Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. flame

flame невгамовний експериментатор

Врочистість - є вже тепла вода і підігрів підлоги.:girl_dance:
    Вся на нервах, від 14 години триває судове засідання. Шо ж так довго:girl_cray: Я здурію, поки муж подзвонить.
    Відволікаю себе готуванням, зупа вже 2 рази збігла. Сіль впала і по всій кухні порозсипалася. Треба якось нерви зібрати " в коробочку".

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • мімімі мімімі x 1
  2. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Я сьогодні ішак і хом"як одночасно. Бо була на базарі і купила чорниці, суниці, горох, кріп на заморозку. І то все сунула в колясці додому.
    Погода якась дивна - все натякає на дощ, в він ніяк не виллється.

• Подобається Подобається x 5
  3. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Якісь останні пару днів усе суцільна проза - у малого чи то зуби лізуть, чи то чергова "криза" :scratch_one-s_head:"хочу-нє нехочу", "даааай крейду, нєєє не хоооочу крейдуууу"... і так цілий день :suicide:. Ну і ще знову всіляка фінансово-романсова проза...:girl_emo:
    Але сьогодні таки є врочистість - свекруха не дасть нам вмерти з голоду:girl_claping:- забрали ми з Владом з Нової пошти посилку з чорницею, полуницею, малиною, морквою, кабачками і яйцями :girl_haha: Сиджу лопаю ягоди :)
    Але і тут непомітно підкралася проза, бо те мале порося плюється на всі ягоди.:girl_sad: Сам їсти відмовляється категорично, тільки мене годує: "ммм буба цьониця, ням-ням, їс мама, нєєє Ляд не будиси, мама будиси". Спекла б йому хоч кексів з ягодами, але як назло в хаті ні грама муки і цукру Та я б і сама від кексів не відмовилася, бо в таку погоду і з купою думок в голові так і тягне на солодке. В нас є манка, яйця і десь, здається, трохи меду - піти з того якоїсь бурди накалатати чи що...:girl_in_dreams:
    П.С. (на запитання в карму) Нє, Новою поштою продукти, здається, не можна пересилати, але ми тихенько :connie_pull-pigtail

Останнє редагування: 25 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 9
    • Смішно Смішно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

почалися гніздувальні бзіки-перескладала на полицях з посудом, перебрала шухляду з документами\папірцями\квитанціями. все підписано, посортовано, поскладано. вже складаю плани на прибирання хати. то типу врочистість, бо в перспективі має бути дуууже чисто хо-хо:girl_haha:
    проза-після 2хдіб без мами у бабусі і дідуся наша дитина стала абсолютно-супер-мега мамозалежна:suicide:. не можу відійти навіть на пів метра, зразу жене, "уки-уки"(руки), ридає з причиною і без що 10хв, знову до циці лізе дууже часто. словом, дитина переживає, що маму знову заберуть. я то розумію-цьомаю, обіймаю, цицяю, ношу, але реально мені важко. те, що нічого не роблю, коли К не спить, то ще пів біди, коли спить, то надолужую хатні справи. в кухні армагедон. я "бобік_здох", навіть нема сили гуляти йти.
    певно йду вивчати погоду на наступні 2 тижні. буду організовувати нашу сімейку в мандри в Карпати. хоч на кілька днів. трохи зміню обстанІвку і нехай татко з донею віддувається :)))

• Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  5. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Чьота я нєрвна сі роблю під кінець дня. Тре або бахнути, як ДВ каже, або я когось бахну. А то і двох. Видимих причин нема, а невидимих- завалісь.Були нині в епіцентрі (нині ми бааагато де були) і я плитку собі придивилась. Додому приїхали- рулєтку взяла, стіни поміряла, квадрати вирахувала і кажу чоловіку, що ніби й квадратів не дуже багато, а він взяв і одразу відморозився" я того робити не буду, давай майстра наймем"!
    Зла я, зла, така що "ухх". Бо він добре знає, що до плитки я не терплю жодного майстра(дуууже прискіпуюсь) і, думаю, що вони б мене тоже не терпіли.
    Теперка кручу в своїй голові: чи купити ту плитку і нех ще й вона лежить, чи не купувати доки попередню ще не покладе? Як та мавпа: толі я умная, толі красівая.
    Їстоньки, тобто вечерю, вже придумала. Дещо навіть зробила, бо на голодний шлунок думається зле. Купили нині в одного нашого форумного пана смачнющого шпондерка. І з гороховою зупою погамцяли.
    Форумлянські дні в мене пішли, бо нині бачились з @Sera. Та к файно потриндякали під чиїмсь плотом(пишу зразу- ніц не пили, бо то був ранок, майже,) як дві пацанки . Файна ти дівчина @Sera!
    Ще нині прийду, мо ще щось накляцаю. Бо бачу реально попускає мене та злість. Файно ДП діє, файно!:girl_yes2::girl_yes:.

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Та- пліт був файний.
    А то все кгафе та лістарани.
    Романтику пора вертати, юності при чом:girl_dance::girl_dance:.
    Дякую, взаємно.
    P.S.:ждіте в гості якось. Мо якраз літо прийде:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:.
    --- дописи об"єднано, 25 Червень 2015 ---
    Ану ану- кинь мені в карму хто тут зараз шпондерики продає?
    Мої поїхали по товари з індика.
    Звонить муж. Каже Галя- там такааааааа черга.
    А шо я? Кажу видиш яка файно шо скіко беруть?
    Так що стоїть далі:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
    Звонить вдруге- Галя, мені філе хотіли втюхати. А я відбився і таки отримав все по списку.
    Мораль басні такова- мануал для мужа- моє все:girl_crazy::girl_crazy:.
    А то йому вже в черзі пророчили вдома філе з нього. Ото чиїсь чоловіки вже навчені як то не той кульочок додому принести)).

Останнє редагування: 25 Червень 2015
    • Смішно Смішно x 4
  7. flame

flame невгамовний експериментатор

На карму: перенесли засідання на 2 тижні. Але той день на нервах мене добре вимотав. Хочу заритися десь в перини і не вилазити зо 3 дні. А не вийде. Купа-купезна обов"язків намічається на ці вихідні. В неділю маю відправу в селі по двох моїх бабах: одна 7 років, друга 15 і Юркова баба 25. Потім будуть міні поминки. Завтра збираюся до Ашану, а в суботу на Шувар.
    Ех, так хотіла на форумівку, а її перенесли на неділю, то ж я впрольоті:girl_sad:.
    Муж прийшов додому, сказав, що страшенно змучений, йде собі приляже і хоче смаженої бульбочки. Я цілий день готувала зовсім інше, але добре, думаю, посмажу. Наготувала, приношу, а він спить і крізь сон бормоче, що вже не хоче. Ну шо, понесла я її назад до кухні, так чекала поки вистигне, щоб покласти в холодильник, що непомітно сама її і згамцяла:girl_haha: От молодець, п...ць дієті, зато я сита і довольна. А той прокинувся і питає де його бульба. :girl_blum:
    На такій ситій і мажорній ноті я йду до ліжечка. Може буду спати, а може кіно яке гляну. Всім надобраніч:girl_bye::lazy:

• Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 2
  8. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Новий день: чай випитий, ДП прочитані. Не густо.:girl_nea:. Піду сніданок готувати, бо щось планів на нині набудувала..архітектор, блін.
    На таємній нічній нараді, сама з собов, було вирішено- плитку тре брати! Та й мудрі люди в карму ми писали: давай,давай- а там видно буде. І тут мене посєтіла мисля:" а мо то й на кухонний фартух плитку купити"? Чоловіку ще не казала:girl_impossible:, але виникло питання: яка висота того кухонного фартуху? Бо рулєтку вже приготувала, зараз піду поміряю метри погонні :download:. Шота я розігналась. Ніби і фінанси не покращились, я б сказала навпаки... Певно то агонія. Люблю я будівельні магазини, тре ще кудись заїхати.:girl_haha:. Йду чоловіка порадую, що хочу в Леокераміку, Плиточку і на Промислову... От то в нього буде щєстя. З самого ранку.:wacko:.
    Дня вам радісного, то ж п*ятниця нинька( і не та, що середа)!:kisss:.

• Смішно Смішно x 1
  9. Коли при Хрущові ввели картки на борошно-крупи,бабця моєї подружки пекла пиріжки з манної крупи,і скажу я вам,що то була смакота-смакота.Білесенькі-смачнесенькі і з вишнями.Процес приготування я не знаю,бо було мені дуже мало літ на той час.
    Проза :почав кашляти Данилко,хоч тільки почав підкашлювати ,почала давати ліки,бо кашель то наша вічна проблема.

10. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Доброго ранку всім) Ще розкажу за вчора, мій похід на косметичні процедури пройшов на ура):girl_dance:після гуляння і закупів, додому попали вже трохи пізно). Сьогодні скоро підйом).
    З врочистостей - сьогодні нарешті наша довгоочікувана поїздка, надіюсь все пройде чудово.
    Проза: вчора порвала свої шкіряні балетки Кларкси, як...ну як:girl_cray:, а сьогодні зранку ниє зуб, чи то десна, чи то зуб мудрості буде лізти, чорт його знає:girl_in_dreams:,треба йти в аптеку шось купити від болі:girl_cray:

11. Пралька вже два прання випрала,розвісила,маю надію,що дощу не буде.Борщ доварюється(малеча замовила),хліб в духовці пахне на всю хату.На кухні прибрала.Які б то ще корисні пригоди на свої руки знайти...
    --- дописи об"єднано, 26 Червень 2015 ---
    Забула пр головне,не забути виключити насос,качаю воду зі свердловини в колодязь,от така в нас система,а вже з колодязя подаєм до хати.Були забудькуваті випадки,вода лила через верх колодязя,красиво,але мокро.Забувала і я і чоловік,тому я уникла довгих виховних і дуже нудних розмов про "як то так можна..."

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Доброго раночку всім несплячим красунькам!

В мене день вчорашній не закінчувався. Лягли з мужом спатки під ранок, а прокинулись за годину, на роботу пора.
    Робили таку дурну роботу, що навіть писати про неї не хочеться. Хто б міг подумати, що то стільки часу і нервів займе!
    А сьогодні мають бути гості!
    Торт мав бути спечений ще вчора, але за тою роботою... Короче, де моя велика ложка? Йду тісто на торт замішувати, прибирати, мити підлоги і себе, десь між тим всім пити каву, а вже за три годинки буде кааайф :)

13. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

часом не нас чекаэте? бо ми в Давидів сьогодні їдемо. на розборки з газовою конторою:girl_devil::vinsent:
    а на разі я п"ю каву, і думаю, що таки троха виспалась
    ага. таки винесли більшу частину барахла і хлама з кухні. шлях до мрії почався:girl_crazy:
    вважаю, що подолаєм
    всім гарного дня)

• Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  14. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

15. Shamna

Shamna Мамуся

Допиваю свій чайок і розумію, що варто було закалатати кави, так і ходить за мною її аромат. Виправлю то діло пізніше.
    Пралка вже пере, ще в планах, перескладати дитячі речі. Вчора ввечері псіханула і викинула половину одягу з шафи і перескладала його, тепер там порядок, але питання чи надовго.
    В неділю запаланували в мами пікнічок, вже не можу дочекатися, обожнюю страви з мангалу, ще б погодка була відповідна.
    Всім гарного дня і щоб швидше прийшли вихідні:kisss:

• Подобається Подобається x 8
  16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ранок сьоня видався якийсь надто активний. На плиті вже стовбичить три баняка і парують, підлоги вимиті, шафа перебрана , червені манікюри підправленіі:d23:, ше залишилось троха підмалювати свій фейс, бо чьота встала я зранку як бліда поганка і йдем на закупи і гуляти.

А загалом день обіцяє бути трудовим буднем, лиш би силоньки вистарчило на все заплановане.

Всім приємної п"ятниці, сонечко за вікном.:preved:)))

Останнє редагування: 26 Червень 2015
  17. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ох, ванну зранку приймати не варто, надто розслабляє, але що зроблено те зроблено....
    Хлопчик їсть клубнічку, мама сушить волосся і маститься кремами. Готуюсь, так сказать на дачні села.
    А зараз би кавусі запашної і кусочок пирога шоколадного ммммм! Щось я розмріялась... тре йти на ринок скупитися, бо завтра не до того буде, а може й вже мене в місті не буде. Треба ще речі випрати. Короче одна "врочистість"! Хоч би погодка була гарна і тепла

• Подобається Подобається x 2
  18. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Доброго деньочка, а він таки добрий))А можна я не буду багато писати, а деколи постити свої будні картинками?)Так сказать, розбавляти букви)
    Із сьогоднішнього ранкового набіганого.Вибігала в пасмурну погоду, зате зараз тааааака теплинь)))Снідаю і біжу засмагати трохи.
    Ось мої ранкові сліди;)Вже до болю знайомий кожний кущик, стежка,улюблені тренажери з виглядом на озеро)Чим не олл інклюзів?))
    Пе.Ес. Я ніколи не перестану дякувати тим людям,що багато років тому вулицю, на якій я живу,засадили липами.Зараз, в період цвітіння ця алея зводить мене з розуму, не має значення, чи я на вулиці, чи в хаті,головне-відкрити вікно.Запах божественний)

Вкладення:

• 26062015574.jpg
      26062015574.jpg
      Розмір файлу:
      177,3 КБ
      Переглядів:
      80
    • 26062015576.jpg
      26062015576.jpg
      Розмір файлу:
      139,9 КБ
      Переглядів:
      73
    • 26062015582.jpg
      26062015582.jpg
      Розмір файлу:
      175,9 КБ
      Переглядів:
      74
    • 26062015586.jpg
      26062015586.jpg
      Розмір файлу:
      207,2 КБ
      Переглядів:
      74
    • 26062015588.jpg
      26062015588.jpg
      Розмір файлу:
      205,1 КБ
      Переглядів:
      73
    • 26062015589.jpg
      26062015589.jpg
      Розмір файлу:
      256,7 КБ
      Переглядів:
      73
    • 26062015593.jpg
      26062015593.jpg
      Розмір файлу:
      108,4 КБ
      Переглядів:
      73
    • Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 8
    • мімімі мімімі x 3
  19. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Стримайте мене хтось - бо взірвуся!!!! Не день -а кОшмар яийсь від ранку!!!
    Просила вчора свого любого-коханого щоб до 9-ї завіз малу в садочок і мене в полілініку на аналізи... наставила будильнички.. Ну, думаю, стану в 7-й, зроблю снідані, піднімлю малу, промию їй вушка, бо вже красуня з кульчиками, піду на аналізи і черговий огляд і все буде чіча-ляля! Довишиваю замовлення, і буду збирати чемодани на вакації. А ДУЛІ!!!!
    Мій коханий повиключав всі будильники... очі я відкрила в 8.40... Сніданя не було, вушка промила, баньочку готову на аналізи так і не знайшла в хаті... привела малу в садочок, а там сніданок закінчився... пів горнятка чаю і кусочок хлібчика :girl_cray:. Один кусочок!!! Йшла в поліклініку і ревіла (дитина голодна, я вже наздавалась аналізів, живіт тягне, тиск підскочив, крижі болять).
    Ну не ранок а писець якийсь полярний... Ще й в черзі висиділась, купила лікарства - значить весь мій омріяний манікюр пролетів, як фанєра над Паріжем...

Вспокойте мене троха...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Статус теми:
Закрита.