Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

З черешень спечіть клафуті. Це божественно! А моя нинішня врочистість-3кг суперових черешеньок в холодильнику. Чекають вечора,щоб зробити мій день.А я,як заправський мазохіст зі стажем,відтягую задоволення)І поки лиш мрію про цю райську вечерю.

• Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
    • Креативно Креативно x 1
  2. flame

flame невгамовний експериментатор

якби ж то закінчив. Ще і далі в процесі, бардак розвів страшенний. Цікаво, хто то буде прибирати:girl_impossible:
    Погодка - жесть. Мерзну страшенно, хоч бери і пали камін. В хаті на першому поверсі, як в підвалі:girl_cray:
    ага, теж всі 4 тарабанять постійно. Ще би толк якийсь з того був, щось товчу воду в ступі.
    Зараз закінчу з роботою, їсти наварено, погодую собак і в люлю під перину кіно якесь дивитися.
    надворі ніби вже не падає, то піду трохи попасуся:girl_crazy: Ще не дуже багато є дозрівших, але мені вистарчить трохи поклювати.:girl_yes:
    Ще присутня сьогодні мегаврочистість і йду з нею у вихвалялки:girl_dance::dance3::yahoo:

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

День закінчився врочистістю.
    Була я по своїх жіночіх лікарях - все добре.
    Зайшла в аптеку, А потім ходила на піццу з @nibysh отак) просто здзвонились-зустрілись :drinks: не скажу, що я в захваті від соку з безалкогольним пивом, але і так добре))
    прийшла домів, мене обняли, нагодували і женуть спати :crazy: бо "тобі за кермо, має бути реакція хороша" (ц) Допиваю чай з медом, йду в ліжко, і знову з кухні ніц не винесу.
    Згадала:
    - мама нє кінь, кінь втомлюється, а мама - ні.
    Так от, я сьогодні кінь))) я втомилась і хочу відпочинку:)))
    Гарних снів:girl_bye:

• Подобається Подобається x 15
    • Смішно Смішно x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  4. arushka

arushka завжди досягаю мети

Сумбурний сьогодні день
    Врочистість- отримала у подарунок орхідейку. Фсьо
    Проза - відправила чоловіка купити мені решітку-підставку на квіти на балкон. Купив якусь муру, стратив купу грошей і вдома виявилось, що у нас технічно не можна ту біду вчепити. То ніц, думаю, поїдемо з чеком і повернемо гроші. Щас:ireful1: Хто б то чеки зберігав? чек чоловік викинув зразу під магазином в смітник:facepalm:
    Щоб загладити свою вину, вирішив муж зремонтувати мені накінець кришку до сковорідки, там ручка вже два тижні гойдалась. Розкрутив-поправив-закрутив-хрясь-кришка розсипалась на дрібненсенькі кусочки. А кришка, між іншим, була *мой любімий цвєт, мой любімий размєр* і підходила до двох сковорідок і двох гігантів-баняків:dash1:
    А так як порохотяга в нас поки нема, ми пів години в еротичних позах визбирували той бісер
    Отаке
    З приємного -знайшла в кладовці забутих 2 авокадо, які колись поставили туди дозрівати і вони чуть ненадозрівались до смітника.
    Поставила вино в холодильник, будем якось рятувати той дурний день гарним вечором

• Подобається Подобається x 13
    • Смішно Смішно x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

І я уже дома поцьомана і зустрінута. Тіко хтіла написати про @Маруся Іванова, а вона вже перша, що то знач дівка на колесах, а не общестєнним транспортом!
    Винесла я з нашої зустрічі кілька повчальних моментів:№1- не тре пити стіко пива, якщо ти їдеш маршрутков(пісяти хочеться), №2- я таки ліниваа, №3- чоловік молодець(шуршить поки я вилігуюсь на дивані) і найголовніший- ДПешні дівки - особливі!
    Всьо допишу потім, бо таке враження що мами тиждень,мінімум, дома не було:d25::d25::d25: і:friends:.

• Подобається Подобається x 12
    • Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  6. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

День був супер і погода нам з чоловіком не стала завадою! Обновили ми гардиробчик на літо , ще залишилось мені спідничку купити таку як я хочу... а такої поки не пошили:girl_in_dreams:ех.. Зате все решта супер, люблю обновочки :girl_in_love:
    Продуктами закупились, думала ще щось приготую , але бачу не сьогодні ,бо ледве ноги принесли на диван, а з дивана вже не можу встати, аж гудуть. Армія посуди стоїть:facepalm:чекає мене.
    Завтра похід в поліклініку з аналізами , не розумію навіщо стільки крові забирати в тих вагітних, і так ледве ходимо:)(я про себе на ногах була сьогодні з 12 до 18 , і навіть не сиділа), а тоді вже візьмусь за готування на кухні.Чоловік пішов на роботу, бідненький, я б не витримала ... Тож завтра точно його не чіпатиму , сьогоднішній шопінг витримав мужньо:))) най відновить сили. Завтра будемо домосєдами:girl_wink:.
    Почну писати список для пакування речей в відпустку, бо по іншому сумку не зпакую, точно щось забудеться , а так список написаний , парочка днів для обдумування , і все має бути :girl_wink:

• Подобається Подобається x 14
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  7. Shamna

Shamna Мамуся

Сьогодні мега - супер - врочистий день, я нарешті поздавала всі державні іспити, я свабодєн:girl_dance:. Навіть не віриться, чотири роки пролетіло як день. Попереду вручення дипломів і усьо, бай коледж:girl_bye2:.
    Більше сил писати не маю, йду прийму ванну і спатки.
    Солодких снів всім:kisss:

• Зе бест! Зе бест! x 8
    • Подобається Подобається x 6
  8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Ггг! А я в курсі.
    Врочистість - то добре, коли кругом-бігом дні народження: всі ситі і п'яні. Але так мене Рудий вихарив, що навіть розказувати не хочу і не буду . Мене просто добила його байдужість. Не можна так зі мною
    Не зліться, мої любі!
    Ваша ДВ:kisss:

• Подобається Подобається x 6
  9. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

День гарний і повний цікавих вражень, таки погоді не вдалося його зіпсувати:girl_curtsey:Докупила сьогодні бісер на вишивку, навела трохи порядки, а ввечері мала дуже цікаву зустріч:girl_wink:Так що день вдався:girl_cool:
    --- дописи об"єднано, 24 Червень 2015 ---
    Це що таке?

• Подобається Подобається x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  10. Нє вєрю !!!

Погода кака,А так хочеться літечка справжнього.Настрій якийсь упадочний ,голова болить зрання.Сиджу в роздумах ,щоб таке приготувати дітям на сніданок...З того всього йду вип*ю пігулку і закалатаю чаю.

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 4
  11. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранковий чай. Щось не хочеться кави)))
    Ну що я вам можу сказати, тільки одне - телефон це зло) Мені вчора в період з 20-30 по 22-00 дзвонили 6 разів
    На питання в карму: так, спазмолгон, то щоб голова не боліла
    Біжу на роботу, і бажаю всім сонечка
    --- дописи об"єднано, 25 Червень 2015 ---
    спазмолгон?

• Смішно Смішно x 1
  12. Діокор від тиску.А голову буду добивати пізніше.

• Подобається Подобається x 2
  13. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні маю вихідний день, завтра ще на роботу і у мене відпустка до 20 серпня, юхууу. Так чекала цю відпустку, що не віриться що от-от вже вона. Сьогодні хочу випити кавусю і пити побігати у ветеринарку, бо вчора збиралась, але погода мене швидко переконала, що у мене купа роботи в хаті ;) Усім гарного дня.

• Подобається Подобається x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Смішно Смішно x 1
  14. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Ранок почався ще о 05,40, розбудив дощ:girl_nea:і дитина, після години крутіння по ліжку - сон до 08,00...треба було вже не лягати:girl_sad:.Зробила собі чай з мяти - смакотааа, так-так, кави я не п'ю взагалі:girl_yes2:. Сьогодні знову біжимо на заняття, потім бігом додому, татко має прийти, їдемо до Львова. Тато забавляє дитину, а мама:girl_blush2:нарешті дочекалась часу для себе, йду троха в салон краси:girl_crazy::girl_tender:.Потім пакування сумок і закупляння продуктів - завтра їдем в Карпати (нарешті, я так чекала:girl_dance:) Навіть незважаючи на погану погоду - плануєм добре відпочити:d25:.

• Подобається Подобається x 8
  15. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Врочистість: ще два дня і три дня вихідних (так прикольно звучить :girl_haha:), і погода обіцяє налагодитись :beach:
    Проза: одягнула сьогодні темний одяг і чорні туфлі, а білу сумку залишила :girl_crazy:
    Вчора ввечері на мене напала прибиральна лихоманка, якої вже роки не було, а це все Флайледі :ok:
    І до врочистості: вирішила змінити житло, остаточно і безповоротно, задихаюсь я тут, простору бракує. Маю місяць часу, поки студенти не почали заселятись :girl_smile:

16. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Нині було знову кілька"ранків":girl_yes2::girl_yes:. Прокинулась- спустилась на перший поверх- чоловік дивиться кіно. Це нормал. Але годинник показує 5.30!:fool:! Каже- водія відправив і не хотів тебе будити, бо не спалося. А я що- я завжди за!(ну майже завжди). Кажу: то ходи- зараз "розбудеш"..
    -нє, кіно цікаве.
    -ну нє, то нє.
    Лягла, засинаю і чую двері відкриваються:
    -що, кіно закінчилось?
    - нє, кіно стало якесь нецікаве.:girl_haha:.
    Другий ранок- то малий розбудив, бо цьоматись прийшов..
    Прикольно коли ніхто нікуди не поспішає.. Але тепер вже поспішаю я, бо з тим вилігуванням переборщила.
    Четверга вам вилігувального, а час самі обирете.:kisss:.

• Подобається Подобається x 16
    • Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  17. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А я хочу спати і щоб вже п'ятниця була. Тоді в суботу можна і 5 побудок зробити :girl_haha:. В планах нині тяжко попрацювати, благо, шеф - на місці. Ввечері, певно, виперу тюлі та й по всьому.

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Підігріта вдруге кава.
    Вночі снилась така фігня, що і згадувати не хочеться. А просто хочеться повернути безцінний нічний час - і поспати... ну але то таке. День почався, отже, він хороший.
    Вчора придбала паперову книжку. Не можу згадати, вперше за скільки років :) А нє, згадала, в березні купила "повстанську абетку". Книжки, наука, інтелект... врочистість, як не крути. скани і онлайн версії - взагалі не те.
    до церкви на 18.00 таки потрапила, дуже тішусь.
    Місцевий божевільний вчора увечері запросив мене на морозиво. Зі всіма дітьми, казав, що купить на всіх. Та ми не стали розоряти його на його уявні гроші...
    що це я про вчора та і про вчора.
    Діти вигнали невиспану маму по печенько в кіоск. Мама щось буркнула, але пішла, і добре, що вийшла. Бо побачила на дверях оголошення, що в нас нині не буде води ніфігісінько аж до 16.30. Тож налили тазіки, зараз каву вип'ю - і горня вимию, щоб вже точно все було чисто і круто
    гарного всім дня!

• Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  19. raspberry

raspberry Well-Known Member

В мене суцільна прооооза:girl_cray: Голова вже три дні болить, погода дістала, якийсь депресивний стан, малюк розпчихався, готувати не хочеться. Хочу під ковдру з чайком і щоб ніхто не рухав. Або на відпочинок, відійти від рутини і не паритись готуванням і прибиранням.
    Врочистість, ти де? Ненавиджу себе такою:girl_sad:

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  20. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Болючі кд, як вони мене дістали, хочу щоб їх не було, я просто мрію про це! Дитина доїдає своїх ранкових 250 г полуниці з пудрою, чого з пудрою? бо цукор хрустить під зубами, а пудра ні. За годинку буде кашка і чорничка, як не буде падати дощик то може прогуляємо трошки. Зайдем в магазин по парасольку, а то мужчина вже два роки має а парасолі нема. Сказав тато, що то не порядок! Хоч татові вже 30 а він своєї парасолі ще не мав.
    Каву я попила під ваші дописи. Йду приберу ліжечка, помию посюдку і щось знайду собі ще до роботи...
    Всім бджілкам гарного дня!

Останнє редагування: 25 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
Статус теми:
Закрита.