Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. flame

flame невгамовний експериментатор

Дурдом веселка сьогодні рулить в Липниках:connie_pull-pigtail Нічо, прорвемся.
    Пропав мамин пес. Вчора її в селі не було і коли та буря була, він так рвався, що подер їй вхідні двері до хати, повикопував ями по подвір"ї і втік. Вона приїхала в обід, його ще нема і мабуть вже не прийде. Плаче страшно, не можу заспокоїти. На ремонт дверей витратила 500 грн і теж плаче, бо то пів пенсії. На мої заспокоєння, що я їй віддам в 2 рази більше, тільки щоб припинила істерику не реагує.
    Мої всі нагодовані і сподіваюся скоро спати будуть вкладені, речі гості випрані.
    Я зараз з посудом воювати буду:girl_crazy:
    Всім гарного вечора.:girl_yes2:

• Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 2
  2. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

"Какоє добрєнькоє утро!"- це також, майже, класик :sarcastic_hand:. Прокинулась, повилігувалась, голову помила, варення помішала- ТАК, я таки його вчора перекрутила! Малий помагав на 200%, бо хотів і мясорубкою крутити і ягоди насипати, і від надлишку емоцій, через раз, називав смородину черешнями... Мали забавку одним словом.:girl_yes::girl_yes2:.
    Планів на нині багато, один з перших- то сніданок тре робити, а ще вас читнути, бо нинішній день не дасть ми того зробити. А ще по траві зарошеній походити, як мені бракувало того ходіння по траві :good:! Я в парку роззувалася і так собі топала, боячись вступити в якусь каку, правда, але бажання було сильнішим. Ходіння босоніж, то моє все!
    Дитячого настрою вам на нині, чи спогадів дитинства, то вже як виберете собі,:kisss:

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  3. Гарний прохолодний ранок.П*ятниця .І тут починається :треба пекти хліб,треба сходити на базар,треба косити і т.д. і т.п.Беру себе в руки і починаю робочий домашній день(і що ти дома робиш цілий день?).Ага,треба хоч чаю попити ,а тоді займатись нічогонеробленням!:ed4d70def841dc74b57:ed4d70def841dc74b57:d7::girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

мені снилось що я збільшила собі губи... а бо нєфіг перед сном дивитись всякі "проект перфект" і "я соромлюсь свого тіла")))
    ранок жахливий: мама і невістка чимось траванулись, скоріше за все то сир. зараз по черзі ганяють в туалет.
    через 2 години мій останній урок перед відпусткою!!! тут недавно прочитала про післявідпусткову апатію , так вона в мене кажись вже наступила(( може то йти у вільне плавання і ні від кого не залежати? страшно...
    йду шукати позитив, а як хто має кусень зайвого, то кидайте)) в планах на сьогодні: чумайдани спакувати, їсти купити, дитину на ДН друга відправити і не забути забрати

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Проспала сьогодні на роботу, встала за 8 хв до виходу :girl_crazy:Але нічого, вийшла, як завжди :girl_curtsey:
    Або нема чого до півночі вишивати :girl_blum:
    Вчора так зажигала на східних танцях, дізнаюсь про наявність у мене м'язів, якими в житті не рухала :girl_impossible:
    Але то ще тренувати і тренувати :girl_in_dreams:
    Сьогодні вже п'ятниця :girl_claping: Тижня, як не було, аж страшно.
    По останніх дописах на форумі бажаю всім нам самоповаги і гідності, бо ми того варті :girl_smile:

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

води нема далі
    та нема ради на той добрий ранок.
    В черговий раз проза накрила мідним тазом всі плани, тому щоб не думати про погане піду на город і пороблю щось корисне.
    Завтра їду до своєї малечі, то вже набавлю до несхочу, трохи відпочину
    Бажаю всім гарних вихідних!

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

А мені щось страшно стає.
    Раніше, хоч би там що, але своїх законних 8 годин мусіла поспати. А як не хтіла ще спати, то все одно лягала в ліжко, і придурювалася. І на чоловіка гавкала, щоб не полуночнічав. :girl_crazy:
    А тепер мало того, що приходжу з роботи нічкою, як встигаю, то по дорозі ще на тренування скочу, вдома ще мушу хоч кавалок квартири видраяти, жерти варю, хоч пару хрестиків на чоловіковій майбутній вишиванці що вечора кладу (ну тут є пояснення - дедлайн не за горами), і мені ще того мало - після того всього ще читаю, аж поки книжка з рук не випаде. І по барабану, яка там година цикає.
    @Divchyna vesna - це вже воно? СКС? :scare:

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 2
  8. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Вєрняк, бо я би спала, іїла і ніц не робила. А раз я ще юна фіялка, значить то таки у вас прояви СКС-у.

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Смішно Смішно x 1
  9. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Я думаю, от тому Ви і хочете ще щось зробити, крім роботи. Вам хочеться зміни виду діяльності, читати, вишивати і т.д.
    Якби Ви це мали змогу робити вдень, то лягали би швидше :girl_smile:

10. Kroshka Enot

Хана.
    Всьо, йду куплю стаканчик для вставних зубів, і дізнаюся, скільки коштує слуховий апарат :girl_blum:.

• Смішно Смішно x 3
  11. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я проб'ю, по своїх каналах :girl_haha::girl_spruce_up:.
    І до прози: я працувайт тяжко-тяжко, сильно-сильно. І певно чкурну до мами, бо вже місяць своїх не бачила. Скуучила.

• Подобається Подобається x 1
    • Смішно Смішно x 1
  12. Kroshka Enot

Це по яких?
    Ви ж
    Не плутайтесь в показаніях, склероз - це теж прояв СКСу (або вагітності) :))).

• Смішно Смішно x 3
  13. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Нині мене мої хлопи хочуть доконати, морально. Але я сі не здаю:girl_nea:, бо -"нас мало, но ми в тєльняшках". Як не допоможе кава з тортиком, то піду хлопну валер*янку(а не те, що ви подумали)!
    Одна радість- всі живі і друга- мій чоловік таки класно водить машину, що то значить більше 25років стажу на різній техніці!:cools:.

• Подобається Подобається x 4
  14. Паштет зроблений,прання вже висохло і зібране,заготовка на овочеве рагу зроблена.Бульба на олів*єго вариться(дуже рідко роблю,а то захотілось),а косити НЕ хочється,а прийдеться ,не минеться ,як бабі жнива!

• Зе бест! Зе бест! x 1
  15. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Врочистість - з самого ранку гуляла в подруги з подругами - ті, що перевірені часом, ще університетські:girl_dance:. Зібратися всім разом важко, бо діти-квіти різного віку, роботи, декрети, міста-села і інші складові дорослого життя. Колись гуляли раз в місяць, тепер раз в квартал - але і то радує:girl_smile:. Сьогодні провідали нашу маму з найменшенькою кнопочкою. Файно-файно було!
    Проза- і до мене дійшов ПМС-ний синдром. Нині я злюка-бобер:girl_crazy:.
    В планах - спекти персиковий пиріг, який дуже-давно-за-мною-ходить. Персики вже купила, чекаю вечора (чи ночі?), щоб то діло замутити.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Робота-діти-побут-робота-діти-побут і так вже від 25 травня в мене така " каруселька " , бо діти не ходять в садочок. Але дякую Богові, що я жива і здорова :connie_pull-pigtail діти цілі :girl_haha: і спеки немааа , а все решту кризу 4 років і навчити синочка, що "битися " НЕ МОЖНА з Божою допомогою ми перейдемо :girl_in_love: Чоловік з мене рже , що цього місяця мій ПМС має стрибки від агресивного настрою до тонкого гумору, який розряджає обстановку :girl_haha: Видите дівчата, то не все так зле і ПМС має таку кнопку " гумор " тілько треба навчитисі її включати :connie_pull-pigtail" чого вам і собі щиро бажаю . Всіх цьомкаю і файних вихідних :girl_in_love:

• Зе бест! Зе бест! x 3
  17. Я таки людина слова і залізної волі -не хотіла косити і не косила! І хто я після цього ? МАЛАДЄЦ! І так ,крім мене,косити ніхто не буде.І не минеться ,як бабі жнива. Завтра,все завтра...

• Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 4
  18. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Я собі думала ,що декрет то рай,задру ноги і буду лежати:beach:... а фіг там!:girl_haha:Маю купу роботи і вона все не кінчається, сьогодні зранку махнули на привокзальний... ніц дешевше нема, те саме що краківський, питання нашо то було туда їхати?!:mda: Пригнала і почалось прання ,бо вигребла з чемадану все пахне димом-шашликами, аж тільки закінчила прати. Зробила трохи запасу на зиму чорниці і малини.
    А тут вже й гості на порозі:welcome: , бігом накривати на стіл...А забула сказати що то у чоловіка ДН!!!!Добре що довго не сиділи , бо імениник сьогодні працює, посуд перемито, фух...ще так скоро не справлялись, але продовження мене чекає в неділю...
    Штори досі не пошиті,добре хоч ленту купила, може нині пристрочу...
    Все завтра ніде не буду виходити, хочу хоч один день побути домосєдом, бо весь час не тримаюсь хати...
    Сьогодні нарешті зробила порядок з фіалками, скоро порадують квіточками, поки одні бутони є..., на черзі орхідеї...але я вже не маю до них сил... але треба... тож до вечора може заставлю себе.

19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Нічого не встигла перечитати, але пишу своє.
    Врочистість - так! Я знайшла вишиванку, яка мені сподобалась! І я її відразу купила! Ура, я така рада, як сто слонів!

Легенько віднесу до врочистості пару босоніжок. Муж навів дуже вагомий аргумент - "Бери, дивись як вони тобі під твій колір лаку на ніжках підходять!". Хех, те що в мене 46 лаків для нігтів і завтра буде вже зовсім інший колір - фігня, головне, що муж сказав брати босоніжки. От я і взяла. Хіба зле?
    А проза.... ойй... проза така, що накупили ми продуктів на празник, і лишились з 200 грн на господарці.
    Необдумані покупки дуже шкодять гаманцеві, але ж ніжки, лак... Короче, нема чого жалкувати.
    Зараз налию коханому вишневої наливочки до вечерьки, бахнем собі, кексиком пізніше шліфанемо і файно є.
    Празник ж на носі, не можна мати поганий настрій, ну шо нє?

Що ще в мене є доброго...
    Більше ніби ніц.
    Жую канапку , запиваю чайком і ...... і йду узгоджувати план моєї роботи на вечір, з коханим.

Головне між тим всім не забути про празник, хороший настрій, наливку....

:mocking:

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  20. Shamna

Shamna Мамуся

Коротко про те, як пройшов мій день.
    Прокинулися ми з донечкою раненько, поснідали і пішли трохи гуляти, сходили в магазин.
    Доня пообідала і я вклала її спатоньки, а сама пішла готувати собі обід, захотілося мені пюре з горошку, така смакота вийшла:nyam2:
    Поки доця спала, я навела порядок в комоді, перебрала дитячі речі і зрозуміла, що вже немаю куди складати речі, які замалі. Вже би хтось вродив, щоб можна було віддати в спадок.
    А ще чоловік подарував мені сьогодні троянди і баночку нутелли:) В понеділок в нас річниця весілля, сказав, що починає мене балувати завчасно .
    А я така бяка, навіть йому ще нічого не купила. Обіцяю завтра виправитися.
    Зараз йдемо доню помиємо, а тоді мене чекає:drinks:
    І як писала @Маруся Іванова - мрії збуваються.
    Всім гарного вечора:kisss:

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
Статус теми:
Закрита.