб посидіти в тишині(власне ранковій, коли в мене творчість пре). Та в обід трохи перепочиваю. Засинаємо ми пізно. А спати 6-7 годин- явне не мій варіант.

І того- бажаю вам закінчити нині всі справи, що не закінчиться- поставити в голові на паузу до понеділка, і шикарно відпочити в вихідні.
    Любімося(себе тобто), бо ми того варті:kisss:.

• Подобається x 4
    • Погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
  6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я нині не просто бобік здох, а СУПЕРБОБІКЗДОХ! Я помітила, якщо п'ятниця в мене починається з четверга - то капці. Я вже вчора вагалася, чи потрібно сьогодні метушитися, чи почекати шефа. Не тре було метушитися...
    На роботу, як завжди, проспала. Читаю, що дівчатка, прокидаються і о 6-ій, і о 7-ій, і потихеньку з себе афігєваю, як я розлінилась. Я прокидаюсь о 8.00 - 8.15 , неважливо, о котрій я заснула. І зовсім неважливо, що будильник в мене вже роками стоїть на 6.30 :girl_haha:
    Пригнала сьогодні на роботу і метнулася в Жовкву. І тут панєслась!
    Один клієнт забув забрати фільтр та договір. В іншого намалювалась с...ка з дивними запитами. Але він був згаворчівий :girl_haha: і висилав мені креслення, фотографії і опис того "щастя", яке йому кров з носа тре. В колєги Рудого намалювалась фігня з підшипником до фури. Половину дня, пояснювала йому, що саме потрібно, бо позначення не співпадало з розмірами .
    Офіс-менеджера на роботі не було, іншої також. Відповідно впали на мене розхідні накладні. 1С висіла цілий день, бо "хакєри" оновлювали програму. Комірники теж зійшли з розуму і віддали на броварню лишній підшипник .
    Коротше, я сьогодні з роботи втікала, як дід Панас від псів на вузькій вулиці.
    А вдома... Панєслась по кругу. Зварила чанахи, подраяла хату, себе. Рудого нема , то я завтра буду валятися цілий день в ліжку , дивитись серіал, читати ґазету і ніц не робити. Нарешті!

• Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  7. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Я страшенно люблю п"ятницю - бо нічого не треба робити, бо завтра субота і все зачекає до завтра :connie_pull-pigtail. А планів на завтра не багато не мало - миття холодильника ну і взагалі прибирання по повній програмі (така собі а-ля підготовка до наступних вихідних). Ех, тільки б не розлінитися і таки зробити заплановане (осіння погода таки цьому сприяє). Ще би собі "красивій" приділити час :d23:.

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  8. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Пяяятниця!!!!! й ніч. Нарешті. Й всі троє малих вже сплять. Нарешті. І завтра субота . І я втечу з домашнього армагедону хоча б на годинку-півтора. Бо здурію.
    Вже місяць як....
    Віддай мені - в мее стабільно нема що їсти й нема часу ту їжу купити-приготовити. Сьогодні весь день знову перебивалися сухими сніданками з молоком й манною кашею. Мужа на вечерю традиційно ждав чай...З печивом "Марія", бо я на вимушеній дієті й іншого солодкого не можна. Сьогодні я зірвалася й втоптала дитячий "кіндер", тепер мене нудить. Чи то від голоду, чи то від того "кіндера"....
    Хочу хоча б 30 хвилин на день...Але все мене хтось смикає й кричить "Маааамааа!!! Мама! Їсти!! :girl_cray:

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 2
  9. ginseng

ginseng Well-Known Member

Я сьогодні сумую разом з малюком. Він човгав в садочок і питав чому літа нема, літом ми всі разом, а зараз всі на роботу мусять ходити А в мене так виходить, що досі осінь - то навчальна пора. Знов копаэ мене шеф на курси , причому я люблю вчитись, але зараз вже дістало, якось шкода мені, що навіть обидві вагітності мусіла скакати по всяких лекціях. Але то таке...
    Хочу ясних сонячних днів, так щоб зранку збивати іній з трави, а в день збирати букети з кольорового листя, щоб вирватись в Карпати і нагребти ящик грибочків, а потім просити маму їх закрутити на зиму, щоб купити трикотажну сукенку з великим хомутом, а малявкам шарфи грубої в'язки...
    Ну але поряд з тим приходить наша Львівська волога холодна сірість, яка триваэ з осені і до весни і вибиваэ часом з колії навіть найоптимістичніших оптимістів:girl_cray:.
    То був ліричний відступ, а так все як завжди: жерти нема що, підлога брудна і мала підбираэ з неї всякі каки, в хаті дубак і я вбираюсь так, що відбиваю всяку охоту не тільки мужу, а й собі:girl_haha:.
    А ще забула додати нескінченні соплі:girl_flag_of_truce:.

Останнє редагування: 11 Вересень 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Форум спить.А я вже від 5-ї на ногах.Борщ зварений,посуд помитий.Попереду має бути дуже насичений трудовий день.Побажайте мені сил і спокою.
    Свинцевий ранок чомусь не додає оптимізму.
    "В одно окно смотрели двое.Один увидел пыль и грязь,другой- листвы зеленой вязь,весну и небо голубое.В одно окно смотрели двое..."
    Якось так.Піду полюбуюсь своїми крокусами,може згадаю весну...

• Подобається Подобається x 20
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  11. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

А я щаслива!!! В пів 9 сиділа на манікюрчику в чудового майстра!!!:d23: Вього лиш в половину дешевше від попереднього салону, зате яка ЯКІСТЬ!!!!! Висновок: дорого - не завжди якісно.
    Мала - в мами, коханий - до свекрухи за врожаями, а я - вдома. Сама. Вчора дитячі речі НАРЕШТІ попрасувала і склала в кульочки в ПБ :girl_crazy:. Ану, хто ще пізніше за мене ще збирав речі? :girl_blush2:Правда, ще мої не складені... але то вже пів біди!!! Головне що я не з облізлим волоссям і манікюром! :girl_spruce_up:. І дощ з таким настроєм в радість!!!

Зараз піду до мами допомогати закруточки на зиму готувати. Ю-ху!!!

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  12. Марта2

Марта2 Well-Known Member

До обіду- проза, прибирання, прання, вивчали уроки, а після обіду - врочистість, йдемо на ДН до мого хрещеного синочка, масіку 1 рочок:girl_claping:
    Я усі хатні справи вже закінчила, синуля гуляє, чекаю чоловіка, він з малявкою бавитись буде, а я піду марафет наводити:girl_curtsey:
    Усім вдаплих вихідних:connie_pull-pigtail

• Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 2
  13. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Щойно причапали з ринку, дещо купили щоб зварити їстоньки, дещо для гігієни квартири і порошок для прання 4 кг з 50% знижкою️. Випила кавусі, малюк заснув за той час, закинула перше прання і буду братися за прибиранням квартири, потрібно помити вікна з середини, поскладали армагедон на балконі і пропилесосити. Ех! Не люблю суботи за те прибирання, хоча прибирати люблю, просто купа народу в хаті і ти метаєшся з кутка в куток розкладаєш, миєш, витираєш, обертаєшся потім а там знову ЖПА!
    Всім легкого дня!

• Смішно Смішно x 2
  14. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

В хаті просто армагедон :girl_impossible: реально немає де ноги навіть поставити)))
    Оскільки час ікс ось-ось, то вирішила, що потрібно розсортувати по коробках речі на два види: ті, що потрібні на щодень та по сезону і ті, що не використовуються на щодень, не по сезону чи просто лежать мертвим грузом.
    І виявилося, що за сім років в нас стіііільки всякого-різного назбиралося, що мабуть грузовим бусіком не обійдемося, а потрібна величезна вантажівка :girl_crazy:
    І ніби одна кімната була, а стільки тих меблів, побутової техніки, посуду, іграшок, одягу-взуття і всяких дрібничок назбиралося, що я просто в шоці куди то все подіти :girl_cray:
    Користаю моментом, що немає мужа вдома, то вже чотири найбільших сільповських кулька із непотребом винесла на смітник, бо він в мене ще той "плюшкін" і точно б то не дав викинути, а так вже ввечері поставлю перед фактом - надіюся не приб"є мене :pardon:

15. Buriko

Buriko Well-Known Member

О, мене це чекає :)))

• Подобається Подобається x 1
  16. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Тиждень добігає до кінця, а моя лінієчка все нагадує мені про мою ціль, яка щось не дуже просувається. Але я знайшла як собі підняти настрій. Ви не знаєте де поставити ваги в кімнаті? Поставте на тому місці, де вони найменше показують:girl_haha:Але все ж надіюсь таки досягну її:girl_wink:Погода не дуже радує, щось захолодно як на початок осені:girl_sad:. На форум так і не ходила, не бачу змісту переплачувати і накуповувати зайвого. Так любила ту атмосферу колись, а тепер щось і не хочеться. Може тому, що я чітко знаю чого хочу і знаю де це знайти?:girl_cool::girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 3
    • Креативно Креативно x 1
  17. ginseng

ginseng Well-Known Member

Я знову повернулась до теми подарунків. Видно мені в голові щось не так поскладано. Придивилась сьогодні книжечку свою професійну, то моя вже річна кортілка, ціна до тисячі дотягуэ. Хожу і думаю, ну зачім мені ті украшатэльства було везти, які я може вдягну раз, а може і не вдягну, бо я в тому плані мінімалістка. А книжечку дуже хочу, так вона вже в бюджет не вписуэться.
    Зла я, коротше:girl_devil:. Казати мужу ніц не буду, звичайно, а то знов видасть, що я вбиваю в нім романтику:girl_sad:. Ненавиджу сюрпризи і що тут зробиш:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 3
  18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Просіть на 50% суми сюрприз, а інші 50%- налічкою)).
    Дууууууже помагає:girl_yes2:.

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  19. Нагадалося.Моя коліжанка розповідала.Її чоловік любив дарувати їй квіти,з приводу ,а частіше без приводу,просто від хорошого настрою.В 90-ті,під час хронічного безгрошів*я,квіти все рівно дарувалися.І от одного разу,колежанка видала:"Грошей нема ,а ти...квіти..."І після того квіти перестали даруватися.Дочкам дарувалися,а їй ні.Пройшло багато років,і вона каже:" Я зробила велику дурницю своїми словами.Так хочеться квітів,просто так,просто квітів.А нема."
    Так що цінуймо романтику,прози і так достатньо.
    Всім вдалої неділеньки,приємног і насиченого дня.:uaflag::bye2::give_heart:

• Подобається x 17
    • Зе бест! x 2
    • Погоджуюся x 1
    • мімімі x 1
    • Корисно x 1
  20. Vinnytska

Vinnytska люблю....

))Допиваю зелений чай з тостом ііііііііі....в машину та до Львова))Ура!Гарного всі дня!

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
Статус теми:
Закрита.