Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. arushka

arushka завжди досягаю мети

П"янству-бій, то проза:hang1:
    Два дні безпробудної врочистості і вже ніяка печінка не витримує:drinks: Врочистість почалась в п"ятницю в лістарані, продовжилась в суботу з 10 (!) год ранку на поправинах, тому сьогодні в мене телефон відключений, а чоловіковий захований:)))
    Планувала спати до обіду, але якась нендза ричала під вікном щойно (певно думав, що співає), розбудив мене, тому тепер п"ю каву
    В хаті чисто, бо нікого не було, жеровиска є на три дні, з поправин надавали дві торби, так що можна відпочивати
    Ще б хтось пригнав нашу машину, кинуту під лістараном алкашньою:girl_blush2: і було би взагалі гуд (вчора муж виступив з законопроектом видати права нашій дитині, бо вона ростом така, як я, значить вже має право їздити за кермом і возити змучених батьків:girl_crazy:)
    Хочу борщу, але лінь варити, тому думаю, чи я аж так сильно його хочу:scratch_one-s_head:

Всім сонячних вихідних !

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Смішно Смішно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А ку-ку!
    Я ше нині, і всьо.
    Лежу і не зовсім впевнена, що хочу вилазити з ліжка. Але, здається, то, що вчора мене турбувало, нині таики перестало турбувати. Так що йду пити кавку і збираюся до церкви.
    Нє вєм, коли до вас нині загляну, ібо здибанка намічається

• Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 1
  3. Arctica

Arctica Енергійна жіночка

Недільний ранок зустріла із запашною кавою:cofee: і тацею:derisive: солодощів, тепер гадаю:scratch_one-s_head:, як провести майже останній день моєї відпустки (проза - літо ще майже попереду, а моя відпустка чемно мені каже па-па).
    Із врочистості - вчора провели з малим мега гарний день, і в парку культури на актраціонах були ( я згадала дитинство і то було круто:girl_dance:), відвідали мотузковий край (хто ще не зводив дітей, обов"язково це зробіть) там є де погасати, полазити і в правильне русло направити дитячу енергію. Ще з малим відвідали Альфа Джас фест, а поруч з фестивалем Моршинська організувала для діток свято. Одним словом було цікаво і пізнавально. Тепер роздумую куди б сьогодні податися? Ще б якийсь чарівник гарну погоду сонячну подарував.

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А я і далі лінюся. Але лінь моя має дивну властивість- в останні хвилини, тобто години, підривається і шуршить так, що аж гай шумить!:girl_witch: Пра халявить троха, але то таке. Тепер я в ролздумах проганяти її, чи нех живе? Ну бо реально, без неї, я б набагато більше зробила, але і з нею все необхідне зроблене. А те що не зроблено, то знач і не дуже необхідне... Якось так. Короче- фігньов страдаю я дівчата, фігньов.

і я плюсуюсь до кросів. Бо ті ваші гопцаси то не моє. Блін, я певно хлопом мала ся народити. Навіть після:friends: "тіамо-аморе" - то я ся відвертаю і хроплю! Йолки-палки, я мужчина! Тільки моєму чоловіку не кажіть, бо зовсім не толерантно він відноситься до одностатевих шлюбів.:aggressive:
    Всьо, нагородила тут цілу бочку арештантів, йду ягід на компот назбираю. все якась користь.
    Веселого вам дня і :kisss:.

• Смішно Смішно x 6
    • Подобається Подобається x 5
  5. Докладаю обстаканівку: хліб спечений,зупа доварюється,собача зупа доварюється,рибу розморожую.Настрій відповідний погоді.

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Вкотре переконуюсь, що наперед планувати - саму себе смішити.
    Все наламалось.
    Через кого? Через мужа.
    Прийшов вчора додому в льогком нєтрєзвом состоянії, сьогодні його башка болить, тому "пошкодуйте мене, їдьте без мене..."
    Ага, розбіглась. З двома дітьми їхати за покупками, маршрутками, поки він буде відпочивати вдома? Пфф.....

Напрасувала малим одяг, підемо на морозиво, а потім може якийсь міні-пікнічок організую з коліжанками. А то тєло нехай спить, а я потім йому розкажу і ще й фотки покажу як мені було добре.

• Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. nibysh

То якийсь капець!:girl_devil:. Відіслала малого спати пораньше, бо хочу на форумівку хоч на 18 встигнути, і шуршу собі на кухні- тортик забацуваю. Компотик випив, молочко попросив- дала, ну думаю- заснув. за якийсь час чую, щось протяг мені дверима гримнув, але руки були в чорничному кремі, то я й не пішла перевіряти. Ще за трохи- каналізація на 2-му поверсі заработала- бу? Вимила руки- йду на верх, а те мале замість того щоб годину вже спати, - бавиться собі. Хом*як+хом*як! Як я маю його вкласти? А потім підняти? Він і так після денного сну в "вєлічайшем невдухе", а ще як розбудити:girl_devil::girl_cray::girl_devil::girl_cray::girl_devil::girl_cray:. То після того я вже :dash1:+:suicide:.
    Називається голову хтіла йти мити. Ага, поки не засне, то нема про що думати. Бо йому конче тре буде в душ зі мною, а тоді не вилізатеме з нього, а тоді будуть :girl_cray: і:shout:... Короч то сі закінче, а не форумівка. Тому сиджу чекаю.. Ой ті хлопи зі своїми мансами.
    Йду посуд помию, чи що? Бо на ДП щось глухоооо.

• Подобається x 6
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
  8. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Шось мені так поплохєло,руки ноги стерпли,голівонька закрутилася.Ледве до ліжки дійшла. Лежу,себе жалію))Шем вина нині не пригубила при святі,а вже відхідняк. Ех,а приготування святкової вечері ж ніхто не відміняв. Придумала!Будуть в нас святкові макарони зі святковим салатом.Во!Лінь-рушій прогресу)

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
  9. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Сьогодні гуляли в ботанічному саду, так красиво було, зробили кучу гарних фотографій, сонячна погода ,ех...так комфортно було:girl_in_love:, а потім ще морозиво :nyam2: для вагітної це дорожче золота:girl_haha: Емоцій багато, і тут бах !!!!!Дорога рідня підпсула мою ідилію...ну чому люди такі егоїсти , щей найближчі... кароче зла я стала...перша тепер дзвонити не буду...:girl_mad:
    йду ще посуд помию...тай манікюр зроблю,заодно випробую сушку для нігтів, купила її вперше..
    Може завтра день буде кращий! Всім солодких...

• Подобається Подобається x 6
  10. Inglor

Inglor Well-Known Member

Нє, ну що за па...дос. Як тільки виявилась вільна неділя, і можна було якось мужа впросити, залишитись на "трошки з дітьми":girl_blush2:, я провтикала, що сьогодні форумівка. Прочитала про неї вже аж сьогодні . Певно то тре на розділ з форумівками підписатись, чи шо:girl_in_dreams:.
    З того всього поїхали ми в парк Культури, і тільки но я хотіла написати про
    але мене вже випередили.
    А там класно. І ми тепер є власники фотографій-магнітів (все наше сімейство). І навіть Дем'ян не повернувся д...ю до фотографа (ага, він таке лю:girl_haha:).
    От так от прозовий день закінчився врочистістю.
    Всім надобраніч і солодких снів.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  11. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Привіт.
    Відсвяткувала дитячий дн таааак, що тепер взагалі ніяких свят не хочу. Було весело, було довго, було п*яно. Шашлик був невдалий, добре, що захопили з собою піцу. Дитина в шоці, бо вклалися ми десь ближче до 23.30 (зазвичай відбій о 21.00). Можливо, буде фотозвіт (якщо музь фотки з телефона перекине).

Сьогодні маємо поїздку в село на ягоди (ну і дитину прабабі показати), тому мене теж чекає релакс, який більшість форумлянок мали в суботу.
    Усім гарного дня без головного болю!

12. Я сьогодні спала,аж сказати страшно,до 7 год. ранку.Для мене це доооооовго.Сонечко надворі тішить,бо прогнозів надивилась неважних на погоду.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  13. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Виспалась, і то вже добре! Сьогодні має бути насичений день, зранку прибирання поверхневе:ed4d70def841dc74b57, намарафетити себе:d23:, погнати на базар, якщо він працюватиме... збацати перекус, бо мають прийти ранкові гості.
    А тоді, тоді вже треба вивертати шафу і пакувати чемойдан, бо їдемо :beach:за файними враженнями в гори...погоду Марік обіцяв:derisive:
    Кава:cofee:ще пється ,тож почитаю поки ДП, бо зараз прийде муж з роботи і то вже не дочитання буде..

• Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. arushka

arushka завжди досягаю мети

угу, і не моє:hang1:
    Тому сьогоднішня проза буде розгрузочний день на кефірі з гречкою і арбайтен-арбайтен
    Кава випита, голова помита, вазони политі
    Поки лазила боса по хаті, влізла мені скалка в ногу (чоловік вже відгріб повторно за тоту розбиту кришку), хотіла витягнути, зробила ще гірше. Болить, як дурне. Шепніть в карму, яку то мазь можна накласти, щоб легше видобути скалку?
    А в астальном, прєкрасная маркіза... Ну далі ви знаєте:girl_curtsey:
    Гарного дня!

• Подобається Подобається x 10
  15. jalla

jalla Прогрес року 2013

Вчора було круто, нині якось сумно.
    Відгуділа форумівку, а сьогодні совість мене трохи покусує і за дітьми так скучила, ніби мене місяць в хаті не було, а не всього-навсього пів дня. А вони сплять та й сплять, навіть на мої вранішні поцілуночки не відповідають, зара певно буду будити)))).
    В планах до фіга всього, навіть не уявляю з чого то починати, але в першу чергу я собі поставила за ціль провести день во благо малих. Гуляти-бавитися-бавитися-гуляти.:)
    І взагалі вирішила шо в ліпьошку розшибусь, а Святикові цього року Карпати покажу, то ше маю цілий день на роздуми як то зробити. дала собі часу до завтрішнього ранку, бо тре вирішувати оперативно, в чоловіка на другий тиждень відпустка закінчується.
    Всьо, пацан сказал, пацан здєлал!:acute:

Ой, дітоньки мої встали, всьо побігла тіскати.
    всім гарного вихідного.:girl_wink:

Останнє редагування: 29 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. nibysh

А в нас все тихо-сімейно. Чоловік нас вчора зустрів після форумівки, додому доїхали, повечеряли, повмивалися(зубей ніхто не чистив) і я була "тАка змордувана", що казку розповідав мені малий:girl_yes:. Пам*ятаю, що про пана Коцького, наступне, що пам*ятаю- стоїть над нами чоловік і питає: чого ми спимо поперек ліжка, не накриті, малий без підгузника і світло горить? Моя відповідь його озадачила: бо я була на форумівці.:rock:. І все- дурні питання сі скінчили! :girl_yes:. А як він хтів? щоб без наслідків?
    Плани на нині- неопрєдєльонні. Але маю відчуття, що буду ся звивати. Ну бо не можна стільки днів лінитися- звикну:girl_blum:.
    Йдемо черешню пооб*їдаєм, бо шпаки швидше за нас звиваються:girl_witch:.
    Вихідного понеділку вам, з витікаючими з того наслідками. І пам*ятайте :якщо понеділок вихідний, то п*ятниця нагряне неочікувано швидко!:taunt::sarcastic_hand:.

Останнє редагування: 29 Червень 2015
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  17. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я вже давно тут не відмічалась...
    вихідні пройшли і славабогу)) субота була стресова, неділя мала бути диванно-лежальна, але на вечір запросила мужа на побачення і ми поїхали в кіно, двоє, без кіндера "
    Сьогодні понеділок і на цей тиждень в мене вагон планів. котрі кров з носа треба порішати. Перше завдання то закінчити медогляд до школи і занести всі папери.
    Наступний пункт то мамина красота))) Манікюри, педікюри, брови і епіляція. А чого стільки? Бо через 2 тижні "Вас вітає Одещина"))) Я вже не можу дочекатись, дні рахую як солдат до дембеля. Вже мала список, але нині не можу його знайти, десь посіяла. Треба новий писати
    Робочий тиждень має бути спокійно-лінивий, ну бо що таке 1 урок в день? От би їх всіх за один день провести і мати ще тиждень вихідний, але нізя, треба дотримуватись розкладу.
    А ще нині моя мама пішла на роботу, тому керівництво домашнім лістараном перейшло в мої руки. Минулий тиждень я тільки закупи робила, а мама готувала. нині треба провести ревізію і попоовнити стратегічні запаси мняса))
    Всім сонечка за віконечком!

18. jylanda

jylanda занууууда

Сидю на роботі та й думку гадаю... як же мені все надоїло, так хочеться трохи відпочити, але...
    Зараз намагаюся якось зорганізуватися і скласти всі речі на роботі, завтра переїжджаю в інший офіс, ех, шкода втрачати таку команду, але таке життя :girl_devil: Намагаюся не думати про це все сьогодні, я вже як Скарлет :girl_haha:
    Йду міряти сукні, бо бачу, що зразків назбиралося, треба перевірити, чи все ок :d23:.
    Всім гарного і сонячного дня, а мені сил, розуму і терпіння, щоб пережити цей день!

19. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Крутезно.
    Я вже випила пивасика
    Я нині якась така лінива, але шо маю робити? Борщ є, машинка не пере, Рудий пива приніс і погнав далі . Закінчуються в мене цигарки, а там дощ Але як піду по цигарки, то знову буде пиво. Потім захочу жерти , що автоматом потягне ща собою зганяння калорій , прибирання і т.п. То наразі лежу в ліжку і не рипаюсь, додивляюсь 9-ий сезон СіЕСАю , а далі...А далі буде видно !
    Ваша ДВ :kisss:

20. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

мммм який то кайф-обідній дитячий сон.Поприбирала,попрала,їсти зготувала,манікюри поправила,постіль перестелила,знов попрала,сухе зняла...І лежиш собі,відпочиваєш))Не життя,а казка)) Цілих хвилин 20 спокою і тиші)

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 1
Статус теми:
Закрита.