Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

І я хочу на ті пляцки, але якось нема до кого, тому стушила рагу, зробила салатик з сирочків, є ковбаска, шинка, сирочок, малосольні огірочки, а що ще треба для закуски? Сто грамів також є. Тому чекаєм свята, тим більше чоловік Петрович. Всім гарних вихідних.

• Подобається Подобається x 7
  2. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

а ми приїхали додом, і шо нас чекало? Води нема знову. А в мене 30 кіля вишні і 5 порічки....
    ну ви пойняли....:girl_cray::girl_devil:

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

Зато зимою будете жировати, Отак!

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Shamna

Shamna Мамуся

Сьогодні ще раз пересвідчилася, що до кухні краще приступати з гарним настроєм. Тоді то діло проходить швидко і з гарними результатами.
    Взагалі сьогодні в мене дуже вдалий день.
    Була на Сихові, трохи скупилася. Прибрала швидко, бо вчора майже зробила порядок, залишилося сьогодні тільки підлоги помити.
    Гаряча ванна вже була і всі косметичні процедури зроблені.
    Далі гарний фільм з морозивом і коктелем з чорнички.
    Всім гарного вечора:kisss:

• Оптимістично Оптимістично x 2
  5. Raven

Raven Мама малятка

Чия дитинаив в рік і сім грає з десятирічними в футбол - моя, а хто ледве ноги притяг додому? Правильно, мама. І, головне, так непогано грає і пасує. Прибирання сі скінчило. Дитині сирний десерт застигає в холодильнику, а мама думає їхати чи не їхати в зооопарк. Шось мене ті новини про блок-пости на трасі зовсім настрашили.
    Всім миру і спокою. Так хочеться бути оптимістом, а мій оптимізм мав мене в носі.

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  6. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я буду папазже. Може. Чудо йде додому і, здається, не в гуморі. Чо не в гуморі? Панятно, шо ЛС накатала купу симиси. То прийду відчитатися. Ви будете свідками, би мене не засадили, що я сьогодні в гуморі і вупше з вами тусувалась. І нікого не вбивала.

• Оптимістично Оптимістично x 2
  7. raspberry

raspberry Well-Known Member

Як каже моя мама: "Краще мати дві дупи ніж один ніс":girl_crazy: Мене заложило так, що не маю чим дихати, паралельно з носа вода рікою:wacko: Дітей порозвозила по бабусям, щоб не заразити, чоловіка збираю в відрядження і залишаюсь "в гордам адіночєствє". Сумно з того всього, мабуть похворію деньок і поїду свої скарбики забирати:girl_smile:

• Подобається Подобається x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 3
  8. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Я в ауті
    в малого певно грип бо ноги ломлять
    То піпєц

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 1
  9. Маруся Іванова

може перебігав? або м"язи ростуть
    ой дякую, при розкладі
    і
    я того жировання не хочу. вже наносились води, спини руки відриваються
    зараз вибираю кіно, і вьйо мити та по баньках розкладати, а потім ще стерелізуваааати...мамо рідна, коли я спати піду?
    З того всього треба щось солодкого, а нема ((( хіба сосиски є

• Погоджуюся x 3
    • Оптимістично x 2
    • Подобається x 1
    • Зе бест! x 1
    • Креативно x 1
  10. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

підсумовуємо.
    настрій був на позначці 0, сили -1, але нічого. позбирала себе докупи і все поробила. коханий чоловік допоміг прибрати. а я наварила-напекла:ed4d70def841dc74b57. особливо тішить мене бісквіт з чорницями і персиками:nyam2:(хоч від празникОвих пляцків я б не відмовилася))
    єдине,що до вишивання сорочки знову руки не дійшли. сумно. буду намагатися завтра:d64:
    усім гарного вечора і гарної неділі в колі близьких:kisss:

• мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  11. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

промийте водою із сілю морською.
    День минув супер, з шиттям закінчено. Нові штори красуються на вікні, подушки на дивані, і дрібний ремонт з одягом зроблено!:girl_yes2:
    Ще треба гарно оформити вишивку в рамку і до вишивати великодній рушник, творчість по плану.
    Але то не завтра , бо завтра прийдуть гості, отже ніде не дітись від кухні , і тої ненависної брудної посуди:girl_sad:, щей засіб купили, а він додупи:girl_mad: ! 5 літрів води, і як так можна красти подоливали води ніц не миє..., а викинути шкода...
    Так я сьогодні домосєд , який живе біля холодильника:girl_haha:, добре що рідко таке буває щоб я цілий день носа не висовувала на вулицю, бо кг росли б як гриби після дощу.
    Дивлюсь кіно на новому , і певно тре стелити люлю...на нині досить!

• мімімі мімімі x 2
  12. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

І мені. Завдяки темі на форумі перервала перегляд СіЕсАй. Рудого відправила в люлю з обіцянкою, що завтра маю розказати про що той серіал. А серіал-то дівчачий :girl_dance: Ніхто нікого не забив, поржали, але чьота мій старий мені сьоня не понра, не понра... Або вікове, або мої симиси досягли своєї мети :girl_cool:
    Я ще трохи повтикаю тут під серіальчик , подумаю, до кого б то на празник махнути і спати-спати...
    Ваша ДВ:kisss:

• Креативно Креативно x 1
  13. День чудовий подвійносвятковий --свята неділенька і день св.Петра і Павла.Сонечко світить,день обіцяє бути гарним.Тривожать тільки новини,а так хочеться спокою і впевненості в завтрашньому дні.Петрівни і Павлівни ,Павлінки зі святом!
    Про прозу писати не будем ,вона присутня завжди,навіть при святі.Йду годувати собацюру маламутську.А хатня дворянка вже обнагліла зовсім,перебирає харчами,котлетку не їсть,а огірок,пляцок буде.

• Смішно Смішно x 1
  14. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Ранкова кава із залишками нутелли. Що може бути смачніше, ніж дві чайні ложки пасти, розмазаної по стінках банки?:girl_crazy: Навкруги ще всі хроплять-сопуть-дрихнуть. Мама гостює. Нині має бути ліниво-домашній день, читай: втомлений чоловік. А душа хоче свята, двіжу, пригод! Бо кожен день схожий на інший. Побачимо.
    В планах: намалювати плат розеток на будову, в кожну кімнату. Я вже за то пиляна-перепиляна, а воно мені не йде...:girl_impossible:Треба, треба заставити себе.:girl_nea:
    Святкового нАстрою і настрОю, любі мої!

• Оптимістично Оптимістично x 3
  15. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

О,
    Мені нині не завадить, бо щось мій поламався від думок, певно занадто важкі і розплястали його, той настрій. Але то тре наладити, бо маємо намір повіятись нині до тіятри! І не самі! Маленька мамо-зустріч накльовується, а це вже причина для підняття настрою.
    Дитя вже доїдає свою саморобну сиркову масу з фруктами, а я валю мити голову і по фруктики на компот.
    І погоджуюсь з @Валентина Соболь:

16. Vinnytska

Vinnytska люблю....

Йдемо на хрестини.Чоловік буде хресним батьком. Ще і малятко назвуть таким самим ім"ям, яке має мій чоловік)))
    Речі попрасовані, чоловік ще спить, йду снідати з донькою,)
    В церкві йде служба перша, дуже добре чути нам в будинок, ніби ми в церкві, хоча чоловіку не заваджає))
    А правда, гарні ми будемо?;))))

Вкладення:

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  17. Materynka

Materynka Well-Known Member

В мене сьогодні настрій паршивенький. І маю до кого на празник вибратись, але після важкого тижня нікуди не хочеться. Цього тижня мені виповнилося 29, а емоцій з цього приводу якось дуже мало. Привітали мене ті, хто для мене справді важливий, і мені було дуже приємно, що я комусь небайдужа і про мене пам"ятають. А от коханий привітав по телефону і усьо, засранець:girl_feminist:А мені б хотілося якоїсь романтики, ну хоча б раз в рік посидіти в ресторані. Хіба я так багато хочу? Невже в цей день не можна виділити декілька годин свого дорогоцінного часу. Так, я могла сама запропонувати відсвяткувати в ресторані, на що б отримала відмову, і розстроїлася б ще більше. Просто я не розумію, ну як дорослий мужик не хоче зробити щось приємне для коханої дівчини. Кароч, нє трош мєня старушка, я в пєчалі:cry:

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
  18. Inglor

Inglor Well-Known Member

+ 1. І як то його собі підняти...:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. Маруся Іванова

Знаєте анекдот про стадії старіння людини? Так от ,я сьогодні можу працювати наочним посібником по останньому випадку)))
    Вчора ситуацію врятував 20ти літровий баняк, який ставиться на всі 4 камфорки і в який влазить 6 трилітрових слоїків одразу. Ну і чоловік, який весь час допомагав.
    Вода з"явилась в 3й годині. Винуватим дзюркотом у ванній, була висварена, набрана в каністри і поставлена в кут. На разі поводить себе чемно
    зараз чекаю пляцок з пічки, і йду пити каву, треба привести себе в людський вигляд, бо завтра на роботу.
    Насичений був вікенд...
    Всіх зі святом)

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. vikulyamamulya

vikulyamamulya Well-Known Member

Хоч і сьогодні неділя і в мене теж настрій ніякий. Чоловік пішов на роботу. Незнаю чи довго буде. Єдиний позитив я вчора купила улюблене печенько з смачнющим шоколадом зверху , і зараз тлумлю його з кавою, і дихаю чистим сосновим повітрям. Певно згребусь і поїду в Ашан, ( тут є такий велиичензий двоповерховий),там зараз знижки. Може щось племінникам накуплю..ех...

Статус теми:
Закрита.