Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. А гдє всє? Щось після дощу всі поховалися по своїх нірках і сидять тихенько.Проза: дощ нападав зненацька знову і знову,слимаки знахабніли остаточно і війна з ними явно не на мою користь. Врочистість: файненько побавилась сьогодні з молодшими внучками ,а завтра привезуть старших.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Гдє-гдє? В ліжечку :girl_blum: Та погода мене доб'є, тре троха депреснути під дощ. А він, зараза, падає не в той час. Не до депресій :girl_haha:
    Хто вчора не прав? І сьогодні? Я так подумала, що піжду погоди і сонечка, які обіцяють на вихідні. То почну процес в п'ятницю. Наразі жию в режимі хата-робота-німецька мова:girl_haha:. Отого останнього я найбільше не люблю, бо мене починає мучити совість, що треба прощати, що доколупалась намарно і бла-бла-бла. Ну, час покаже, нє?
    Йду на подорожню :smoke: і спати, а то весь час спізнююсь на роботу :girl_blush2:.

• Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 1
    • Креативно Креативно x 1
  3. flame

flame невгамовний експериментатор

@Vinnytska, коньячок з персиками - гурмани аднака:nyam2:
    і я там часом буваю . 2 НР світкували біля того озера в ресторані. Класно було. А ще з кумою на танцулі ходили купу разів - там біля сходів якийсь клуб був, чи може ще є.:connie_pull-pigtail І ще я Млин лю:girl_wink:.
    День мега дурний. Тільки зараз розгреблася. Цілий день шукала "голку в сіні" - крижила Дт і Кт по пальному. Мені все сходиться, а постачальнику пального - бракує. І то нічого, що по їх сайту і по чеках все сходиться по-моїх даних, а вони мені намалювали заборгованість якої точно нема. І хочуть щоб я її погасила або заблокують паливні картки. Мене вже аж нудить від тих цифр:bad:.
    Я зла і змучена. Добре хоч в хаті чисто. п. Гала постаралася, правда Цезар допоміг - перевернув в спальні на ковролін відро з водою. Тепер там вся підлога мокра і в таку погоду не скоро висохне.
    Смажила ще ввечері рибу і попахую вся смаженою рибою.
    Гррр, зла я сьогодні і змучена. Піду спати чи то ще помити голову, щоб риба не снилася. Чи нехай сниться?
    Всім:kisss::girl_bye2:

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Тиждень(та- в мене вже кінець його, агась)- як всі літні цього року:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:.
    Я за ним ну ніц не встигаю))).
    Завтра вже в дорогу, а я ще не всі подарунки в Білорусію купила:d23:. Дощику- обійди Львів завтра стороною жеби я все встигла:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail:connie_pull-pigtail.
    Традиційно в цю п'ятницю ніц не напишу, бо стійко вирішила взяти собі офф на 10 днів. То від мене вам привіт і хороших вихідних уже:kisss::kisss:.

Врочність- вже так мене чекають мої друзі, що аж настрій до небес:girl_dance::girl_dance:.

• Подобається x 8
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
  5. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

ооо, то я сьогодні тут перша) ах соні-соні))) я встала, позаймалася вправами...сонна капєц)) але запарюю кавусю змолочком і маю сирну закіканочкку з джемом з малинки ммм)))) а поім пішачком по справах)))
    вечір був такий лінивий) поробила по дому, наготувала їсти)) надіюся нині попаду на тренування))
    ех хоч би погода гарна була) завтра пятниця і то не може не тішити)
    всім цьомки-бомки

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я думала, рік овечки буде тихий, спокійний і розмірений. Не тут то було. Шаленство на шаленстві: шефиня йде в декрет, мама їде в США :girl_sad: Сумно мені так, що сльози на очі навертаються (за мамою, звичайно).
    Моя врочистість: в мого брата і сестрички сьогодні день народження. Нехай життя їхнє наповнюється миром, любов'ю і гармонією :heart:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Нині прокинулася десь пів п"ятої, для мене, як для сови , то цілком незвичні речі, ще годину марно намагалася заснути і попленталася на кухню робити собі каву. Мала цілком новий ранковий досвід - каву і читання св.Письма на балконі під спів пташок . Балкон у нас спільний і за межами квартири, то прийшлося докласти троха зусиль, щоб занести каву з горнятком, потім крісло з Біблією , потім табуретку, щоб ту каву покласти. Але найважливіше , що я перестала перейматися тим, що подумають сусіди ,якщо також захочуть вийти на балкон :connie_pull-pigtail Колись ми винаймали квартиру, де взагалі не було балкону, зараз маємо спільний на двох сусідів, а колись матиму свій вже в квартирі ,то точно цінуватиму можливість попити кави і зустріти сонечко не виходячи з хати :girl_in_dreams: Ранок в тиші, хмарки над головою і сонечко таке саме, як вдома , бо воно одне, нема тільки смуги гір оповитих ранковим промінням і простору. Відчуття простору мені найбільше бракує в місті :girl_cray:, але то мусить бути якась проза нє !!!

Спакувала 2 кульки речей для діток на Схід. Сьогодні збірка біля Данила Галицького з 17 год до 19 год Ще може до вечора трохи перетрушу забавки і додам ще один кульок. Треба вже приглядати зимове взуття для малечі, бо потім будуть такі ціни :girl_crazy:Проза фінанси, бо маємо купу видатків, які не можна відкласти ... Але віддаємо з чоловіком фінансові труднощі в Божі руки і працюємо, працюємо, працююємо :connie_pull-pigtailНині має бути файний негарячий день, то МОЖНА ПЛАНУВАТИ БАГАТО ПРОГУЛЯНОК :girl_claping: Всіх цьомкаю :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 2
  8. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Нарешті я добралась до вас! Ні, не проспала. Просто інколи бувають такі дні, що і встанеш вчасно, і крутишся- працюєш, а попереду ще більше роботи. Бермуди!
    От щойно тільки чай хлепчу. Нема постійності в моєму житті, хоч хотілось би...
    Дякувати Богу, що після ночі настає день... і так щоразу. Малою мене то дуууже хвилювало! а що як сонечко не встане, а що як Бозя проспить.. То не смішно, то реально була моя дитяча фобія, що щось може завадити звичному ритму ранок-день-вечір-ніч. Надіятимусь, що мої страхи минуть малого. Хоч інколи такі глибокі думки-питання видає.
    Їстоньки-питоньки наварила, ще тре птання розвішати, друге закинути, комунальні таки заплатити, малого вигуляти, ще б пилососнути не завадило, "алєнєвєм" чи Тося соблаговоліт! І ще всякого ще-ще-ще... Он щавель доріс- тре зрізати і зробити з ним пурєдок...
    Як то файно от так крутитися-вертітися для своїх рідних, для мене то задоволення. Я - шизанута, чи то спадкове?
    Миру вам з самою собою, :kisss:.

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 1
  9. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

В двох словах я на рибалку, ну і що що вже обід))) то ми такі рибаки... Хм як думаєте на манку мужики клюють чи тільки риба?:girl_crazy::girl_haha: Але певно як побачуть що пузата щей з манкою... драпати будуть по кущах:girl_haha:Хоч би риба клюнула..., все біжу допаковувати торбу...гарного вам дня і такого файного настрою як у мене!!!

• Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 4
    • мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Жара...ні я, ні діти вже не витримують. 36! :girl_impossible:І то лише на градуснику, а під прямим сонячним промінням певно поза 40!!! А ми без кондиціонера. :girl_devil:Я, зазвичай, жару краще переношу, ніж холод, але в даному випадку мрію про дощ. Вночі також спати неможливо, товчемся всі мокрі до 2-3 години. А найважливіше, що жара і не думає спадати. Дівчата, давайте мінятися: я вам сонце, а ви мені хмари :girl_flag_of_truce:

11. Inglor

Inglor Well-Known Member

Ага, та св....та мені всі кабачки поїла. А я все спочатку не могла зрозуміти, чому кабачки мені не сходять. А коли вже один кущик зійшов, та й трошки підріз. І от виходжу я вчора на грядку, і що бачу... Нема навіть того одного, що зійшов:girl_cray:. Так, що того року ми без кабачкової ікри.

Що за тиждень дурноватий:girl_devil:, то цілими днями виспатись не можу, ходжу як причмелена, то сьогодні голова тріщить...
    Вчора під той дощ зробила собі врочистість. Замовила босоніжки на весілля. Але то якась не така врочистість, бо якийсь "хробак" мене мучить. Треба йти з тим в темку "Одягніть мене". А я не вмію тут фотки закидувати.

Добре йду :d64:.

Сонячного настрою вам.

Останнє редагування: 16 Липень 2015
  12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

То навіть краще, аніж робота за гроші! Особливо коли після годинного смаження і закручення налисників, за 5 хвилин залишається один, а малишня щасливо дожовуючи каже тобі, що ти класна мама :girl_angel:

Стосунки мої сімейні трошки налагодились, дякуючи Богові і добрим людям.
    Сьогодні така гарна погода, тому феєчка (тобто я )розправила крильця і прополює травичку на городі :mocking:
    Зараз прийшла додомцю поїсти, випити кавусі і далі піду на город. А може коліжанка прийде, буду ще й з нею кавувати.

Мілко окупував Артемкове ліжко, не пускає його, б*ється і кусається. То діти мають забавку, пробують круп*яними паличками виманити пухнастого нечемнюха на кухню :)))

• Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 3
  13. Я не проспала.Просто дико боліла голова.А потім на кухні товклася,грядку полуничну обробляла.зараз дам собацюрі їсти і знов до грядок.

14. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

ото і обід вже пробіг і день робочий ще трохи і добіжить кінця)))
    маю врочистість купила собі гарненьку невеличку бежеву сумочку на літо, яка супер підходить до балеток і літніх босоніжок) тішуся тішуся) правда дермантинову але ті малі мені швидко набридають і хочеться нової)) купила на ринку абрикосів в обід сиджу смакую трохи, правда не конче добрі, але то таке))
    вечірком таки побіжу на тренування у вівторок пропустила бо взуття так нагризло ноги що ні про що не думала і нічого не хотіла..ледве додому доповзла, не те щоб ще кудись йти) думаю може би то трохи тих абрикосів-персиків заморозити на зиму?? але до чого потім їх додавати людині помішаній на ПХ?))
    всім цьомки, ще ввечері відмічуся))

15. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

А в мене якась одна проза, поснідали, зготувала обід, погуляла з малечою, але якось то всьо так " на одном диханії" а що дальше? Хіба тішить, що впереді вихідні. Ось так.

• Подобається Подобається x 2
  16. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Класний в мене сьогодні день, теплий, сонячний і спокійний. Півдня чистила, замітала і мила бруківку біля хати, поки мала освоювала велосипед і не перекатала на ньому всіх своїх пухнастих "друзів". Тепер у нас на подвір`ї чистота і красота, люблю спостерігати плоди своєї праці:) Врочистість дня - спекла пиріг з смородиною і сметанковою заливкою, застигає в холодильнику, але я вже кусочок відщіпнула- смакота:girl_yes: Їсти дозволю завтра зранку, мусить дозріти. Дитина росте і дивує, ставить купу цікавих запитань, які іноді приходиться питати в пана Гугля:girl_impossible: Ніяк не можу звикнути, що з нею уже треба рахуватися, як з повноцінним членом сім`ї, який має свої звички і уподобання і робить, що хоче. Тепер у моєї панянки щодня маленькі гості, яких треба пригощати чимось смачненьким і тихо вступатися, щоб не заважати малечому спілкуванню:girl_haha:-"Іди собі мамо, займайся своїми справами, а ми тут самі будемо". Отак поступово дитина віддаляється від мами, вже не частинка мене, а окрема незалежна особистість. І як то навчитися жити з тим? Дивлюся, як вона гарно бавиться з сусідською дівчинкою і так хочеться підійти , затискати і зацьомати, а не можна, бо ж буде обратися, що я з нею поводжуся як з маленькою, а вона вже така "дузє вельика":girl_haha: Нічого, прийде вечір і моя "дузє вельика" дівчинка пригорнеться до мене, попросить цицю і скаже, що вона зараз буде маленькою лялею, яку треба люляти, цьомати і любити:) Як швидко час летить!
    Хочу на море, і навіть ніби намальовується можливість, але я ще так вагаюся, компанія не зовсім звична і як воно буде важко собі уявити. Але ще є час добре подумати і прийняти правильне рішення, на користь моря, гггг:girl_crazy:
    Всім бажаю приємних літніх несподіванок, бо без них нудно:girl_blum:

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

Я сьогодні вперше за 10 років змінила зачіску, кардинально!
    [​IMG][​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 16 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • мімімі мімімі x 1
  18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А фото?
    --- дописи об"єднано, 16 Липень 2015 ---
    Мала на сьогодні купу планів, хотіла поприбирати, щось зварити. Чоловік взяв відгул, а в результаті трохи погуляли, я прийшла якась змучена, та й по планах )))

• Подобається Подобається x 1
  19. Діти ще сплять.Чай випитий.Планів на день купа.А як плани втіляться в життя,вечір покаже.Сьогодні тяпниця.:girl_blum:Всім вдалого дня!.

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  20. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

я теж ходила на такому терміні на рибу
    карасі клювали
    ще й пізніше ходила, десь у тижнів 35-36, незабутні спогади...
    всім привіт!
    писати не особливо є що
    врочистість: йдемо сьогодні всім сімейством на хрестини маленького хлопчика:girl_claping::girl_dance::girl_in_love:, а також мій рожевий ляльковий манікюр

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.