Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. arushka

arushka завжди досягаю мети

а я цибуляних кілець в клярі, в 9 год вечера:facepalm:добре, що більше ніхто не захотів, а тільки собі смажити було лінь, залишки фігури врятовано))
    Сьогоднішнє прозище - мігрень:cry:В рух пішли всі наявні ліки, чаї з м"яти і сон. Зараз трохи полегшало, але ніби мішком прибита. Шепніть мені якісь народні методи від мігрені, будь ласочка

та я з нею, як з писаною торбою, навіть стоїть в чітко визначеному місці, там нема протягів і не душно :)))( а якщо чесно, просто тільки там вона показує менше на 500г, ніж у інших кімнатах:blush:)

• Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 5
  2. Oriana

Oriana Well-Known Member

Мене чоловік так колись врятував - чашказ розчиненою аспіринкою в теплій воді. А ще мені помагає таке -зробити невеличку зарядку для шиї - покрутити головою вправо-вліво, вперед-назад, кругові рухи, потім сісти на стілець, спертись спиною на спинку крісла, опустити голову так, щоб підборіддя торкалось грудей, і розслабитись повністю. Через пару хвилин відпускає біль.:girl_yes:
    Проза - хочеться спати через дощ. А треба попилососити і зварити обід. Вранці була пригода - у ванній над дзеркалом та умивальником є світильничок, так от сьогодні ні з того, ні з сього з того світильника падає плафон прямо в умивальник, де дитина чистила зубки...:girl_impossible: На щастя все обійшлося тільки переляком і тепер треба новий плафон або світильник. А вчора пралка поламалась. Благо - чоловік, золотко (!), зумів зремонтувати самотужки:girl_in_love:То це буде вростість.

• Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 2
  3. Caramel ka

Caramel ka Well-Known Member

з вікна він інший, а як на зупинці під ним стояти, то зовсім інше діло!просто вау! З того гарного початку дня і пішло все добре, в собезі черги 0, довідки всі норм , кругом всі ввічливі і чемні, аж не вірилось! Дітки вже здорові , чоловік трохи виправився, і приділяє час сину, і мені.
    Зі старим-Новим Роком всіх! І знов св'ята, в нас на три дні- завтра іменини чоловіка а після заврта ДН.
    Вага показує 64, чоловік каже що худати не треба!
    Йду побавлюсь в павучка,(чи то тіки жінка може одночасно 6 справ робити) :ed4d70def841dc74b57

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  4. Shamna

Shamna Мамуся

Безліч разів заходила, почитувала вас, а писати не було бажання. Довго не могла відійти від свят, за 3 дні встигли об'їздити всіх, набили пуза смаколиками, доня підсіла на пампухи, після свят сама виглядає як пампушок.
    Нарешті повернулася до звичного ритму життя. Засіла за вишивання і вже сьогодні планую закінчити рукав.
    Доня спить, я кайфую під серіал і буду братися знову до праці.
    Всіх з наступаючим Старим Новим роком:kisss:

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

• Подобається Подобається x 3
  6. solana rok

solana rok Well-Known Member

В нас теж було схоже, я була в кількох лікарів і тупо виписували афлубін. В дитини 3 ночі по 40 темп, вночі чула хрип, а вони нічого. Мокротиння аж до рвоти - та то просто застуда. Одним словом, я вперше сама дала малому антибіотик, всіма можливими способами виводила мокротиння, в той час паралельно попала до норм лікаря, який уже поставив запалення легень. Я нікого не закликаю до самолікування, а тим більше до антибіотиків. Але якби ще так кілька днів, ми б попали в реанімацію. Все ж таки, материнське серце знає краще

Надіслано від мого Lenovo A2010-a, використовуючи Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Бальзам "зірочка" намазати на скроні :)
    А я лінтяйнічаю :beach:, хоч маю купу роботи. Сьогодні вже обскакала вранці пів центру Поміняла дитині книжки в бібліотеці, а ще прифігіла від цін в магазинах фурнітури і вчергове вирішила що треба таки всю ту "дрєбєдєнь" зібрати докупи і замовляти в інтернеті :)
    Дитьо в садку - перші два дні після канікул біг туди аж підстрибував, сьогодні вже без особливого ентузіазму топав:girl_haha:, побачимо як буде до кінця тижня...
    Скажіть мені що то за дурна погода? Дитина чекає "багато снігу, тоді будемо ліпити сніговика" - а того снігу нема і нема (а коли трохи був після Різдва то нас не було в Львові :girl_in_dreams:). Я вимагаю снігу! :girl_flag_of_truce:Геть багато не треба - сантиметрів 20 вистачить - треба дитині показати нарешті вперше в житті як ліплять сніговика. :)
    Ех, копніть мене звідси - треба братися до роботи - шиття чекає, кутя на плиті вариться. Щедрий вечір буде у нас досить скромний - кутя, узвар, картопелька з м"ясом і мандарини-яблучка, тому дуже товктися на кухні не доведеться. Лишилося тільки придумати що зробити з маком бо ні ступки, ні кавомолки не маю:girl_in_dreams:, минулого року просто заливала окропом, але щось воно не то... О, ще згадала - маю, дякуючи свекрусі, в холодильнику баночку білих грибочків маринованих - вони такі манюні і гарнюні :nyam2: , я на них вже два місяці облизуюся - одну баночку на НР відкрили, а ще одна на Щедрий вечір сьогодні піде. Як каже мій муж "добре мати домік в дєрєвнє", а я додаю: але так щоб там свекруха жила, а не я :girl_crazy:
    Ваги не маю, джинсів теж, а в спідниці поки влізаю, тому ще не дуже переживаю з приводу бочків які підло вилізли після свят, подумаю про це якось пізніше :girl_haha:
    А снігу таки хочу! І зими нормальної, і сніговика :connie_pull-pigtail

Останнє редагування: 13 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 2
  8. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

--- дописи об"єднано, 13 Січень 2016 ---
    а я Ані встигла зліпити в понеділок вранці... такого, сантиметрів 15 заввишки
    радості не було меж

9. Caramel ka

Дівчата маю питання, з чим ваші хлопці ходять посівати? маю на увазі в чому носять зерно?

10. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Мої мають торбинку невеличку полотняну. Але діти приходять і з кульочками, і з кишені жменьками витягують зерно, хто що має, з тим і йде.
    Мій Артемко минулого року як пішов в 6 ранку, так в 10 прийшов. Змучився так, що роззутись не міг, але приніс цілий боссівський кульок солодощів і купку грошей. Тиждень думав-гадав на що гроші витратить :girl_crazy: Рахував разів зі сто, так тішився!

Старий Нр ми не святкуємо. Буде мінімальна вечерька і на тому все.
    Тому з готуванням я не дуже парюсь.

Ох, як мене болить голова. Око вилазить, чесне слово.
    Спазмалгон не бере, ібуфен не бере, солпадеїн розчинний не бере.
    Муж їде додому, казав що народним методом буде лікувати - натиранням, розтиранням, притиранням і ще там чимось, я не дочула чим.
    Ну-ну, каклєти вже смажаться, картопелька доварюється, росіл теж підкипає помаленьку. Їсти доХторові є, так що діло за малим - приспати дітей :girl_haha:

Поки писала - поступив сигнал, що дохтор хоче олів*є до картоплі. Треба йти терміново ставити овочі варитись, що не зробиш заради продуктивного лікування :boast:

• Подобається x 14
    • Смішно x 2
    • мімімі x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
  11. shparynka

shparynka Well-Known Member

шось твій дохтор дуже багато хоче від хворої пацієнтки, так нечесно)))) хай вилікує спочатку, а потім хоче)))
    і я нє. Тобто взагалі не парюсь. Спечу пампухів пісних, на картопляному "узварі". Пекла їх на першу вечерю, такі мені класні вийшли, шо ну, ні яйця до них не тре, ні молока, прям економія. І не черствіють! Зварю ще спагетті під соусом, ще маю скумбрію, наразі в думках, що з нею зробити. Капец, то називається, не парюсь. І то, і то.... На вулиці дощ. О, а скажіть-но мені, хлопцю 15-ти років йти щедрувати то вже якось трохи не альо, пра? Чи можна? Ну бо хтось розказував, що прийшли такого віку колядники- то вже не по віку, тобто таким дорослим хіба у вертепах ходити.

• Смішно Смішно x 1
  12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

ну, медицина зараз платна, тому хто чим може, тим і розраховується :girl_haha:

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 1
  13. arushka

arushka завжди досягаю мети

тю, в тебе що, страховка не оформлена? то такий папірець, має на ньому писати *свідоцтво про одруження*:girl_crazy:Показуєш мужу і вимагаєш послугу:blush:
    Моя голова трохи попустила, перепробувала всі методи з ДП, нету і власного досвіду, то не знаю, котре помогло. Але нема зле, щоб на добре не вийшло: завдяки мігрені я уникнула не дуже бажаної зустрічі, то рас, перше-друге-третє і кампот готував виключно чоловік, то двас.
    Врочистість, аднако!
    Всім гарного вечора!:kisss:

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 6
    • Смішно Смішно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  14. flame

flame невгамовний експериментатор

@arushka от і нашо я то читала, тепер буду зі своєю носитися, як з писаною торбою, щоб таке саме місце знайти:girl_haha: З плану поки не злізла, але сьогодні то все зробила зраненька, бо ми завжди святкуємо Старий Новий Рік. А як добре піде, то я ще нині "подурію" в образі Маланки.:girl_blush2:
    моє лежить. :girl_mad: Ну, але до паски точно мала би встигнути той рушник зробити.
    Ааааа, я забула вам сказати - мої сорочки вже в Канаді. Всі дууужжжжжеее задоволені:dance3::dance3::dance3: А ще я встигла Христинці зробити рушничок до Великодня. Хотіла ще великий-дорослий зробити, але не встигла. Тепер буде мій:crazy:.
    я часом можу купити якусь дешеву-поганеньку лашку на секонді, якщо там якісь цікаві гудзички, мереживо, вишивка чи замок:blush:.
    дякую тобі за геніальну ідею, маю заморожені білі грибочки. Зараз бігом їх на окріп, на балкон і потім заправка. Це саме те, чого мені сьогодні на святкову вечерю бракувало:girl_yes2:
    Випадково сьогодні вдалося мені підстригтися, тому я зараз красапєта після перукарні, а не патлата болонка:girl_haha:
    Качка, та паскудна птиця:girl_mad:, печеться і пахне на всю хату.
    Ще трошки пошуршу і буду накривати на стіл.
    Хто зі мною сьогодні святкує? Тости виголошуємо? До 21 ще є трохи часу:girl_yes2:

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  15. Caramel ka

Звичайно:
    Здоров'я, щастя, довголіття, добробуту всім вашим сім'ям, і головне - МИРУ!

• мімімі мімімі x 1
  16. flame

от і знайшлася керуюча нинішньою забавою. Дружненько наставляємо нагадування на 21-00. І збираємося ТУТА:girl_yes:
    @Caramel ka плануйте тости на 22 і 23.:girl_blum:
    Пи.Си. Грибочки вже на балконі студяться. Качка зарум"янилася.

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  17. Shamna

Shamna Мамуся

І я з вами тут посвяткую, в нас сьогодні програма мінімальніше мінімуму, бо чоловікові завтра на роботу рано вставати. Тож поп'ємо зараз пива з канапочками, з яких доня позбирала всі оливки , вкладаю доню спати, чоловік вкладається сам, а я буду дивитися свій серіал.
    І для святкового настрою

• Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  18. flame

Ну і хто був крім мене?.
    Я свій бокал сухарика оформила і тост виголосила. На табуретку не лізла. Щоби не зломати. Скромненько, стоячи на підлозі:drinks:

• Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  19. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

А ми з чоловіком тортик з'іли тепер я думаю чи воно мені треба було, хоч так хотіла, так хотіла.краще б скумбрію чи оселедець попросила. Мацьоп спить, чоловік на приставці бавиться, я трошки тут посиджу і спати )))
    Вирішила, що піду у якусь перукарню біля дому, ну бо зараз виділити чотири-п'ять годин щоб помалюватися в своєі перукарки не можу. Порадьте мені когось щоб зробили мені міліровку і не попалили. Мені б на Мазепи десь.

• Подобається Подобається x 2
  20. Caramel ka

Тільки в нашого народу
    Є таке чудове свято
    Щоби через дві неділі
    Новий рік знов зустрічати.
    Будьте ж вдвічі щасливіші,
    Ще багатші й здоровіші
    Радості на цілий вік,
    Зичить старий Новий рік!

Будьмо!