Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Вчора (тобто вже сьогодні) в такій годині я сушила волосся і мастилась олійками для тіла. Чекала мужа з роботи :kiss:

Тому сьогодні
    Я вже дві ночі не висипаюсь. Сьогодні мушу лягти спати швидше ніж 12 ночі, сказала я собі і нервово сіпнулась від згадки, що роботи в мене на сьогодні дофігіща :suicide:

Зараз треба випити третю каву:morning1:, спробувати доскубати другу брову, одягнути себе і малишню і потусувати в магазин за морозивом. Але може Артемчик виявить бажання зганяти на вЕлику в магазин, то я би була йому дуже вдячна, і мала би пів години вільних.
    Але не для того, щоб відпочити, а для того, щоб попилососити в кімнатах.
    Потім йдемо в театр.
    А потім... а потім купа роботи роботи знову. І цікавої прибуткової і нецікавої, безкоштовної, тобто хатньої :facepalm:

Але коханий муж пообіцяв мені винагороду за всі мої страждання (ах, я така працьовита, така працьовита..... :boast:), завтра мандруємо до Львова, будемо вигулюватись :friends:
    Подихаємо свіжими вихлопними газами, дещо купимо, трохи полазимо і повернемось додомцю.

• Подобається Подобається x 14
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Вранці був солодкий налисничок з сиром политий сметаною, запашна кава і аж цілих пів години релаксу, поки всі спали...:i-m_so_happy:
    А потііім встали мої бешкетники і перевернули все з ніг на голову:wacko:. Кілька разів випробували мене на стресостійкість і профпригодність бути мамою двох шибеників)))), ледво вгомонила. Щойно поїли і сцепились в мертвій хватці катулятися по підлозі одним цілим клубочком. Вони так люблять.:girl_crazy:. Тепер в мене в планах доварити їсти і вивести своїх гарнюніх на вулицю.

Муж далі по підробтках, то ми нині упять саменькі.

В духовці допікається літнє рагу, чисті речі позбирані з балкону, поскладані, пралька готова стартанути ще одне прання, але поки я поставила її на "перекур".)) Згоріла мені мультиварка, холодильник глючить, тепер на пральну машинку дмухаю через раз.

А вчора був геть шизанутий день, я так замоталася як тойвовот вінник, а потім ше вирішила добавити собі і вигуляла до 22-ї дітей.:swoon2: десь там на районі нарвалася і допомагала хлопцям ремонтувати машину. Далі і деталі опустим...:pardon: Прийшла домів як потовчена, побита і танки по мені їздили, думала всьо відсплюсь нині, ага, дурна жінка, встала з раня і кручусь-кручусь і ради на то нема.
    Люди, виключіть в мені хтось того мотора, бо чувствую скоро заглохну на ніц і тоді ніякий сервіс мене не полагодить.:crazy:

Отаке. Йду я бо з духовки шось попахує горілим.
    Гарних усім вихідних.

писи: ой, хто б то мені пива приніс.:girl_in_dreams:)))

Останнє редагування: 27 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я не принесу, сорі.
    В духовці печеться курочка і картопелька, так що ще трішки і я буду так, як треба :girl_cool: Сита, не зовсім твереза і ... :girl_blush2:
    Зварила борщ і чогось спостерігаю його в себе на ногах. Ггг, буряк то моє всьо! Я в буряці, кухня в буряці, підлога і плита в буряці, навіть пузо умудрилась затраскати буряком. Тре в душ зганяти, а мені вже лінь. Електровіниковий мотор здихає, певно тре його на пальне переводити:girl_haha:

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 3
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  4. jalla

jalla Прогрес року 2013

Дорогенька, я тобі всьо прощу.:kisss::kisss::kisss:Бо... бо пиво мені вже принесли, ше й по голові погладили і сказали шо всьо буде харашо.:girl_blum:
    Маленький бокальчик вже в мені:girl_crazy:. І всьо, і вимітаємось на вулицю, а вечерочком ще може подужаєм татка до зупинки збігати, зустріти.)) То вже най той день буде врочистий.))

Останнє редагування: 27 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 2
    • Смішно Смішно x 1
  5. Не зійщлись ми з моїм семирічним внуком Даніком в поглядах на життя:я попросила віднести до хати тарілку,а він поставив мені умову,що тільки якщо я дозволю комп(а компа вже було задуже).Я відповіла ,що тепер я ставлю умови і оскільки комп мій,то і юзаю його тільки я.Якось так.Відповідно вчора ми слухали музику ввечері ,а не дивились Данік Майнкрафт.І традиційний вечірнійи фільм ми з старшою внучкою дивилися після того,як Данік пішов спатоньки.Дитина зрозуміла,що дістала бабу конкретно і не видать йому того майнкрафта довго,витягнула пилосос,пропилососив всю хату ,поскладав взуття і питав,чи немає ще якої роботи для нього.Я в легенькому приємному шоці,зняла вчорашні претензії.:d25::d25::d25::girl_tender::girl_tender::girl_tender:

• Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • мімімі мімімі x 2
    • Смішно Смішно x 1
  6. Shamna

Shamna Мамуся

Моя робоча субота майже підходить до завершення, залишилося тільки розвішати постіль з доніного ліжечка, застелити щойно потріпщаний килим, а тоді релакс на кухні:ed4d70def841dc74b57. Мені захотілося салатику, ще вирішила зробити майонез, а чоловік замовив особливі канапочки. Треба побалувати його,а то він всі дні на роботі просиджує, прийде сьогодні голодний, а в мене все буде готове. Тільки треба знову йти в магазин, але доня спить, я а я тут почитую. Встане, тоді підемо.
    А ввечері в нас традиційно гаряча ванна, косметичні процедури, а потім якийсь гарний фільм перед сном.
    Але то все потім, а зараз буду писати список що мені потрібно купити, а то потім прийду в магазин невідомо по що, забудькувата якась я стала:girl_crazy:
    Всім гарного дня:kisss:

• Оптимістично Оптимістично x 1
  7. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А я нині мега-супер-дуже-предуже лінива! Майже, як той кіт з анекдоту:girl_haha:. Тому в хаті не прибрано, лахи не попрано, підлоги не помиті..
    Змучені нині маю тілько вуха, бо від 9.30 ранку я нині :girl_phone1: з різними людьми по тел. і скайпу. Язик без костей, то він не болить, а от мозги вже просять :help:, бо одночасно тре і малого чимось зайняти і слухати. Але вже натриндякалась з племінником по скайпу:good2:.
    В планах таки прибрати в хаті, хоч як каже чоловік: в нас чисто:mocking:. Може то з тим погодитися?

• Зе бест! Зе бест! x 2
  8. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

А в нас срач. І то проза яку треба якось хоч трохи до вечора "розрулити".
    Моя дитина останні два тижні зводить мене з розуму.:hang1: Якби я не відволікалася час від часу на Посиденьки то вже би точно:suicide:, так що форум рятує життя :girl_crazy:
    І якщо все буде добре то я таки потраплю завтра на форумівку і то буде мееега врочистість. :girl_in_love:
    Але і так по-трошки життя розпогоджується:) - чоловік вчора приніс кусочок зарплати, купили трохи продуктів , сьогодні навіть нарешті заплатили половину комунальних :girl_crazy:
    А ще я нарешті напекла кексів з чорницею, Влад тихенько сопе в дві дірочки в своєму ліжку, в хаті тииишиииинаааа, я собі читаю Посиденьки і кайфую :beach: .
    Бо за годину знов почнеться веселуха:ed4d70def841dc74b57, Влад проснеться і треба нам буде хоч трохи розгребти сьогодні ті Авгієві стайні. :)))

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  9. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Малюк сплять,а в мами обідня кава.Слухаю вітер,вдихаю п,янкі аромати кавці і літа...Врочистість!

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  10. nibysh

Розкажу вам як я вчора релакснула 2годинки. Звалили ми вчора раненько до бабусі. Ну тобто в ті краї, бо нашому татові туди було тре, а ми з ним. Малого залишили на бабусені руки на 3год.- це також був релакс, але в мене. і то я ся потім наслухала що він те і оте і десяте... Ну але один раз в два-три місяці можна піднапрягти бабусю і решта дорослого люду, не повмирають же від того.
    Короч, послухала я всі жалі і вже збирались їхати додому, якраз би малий заснув в машині, і мали би 100км спокою, але ми "нє успєли". А хто "нє успєл, той опоздал"! Малий вирубався скоріше ніж совєт постановив- їхати. І я, як істенно сумашедше створіння, впросила чоловіка відвезти нас до лісу- на чорниці, поки малюк спить. Дівки, як я релакснула! Сосни шумлять, не жарко, пташки цвірінькають, хвоєю пааахне... Така краса! Але є і мінуси- кусають троха комарі(мене 3 вкусили, маю на них алергію) і чорниці реально дрібні. Але дві годинки і 1.5літри ягідок я назбирала. Скажу вам, що 1.5 години збирання- то відпочинок, а далі, то вже робота. От на "родінє" однієї відомої всім форумлянки за ті ж 2год. мона назбирати більше ягід, бо вони там великі(як для чорниці). Вийшли з лісу з чоловіковою племіннецею зі своїми трофеями довольні. Вона пра шкодувала свій манік*юр, а мені що я того манікюру даавно не робила(айяйяй:girl_blush2:, встид і позор), от так я вчора файно віддихнула. І скажу вам, що малий зацінив мої чорниці, особливо з сиром(бо з ягодами в нього дружба тяжко йде).
    А потім ми бачили багато знайомих людей. Мали собі таке турне під назвою" кожні 20хв. якась знайома хата". Малюк, традиційно, не хтів покидати жодної :girl_cray: :girl_cray: :girl_cray: і:d25:. Додому ми добрались пізненько і тут же пішли вимінювати чорниці на сусідські суниці. Хлопчаки так "умєлітєльно" ділились ягодами, а мами тріщали язиками.
    Нині відходжу від того вчорашнього ритму: встала в 5.05 і лягла в 23.50. Добре, що чоловік на роботі, бо його не відішлеш п*ятий раз підряд машинками бавитися, може і сам потім "відіслати".
    До 20 год. маю бути відихнувша і адекватна, чим я нині і займаюсь. а ще придумати вечерю, ну і зготувати її, звичайно. Бо на завтра план по кухні вже є.
    От така історія мого релаксу, а бабуся вже сутку не дзвонить- теж релаксує:girl_yes2::girl_yes:!:girl_haha:!

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  11. flame

flame невгамовний експериментатор

кусаю лікті:girl_in_dreams:. Ще тільки 16, а вже така вимучена, що нічого не хочеться. Найбільше мене дратує гудіння мотокос і газонокосарок, то катастрофа - зі всіх сторін гудить від 7 ранку, в мене вже голова крутиться, позакривала вікна, включила голосно телевізор, але то всьо "як мертвому припарки", я той гул все одно чую. Ще й чоловік приїхав, поїв і теж пішов і завів газонокосарку. Мої мозги витечуть через вуха.
    в мене теж, але я так глянула на то все, оцінила масштаб роботи, яку на сьогодні запланувала і махнула на нього рукою. Тільки в кухні і коридорі пропилесосила. В нас період інтенсивного линяння, тому шерсті повно всюди і короткої чорної і довжелезної рудої.
    Поки розморожувала м"ясидла ( на завтра приготувати і чоловік зранку сказав, що посмажив би якогось кавалок м"ясця на вогні), покупала всі вазонки на 2 поверсі. Дуже люблю ту зелень, але коли починаю носити ті великі і важкі вазонки в душ, то маю такееее бажання то все пороздавати:girl_haha: Нахляпала, послизнулася, бахнулася - маю 2 нових синяки.:ireful1:
    Перестелила ліжко, переться вже 2 раз. Духовка не виключається від 10 ранку, в кухні - жаааара,вікно закрите ще й підлога тепла, зараз печеться буряк на борщик. Треба мені його цілу виварку - питний взяти з собою і звичайний залишити вдома. Пішла я капусту шаткувати.
    Як не вклякну, то ще прийду пізніше:girl_yes:

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  12. flame

Нові звуки додалися :suicide: Сусід зліва через хату, включив бензопилу - ріже дрова. Сусіди справа - возять сіно, вже п"яні в ...упу:russian:, кричать, матюкаються, кидаються вилами. Чоловік поміняв газонокосарку на мотокосу, сусід за парканом мотокосу на газонокосарку. :hang1:
    Хочу зробити так-во:vinsent::vinsent::vinsent:

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Креативно Креативно x 1
  13. Divchyna vesna

Альо! Ви собі гоните?! Я вже всьо, а тут нікого...
    Файний день нині, але я втомилась. Рудий пігнав ше до колєги . Я таки прийняла душ... Щойно. І відразу до вас з надією, що волосся висушиться і вкладеться само по собі. Але, судячи із "шалених" подій на форумі: тіха сам с сабою я вєду бєсєду . Зате пуредок на бошці буде.
    Пузо повне, душа посвяткувала СіЕсАй вже сі кренці, а в заначці пляшка пивасика .
    Всім вдалого завершення дня і до завтра
    Ваша ДВ.

• Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 1
  14. nibysh

Хата виприбирана, ліжка перестелені, ДП вичитані, вечерю доготовлюю, чоловік зара буде. Так що- відчиталась і совєршенно свободна, бо ті два хлопи мені ноута не дадуть вже. Добре хоч між собою його можуть поділити(але не все).
    совєршенно согласна! Тому гальбочки вже стоять у холодильнику.
    І"суббота єсть суббота, і нікакіх забот...":russian:.

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  15. А я теж нині косила газонокосаркою,2 год диркотіла.Але чомусь в гордом одіночєствє.Сусід вчора мотокосив.

• Подобається Подобається x 3
  16. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Бозю, що за днина- щойном сіла але скільки всього переробила:hang1:: в хаті глянц, в квітниках також, всі нагодовані, гості прийняті і відправлені, ще себе відшкрябати б якось.
    А я розкажу, хоча навіть покажу, як я вчора релакснула:)

Спала після того релаксу, як бобік, хоча всі добре спали: поки ми в полях дихали на повні груди- малий дорвався до бабуліних поросят(вони були реально в шоку), заганяв їх вчора, крілики позабивались в кутки і не дихали , ну і , як без падіжу- коліна, руки поздирані, в ранках повно якихось колючок від будяків, чи чого- всьо, як книжка пише)). Сьогодні заявив татові, що треба нам ферму . :swoon2::help:
    Сподіваюсь завтра таки буде спокійний вихідний день, чого і всім бажаю) Гарних вихідних!

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  17. Divchyna vesna

Агась, то вчора у всіх був релакс і нині всі релаксували після релаксу, соррі. за каламбур .
    А вам в дитинстві казали не їсти в ліжку, бо небо впаде? Мені казали... І тепер в мене термінова заміна постелі. Вирішила піджерти і на, маєш! Пів тарелі салату на ліжку. Хто винуватий? Вєрняк, не я. Вигребе руде сотворіння, ой, вигребе . Якби вже був вдома, то я би спала, а не жерла на ніч. Ну, нічьо! Буду груба:girl_devil:, то най мене худає :girl_blush2:

• Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 5
  18. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

:haha: мало чіпсами не вдавилась))))))

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  19. flame

Шо, я сьогодні тут одна? :dntknw:
    Все зроблено, по скляних ємкостях поскладано так, щоб в 6 ранку всунути в духовку і ще положитися на годинку.
    Сидю, ноги в мисці з зимною водою. Балдюююю:girl_tender:. Так наліталася за цілий день, що стояти вже не можу. Як то я зрання на вопцаси маю взутися і відгонити до обіду, не уявляю. На форумівку точно приплентаюся в кЄдах:blush:
    Почитаю ще що тут робилося за цілий день. Через 18 хв. треба буде дістати кухонні рушники з пральки і можна йти в чистеньке перестелене ліжечко. Правда, чорний чортик десь дуже тихо сидить, сподіваюся не на моїй чистенькій перині.
    Всім па. Прийду завтра ввечері і думаю, що з купою фоток:girl_yes2:

Останнє редагування: 28 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. З святою неділенькою будьте здорові !Далі в роздумах,що зварити.Хліб пекла позавчора,духовка в мене велика ,печу 4 хлібини одразу.Так от,хліба вже нема,треба знов пекти.Неділя-неділею,а на кухню треба йти...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
Статус теми:
Закрита.