Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Я вже є ,всім доброго ранку, поки кавую то напишу ,що вчора було супер!
    з кльовом було не дуже , але душевний релакс був гарантований,до того моменту як прийшлось шукати кущі,:girl_blush2: а з тим було не дуже, тому я пританцьовуючи з бубном дотерпіла додому.
    Комарі поцьомали мене у руці ,нозі:girl_haha:, ну і мужики не клювали, а тільки заглядали, бо стеріг мене мій чоловічок:girl_blum:
    Сьогодні буде спокійний день, заїду до мами, а тоді буду робити трошки запаси на зиму. Короче всі хатні :ed4d70def841dc74b57справи.

• Подобається Подобається x 8
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А мої дні стають дедалі сумашедшеші. Ритм прискорення ще не максимальний- але "впєрєді крутой паварот.."
    Вже два рази зганяли з нашим татом до міста, бо він не лю їздити без мене, ой, пардон- без нас. Хлопів нині маю 3 дорослих+ребьонок. Дорослих тре кормити, а малого слухати-бавитись. Тому в мене нині повний кавардак в голові, а відповідно і в хаті. Прав був класік, ой як прав: розруха, тобто бардак, вона в голові!
    Дні летять, багато людей, багато думок, круговерть людей й новин. Останні краще б не чула... Хочу просто сісти на лаву у міському парку після ранкової служби Божої, задерти голову догори, заплющити очі і розчинитись у тиші. Але, наразі, це мені не світить. А любила я це колись, бо о 9 ранку парк ще порожній і дзвони другої служби дуже добре було чути...
    Щось я розмріялась. Це не нині, бо нині - біжи, Ірусю, біжи!
    Дня вам активного і :kisss: від мене.

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Не хочу активного, хочу лінивого. Чим успішно і займаюсь на роботі, а саме - лінуюсь. Хоча ні, активно випасаю он-лайн ферму. Потім хочу з'їздити в епік і на гал.перехрестя, тре мені одну штуку. А то залежить від того, коли водій буде мати вільний час.
    Німецьку скоро буду знати досконало. На вихідних планується двіж: в коліжанки день народження. А так як мешкає вона зараз в Миколаївському р-ні, то двіж передбачається на 2 дні. А я шось не конче люблю ночувати по чужих хатах...
    Кароч, буде пасматрєть.
    ВВечері прийду :girl_yes2:

• Подобається Подобається x 10
  4. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Тричі по ранковій каві:girl_in_love:, бо ніяк мене не брало ні з першого разу, ні з другого. Чогось не спиться мені ночами,і то не мімімі відволікає від сну:girl_blush2:,а якісь думки дурнуваті,важкі,настирні. Треба вчитися вимикатися і відволікатися, бо мудрі люди стверджують,що нервові клітини не відновлюються...
    Врочистість-літо:girl_in_dreams::girl_in_love:! Сьогодні вбралася в шорти,майку і буду робити вигляд,що мені норм:girl_crazy: Сподіваюся, ще випогодиться.

• мімімі мімімі x 1
  5. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

маю нині гарний ранок: пішла до церкви, поремонтувала свої крани і тепер зайнята по справах) і настрій добрий)) і вітання вже получила) і погодка суперова)) а вечірком додому, планую купити ще абрикосок.. а проза то мамине здоров'я - дуже скаче тиск в неї, нервується весь час і не знаю як заспокоїти) вроді плануються гарні вихідні)
    всім цьом-цьом) ще забіжу)

• Подобається Подобається x 5
  6. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Щойно лише проснулась і йду пити каву. Мої ще двоє сплять. Певно таких сплюхів, як ми нема.:girl_blum:
    Наш татко виїхав зранку до нас. Я страшно переживаю, бо він Манюсіка віддав до заводчиці на тиждень, а песьо в нас не дуже любить чужих людей. Як він там, бідака, без нас буде(
    Навіть не знаю, підемо ми сьогодні на море чи ні. Діти просять вихідний, щоб день посидіти в хаті. А ми і так ходимо на море максимум на 3 години, а зазвичай 2. А решта часу їмо, спимо, дивимось TV, гуляємо теж мало, лінь.:girl_in_dreams:
    Йду, бо кава стигне, може ввечері ще щось напишу.
    Сонечка вам :)
    О, тут на острові зараз відпочиває Антоніо Бандерас. Але він шифрується, фіг побачиш))):girl_cool:

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Сиджу на роботі, доробляю передостанні документи до аудиту, ще трошки :girl_smile:
    У нас сьогодні так спекотно, йду завтра загаряти :beach:

• Подобається Подобається x 2
  8. Divchyna vesna

Бобік здох. Тобто я. Я усвідомила, що я насправді велика поважна гнилиця.
    Дві години години біганини між епіком і галицьким перехрестям - то для мене жесть. І то я каталсь автівкою з водієм, бо громадським транспортом або пішкадрала - були би вдвічі більше жестячніше :girl_impossible: Кароч, на роботу приперла в третій, і давай кругом-бігом, бо всі в п'ятницю по обіді стають працьовиті-працьовиті. Прийшла до хати і почала шаритись по кухні, що зайняло мені аж годину часу . Далі поміняла постіль, закинула прання і троха попідкидала в хаті. На друге прання вже не вистачило сил і натхнення. А ще в холодильнику мене чекає м'ясна щавка. Але думаю, що вона ще почекає до завтра і не буде там сумувати. Щось мене така хатня робота не по графіку заганяє в депресняк.
    Рудий товче і тлумить якоюсь холєрою, а також потужно на пару вчимо далі німецьку мову. Мені вже цікаво, чим те навчання завершиться :girl_haha:. Мене то харить, але най си буде як є, пра?
    Маю зимне пиво, але ще треба затягнути жозефіну в душ, потім положити її на хрустку білу постіль і балдіти.
    Не прощаюсь...

• Подобається Подобається x 12
  9. nibysh

@Divchyna vesna, я вже свою від мнєса очистила! Бо "кахлєти отдєльно, а мухи отдєльно". То та ванночка "дерев, ті що ляля" чекає на купання. А я що? Я на ДП. Забігла м нині багацько. Ще більше хочу завтра, бо цибулька заросла зіллячком неімовєрно. Тому, ранкові під*ьоми відновлюються. Але то буде завтра. А нині ще картина "купання щавки" в чотири руки має місце бути.
    А вечір то нині має бути класний. І басейн помила, і воду в нім поміняла, і в літньому душі вода є, і матіоли пахнутимуть....

• Подобається Подобається x 6
  10. flame

flame невгамовний експериментатор

+1, тільки я чуюся як стара вимучена шкапа
    Нагонилася за тих кілька днів так, що ледво ноги волочу. І не конче допомогли мені нині навіть "припарки" на ноги - тобто педікюри.
    Ще маю цілу купу хатньої роботи. Зараз трохи розгребуся і спробую вам про то все розказати. А є багато чого:connie_pull-pigtail

• Смішно Смішно x 2
  11. То про мене.Ви ще молоді.А в мене на вечір копита відвалюються.Мій справжній мужчинка внук Данилко вечером до мене:"Бабо,ви так багато працюєте,вам треба відпочити.Я вам зробив королівське місце для відпочинку."Поскладав подушки і зробив.Так шо я нині кАрАлєва.

• мімімі мімімі x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  12. flame

flame невгамовний експериментатор

Ну я той-во, активно буяню:hang1:. Рибу почистила, огірки пообрізала і замочила, завтра (чи то вже нині) буду квасити.
    Свою цьомочку побавила. Шо я їй нині розказувала, аж страшно сказати, головне, що вона слухала і трубочки в друшляк намагалася запихати - тато попивав пивко і подав всі потрібні "комплектуючі":lol:
    Ага і підтвердилося мені, що я приїздю і відразу "з корабля на бал" - я в четвер в 10 вечора на місці, а в п"ятницю в полудень вже маю бути при параді в церкві на шлюбі в нашої "общакової" коліжанки. Сяня вже мене записала до пахєрмахєрки:connie_pull-pigtail Каська - дружка. Христуню здаємо прабабі, а самі плануємо гарцювати акі коні і до раня:girl_flag_of_truce: Кидайте в мене порадами, як я маю за 1.5 місяця зробитися "бест оф зе бест"
    А так прозово - риба почищена, огірки залиті маринадом.
    Гребу 4 раз за день - чи то вже давно не день - в душ і в люлю.
    Всім цьом:kisss: і завтра після божевільного кросу по Пустомитівському р-ні прителепаюся.:girl_bye::girl_yes2:

Останнє редагування: 18 Липень 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  13. Болить голова .Випила таблетку,мо попустить.Синоптики прогнозують хорошу погоду,а мої кості кажуть "нЄ".От така проза.Треба збирати себе до купи,бо день обіцяє бути меґанасиченим.Очікуються приємні гості ,свої,без паради.

• Подобається Подобається x 3
  14. nibysh

Встала на годину пізніше ніж планувала, але пів грядки таки подужала! Я покупана, голова помита, один хлоп вже сі товче-хоче чаю, булки з медом, канапки...-сніданку, корочє. Другий- накампотався і ще спить. Дівки, які вони подібні! То торба! Нема права, поки не випхаєш з хати, в спокою побути. Все щось тре.:girl_devil:. Я ж ДП ще нинька не виділа! Що не пойнятно!:vinsent::girl_devil::vinsent:!
    День нині обіцяє бути насиченим, тому таки тре кидати одну сім*ю і вертатися до іншої.:girl_yes2::girl_yes:.
    Тіштесь- сонечко!

• мімімі мімімі x 7
  15. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

а в мене так не хочеш релакснути? росу, грядки, компот і канапку обіцяю
    в мене врочиста проза. кухня всьо, сьогодні чоловік буде зривати підлогу. Хоч би не затягнулось на 2 тижня, навіть плиту відключили і винесли

16. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Кожного ранку я починаю будити наше дітьо в садок.
    піднімається з ліжка він завжди дуже тяжко, любить поспати.
    Сьогодні - субота, з вечора йому сказала, що садок завтра вихідний.
    Муж погнав на 8год. на роботу, і я, наївна, думала собі ще зайву годинку поспати
    Ага, щас :girl_in_dreams:
    Малий вже 7.30 почав мене обціловувати і питати, коли ми поїдемо в гості?

Нє, дівки, це завжди приємно, коли тебе коханий "мужчінка" цілує зранку - але таааак хотілося спати :morning1:
    День буде мега-спекотний :beach:
    Всі на природу :clapping:
    А в кого її немає в планах - в гості, обіцянки треба виконувати
    Продуктивної всім суботи і приємної неділі :give_rose:

• мімімі мімімі x 1
  17. nibysh

@Маруся Іванова, я таки можу, але "в порядкє очорєді".
    Нині гоню, але з толком. Постіль переться, подушки, ковдрочки- дихають свіжим повітрям. Хлопи нагодовані, майже! Манелі до міста позбирані, списки не написані- усьо в голові, усьо...
    А ще прибирання, друга смородина, вечерком ще б і грядка не завадила у плануванні. Добре хоч щавку вчора добила. Йду, гляну на себе у люстерко, мо т о пропелєр виріс за ніч? Бо точно не крила:girl_haha::girl_haha::girl_haha:!
    :kisss: вам!

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  18. Divchyna vesna

Такий релакс наганяє на мене те, шо завжди - таскарь і депресуху. Може ви дорослішаєте, кхм... .
    Зранку сходила на базар тільки по сметану, а принесла пакет незрозумілої фігні. Вигрузила його, подивилась в холодильник і поняла, що я себе нині загрузила. Заодно вирішила загрузити пральку. А шо? Тіко я маю вкалувати, як папа Карло?!
    Допиваю каву і йду щось робити.

• Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 4
  19. shparynka

shparynka Well-Known Member

Я бастую. Минулої суботи після тіпа шопінгу я прийшла додому з ультиматумом- всьо, я вам їсти варити сьодня не буду. І завтра тож не буду. Варіть собі макарони, жарте яйця, мажте хліб майонезом- робіть, шо хочте- мене нема. Я замахалась. Короч, та забастовка продовжується. Мене настільки харить люба домашня робота- вам не передати, я не пам!ятаю такого свого стану за стільки років. Може, це того, що у мене з 1 серпня відпустка і я вже думками там? Я би десь волочилась або пиво чи ше шось пила б за столиком і на людей витріщалась))) Десь люди закатують банки, а в мене залізна відмазка- в моїй квартирці нема кладовки, а знач, нема де банки ставити, а знач, не закриваю. Все одно у нас із закруток ідуть тільки квашені вогірки, а ягоди мама перетирає, і в морозилку. Ще минулорічні є)))) Ага, я сьогодні відвезла малого в табір. Так шо, може, у нас буде раманціка ля-ля-ля :girl_dance:чого може, бо єдиний і неповторний чеше завтра на роботу, внєпланово :girl_devil: І ще я повернулась до свого рідного темно-каштанового. Так, що ще? Ааа, дівки, мені через тиждень 38!!!!! Я не можу такого собі уявити!!! то амбєц :connie_pull-pigtail

• Подобається x 9
    • Зе бест! x 3
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • мімімі x 1
  20. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Я в чергу теж стаю. Але мені до наступної неділі треба щоб все було зроблено. Та і для хати якусь би Тосю запросити. Я б вже тій Тосі щось смачненького спекла, обняла б і поцьомала, лиш би мені в хаті порядки навела.
    Маємо на недільку таку файну довгоочікувану врочистість - приїде гостювати на місяць наша бабуся.
    Жити вона буде в своєї доньки, але і до нас частенько приходитиме, в мене більше часу буде, та і дітвора натішиться бабусею.

Але до недільки ще є доовгий (ага, то я тільки зараз так думаю) тиждень, тому ноги в руки, руки в боки і вперед, до праці.
    Зараз, до речі, тим і буду займатись.
    Прителіпались щойно зі Львова, ледь живі. Доїм рахат-лукум, полежу крапалик і треба буде гарненько хатку прибрати і їстоньки зварити.

• мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.