Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

все, як про мене. Я нині спізнилась на маршрутку, бо ніяк не могла вдягтись. В літньому холодно, осіннього ще нічого не маю. Прийшлось чоловіка розбудити і питати як я виглядаю, бо ніяк сама вдягтись не могла :girl_haha:
    Ну і по темі - в мене шалений робочий темп, я стала ще більш навіженою в роботі, аж не віриться, що скоро, зовсім скоро я не буду працювати))

• Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 2
  2. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Відстала від Марусі Івановоі- закрутила 29 банок вишневого компоту, трошки смородинового та малинового варення . Королівське не буду- шкода грошей на апельсини. а їх хтось зараз купує? Можна закручувати йошту? Чи тільки зараз смакувати? Далі болить зуб . На пляцки ніхто не кликав- то витягнула заникане тірамісу і втоптала майже все сама . Підтверджую , що своі огірочки та кабачки мають зовсім інший смак . Чи не зварити кабачковоі ікри? Врочистосте, де ти?

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  3. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

привіт, дівчатка)
    маю врочистість врешті купила нормальні балетки, трохи жабка душила але мо хоть якісні будуть)) і на манікюр вчора сходила але лаком мені таким покрили що сохнув 40 хвилин!!! і ніфіга не висох:girl_devil::girl_devil::girl_devil::girl_devil: прийшла додому мусила сама перелаковувати((
    а ще кран вночі пищав..треба викликати сантехніка бо протікати почав і то напрягає жуть..може хтось дасть в ПП контакти доброго майстра, який би приїхав після 6 години поремонтувати крани? буду дуже вдячна, еслі шо))
    а по дню то не виспана, сиджу працюю. мрію про тепле ліжечко)) але нині ще тренування, добре що їсти вчора наготувала то вже не тре так паритися нині))

• Подобається Подобається x 3
  4. Kandya

Kandya Well-Known Member

ваша погана погода дісталась і до мене. але мене це не особливо напрягає, бо я сьогодні знову працюю, діти грають у футбол, море штормить, і мене трохи (таки вчора було забагато коньяку)... Зараз допишу свою поему і піду на матрасі на хвилях поковбашусь. і може якого б винця випити (хоча вино -- не мій любимий продукт)

і там Багіра питала чи обовязково пити на морі?
    Мені -- так. І перед непющими виправдовуватись не збираюсь

• Подобається Подобається x 5
  5. Багіра

Багіра Well-Known Member

видите ,ви так звикли до несприйняття, що навіть не побачили мого питання - чим прикольно пити на морі?
    от є кайф пити в горах, багато кисню, голова свіжа, зранку не болить (якщо якісний алко і не перебрати)
    а на морі? та там так кайфово, що алко нєрвно курить в стороні, ну але може я прост оне відкрила для себе якісь прєлєсті, того і питаю..
    ще в холод ок, а в спеку точно не хочеться:beach:

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Точно!
    Хоч є ще празниківські салати, але свіженька ікорка - нямка.
    Погодка така - щоб відкрити навстіж вікна, включити серіал і балдіти з холодненьким мохіто. Чим я зараз і займаюсь. Плюс ще вишиваю потрошки.
    Жара прийди, жара прийди, жара прийди :beach:

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

то не від мене. Я пльонтаюсь в задніх)
    можна
    зварити, бо то є смакота...
    тре було поділитись...
    холодного пива???? чи мороженого винця???
    Не драконьте морем, дівки(((

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  8. Kandya

Kandya Well-Known Member

???????
    та тут спеки за ті 4 дні, що я тут і не було. Я ж не в Єгипті, а на Батьківщині)))
    а я і в горах люблю, і на морі, а особливо -- в поїзді (тільки там кисню 0)))

• Смішно Смішно x 5
  9. Багіра

Багіра Well-Known Member

та бо почали писати про оправдання, а я ж то просто спитала
    мороженого?? я навіть такого не чула
    а що холодне пиво тре пити по черзі? малося на увазі такий нормальний алковідрив (ну ми то і почали обговорювати)
    а в поізді взагалі хочеться бути з тверезим поглядом на життя

• Подобається Подобається x 2
  10. octavia

octavia Well-Known Member

По- моєму в спеку дуже навіть хочеться холодного білого вина до креветок чи риби , або терпкого червоного вина до пршуту і оливок. А в сам обід холодного мохіто:drinks:. Дєвочкі не дразніть морем і теплом , а то море мені не світить .Майже все літо просиділа в шкарпетках і спортивному костюмі . А я так чекаю літа і все для чого ,для того щоб зняти шкарпетки в яких навіть сплю:girl_sad:.

• Смішно Смішно x 1
  11. Пішла я на цвинтар ,вирішила заодно вигуляти маламутиху(5 міс. цуцику).Якраз почався дощик.Так от,в одній руці парасоля,квіти,пакет з пляшкою води.В другій руці тримаю повідок ,який з усієї своєї тяглової дурі тягне Лінда.І назад вертатися нема як,і далі йти годі.З горем-бідою йдем,назустріч сусідка старенька і так єхидненько мене запитує:"Що,маєш силу тримати?"Тра купляти собацюрі намордник,бо ричала на зустрічних людей,причому вибірково,на одних ричала.других сприймала спокійно.

• Подобається Подобається x 1
  12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

13. Jusi

Jusi Ловець емоцій

--- дописи об"єднано, 14 Липень 2015 ---

14. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Нарешті врочистість! Свекруха забрала дітей і пішла з ними в готель в басейнах поплавати, а я зараз сама піду на море! Юху! :girl_claping:А то за два з половиною тижні я не лежала на пляжі довше 10хв, діти постійно у воді, а я була, як наглядач. Старші добре плавають, то запливали далеко і там ниряли, ловили рибок, розважались, як могли, а я мліла і постійно шукала їх очима. Анюта також вже вбулася, води не боїться, тому то в нарувкавничках плаває, то вже за секунду з кружком лізе у воду, тільки встигай за всіма впильнувати...:girl_impossible:
    З погодою в нас пооблем немає, швидше навпаки, всі мріють про дощ, якого тут практично не буває. :beach:
    ImageUploadedByTapatalk1436878300.233125.jpg
    В суботу до нас приєднається татко, то нам стане трохи веселіше. Чекаємо, недочекаємось.
    Всім цьомка. :kisss:

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  15. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Тільки я подумала, що в мене сідає зір, як мені принесли чорницю до чаю :girl_smile: Магія :girl_in_love:

16. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Уууу, блін. Наробили тут шороху морями-бухлом, а соленою соломкою давлюсь.
    Нарешті випала вільна хвилина, то забігла вас почитати. А то ввечері поки тенди-сєнди - то або спати лягати, або в серіал втикати уважно, бо я троха на нього підсіла.
    Погода харить, бо вже третій день болить голова. Зробилам си чаю і буду розслаблятися до завершення робочого дня. Ввечері планувала прання закинути, але то вже як вдасться. Ше подумаю, що б то їсти зварганити, бо в холодильнику одні гречаники і миші. А може, ну його нафік? Ліпше закину ногу на ногу і буду балдіти, нє?

• Смішно Смішно x 4
  17. Caramel ka

Caramel ka Well-Known Member

З врочистостей - нас стало більше на одного козачка(4,5 кг.) родила моя двоюрідна сестричка, і вже в неділю моя старша доня буде хресною вдруге! І здється мій синуля виздоровлює слава Богу,а то в мене через ті переживання сон пропав.
    з прози - шось ті вишні ну ніяк не закінчаться, і вже почались огірки , то роботи навалом.:ed4d70def841dc74b57.

• Зе бест! Зе бест! x 2
  18. flame

flame невгамовний експериментатор

де:dntknw: ? Певно я в якійсь зачарованій зоні живу:mda:Цілий день падає дощ з дрібними перерваими. Ех, шо таке не везе?
    починаю заздрити:girl_wink:
    Сиджу собі, працюю і тут, впав мій погляд на виноград. От нє, щоб подумати - хочу винограду або вина, накрайняк. Щось захотілося мені долми - тобто, знов моя голова придумала роботу моїм рукам:girl_mad: Якщо швидко "закруглюся" з роботою, то візьмуся за ту долму.
    А ще щойно мені подзвонила Ю і запропонувала записатися на безкоштовний апаратний педікюр. А я шо? А я звичайно за:d23: Тому в п"ятницю мої ніжки будуть супер гарненькі:girl_claping:
    Зараз приїде муж і будемо ремонтувати пральку. Знов, зараза, поламалася. От, що значить невдала покупка - стабільно 2 рази на рік якась поломка. Добре хоч чоловік здатен сам відремонтувати.
    Всім гарного настрою на вечір. Може ще потім прийду.:girl_bye:

Останнє редагування: 14 Липень 2015
    • Подобається Подобається x 13
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А ми вже знову дома! Наш тато гоне, як шумахер і нас з собов волокає. Тому дитя бачило бабусю 2години, ну як бабусю- хату її і двоюрідну сестричку(18літ майже), встигло притягнути мале котя(хтось підкинув), тобто кішечку, і назвати її- айскрім! Чому? бо морозиво він любить шалено, не в маму вдався. Ще встиг виспатись в машині і прошвирнутися з татом в мегамагазині автозапчастин. Я встигла побачити свою коліжаночку і траснути з нею кави з цукорками і потриндякати "наживо", наїстися малини в бабусі нашої, злопати 2 огірка з грядки і нарвати собі 6 кабачків. Тому в нас нині кабачкові деруни будуть сі смажились+пиво. Ням!
    Погодьтесь- не день, а казка! Головне правильно трактувати,.
    Як насмажу і наїмся дерунів, то до вас ще загляну, якщо ноут мені вділять :girl_haha:.

• Зе бест! Зе бест! x 6
    • Подобається Подобається x 4
  20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

а я теж любитель випити собі винця холодного на морі в жару )), в обід/ввечері...на розслабоні...аххх....Але мене цього літа таке щастя не жде. Думала, що хоча б в Шацьк поїдемо, але бачу, що й того не осилю. В мене якийсь нервово-дратівливий період знову. Все болить й ниє й все харить. не хочу ні варити їсти, ні бавитися з малими, ні гуляти..Хочу трохи побути сама. Але вже давала малих на кілька днів в село - на наступний день починаю за ними скучати :girl_in_dreams:.....
    Сьогодні насилу себе з хати випхала з малими - пів-дня збиралися - так нате - зробили 5 кроків й почався дощ. Гррр...

Статус теми:
Закрита.