Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Vinnytska

Vinnytska люблю....

нє-нє, шо Ви))ТОчніше, так-так,у відпустку приїжджайте в Тернопіль)
    Краєвид з вікна мого-липові алеї і сад з дерев"яною церквою.А коло водойм я зазвичай бігаю щоранку, гублюся в тих краєвидах на годинки три-чотири)

• Подобається Подобається x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

Ото сиджу на роботі, на годиннику обідня перерва, тож можна і сюди пописати трошки.

Роботи ще не початий край , але вже і дещо дуже-дуже важливе вдалось. Роздумую ось, щоб такого забахати на вихідні при тому, що на неділю рано вже плани є, тобто кудись на декілька днів вираватись із міста аж ніяк не вдасться. Може хіба десь недалечко з чоловіком змотаємось на деньок, але то і сьогодні ввечері можна буде вирішити.

Давно омріяні-сплановані вилазки на природу перенеслись через нестабільність метеорологічної ситуації на заході нашої країни може до наступних - а там, вже побачимо.

3. arushka

arushka завжди досягаю мети

Свіжий досвід- ніколи не висувайте до кінця всі шухляди одночасно, тумбочки тоді мають звичку падати вам на ноги, орхідеї з тумбочки падають прямо в відкриту шухляду, розсипаючи при цьому землю і кору в вашу косметику:cry:
    Нога спиртякою оброблена, кора визбирана, в тубочці порядки пороблені
    Епопея з балконом закінчена, решітка на квіти прикручена, чоловік маладєц, я муза:girl_angel:
    Врочистість, напевно, буде ввечері, йдемо в ресторан на річницю весілля друзів
    В перукарню записалась, манік зроблю сама, ще б десь настрій взяти, бо щось мені більше хочеться сьогодні в шортах з винцем на балконі посидіти, а не в мєхах на балу:girl_in_dreams: Ще й ногу обдерту буде видно:beee: Лааадно, якось воно буде
    Зав"язуйте з тими роботАми, бо п"ятниця після 12 год -то вже субота, а субота -вихідний
    Гарних всім вихідних!

• Подобається Подобається x 13
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • мімімі мімімі x 1
  4. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Тут дівчата жалілися що багато хто з Посиденьок чкурнув в Інстаграм. А тепер у нас і тут майже ІГ буде :girl_crazy:
    По темі - день врочистий бо сонечко світить. :girl_claping:
    Прози додає малий, який сьогодні прокинувся ще о 5 (потім правда ще 2 години повзав по мені і робив вигляд що спить, а я то все одно вже не спала :girl_sad:).
    І вдень "веселуха" в нас продовжується, от зараз "не ліііізе заааачик в машиииина...аааа", а через 5 хвилин "не дістаєєєється заааачик машииинаааа...." :suicide: Врешті решт машину остаточно поламали, зайчика дістали. :facepalm:
    Тому я змучена і трохи "нєрвна":girl_emo: Хооочу шоколаду. А немає... :girl_cray: Є чорниці, піду наїмся, все одно мої хлопці обидвоє їх бойкотують. Чекаю поки Влад вкладеться спати і піду шукати по хаті ще яку врочистість. :girl_yes:

• Подобається Подобається x 13
    • мімімі мімімі x 1
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

Я теж в малого слуга номер один)) прекрасно розумію, теж все в режимі нон-стоп, ніколи не бавиться сам, щей з іншими може пару хв відволіктися, а потім мама має розважати))
    В родиииичів, стільки малому нового-давно забутого старого, що не може вкластися спати, а я вже хочу істи, і речі розкласти, а ще помедитувати і коктейль біля басейну, але світить мені тільки перше і друге))) і то добре
    А завтра бенкет, цікаво скільки малий дасть відпочити, годинку чи 5, але мені і того мало, хочу романтичний вікенд удвох будь-де, можна на хуторі, можна на морі... Заснув!

• Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 1
  6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Вчора бавилась з тюлями. Нині забавка продовжується, але зі шторами. Нє, то кльово, що машинка їх пере. А прасувати... Я то не вмію і не люблю.
    Вчора так прасувала-так прасувала, а нині дивлюсь, а тюль деськай-тамкай та й піджована :girl_devil: Мене то бісить, але знімати і перепрасовувати не буду.
    Сьогодні за була гаманець і на роботу прийшла без грошей. А тут якраз дерунці на обід намалювались, то мусила впасти шефу на хвіст і він мене погодував. Правда, то якось дивно, працювати "5 хвилин" від хати і обідати десь в громадських харчєвнях. Але я собі подумала, що в мене приготування дерунів займе більше часу, ніж я витрачу на то грошей, і зі спокійною совістю порцайку втоптала. А шо, все одно то шефові гроші :girl_dance:
    Під кінець робочого дня "вкакався" постачальник. Вирішили вони поповнити нам склад і скинули перелік підшипників, які збираються нам закинути. Нє, то всьо кльово. Але не потрібно ставити нас перед фактом, не надіславши звіту аналітиків Поки ми з шефом розбиралися шо пачьом, поки отримали звіт - заявку на загрузку вже робити було пізно, бо робочий день завершився. То з понеділка нас чекає чергова епопея з переносом дати накладних. Бугхалтер йде у відпустку і я легенько гримнусь.
    Всьо, як машинка допрала, йду прасувати і вішати ті штори.
    Завтра я електровіник, то розкажіт шось на сон грядущий.
    Ваша ДВ :kisss:

7. Четверо дітей і собача дитина п*ята.Їсти-пити-пісяти-гуляти і так по колу.Собака піймала 2 кліщі,як кульчики на кожне вухо.Поки то витягнули з Анею,всі руки мені пообдирала,бавилася,певно думала,що то забава така весела.І що з тими кліщами робити ,з сьогоднішніми то вже 7 штук за 3 місяці.Обробила б територію,та не знаю ,чим.Одним словом день був насичений подіями.

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 1
  8. Raven

Raven Мама малятка

Є в магазинах типу сад-город. Колись та ампула з 10 грн. була.
    В мене нинька прання, прибирання і ліплення вареників. Дідусь дитьо бавить з перервою в 1,5 - 2 год., бо дитьо приводить діда додому перевірити чи мама є.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  9. flame

flame невгамовний експериментатор

Оле-оле-оле п"ятниця і 3 вихідних, а в мене, по-факту, виходить 4:girl_claping::dance3: Патамуша вівтовкова робота сама-ся зробила сьогодні. Дуже щось завзято сьогодні бронювали машини на вівторок, трохи починаю боятися, що всі замовлення не влізуться - захланна я нині була:blush:, гребла все без перебору.
    В Ашані була, все необхідне купила, трохи меню переіначила: буде мені менше роботи, але на ням-нямні якості не вплине І взагалі, я з кожним днем все більше розумію, що хочу мати свій ресторанчик. Колись, коли не зможу займатися перевезеннями. Треба почати займатися візуалізацією в даному напрямку. Я би там тааааке "воротила":connie_pull-pigtail
    Трохи почала скуповувати подаруночків, хоч до часу Хє ще є 2 місяці, але так по-чу-чуть не так відчутно, як все і зразу. Зависла на питанні, а що ж я маю лялюсі купити? Дівчата, особливо мамочки малесеньких принцес, рятуйте:girl_yes:
    Печу піцу, Пусік замовив, урочисто обіцяю навіть не доторкнутися:girl_yes2: - витягнула з духовки, затримала дихання, перекинула в тарілку, вхопила наготовану вилку і ножа і бігом погнала. Аж потім вдихнула.
    Мені залишається зробити собі де-які заготовки, прибрати той бардак на кухні і байки. Завтра буду творити "чудеса", щоб в неділю таки потрапити на форумівку.
    Всім солоденьких снів:girl_bye2::lazy:

• Зе бест! Зе бест! x 3
  10. Питала ,сказали ,що нема.

11. Divchyna vesna

Ну-ну....
    Я за три сєки встигла підгарчіти на Рудого і тут же здобріти. Ураган, а не дівка! Вигріб, змирився зі своєю долею і ми все відкорегували. Так що завтра я - суперелектровіник.
    Штори попрасовані і висют, а руці вже болять

• Подобається x 6
    • мімімі x 3
    • Смішно x 2
    • Зе бест! x 2
    • Креативно x 1
  12. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

День був файним:girl_dance::girl_dance::girl_dance:.
    Ну як і кожна п'ятниця:d23::d23:.
    Тося вдома все зробила і я з чистим серцем файно відмітила кінець робочого тижня з файною форумляночкою.
    Ех- люблю я Кальчо.
    Зараз мої заснуть, а мене чекає файний серіал в обнімочку(ні, не з мужом, муж нині вирішив дрихнуть:girl_haha::girl_haha:) з чайком і солодощами ммм.
    Всім хорошого закінчення робочого тижня і вдалих отходних:kisss::kisss:.

• Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Щойно доїла сир свого цуцика:girl_dance:

• мімімі мімімі x 1
    • Креативно Креативно x 1
  14. Divchyna vesna

Ви не одна . І нині я обіцяла шефу, що не буду вечеряти. Але зновкась, як тут не відтянутися з чимось смачненьким під файне кіно

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  15. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Мені не продали:girl_cray: Я так довго вибирала в маркеті, що бамкнула 22))

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Дівчатка, в моєї найсолодшої, найкоханішої, наймилішої донечки сьогодні день народження! Душа співає...:girl_in_love::girl_in_love::girl_dance::girl_dance:
    Зараз лежала і милувалась, як сонячні зайчики грають у її волоссячку... Так радісно, що Бог мені її дав! Дуже-дуже вдячна за цей подарунок. Сьогодні буде святковий шашлик, святкові прогулянки, атракціони-гойдалки... Було би й морозиво, але соплива моя принцеса, тому, мабуть, обійдеться вишнями, які любить не менше і пакує кілограмами...:give_heart:
    Мама обклала обличчя огірочками і фарбує нігті.:d23:
    Цьомаю вас всіх міцно-міцно!!!
    Проза є, навіть така, трохи жилєткова, але... "про це я подумаю завтра":girl_cool: і може навіть трохи черкану

• Зе бест! Зе бест! x 7
    • Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 3
  17. Divchyna vesna

Хто спить? Не я, точно. А чого не сплю? Правильно! Субота. А по суботах, неділях і у відпустці мій організм сходтить з розуму і прокидається швидше, ніж я того хочу. Організм спить тільки тоді, коли потрібно йти на роботу .
    Гахну зараз кавки, потім сходжу на базар і рабаталні.
    Ааа, і я нині суперелектровіник, але ще прийду. Треба ж і розслабон ловити...
    Ваша ДВ :kisss:

• Смішно Смішно x 1
  18. Я не сплю,просто лажу по хаті з хворою головою і не можу себе зібрати до купи.Явище закономірне після дня з малолітніми енерджайзерами "а чому","а як" ,"не буду-буду","не хочу-хочу".Собака нагодована,голова помита,ще б придумати що на сніданок...Ага,ще треба до Тосі записатися,щоб порозкладала випрані речі,а до неї черга.

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 2
  19. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Свою я вже бахнула, отже заряд получила! Назбирала я багато роботи за цей тиждень, в плані шиття. Тому я сьогогодні буду моторна дівка:connie_pull-pigtail. Зате сиджу сьогодні вдома , і ні ногою з дому ! Бо вчора був скажений день і я гонила вперто з 12 дня по 10 вечора(не знаю де ще є такі вагітні ,що йти не може ,але лізе, а як лізти не можу , то хоч полежу в тому напрямку:girl_haha:)
    Побувала я на узд , по дорозі зустріла Meriroma на левицького.
    Але я не призналась, зате її запамятала з фото у конкурсі з переодяганням ,щось про сукні було.. Гарна струнка білявочка:girl_wink:
    Потім вирішили з чоловіком відпочити і поїхати на чебуреки в Брюховичі, але по дорозі я обійшла всі магазини , результат придбали штори до кімнати , і рамку під вишиту роботу :girl_in_love:, я щаслива як слон , бо штора дешева як борщ і ще й мені подобається...правда за якість не знаю, час покаже . Ще знайшли мені босоніжки, але не купили , бо вже не мали при собі грошей, тільки на заправку машини...
    Отже машину заправили в Брюховичі заїхали, чебуреки ням -нямки:nyam2: :good2:, правда подорожчали, заїхали на озеро романтично посиділи в обнімочку:friends:, красота озеро...верби...качечки...
    Але не все так солодко, бо подорозі закінчилась бенза і ми заглохли:girl_crazy:, далі був марафон дім ,каністра - заправка- машина -гараж-дім, і о чудо ми вдома, ноги були як два вулика, зате настрій супер незважаючи нінащо!
    Сьогодні треба пошити ремонти одягу, штори які прикупила , оформлю вишивку в рамку..., а далі прозова кухня, може хоч картопельки зварю.. Чоловік на роботі..сьогодні саменька.. Продуктивного всім дня!:girl_wink:

• Зе бест! Зе бест! x 2
  20. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

І моє- "добрий ранок".
    Довга розповідь про вчорашній день і нинішні плани буде попозжей, бо зара ми в процесі готування повторного сніданку з малим. А сніданок- нямка, складники: чорниця(власноручно збирана)+цукор+домашній сир+молоко+блендер. Вже по другому колу малий навалює, ну і я долучилась:good:.
    Вітамінізованого дня вам і лінивим, і електровіникам!

• Подобається Подобається x 5
Статус теми:
Закрита.