Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Забула сьогоднішню врочистість написати: чоловік з відрядження повернувся, навіз всякої смакоти. Хлопці поснули, а я смакую подарунки: холодне вино з смачними горішками, моя слабкість, знаю, що калорійно, але ж корисно і дуже смачно:girl_tender:. Знає мої слабинки і балує мене коханий:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 1
  2. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Ох , і жара.. мали плании на день, та де там я не стягую... ті лишні кг даються в знаки в придачу з животом! Ну не можу я ходити по вулиці в жару, ледве ноги переставляю,в боці тягне і колить, а ше ходити і ходити...
    Льотала по центрі за босоніжками:girl_witch:, нічого не знайшла, але знаю яке я хочу, то розміру нема, то колір не той, то ціна :wacko:...
    Мали йти на гуртівню , але 4 трамвай не їздить, так сказали на зупинці, а в маршрутці не заїду, бо зле мені...доплентались до базару Галицького і все пішком далі не зайду ,сил нема...таке враження ,що вагон розгрузила. Не пішли на гуртівню, чоловік каже треба машиною їздити , а я грошей на бензин жму:girl_haha:
    Зайшли на краківський купили кабачків ,завтра буде консервація.
    Треба брати себе в руки, бо такими темпами я нічого ,що планую зробити не можу, якась повільна як слимак,може то від жари?
    А роботи купа , перестановку робити в квартирі треба, в кладовці ревізію провести треба, дитячі всі примочки купити треба,а щоб купити треба вияснити ціна -якість і тд.., забави попереду, подарки не куплені теж треба, і сумки складати в родом по трохи напевно теж треба:derisive:, і хатньої роботи теж ніхто не відміняв:girl_impossible:
    А в мене день за днем йде і нічого толком не роблю...тільки перекладаю ,ті плани на інший день...
    Хочу дощу і похолодання трохи , 20 градусів мене влаштовує, може злізу з дивану і почну щось нарешті робити...бо якось не в мому то стилі все відкладати до останього...
    Прохолодного вам вечора ,я за морозивом...:girl_wink:

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  3. Kandya

Kandya Well-Known Member

кущі є (є смородина, малина, але вродила тільки порічка. то що -- ті інші викорчувати чи вони ще можуть заплодоносити?)ялинка дуже гарна і дуже у правильному місці є, а ще є берези, верби, клен, якісь непонятні дерева... Але там треба пісочницю, гамак, качельку, лавочку, стіл, басейн (надувний) десь організувати. І от де і як? Нє, ну понятно де -- на своїх 6 сотках) Але хочеться, щоб воно якось так гармонійно було

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

сьогодні надвір не вилазила. і завтра не планую:girl_crazy:, хіба зраненька в магазин по фрукти-овочі перейдемся з К.
    зате день використала продуктивно. мала знов якогось бзіка до прибирання, прасування, готування. і все на один день. вааажко. але таки не даремно гарувала, бо бачу(а точніше бачила ))) результат. знову завтра треба порядки наводити, бо дитина в хаті то велика радість, звісно, але і маленька куцька одночасно:) тому калюжки і надалі будемо витирати, трусики прати-сушити і крихти пилососити:d25:
    а зараз усі сплять, а я :d64:вишиваю і спілкуюся з пузиком. благодать:girl_in_love:. і нарешті з вікна віє прохолодою.

• мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. flame

flame невгамовний експериментатор

Майже все зробила. Тільки огірки не закінчила, не дала ради.
    Папери розгребла, пошту розібрала, рахунки виставила, угоди поробила, все посканувала і відіслала, оплати рознесла, з тими шо не заплатили поскандалила, пальне списала, шляхові "порозносила", ТТН поксерила і поскладала до шляхових і на відправку.:hang1: Юлька, вернись, бо я загнуся:crazy:
    Трохи перечитала форум. Так собі прикинула і зрозуміла, що 80% форуму вагітні і 50% з них вже по 3 разу. А я шо? А я нічо:dntknw:. Дівчата плюйте, пчихайте і кидайте в мене гормонами:blush:.
    Ніц не вишила:suicide:, йду знов купатися, розбуджу мужа, донесу до його відома статистику. Може спонукаю попрацювати;) Не важливо, що зовсім непідходящий день, я йому того не скажу:girl_blum:.
    Всім солодких снів:girl_yes::girl_bye2:
    --- дописи об"єднано, 23 Липень 2015 ---
    нічого подібного. Тільки комарі летять:girl_devil:

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

колись передача така була по тєлєку "іграй гормон", ото треба було дивитсь))) вважай, що посилаю до тебе бузька:girl_yes2:ні, цілу зграю
    Ранкова кава на роботі
    я прозово зла на чоловіка. Сьогодні буду з"ясовувати стосунки. Мій сон складається з того 2 частин. 1 - відколи я лягаю спати і до тих пір, поки він не прийде спати. Потім ми разом на шаленій гучності, бо по інакшому він не чує, дивимось всі фільми, передачі, приблизно до 4ї, 2- 4 до 6. /триповерховиймат/ я так вже не можу. Або виносити телевізор зі спальні, або самій виїздити з тої спальні в іншу кімнату.
    Врочистість у вигляді апгрейтнутої і відремонтованої кухні ніяк не настане
    сьогодні я зла на чоловіка і ненавиджу комп"ютерні забавки
    Всім гарного дня і хорошого настрою
    --- дописи об"єднано, 23 Липень 2015 ---
    пісочниця в кущах порічки)

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  7. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Кава....:girl_claping:
    Вчора ввечері вуличний термометр на магазині показував +30. Літо!:girl_dance:
    Комусь спекотно, комусь душно, мені - врочисто. Ох, не в тій країні я вродилася:girl_nea:. Мені б +30 круглісінький рік - ото була б моя врочистість.
    З тої,синоптичної нагоди, я весь тиждень ходжу на роботу "дівчинкою"-платтячка,каблучки, юпічки,заколочки на кучеряхах:girl_curtsey:
    Навіть найгидотнішу роботу робити зараз в радість,бо сонечко за вікном тішить.
    А от те,що липень наближається до завершення-то нахабна проза.Бо для мене серпень - то таке, прокладка між літом і "скоро зима":girl_haha:

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  8. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Не можу я останнім часом зранку швидко вставати, а ввечері вчасно вкладатись :sad: А був час, що я вставала в 6.00 і чула себе прекрасно. Тепер ледве в 6.55 відриваю голову від подушки. Може є якісь дієві способи? :scratch_one-s_head:
    Вчора ходила на східні танці до іншого тренера, так мені сподобалось :dance3: Хоча, дерево деревом :facepalm:Та вона сказала, що це всім під силу, просто у кожного буде своя методика, свій танець живота :) Чекаю-недочекаюсь. Дівчата, хто пластичний і гнучкий від природи, Ви - щасливі, знайте це :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 6
  9. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ах! Спека це моє! Ще й озерця або басейну десь поруч. Хочу на річку, придумала! Хочу на річку!!! А ще хочу кавуна і дині.
    А наразі, поки я хочу все підряд то п'ю капучінку і дивлюсь мультики.
    Чекає мене прасування гора і посуду гірка. Всім гарного дня!

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

:girl_cool:а що це?....
    Проза - тре знову на базар, продукти купити..Й ще кілька дрібних справ. а я тут залягла з ноутом й ніяк себе не викопаю на двір до жари. Проза 2- мучить мене безсоння по ночах, й на ДП ніхто ніц не пише, логічно. бо ж всі сплять. То перечитую старі "профільні" для мене теми.

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Вчора ми приїхали домів. Хоч і не хотілось поощатись з морем, але я так втішилась львівському дощику)) і дай, Боже, здоров'я тому, хто придумав на львівському вокзалі грати марш))) я мало не заплакала)))
    Вчора відсипались, нині муж на роботі вже, а в мене ще кілька днів відпустки. За цей час треба "добити" медогляд і стоматолога для дитини.
    А ще ви тут всі такі господиньки, а я ще ніц не робила, тільки мама на компотах відривається. Треба братись за запаси, бо зима близько.

12. raspberry

Чоловік на роботу пішов, а малюк надумав спати вкладатись, бо дуже рано прокинувся сьогодні. Яну заберем на вихідних додому і буде нарешті сім'я взборі:girl_dance:
    але таки не дочекається:girl_nea:В таку спеку прасувати, то жесть. Люблю спеку біля води, а вдома я якась обезсилена від жари роблюсь:girl_sad:
    Поки читала ДП, малюк заснув голою дупою на подушці:girl_haha:, любить він дивні пози для спання, але головне, щоб йому зручно було:girl_yes: Вже пробувала розвертати-перекладати, через пару хвилин він знов в тій позі, смішне дитя короч:girl_smile:
    Всьо, йду допивати каву і розгрібати завали чоловікових речей і Владових машинок, гарного дня:girl_bye:

• Подобається Подобається x 10
  13. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Але в мене нині і жилетка, і вихвалялка, і проза. Певно тільки врочистості немає.. Хоча до кінця дня все може бути.
    Проза - робота-робота, в кабінеті спека.
    А вихвалялка - мала вчора бомбезний вечір з подругою :drinks:. Дали аванс, тож я відірвалася. Накупляла одягу :girl_dance:. І вже нині я "красівая".

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. raspberry

Як заснув, так і проснувся. Встав, підійшов до мене і налюрив мені на ногу:facepalm:Потім задоволений пішов знов вкладатись спати, по дорозі ще машинку захопив

• Смішно x 4
    • Зе бест! x 4
    • мімімі x 2
    • Подобається x 1
    • Креативно x 1
  15. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Юпічка - то моя коліжанка так спідницю називає. Заразилася:girl_haha:

16. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  17. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Сиджу за компом, п*ю холодну каву і ловлю кайфушечки.
    Так мені добре, так мені тепло.... ще би кавалок льоду на чоло, бо третій день мучусь від головного болю.
    Треба йти вікна мити, а мені таак ліньки. Свекруха сказала щоб я не мила, вона на вікна дивитись не буде :girl_haha:
    Нє, ну але я ж хороша невістка, помию, хай будуть чистенькі. І мені буде добре, що я така господиня, і чоловікові буде несоромно, та і свекрусі буде приємно. Таку файну невістку має, ех, всім би таких :boast:

Останнє редагування: 23 Липень 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 2
  18. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

І я з мятним чайком присіла туткай. Дитя моє засопливилось, і ніби не сильно, але спати не могло і відповідно до 2год. не давало татові, а опосля мамі. Температури немає, а сопельки є. Хоч би тільки не "усугубілось", бо починаючи з суботи будем мати періодичних гостів- то більше, то менше.. І всі під гаслом: " ой, я тодіто не можу, але ти не переживай - нам ніц не треба- просто посидимо". Але добре хоч не
    , тому я кручу банки. Бо до суботи ще огого, як далеко:girl_crazy:.
    Дня вам овочево-фруктового і :kisss:.

19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Напланувала сьогодні купу роботи. А з вікна чути дзвони церковні і була відправа. То нині свято якесь? Чи похорон?

20. Kandya

Kandya Well-Known Member

і я. рівно третій. Думала, може то яка акліматизація, а може де в дорозі надуло, а може знов ...залетіла?.. (якшо шо -- я дму-дму гормони у бік Флейм, ну і в бік братової жінки, бо в них теж щось ніяк)

• Оптимістично Оптимістично x 1
Статус теми:
Закрита.