Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Доброго суботнього ранку!
    Врочистість намбер 1 - завдяки цій темі я дізналась, що таке бігос :)
    Бо коли вперше прочитала допис @Тетянка , та ще і вимір незнайомої речовини в літрах - то подумала, що це якийсь алкоголь :girl_haha:

Врочистість друга - це телепатія, яка існує у найкращому сенсі. Моя менша сестричка подарувала мені паперовий щоденник - саме такий, який я хотіла. При тім, що я сама хотіла не конкретну річ, а деякі її ознаки - щоб діловий, але не діловий, великий але маленький, мімімішного дизайну але дуже серйозний. І от, приходить моя Яся і дістає з сумочки саме те. Подарунок був зроблений ще на Новий рік, але використовувати його я почала лише 20 січня з початком входження в робочий ритм. І ще раз переконалась, який ідеальний цей щоденник і яка чудова у мене сестричка.

Врочистість намбер 3 - це зима. І те, що все буде добре!

• Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

:bad:.
    Після 1 сеансу антицилюлітного масажу я зрозуміла що не так і сильно я люблю каву, цукерки та й взагалі їсти:suicide:. І на пмс тепер не ведусь!
    Людоньки які ж то муки, відчуваю себе садомазахістом:blush:. Не знаю скільки ще витримаю, але записалась на 20 сеансів:facepalm:. Андрій в шоці що зі мною робитьсяо_О
    Йду прати-готувати-пррибирати-працювати. Машина замерзла, сьгодні не чіпаю її, бо вчорашні коломийки я не витримаю
    Якщо все вийде завтра має бути гарний день:rock:

• Подобається x 5
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • Оптимістично x 1
    • Креативно x 1
  3. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Ти описала і мою мрію, я тільки сьогодні зранку про неї говорила:girl_in_love: Бо життя в багатоквартирному будинку мені зовсім не до душі, а от в своєму особнячку то є рай . Але щоб не було скучно, то в сусідньому особнячку хотілось би мати чудових сусідів, з якими можна приємно поспілкуватися і допомагати одне одному при потребі, таких щоб були як родина))
    І мене...:girl_in_dreams:
    А я цукерок корівка, хоч не дуже сильно їх і люблю, і зразу згадала про анекдот "Назва цукерок "Корівка", це не просто назва, а попередження:girl_blum:. Вже 2 дні така нервова, що капець. Піду певно сьогодні крім гульок ще й на шопінг, для зняття стресу саме то;), і для фігури безпечно, хоча гаманець теж худне:girl_impossible:.

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
  4. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

А мій малий недавно наминаючи " корівку " і уважно розглядаючи етикетку серйозно промовив : " Мамо ,подивися - ця корова дарує нам такі смачні цукерки " :girl_haha::girl_haha::girl_haha:. Мама в ауті роздумує, що то значить міські діти, які корову бачать пару днів на рік, забираючи від сусідки разом з бабусею смачне молоко :connie_pull-pigtail

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 4
    • мімімі мімімі x 1
  5. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Мій бобік майже здох((( цілий день товчуся на кухні, а результату ні ззаду, ні спереду! А ще поприбирати... То така проооозище(((
    Але є і врочистість: новий манікюр і ввечері йдемо в кіно майже на останній ряд)) треба набадяжити коли з коньяком і голову помити.

Надіслано від мого Lenovo S90-A, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  6. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Колою з коньяком голову мити?
    Як каже мій чоловік "Якщо ти цілий вечір неаргументовано верещиш, то завтра будуть "ці дні", і ви знаєте, ще ні разу не помилився. Цілий день товчусь з дитиною, голова як баняк.

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Kandya

Kandya Well-Known Member

краще без коли
    Ви справді не забули смайлик поставити?

• Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  8. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Додаю :), хоча подумала, що то якась нова метода :)
    бачила отаке

Останнє редагування: 23 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 1
    • Інформативно Інформативно x 1
  9. flame

flame невгамовний експериментатор

бачу моя наука вже і на ДП приживаєтся:girl_wink::girl_blum:.
    то з розряду "казнить нельзя помиловать" - де подобається, там і ставимо кому.
    Цілий день товчуся " як марко по пеклі". Але результат вже трохи видно - собачої шерсті в хаті вже майже непомітно. Ще тільки трохи з мене сиплеться, ну, а шо зробиш, як любимчик позапланово вирішив трохи полиняти.
    Істи наготовано. Завтра збираюся в загул, тому грунтовно підготувала шляхи до відступу - набитий холодильник, чиста хата, задовбаний мозг чоловіка - завтра буде тішитися, що мене нема і не буде питатися коли я повернуся:girl_spruce_up:

Гарного всім вечора, а мені ще залишилося помити підлогу в коридорі і на кухні. А потім вже можна і повишивати:d64:.

Останнє редагування: 23 Січень 2016
    • Подобається x 7
    • мімімі x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • Зе бест! x 1
    • Оптимістично x 1
  10. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А ми щойно з гірки прийшли! Ну, я вуупшето ледь дотягнула себе до дому, тобто ноги.
    А все чому? А тому що : в "прогнозі погоди" від Маріка вичитала, що зимі кирдик і тут на мене почав діяти масовий психоз.:crazy: Ні, 2 психози!:crazy:+:crazy:.
    Я витягла килими на сніг(ага тут вже писалось про їх тріпання неодноразово), і то ніц , що сніг не поміняв кольору, тобто білим і залишився, моє маленьке внутрішнє его, залишилось задоволене;:mocking:
    ну і вирішила накатати малого до "не хочу" на гірці (не вдалось. він просив ще і ще).
    Тобто день завершився 50 на 50.
    О, ні- в малого прокинулась розбиральна муза! Розібрав трек для того, щоб я його знову зібрала:suicide:.
    Пішла...:download:

• Подобається Подобається x 7
    • Креативно Креативно x 1
  11. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Ааааааа, дівки!!!! Ви ще більше розвеселили мене))) я не настільки глупа щоб мити голову колою і не настільки мажорна щоб робити то коньяком))) дана суміш ісключітєльно всередину.
    Ми вже вдома, нареготались з того фільму. Хто не проти тупого американського пошлого гумору можете сміливо йти дивитись "хтивого дідуся".
    Завтра буде важкий день.
    Трохи мене засмутив мій манікюр, бо я зламала ніготь і кусок гелю віддерся((( наразі замалювала простим лаком, в понеділок піду перероблю один ніготь.

Надіслано від мого Lenovo S90-A, використовуючи Tapatalk

• Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Коли я вибирала ім"я для другої дитини, то щось забула за цю приказку )), й дарма. В мене він таааке шило!...Й тільки мами йому тре, й всюди я мушу з ним...
    Мучаюся з шлунком щось вже 3 день, муж по-дурному жартує, мол, може я вагітна.... Ха-ха. Дуже смішно.
    Сашка сьогонді вчудив - пішов в обід кататися з гірки з друзями, взяв снігокат. Прийшов десь біля 8 вечора - й таким радісним голосом з порога мені : "Мама! Уявляєш, я аж 5 чи 6 дірок маю на штанах!!" п.с. Штани новесенькі, лижні, розраховувала, що будуть на цю зиму й наступну. Я, з кухні:"Ти що, жартуєш?"
    Короч, штани реально в клоччя. Він й на боку, й передом й задом спускався - на самих !!! штанах, бо на снігокаті не ті відчуття....Навіть не знаю, чи в ремноті одягу то вдасться якось привести до ладу.

• Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  13. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Доброго ранку!
    Нарешті маю врочистість
    №1: знову танцюю! Ура! :girl_claping::girl_dance:
    І хоча група пішла помітно вперед, і я місцями там просто стою, як ....:fool:, я така рада!
    Нашу групу "Мами з малюками" поки тренерка не хоче зводити до купи, бо грипу боїться, та й у залі холодно, тому я вирішила не чекати, і освоїти суміжний стиль.
    Звідси випливає врочистість №2: чоловік мусить проводити час із Анею, поки я на танцях, і ніби як нарешті в них якийсь прогрес у спілкуванні пішов.:friends:
    Проза: немає куди чухнути з міста. Хочу в село, де немає кашляючих і пчихаючих, а є тепла грубка і кучугури снігу... А ще рік тому було до кого їхати. Бережіть своїх бабусь і дідусів!

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 3
  14. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

нині погано спав мій комах. Всю ніч щось їй снилось, і я в терміновому порядку шепотіла на її оксамитове вушко казки в авторській обробці (в "Ріпці" у нас ріпку тягне крім традиційних персонажів уся наша сім'я, в "Теремку" першою заселяється мишка-Вірушка тощо :) )
    А потім в голову як почала лізти всяка дурниця, і лежу і дивлюсь на годинник, і сварю себе - ти ж, чудо, завтра не встанеш, якщо зараз же не закриєш очі! - а воно ніяк. А потім заснула, і ще кілька підходів мишки-Вірушки, і... вже чую свій голос "я точно-точно вже-вже встаю". Доброго ранку!
    Проза - в темці про -60. За минулий тиждень я стоптала всі запаси, включно з марципаном, який нібито чекав дня Валентина. Але я не зрадниця. Просто дехто, без кого день закоханих для мене не існує, не їсть тепер після 18.00 і майже не їсть солодкого. Так що йому і так "нє положено". А діти сказали, що "та цукерка така засолодка, їж сама" Ну я і... :)
    Врочистість - є, дно кишень вже не проглядається :)
    Головне завдання на тиждень - навчитись закривати рот від їжі увечері і від шкідливого ляпання язиком - протягом дня :)
    Все получиться
    гарного всім старту!

• Подобається Подобається x 13
    • мімімі мімімі x 1
  15. Kandya

Kandya Well-Known Member

я вже давно (ну як давно, роки два тому, мені здається, повністю себе стримувати я перестала під час 4 вагітності. Спершу люди і сама себе виправдовувала станом і гормонами, а потім так звикла говорити все, що думаю, не підбираючи і не контролюючи слова -- що жити стало просто супер) для себе визначила, що не буває "шкідливого ляпання": якщо моє нутро видає оте ляпання, значить ті слова мусили вийти на зовні. Бо раніше часто бувало: "блін, нашо я то сказала, чого не промовчала..." Тепер такого нема і тому, як там Лобода співала: "Жить лєгко"

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  16. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Люди, сьогодні почався останній тиждень січня, ляпота. Там і лютий промайне і веснаааа. Як мене та зима гнітить, якась хандра нападає. Так що тішуся обіцяній відлизі, хай вже швидше стане , світить сонечко і буде тепленько і сухенько. А як я вже хочу вдягнутися з мацьопом у легкий одяг і намотувати круги по району і пасочки в піску ліпити ))). Якось мені так дивно у нас по району зараз чомусь ніхто не гуляє, і ніби скупчення багатоповнрховтх будинків, а не видно ні дітей, ні мам з візочками. Тільки як сонце виглядає, то виходять де не де. А в похмуру погоду ми самі гуляємо, я і мацьоп у візку. І чого це так? У інших районах завжди повно діток, а у нас чогось глухо ((( скучно нам.

• Подобається Подобається x 6
  17. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Ми ніби по однакових вулицях гуляємо, але я навпаки завжди бачу дітей, і у візках, і просто за руку. Навіть бувало, що ми не виходили (таке дуже нечасто трапляється, хіба погода ну вже дуже паскудна), гляну на вулицю, там снігом мете, чи, наприклад, вітрище дме, а народ собі чимчикує, візків тримається:)

• мімімі мімімі x 1
  18. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Ви про Мазепи? Бо , наприклад, на погулянці чи в тому парку біля південного завжди багато людей у будь яку погоду. А в нас чогось пусто.

19. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

КД прийшли , перестало " ковбасити " , але вночі так дико боліла голова, що думала шо вмру :girl_cray::girl_crazy: Але все добре, жива і щаслива, бо голова не болить, а ще сніжок казковий і в мами моєї нині день народження :girl_in_love:.

Користаючи нагодою вітаю всіх Тетянок і бажаю простої радості і файних сніжинок з неба, які падають в цей день для вас :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 6
    • мімімі мімімі x 3
  20. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Статус теми:
Закрита.