Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Або спростити. Вчора чоловік від свекрухи навіз купу городини. Я як уявила закатку того всього добра в сорокаградусну спеку в моїй семиметровій кухні:girl_impossible:. Вирішила не геройствувати і те все добро позаморожувати. Загрузила обидві морозилки по зав'язку. А сьогодні прохолодно, то печу в духовці буряки, теж потру і заморожу:girl_curtsey: От молодець, хто морозилки придумав:girl_wink:
    Планів на сьогодні було купа. Та дощ вніс свої корективи. Може ще розпогодиться:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  2. Caramel ka

Caramel ka Well-Known Member

А в мене завдяки моєму склєрозу був сюрприз- в мене( і в моєї куми ) іменини\ нині Мирослави(і 8 серпня повтор)\ так що вітаю всіх форумлянок зі святом! дівчатка-пружинки-сестрички-двійнятка мали нині їхати додому, але їх бажання залишитись ніхто не переспорив.так що маємо продовження гостей.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  3. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Все, гостям па-па помахала, провела, до хати вернулась і ....
    [​IMG] homyak_45px-gif.19214.gif
    Але зробила собі кави + шоколодномаківна смакота і нех весь світ зачекає:girl_yes:
    :girl_yes2:

Останнє редагування: 26 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

і пішла з гостей додомцю.
    Дітки залишились в гостях, тобто з бабусею. А ми з чоловіком полягали і майже позасинали. Чоловік таки заснув, а я згадала, що все на вареники наготоване, але самі вареники не зроблені.
    Дітоньки вже прийшли, бавляться новими цяцьками, якими бабуся потішила, а я включила серіал і тішу свою душу - роблю вареники.

• Подобається Подобається x 9
  5. flame

flame невгамовний експериментатор

мммм, мені би хтось наліпив вареників, а я би їх потім зварила і посмажила. Хм, шо би то таке з"їсти:girl_in_dreams:
    Ми і далі "німці". Пусік сидить голодний, а я нагло наповняю хату пахощами:girl_crazy::girl_blum:
    Кума мені сьогодні "дала жару". Домовлялися про одне, а вийшов цілий пшик. Я збиралася до них в лікарню, вже вийшла з хати, а вона мене вернула, бо мала відбула свою капельницю і їх випустили в мандри. Довго і нудно вона мені крутила голову, а в результаті стирила мою їдею піти в КК на суші і в кіно і мені не сказала, що вони там. Я на них образилася.
    Треба повигрібати де-які продуки з холодильника в морозилку, бо через "гонорову голодовку" все зготоване псується. Зато вишивання:d64:добряче просунулося.
    Зараз собі збацаю салату якогось і далі продовжую своє шиття.
    Всім гарного вечора.:girl_yes::girl_bye:

• Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 3
    • Креативно Креативно x 1
  6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Нині не п'ятниця, та ладно уж))).
    10 днів оффлайну, пора вже шойто і на ДП черкнути, нє:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
    Судячи по радості, яка мене переповнює від поїздки Україна-Білорусія, літо вдалося на всі 100.
    Я там комусь:d23::d23::d23: обіцяла ще на 10 днів в Карпати/Трускавець, та ми так гульнули, що навіть в Польщу хочемо аж в вересні.
    Звітую- Київ як завжди прекрасний, а його жителі зе бест(привіт @Virchuk:kisss:), Білорусія така як і казав мій брат. Та я там стільки вражень і озареній зловила шо ну. Чого вартий тільки один закон про тунеядців:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:. Ото нам би деякі їхні закони. Не зчулися як країна б розцвіла.
    З врочності ще таке маю- ловлю конкретний кайф від мужа у відпустці. Вчора полички прибив, зараз знов на закупи пішов(Тео разом з ним юхху). І прибирає, прибирає, прибирає:kisss::kisss::kisss:.
    Все- на нині певні все, всім хорошого закінчення неділі і продуктивно-позитивного тижня:kisss::kisss:.

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Четверо дітей то багато,а от восьмеро в самий раз.Чути їх було далеко,гонили в хованки-лови,менші копіювали старших.Об*єднаний міжнародний ( двоє малих німців ,один з яких приймав участь у дитячому голосі Німеччини ) дитячий хор виспівував "Червону руту" як має бути.От такий у мене нині експромтом,дякуючи поганій погоді і наявності великої альтанки вийшов урочистий день.Плов-шашлик-лаваш і до них відповідно :girl_spruce_up::girl_spruce_up::girl_tender::girl_yes2::girl_yes2:.Одним словом,обжировисько.А вечером:ed4d70def841dc74b57.

• Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 1
  8. flame

В мене сьогодні десь пропала мама. Але мобільний час від часу посилав мені СМС, що абонент появився і пропав в мережі. Я вже трохи розхвилювалася і вирішила дзвонити, до патєрі пульса або зв"язку. Так от. Вона в Бухті з 50-річними хлопами на шашликах homyak_45px.gif homyak_45px.gif homyak_45px.gif І навіть не нявкала, що тиск скаче і погана погода:lol:
    @Divchyna vesna ти виявляється маєш канкурєнтку. Тільки для тебе то пєнсія, а для мами - маладняк. Починай нервуватися:girl_haha:
    Шось моя інтуіція підказує, що я ше маю шанси отримати вітчима:girl_crazy:
    Прийде додому получить прочуханки. Вона мені колись мозги полоскала, що я невідомо де волочуся, а вона нервується, тепер відать моя черга:girl_impossible:

• Смішно x 14
    • Подобається x 4
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
    • Креативно x 1
  9. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Останнє редагування: 26 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 1
  10. flame

• Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  11. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

а я а я а я нині вже приїхала до ЛЬовова від батьків) навіддихалася, з малечею нагулялася))
    приїхала, посклада ще в шафі, підготувалася до роботи..гризуся бо хочу отримати відповідь від моїх поляків щодо конф - а відповіді немааааа!!! відсипте хтось трохи спокою і анти-паніки, а?)) а загалом все вроді добре))
    приємно втомлена) всім цьом цьом цьом

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

В кого псується? Тоді я іду до вас
    :d23:
    Ага, ДВ "нєрвна куріт в старанє" :girl_haha:. Не на ту напали :girl_crazy:. Колись і пєнсія буде для маладняком, а я залишатимусь ДВ. Але то колись...
    День нині смішний і піжамний, як і хотіла. Тілько в холодильнику повішені мишки починають заводитися, а я так не хочу готувати. Як ото мене вихарює, коли не знаєш, що зварганити. Думаєш-думаєш, а потім запитання: "А що є їсти?". Перераховуєш меню і в подарунок отримуєш баньку сардини в маслі . Потім ще 15 мінут пустої розмови і відволікання від того форшмаку , і та банька з сардинами осідає в холодильнику надовго і псує естетичний вигляд пустого холодилька . І ти розумієш, що естетикі пустоти тре добити. І так по колку :girl_haha:
    Як я вам опус наваляла?
    Йду поржу і буду спати, бо завтра до праці :girl_spruce_up:

• Смішно Смішно x 3
    • Креативно Креативно x 1
  13. raspberry

raspberry Well-Known Member

Напрошується оте класичне: "Класно жінкам, захотіла їсти, пішла зварила":girl_crazy:Як же іноді хочеться Тосю, яка все зварить і поприбирає:girl_in_dreams:
    --- дописи об"єднано, 26 Липень 2015 ---
    Для повної естетики ту банку краще кудись в кладовку чи в якусь шафку переникати:girl_wink:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Ви знаєте, що з такою справою - то трудно? Воно потім осідає "на потім, зараз не хочу , на річницю, на хрестини, на день народження".
    В мене колись так свиняча нога пролежала рік часу в морозилці. Гарна така мясиста ніжка, яку я мала замаринувати, відварити і запекти. На річницю знайомства, на річницю "першого разу", на річницю "ми розійшлись", на іменини його, мої, мами, тата і дорогої родини. І шо? Пішла спати та нога . Бо потім Рудий її запердолив, а та нога була морожена-морожена, і не запердолити її - то було тєжко :girl_haha:

• Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 1
  15. nibysh

Ну на нині ніби все! Тре вкладати малого- якось, бо великий сам вже вклався. От думаю: чи то трохи вікон в хаті позакривати, чи хай будуть...
    Свої балконні двері я однозначно навстежінь так і залишу.
    Свіжості вам нічної і запахів літніх!

• Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 3
  16. Caramel ka

Caramel ka Well-Known Member

як не тосю то хоча б бабусю мати вдома щоб за дітьми після школи пригляділа( особливо за першокласником бо його самого залишити і піти на роботу щось страшно) а жаль що вже немаю,
    на тій мінорній ноті йду спати. надобраніч вам.

• Подобається Подобається x 2
  17. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранковий компотик)
    Як сьогодні було добре спати при відкритому балконі...
    Врочисть в мене сьогодні - 8 років тому я перший раз стала мамою. Ну оскільки син в бабусі, то відмічати будемо по приїзду, але я сьогодні обов"язково піднімлю келих за здоров"я хлопця і його батьків з бабусями і дідусями
    Всім гарного дня

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • мімімі мімімі x 2
  18. nibysh

"утро тумааанноє"- ось так почався мій день.
    Ми жінки, по твердженню чоловіків, і я не можу тут не погодитись, самі не знаєм що хочем.:girl_crazy:. Будильник поставила на 6 ранку, встала в 7, а хтіла би встати в 9 .:girl_haha:!
    Традиційно- водичка плюхнулась у шлунок, голову вимила і піду свої деревка провідаю, бо потім знову буде нІколи. День обіцяє бути насиченим, але я люблю понеділки!
    Понеділкової ідеальної погоди вам і :kisss:.

• Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Голова як баняк.Випила пігулку вранішню,мо поможе.Надіюсь,що день буде вдалим .Малих забрали до середи старших і сьогодні у мене бабський вихідний.

• Оптимістично Оптимістично x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. zetta

zetta Well-Known Member

Доброго ранку, хорошого нового тижня , гарного настрою, ніжного сонечка, і добра всім . Давно ви мене тут не бачили і я може б і не прийшла але зі вчора спостерігаю на фб приступ фотографічного самозадоволення від однієї пані , каже , цитую : Я вирішила, що мало фото у ФБ, то надихнулась і вивалила всьо " смайлик" )) . О , а я надихнулась і вирішила сказати всім привіт ) .
    Порозпихала всіх кого куди , зараз йду на спорт . Потім по справам , додому при плетусь після обіду . Сьогодні мені Приснився Семенченко )) я кажу до нього : дивись мені не роби дурниць бо я за тобою спостерігаю . Дурня якась , він мені зовсім не цікавий .
    Дитина сьогодні зранку каже : мамо давай проспимо садочок , кажу давай . Вона : тоді зроби мені істи , а потім ми побачимо шо проспали і нікуди не підем ) . Але сніданок додав наснаги до садочку і поскакала .

• Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.