Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Shamna

Shamna Мамуся

Вітрянка, день 2.
    Зелене все, на обличчі майже немає вільного від зеленки місця, постіль зелена, , доня лізе постійно обніматися + їсть цицю, то вже також зелена. Свербить все, але поки тримаю себе в руках, не знаю на скільки мене хватить.
    З позитивного, температура в ночі була значно менша і наразі її немає і сподіваюся вже і не буде.
    Після того як доня поспить планую трохи вийти на двір, посидіти на подвірї, погрітися на сонечку. Добре, що напроти заднього подвір’я сусіди не ходять, а то ще когось налякаю своїм виглядом.
    Всім гарного дня:kisss:

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  2. Не пропала,не проспала ,просто не було інтернету.У мене сьогодні полноє собраніє сочінєній -- вся банда в зборі.Молодших вклала спати ,старших з боєм відірвала від телевізора-компа і випхала надвір.Ні,не на сонце ,у нас велика альтанка в саду.Грію воду на сонці ,будуть хлюпатися.

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

О, @Валентина Соболь, в вас дядя також "тирнет" вміє забирати?
    Все, ікру кабачкову, вона ж заморська, закатала. Чоловік нині зранку як побачив мене на грядці з кабачками, то був як той вовк з мультику: "ШО, апять?":girl_impossible:. А то я босою по росі ходити лю.
    Люблю я літо за ту купу-купезну овочів-фруктів. І чому моє дитя того не признає?
    Посиджу ще з вами хвильку і піду газову плиту відмивати, бо вона і так страшна від "прожитих лєт", а ще й ікра їй нині красоти додала і компот, і обідні овочі. Бідолага короч.

• Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 2
  4. Kandya

Kandya Well-Known Member

ото вже понаписувала. Ото звикла кожну свою болячку на вагітність списувати. А то всього навсього голова на погоду боліла. Дощ ливанув -- і всьо як рукою зняло. До речі, я зауважила, що які би не були зміни погоди, але прогнозовані (тобто сіноптік про них пише) -- мене нічого не болить, а якщо якийсь неплановий дощ чи вітер, чи зміна температури (тобто, що навіть синоптикик неочікували такої раптової зміни) -- то мені голова розривається, аж до нудоти

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  5. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Сиджу і стогну біля компа - де той дощ?
    Але хочу зі зниженням температури, бо вдень був дощ, але після нього - як у мікрохвильовці :girl_impossible:
    Поки дійшла з малим з садочку - то чуть коні не двинула :girl_nea:
    Зате йому був кайф, мама сьогодні добра, дозволила чалапати по калюжам :girl_haha:
    Ноги в нього були мокрюсінькі, аж хлюпали ті сандалі.
    І настрій Тімки - супер :girl_tender:
    Зробила мужу сирнички на вечерю (ага, це одна з причин, що ледве дихаю, бо в кухні - жарєнь)
    Чемно чекаю, коли моє кохання повернеться з роботи :girl_claping:
    Щиро всім бажаю не паритись, шукаймо прохолоди :beach:

• Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  6. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Спекаааа... Сиджу і думаю іти вже надвір на вечірню прогулянку чи почекати годинки до 20, але висунула голову надвір і вирішила що підемо, певно, аж о 21 - може хоч трохи прохолодніше стане, заодно якраз тата з роботи зустрінемо :girl_crazy:Добре що я вчора майже всі порядки навела, бо сьогодні геть не маю сил - ходжу що 10хв водичкою холодною вмиваюся, та ще й у малого, здається, ікла почали різатися - тільки присяду, задеру ноги - зразу прибігає "мама сісі" :wacko:
    Не люблююю жару - літо з температурою повітря +22-24С для мене ідеальне, а оте +30С геть вибиває з колії.
    О, вже і Влад знайшов свій спосіб боротися зі спекою - сидить в "слоника" бавиться - набирає з бідончика повний рот води і повільно випльовує собі на живіт :girl_in_dreams:

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  7. Kandya

Kandya Well-Known Member

Я в 17.30 виходила на вулицю. Так похмуро було. Думаю, може після дощу зимніше стало. Взяла найменшій спорткостюм ( добре, що хоч у платтячко легеньке її вдягла), старшим, за якими в садок йшла, курточки-штани взяла, собі -- увага! -- плащик... Ну реально з вікна так хмарно було! А на вулиці почала топитись. Ще й в машині... Ми кондюк не вмиаємо вже багато років. То там убійство.... Добре, що хо ті шмотки в візочку возились. Пішли ми на чебуреки (ну бо після моря я ще не встигла чогось суттєвого наварити, а як тільки зібралась -- чоловік зібрався на село і знову сенсу варити немає), напились там зимного пива і квасу і ... троє із 4 захотіли в туалет по большому, хлопці ще якось в тата на руках зробили це у "чебуречному" туалеті. Дівчинка навідріз відмовилась. Просилась додому, але все ж таки не втерпіла і сказала: "йдемо в кущі". Поки вона "оундила" я, пригадавши всі теми про какання собачок, шукала у сумочці пакетик. Був у мене там файлик із виписками із ощадбанку за отримання дитячих грошей. Тому файлику вже 6,5 років і використовуємо його рівно раз на місяць (інколи, коли зарплата нормальна, рідше) -- вопшем, коли гроші отримуємо. От ті всі квитанції за 4 дітей за 6,5 років я висипала у сумочку і тим файликом зібрала доціні какашки.

І так мені обідно було, що як я вже стала раком, щоб збирати "мно", якась тьотя мені почала ричати: в чебуречній 2 туалети, а ви, дівчата, тут... Може то тішитись треба, що мене за дівчину сприйняла, але невже вона не бачила, що під деревом сидить не якась там дівка, а 5-річна дівчинка? Та дітям у такому віці, як на мене, навіть на тротуарі можна, а не те, щоб в кущах, навіть якби і я не збирала...

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 2
    • Креативно Креативно x 1
  8. Бобік здох...Жучка плакати не хоче.
    Менша половина внуків здана щойно батькам "в целості і сохранності".Старша половина поїла і пішла спатоньки.Голова болить цілий день.А при такій погоді четверо дітей ще той атракціон.Заздрю хлопам -- мій два рази собі придрімав,добре поїв,а потім каже :" Малі до тебе так біжать..."А я цілий день винєсь-пшинєсь-позамятай...

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 1
  9. ksjy

ksjy Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  10. Kandya

Kandya Well-Known Member

Боже, ви ідеальна баба! Бо мої баби із дітьми хіба в моїй присутності можуть бути. Ну або із одним, ну двома можуть залишитись. Із трьома -- то 2-3 баби і тільки у замкненому просторі (в моїй квартирі, де все під дітей прилаштовано). А щоб на природі.... Мої от дуже люблять село (свекруха у Львові живе, на сусідній вулиці, але, як пішла на пенсію, то влітку їде на село), але я дуже боюсь їх без себе туди сплавляти. От мушу із ними їздити, або, на крайняк (наприклад, перед родами), ще на підмогу свою бабу до свахи відправляти

• Смішно Смішно x 1
  11. Мерсі,як кажуть ,за компліман,але ідеальних людей нема.
    Просто хочеться допомогти.Діти мене люблять,але я стараюсь,щоб вони на голову мені не присідали,я прихильник досить строгих методів у вихованні.
    --- дописи об"єднано, 23 Липень 2015 ---
    Ага,забула написати : Діти управляємі тільки при відсутності батьків!:d25:

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Kandya

Kandya Well-Known Member

--- дописи об"єднано, 23 Липень 2015 ---

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  13. ginseng

ginseng Well-Known Member

Я сьогодні кайфанула зрання на лежакові при калабані по часу більше, ніж за весь відпочинок на морі. Уявіть, встаэ чоловік зранку і каже, що на роботу піде пообіді, а зараз з дітьми піде гуляти - бери машину, їдь на озеро, ти ще не загорала того року. Я впала. Потім вимелась з хати за 20 хв, поки не передумав.
    Приїхала, попила кави біля водички, ноутбук притарабанила, бо думала попрацювати трохи в спокої. Але я така роззява, не мала часу на ноутбук, бо витріщалась на Львівських пляжників. Зробила пару відкриттів: модні купальники без брительок; в нас топлес загорають тьотічки незрозумілого віку, хоча більшість "пляжующіхся", напевно, хотіли би , щоб це були молоді дівчата:girl_crazy:; всі пацани менше 30- и бриють груди, а дехто і ноги:girl_crazy::girl_crazy:; грудних дітей можна купати в місцях, де э надписи "купатись заборонено"; гель-лак, який відріс до середини нігтя можна не знімати, якщо це на ногах:girl_crazy:. Коротше, мені було так цікаво, що час пробіг дуже швидко, я навіть на животі не полежала, бо весь час прибували нові люди, і мушу визнати, що гарні кобіти мене цікавили більше, ніж їх кавалери:girl_crazy:.
    Пообідала салатом, бо зрозуміла, що при виборі - або бульба, або фігура, я вибираю друге, особливо якщо сиджу в купальнику і приходиться втягувати живіт:girl_crazy:.
    Приїхала додому, вигуляла малюків вечерком і на відпочившу голову до мене прийшло пару рішень, які давно не могла "вродити". Тепер швидко все поробиться, бо я як маю чіткість в голові, то перешкод не бачу:girl_smile:.

• Подобається Подобається x 18
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • Смішно Смішно x 1
  14. flame

flame невгамовний експериментатор

Фух. Все зробила:boast:: машини в роботі, документи ніби в порядку, огірки закручені, всі погодовані, помиті і вже дрихнуть.
    Гримить і блискає, може хоч зараз щось впаде. Гектор, певно, буде ночувати в літній кухні - страшенно боїться грому. Треба не забути заховати кошик з бульбою-морквою в кладовку, бо сточить за ніч все. Особлива тяга в моїх собак до бурячків, як крадуть щось з кошика, то першим ділом - буряк. Губа нє дура, нє?:girl_haha:
    В нас вже Паперівки достигли, доообрі:nyam2: Не багато правда, бо минулого року було щось страшне:hang1: , а грушок буде - завалісь. Головне, встигати збирати, щоб не падали:girl_yes2:
    Завтра, при святі, купа купезна роботи. Ех, як не хочеться нічого робити. Хочу шампанського, креветок і цілий день в ліжку (бажано не сама):girl_haha:. А не вийде, завтра засідання в господарському і апеляційному, то муж прийде злий, змучений і голодний.
    Спеціально не нагадую про завтрішнє свято - цікаво мені чи згадає, чи буду мати можливість влаштувати скандал.
    Ще 2 годинки повишиваю і спатки:girl_yes2:.
    Всім надобраніч:girl_bye:

• Подобається x 14
    • Погоджуюся x 2
    • Зе бест! x 2
    • Смішно x 1
    • мімімі x 1
  15. І знову:" Какое добренькоє утро..."---цитата.
    Природа не перестає дивувати своїми капризами,але що дивуватись--вона ж дама.Після вчорашньої жарюки така прохолода.Не всяка голова витримає.
    Малята ще сплять,чим буду дивувати на сніданок,не знаю,меню заглючило.Треба йти на базар,щось купити.
    Роздуми на тему погоди: мої бідні суглоби нічого хорошого не прогнозують,а так хочеться тепла і стабільності як в погоді,так і в країні.
    Всім вдалого дня! Ольгам,Олечкам, Олюнькам -всього найкращого і побільше !

• Подобається Подобається x 9
  16. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Дітьо зранку страшенно втішилось, що для нього сьогодні садок вихідний :girl_claping:
    Ліньки було підриватися зранку і гонити на Пасічну-стріт :nea:
    Так що малий довольний, а мама в роздумах :girl_in_dreams: Що зробити їсти?
    Вічне питання, на яке не завжди є відповідь.

Всім дуже гарного дня, п"ятниця, як-не-як :give_heart:

• мімімі мімімі x 1
    • Креативно Креативно x 1
  17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

От і моя не витримує. Болииить...
    А в мене на сьогодні є багато роботи. Найбільше оплаченої, але якраз вона потребує свіжої голови і чистого розуму. А я в 3 ночі ледь заснула, потім в 5 прийшов Артемчик до нас спати, відповідно я не виспалась взагалі. В 7 піднялась з ліжка і пішла смажити налисники. І от зараз куняю над кавою. А через 15 хв маю бути як огірочок. Не буду точно.
    Як то витримати до вечора, щоб впасти до подушки і спати...
    А ще сьогодні до похреснички треба піти обов*язково, бо давно її не бачила, а вона якраз приїхала в село.

18. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Врочистість є ! Мама у мене Оля! І жари на вулиці нема!:girl_claping:
    Проза ,дещо в нашій країні не міняється , припхалась зі своїми аналізами в амбулаторію , а вони всі на курортах, повезла тіж аналізи додому:girl_wink: як файна господиня:girl_haha:.
    Буденість треба варити їсти , але я не буду, бо не хочу... Будемо жити вечерком на макаронах, дай Боже здоровя ,тому хто їх придумав!
    А ще день не пройшов марно , маю дві обновки:girl_blum:і тепер я буду як бомба чи то (така груба чи то така сексі:girl_haha:)і мій мужчина може видихнути з полегшенням , бо не буду його волочити по магазинах в центрі.
    Ще розпочала закупівлю в роддом ,нарешті знайшла пеленки "білосніжка", а почати то вже пів справи!
    Похолодання мені лише на користь пішло!

19. Бобік на викінченні...Я людина слова ,сказала,що не буду варити,притаранила з базару чотири торби і до того часу на кухні .Для людей зварила,варю для собак.А ще чекає мене кошення трави.Якщо Бобік не відкине ласти остаточно,то ще трохА пожИє.Якось так.

• Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Бобік в нервах покосив і взявся розморожувати холодильник.Старша половина внуків довела мене до сказу ,але це в забила би.Нерви то велика сила і дуже помічне в роботі.

Статус теми:
Закрита.