Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. raspberry

raspberry Well-Known Member

Всі мої роз'їхались... Я сама... Вже і не пам'ятаю, коли таке було. Та тиша аж давить на голову. Хотіла себе зайняти прибиранням, згадала, що сьогодні неділя, та ще й Петра і Павла. Чоловік без вихідних два тижні був, то ж і в мене відчуття вихідного не було. Добре, що згадала за свято вчасно, не включивши пилососа в велике свято:girl_crazy: Не хочу пляцків, празників, хочу, щоб всі разом знов були, а це наступні 1,5 тижні не реально:girl_cray: Приведу себе в порядок і поїду до мами, там мій Владусик мене чекає:girl_in_love:Мені вже сьогодні набагато легше і це тішить.
    Яна ще тиждень буде в Франківську у свекрів, заберу її аж на вихідних.
    Чоловік приїде ще пізніше. Ех, тільки відправила, а вже скучила:girl_in_dreams: Тре себе чимось зайняти, бо починаю хандрити...
    Петриків, Павликів, Петринок і Павлинок зі святом. В кого празники - гарних святкувань і смачних пляцків:girl_wink:

• Подобається Подобається x 12
  2. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Мої ще сплять, а я щойно проснулась і переглядаю ДП.
    Всюди добре, а вдома найкраще! Шо є то є :girl_smile:
    Так вже всі хочемо додому, що дні рахуємо. Набридло все: море, смаколики, нічогонероблення і т.д. Хочеться драйву. Хоча розумію, що, коли приїду додому ( а то аж через два тижні), буду щкодувати, що відпочинок закінчився.
    Можливо в нас така хандра, бо нашого татка з нами немає( Він обіцяє, що приїде на кінець відпочинку на тиждень, то ж чекаємо і також рахуємо дні.
    Не подобаються мені італійці по темпераменту: такі галасливі, емоційні, не щирі. Не "мої" це люди. :girl_nea:
    Сьогодні Петра і Павла. То ж дивлюсь на свого красунчика, тішуся і дякую Богу за нього. Нехай його доля буде щасливою. :girl_in_love:
    Сьогодні ввечері йдем в ресторан, тому день пройде трішки різноманітніше, ніж зазвичай.
    Мій чоловік називає мене Печалька ( з того мільтфільму про думки, хто бачив), каже що мені вічно погано, я рідко буваю оптимістично настроєна. А я шо? Я нічого...то не я така, життя таке. Нічого не тішить, нічого не хочу, все, йду, не буду портити всім настрій. Наїстись від пуза, чи що, щоб полєгшало? :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 14
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Йду з церкви і бачу, під плотиком мужчинчик валяється, народ скупчується навколо. Я підійшла, глянула та й почала викликати швидку. Диспетчер записав дані і сказав, що вільна бригада виїде з Топольної. І що ви думаєте?! Ото чудо, яке лежало, витріщило очі, сказав, що він просто віддихає, послав нас усіх на х... хутір за метеликами, встав і пішов. Я повторно подзвонила і скасувала виклик. І ото після того я така зла і розчарована в наших людях. Ну встав і пішов - то добре, але для чого матюкати останніми словами? :girl_devil::girl_devil::girl_devil: І тепер після такого навряд чи мені захочеться ще комусь викликати швидку...
    По дєлу: наїлась і хочу спати. І в мене три варіанти: або випити кави, або поспати, або гордо витріщити очі і втикати в монітор :windie:... Непросте рішення аднака :hang1:

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
  4. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

ах, к зате я того всього хочу!!!!.....100років вже не була на празниках, особливо тих, таких, як колись по селах...Ходиш з батьками від хати до хати по родині й всюди різні пляцки :girl_crazy:. А що ще тоді тре було дитині для щастя...Кури-ковбаси-салати-голубці мене тоді не цікавили...Тепер й празники не такі й родина вже не та, й традиції теж. Ностальгія...
    А я навпаки - так того хочу!.....
    По темі - снився мені сьогонді шикарний такий реалістичний сон із @flame в головній ролі.
    Спекла курочку, овочі й картопля теж в духовці. Сашка ще просить піцу, але я щось не маю настрою.

• Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 1
  5. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Я сьогодні теж хотіла пропилососити, в неділю такого не роблю ніколи, але сьогодні до малого мав масажист прийти, думаю шурну швиденько. Вчора чоловік допізна шафки в кухні скручував, а я не мала як малого лишити, у нас ше й зубки лізуть. То в результаті прибрати не встигли. Але згадала що свято. Нє, думаю, таки не буду. Знаєте як викрутилася? Відкрила двеиі до кімнати, а в коридорі світла не включпла, та й не було видно що до того килима нізто не торкався ні мітлою ні пилососом От така я винахідлива )))

• Подобається x 3
    • Погоджуюся x 2
    • Креативно x 2
    • Смішно x 1
    • Зе бест! x 1
  6. ДУже просто : випити кави,втикнутис в монітор і поспати !

• Креативно Креативно x 1
  7. flame

flame невгамовний експериментатор

Ггггг, я готов. кажіть де сіту затягувати? Але як перекрию Київ-Чоп - можуть потім в новинах показувати.:girl_cool:Ше доведеться ділитися уловом:girl_impossible:
    та ніби ні. Тільки "гостей з Червогорада" спровадила:girl_wink:
    ооооо, кіно зі мною в головній ролі - ураааа, я звізда:girl_cool:Ех, до Голівуду би покликали:girl_in_dreams:

ну шо за діти, ми би ще стільки цікавого дізналися:girl_haha:
    Насварили мене в карму, що не відзвітувалася за вчора:girl_blush2: Ну, то звітуюся сьогодні за вчора, а ввечері - за сьогодні
    Робіть собі каву, беріть кавалок пляцка і читайте мій "роман":popcorm1:
    Спочатку я була в @Whiff на шугарінгу:girl_spruce_up: Зробила вона з моїх рук "дупку немовлятка":girl_blum:
    Настрашили ви мене, що надворі дуже зимно, де-які взагалі сніг прогнозували. Ну то я вбралася, як "на зимно", потім гонила по місту:girl_witch: і згадувала незлим-тихим. Тааак душно було:wacko:
    Продинамила мене вчора одна гнилиця:girl_blum:, не хтіла вилазити з хати і йти зі мною на кавку. Друга сказала, що пізно я спохватилася. Ну, не хтіли, то як хтіли:girl_blum:
    Дуже хотіла попасти на ту, так гаряче рекламовану виставку орхідей. Мала час і мала натхнення - погнала туди. Ну шо я вам скажу - развод для прієзжих:girl_mad: В мене більша колекція орхідей:girl_haha:
    Взагалі, дуже мене вразив такий відкритий "разводняк" на кожному кроці. Я розумію, що місто туристичне і в центрі все розраховане на туристів з круглими очима і відкритим ротом, але то вже перебор. А я ще й була вбрана, як туристка:connie_pull-pigtail:кєди, джинси і спортивний светер. І до сліз було прикро, що в 90% сувенірних магазинчиків продавці починають розмову на рос. мові, ламаній ше й до того - драствуйтє, шота іщетє? Я розумію, конкуренція і т.д., ну але НАФІГА:girl_devil:Бє-бє-бє:bad::bad::bad:
    Між іншим на вишиванки (машинна штамповка) націнка 100% порівняно з Краківським. А мені треба пару штук. Тому поскакала я туди. Взагалі-то я туди і цілилася, але при нагоді - ніхто не стогнав, не лазив за мною і не тягнув до машини , просканувала Центр на питання шопочому і які там новинки. Ще й випадково вдалося мені забрати замовлені кремчики:girl_claping:.
    Збиралася купувати одне, а, як завжди купила зовсім інше:girl_haha: Але я не могла від того втриматися Підемо з Ляліком до ресторану- вберемося по-дівчачому.
    Такий крос мотнула, що до машини біля універу вже ледво доволочила ноги:girl_crazy:
    А вдома почалось:їсти, пити, мити:wacko:. Ще й по-ревіти і по-скандалити встигла: мужа з Цезаром так гарцювали, що перевернули величезну пальму:girl_devil::girl_feminist:. Вона впала на орхідеї і зламала 2 квітоноси:girl_cray: - я і так навколо тих орх з бубенцями скачу, а тут таке. Порозсипалася земля на всі фіалки - ледво повидувала.
    Зварила борщу, спекла сирник і стушила капусту.
    Трохи поскайпувала і нарешті вгомонилася.
    Про сьогодні потім буде:girl_yes2:

Останнє редагування: 12 Липень 2015
    • Подобається x 10
    • Зе бест! x 4
    • мімімі x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
  8. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Два слова, поки допиваю чай.

Вчора я лягла спати сьогодні :hang1:
    Тобто пляцки пекла, шашлик маринувала, салати різала, сорочки прасувала, штани зашивала, порядки робила, так, що не повірила своїм очам, коли на годиннику побачила 3:45. Але чоловіковий годинник підтвердив годину, тому нічого не залишалось, як лишати решту роботи на ранок, і дрімнути хоча б до 6.
    В 6 прокинувся чоловік, а я підірвалась з ліжка в 7 з криками "Шеф, всьо пропало, я всьо проспала, я нічого не встигаю, всі бігом допомагайте мені!!!"

Але чоловік трохи схаменув, зробив кави з канапочкою і мене попустило.

Урочисто всі пішли до церкви, дітки були дуже чемненькі, так гарно стояли, але трохи змерзли.
    Прийшли додомцю, зробили ще деякі приготування до гостини і гості приїхали.
    Файно посиділи, поговорили, посміялись і поїхали. А я відразу і до вас.
    Але вже бачу, що чоловік на телефоні показує три пропущені дзвінки, то певне ще перед танцями кудись помандруємо, бо запрошень маєм сьогодні валом, щоб всіх обійти, треба три дні, а не один вечір.
    Короче, празник проходить весело і цікаво ;)

• Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  9. flame

в Чагарях такі танці, що в мене через відкрите вікно чути. Вже 3 раз - "баби - як баби, ти каралєва":girl_haha:. Може то зібратися?
    Ми сьогодні гарненько посмажили шашлички, овочі і бульбочку. Спокійно посиділи. Я не гонила з мисками і не стояла на кухні - певно найліпший і найспокійніший празник видався:girl_yes: Зі всіх сторін пахне шашликами. Сусіди не буянять і не співають, певно теж слухають безплатний концерт:girl_crazy: Цікаво до якої години затягнеться?
    Збиралася до мами, але вона загадково кудись пропала на цілий день. Як потім виявилося поїхала в село, думала може пес прийшов.
    Еееех, завтра вже понеділок. Знову почнеться той робочий дурдом. Цікаво з якої сторони Києва поставили блок-пости і як завтра будуть розвиватися пригоди з завантаженнями і вивантаженнями. Хоч би без проблем.
    Всім гарного вечора. Тим хто празникує - відсутності головного болю на ранок.
    :kisss::girl_bye:

• Подобається Подобається x 13
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  10. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Настрій зіпсуто, я вже в ліжку, Данусик вже спить. Пояснювати нічого не хочу, на танцях була, в гості не хотіла йти.
    Отак. А я так того празнику чекала, так тих танців хотіла.. Ех, та ну .....

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • мімімі мімімі x 2
    • Подобається Подобається x 1
  11. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

то все погода, і ті сварки через погоду
    в нас не було ні шашлику, ні танців, ні навіть натяку на такого типу врочистості
    Тому поки що ранкова кава і сніданок, а в загальному треба поміняти обстаканівку, хоч на день.
    Так що в мене суцільна проза:d23:
    бажаю гарного дня!

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Креативно Креативно x 1
  12. Після вчорашнього вихідного і сьогодні робити нічого не хочеться.Новини тривожні,прогноз погоди невтішний.Хочеться впевненості в житті.Але вичитала вчора таке : прокинувшись,треба сказати:"Мене сьогодні чекає приємний сюрприз! І перешкод нема ніяких!"І казали ,що то дуже помічне і дієве!Так от--приємних нам всім сюрпризів і ніяких перешкод!ДВ солодкого примирення і ніяких сварок!
    --- дописи об"єднано, 13 Липень 2015 ---
    А мої всі роз*їхались,ми з невісткою і молодшими внучками зробили собі свято ,малим свяченої водички,а ми кон*ячком балувались під малиновий пляцок.

• Оптимістично Оптимістично x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 2
  13. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Flame, а що за блок пости?
    Малий сьогодні прокинувся аж у 7:20 на відміну від звичноі 5 чи 6. Так що ми всі добре виспалися ))). Варю кашку на сніданок. Десь біля девятоі таки пропилосошу, поки чоловік трлхи з малим побуде. А сьогодні знову маємо масаж добре що ще трошечки. Бо то, скажу я вам, стрес для мене ще той. Мале під кінець починає плакати, протестувати, я забавляю, тримаю. Так що після масажу я як після сауни, вся мокра. Масажист ще не встиг піти, а я вже переживая як то буде завтра. Але в середу вже має бути все.
    Тривожать ті новини. І що то буде. Дав би Бог розуму вийти з тоі ситуаціі. А то на Сході так тяжко, а то ж треба щоб ще і в середині краіни почалоробитися невідомо що ((( і навіть толком невідомо що там всі говорять по різному, а правди ми, напевно, і не дізнаємося. Господи, хоч би добре вирішилося.
    Всім гарного дня.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  14. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Їздили до чоловіка в село на вихідні і я геть випала з життя. От щойно на роботі дізналася про Закарпаття - жах, що твориться :dntknw:. Ми ще так здивувалися як побачили якісь незрозумілі блокпости на під"їзді до Львова. Отак от лягаєш спати і не знаєш де прокинешся. Ну але вірю в те що ситуація не є такою безнадійною (стараюся бути оптимістом по життю :)). Правда і доїхали ми з пригодами. А точніше не доїхали, а притягнули нас. От так ремонтував-ремонтував чоловік ту машину, тільки в п"ятницю забрав з ремонту і всьо :cry: Добре, що тягнути вже було недалеко. Та то був не кінець веселого дня. Бо понавозила порічок-чорниці-вишень. І треба було то все принаймні помити і розстелити сушитися. Тож моя неділя скінчилася вже в понеділок. Поспала так годинок 5 і треба вставати на роботу . Та за тих 5 годин мені стільки наснилося (треба певно тему про сни розшукати).
    Гарного всім дня незважаючи на дощ .

• Подобається Подобається x 1
  15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

мабуть, у попередньому житті я жила зовсім у іншому кліматі :). Ще менше доби у Львові, а я уже "ніяка" і хочу назад- у сонячні дні, морський бриз, кришталеву водичку у +28 . І, судячи з теперішніх цін на оренду житла у Львові та вартості банальних подуктів чи одягу, розумію, що зовсім не дурні деякі львів яни та кияни, які більше року тому перебралися жити у теплі краї.

Вкладення:

• Подобається Подобається x 20
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ходила здавати кров на всяке різне. мала десь 6 папірців із скеруваннями. ще з пальчика здала нормально, а от з вени:girl_impossible:
    поки вичекалася під кабінетом, то вже так хотіла їсти:girl_cray:. а як почали мені брати ту кров.... словом ледь мені не стало зле. але обійшлося, загризла кексик і коханий повіз мене додому:girl_in_love:.
    погода сонна, я сонна, але дитина-енерджайзер не дає мамі сумувати:d25:. чекаю-недочекаюся обіднього сну. як думаєте, хто перший засне?:girl_blush2:

а завтра маємо їхати в гори:yahoo:! урряяя!!! там правда прогнозують 2 дні дощ і грози, але я надіюся на краще. хочу вже трохи розвіятися, змінити обстанІвку і подихати свіжим повітрям:smoke:

• мімімі мімімі x 1
  17. flame

в мене теж є знайомі, які переїхали до Тайланду і там працюють. Але вони ІТ і їм не особливо важливо де вони виконують свою роботу. А мені, наприклад, як би було з моїми перевезеннями? Не всі можуть собі таке дозволити:girl_sad: А то я би вже давно махнула в теплі краї:girl_in_dreams:
    Погода мене добиває. Зимно і нічого не хочеться робити. Хочу під перину і все. Сонечко, повернись, я більше не буду стогнати, що душно:girl_yes2:
    Йду собі чаю липового з медом зроблю, може попустить.
    Всім гарного настрою.:girl_yes:

• Подобається Подобається x 4
    • мімімі мімімі x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. Kandya

Kandya Well-Known Member

і я про це подумую. ненавсігда і не в теплі краї, але наступного року на 2 місяці точно планую збрити на море. Тут кайф! Вайфай, правда, далеко. І бухаємо із чоловіком по черзі... Бо перше в мене була температура і я не пила, тепер у нього 38,5... Ну і я ще досі не пила, але все ж планую нарешті морду залити. бо то ж нафіг на море було їхати? і ще я працюю... я ж не у відпустці. але краще бути на пляжі і працювати, ніж бути у відпустці, і не бути на пляжі. О, як сказала! Пішла я в море. і по пиво

• Подобається Подобається x 7
  19. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Всьо, я вже дома, знову! Нє, я не в Шацьку була, єслі шо, то ми вчора яяяк повіялись, то приталапались до хати перед 12 ночі і нині знову звалили з самого ранку.
    В умивальнику гора посуду, в холодильнику якийсь незрозумілий набір інградієнтів, але ніц вареного нема.... Як ми жиєм вже 2 дні?! Добре, що самі, бо якби була какась бабуся, то чого б я лишень не наслухалась про себе, як господиню дому сього!:girl_blush2::girl_blush2::girl_blush2:. Ще забула м, що прання на два рази , і то мінімум. І то в мене квітів і тварин нема... Ой йой йой!:girl_blush2:.
    Але я не про то хтіла вам повісти, що я зас..на господиня, а про те, що день, який почався без настрою і мав шанс, з допомогою малого, перерости в категорію "один з найдибільніших днів моїх" - в неї не потрапив. Хоч "некоториє" на мої прозорІ намьоки:drinks:і:smoke: відмазались 100% . Короч неочокікувано я вчора загуділа. і то так чотко і файно, а все тому, що настрій був відповідний і дитину мою бавили найкращі няні в світі! Що ще тре мамі сумашедшо-активної дитини? Чоловік нас з малим забрав, до хати привіз, і тут я врубаюся, що їстоньки то нема для хлопів:meeting:! Але ж я "настоящая женщіна" :superman2: салат, скандал і закусь можу організувати за 10хв і з нічого!
    От так небанально ми відсвяткували вчорашнє свято. Нині, під ранок, розбудив мене малюк:"мама я хочу до тебе". Так! Я ще вчора мала наглість зплавити хлопів і спати ако королєва на трьохспальному ліжку. А наступний раз розбудив чоловік з питанням: "вже майже пів до десятою! чому мене ніхто не будить?" Чому-чому, бо СПИМО ми
    Мушу нині то все розгребти і до людьського виду привести. А ще вас почитати, бо читалам з телефону і якщо комусь попсула карму, то прошу зголошуватися, бо тикати пальцЬОм в телЄфон, то є не конче гуд.
    І таки- люблю я понеділки!

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  20. Багіра

Багіра Well-Known Member

а шо то так прикольно пити на морі? шось ніколи не вловлювала в тому кайф

• Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.