Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. arushka

arushka завжди досягаю мети

я два дні морально готувалась: в неділю замінила у вазі батарейку, вчора витерла порохи, сьогодні зважилась:facepalm:
    Ну що я можу сказати? браковані ті батарейки тепер виробляють, оййй браковані!
    Один плюс - :blush:
    Думаю, тепер, що мені більше треба - худий з..д чи великі груди:)))
    Роботи - гора, плани наполеонівські (не плутати з тортом), їсти більше не можу
    Готувати теж нічого не буду, і так вже сьогодні відзначилась: доць пекла вчора медові печенька, ну і трохи недотримала в духовці. Я зранку то побачила, вирішила їх підсушити...і тойво...печенька чогось стали афроамериканцями :blush:, поки я по телефону тринділа. Здалось би спекти іншу партію, але я себе переконую, що сьогодні не мій кулінарний день:nea:
    Пішла каву пити
    Гарного дня!

• Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • мімімі мімімі x 2
  2. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Велика оптимістка вчора "вмерла " після виходу з кондитерки з кульочком карамельок, пташиного молока і чукулядових цукєрок . Дівки, як я бігом гнала додому :girl_witch: . Аж руки трусилися, коли відкривала кожну цукерку :crazy::haha: Попустило, аж як добра купка папірців назбиралася на столі. Поміж тим моя малеча прибігала від мультиків по цукерки і синочка аж живіт заболів, бо мама " вся в цукерках і ПМС стратила тверезий розум " Люди добрі, як з тим ся бороти ??? Фігура, то таке, бо чоловікові ся подобаю і така :friends:! Але знімати гроші з кредитки, бо гинути за солодким ( шей після Різдва :morning1::hang1:) таке в мене вперше :dash1::dash1::dash1: Проза - фінанси " поют романси ". А я працюю-працюю-працююю і довіряю Богові всі фінанси і ті " що поют романси " :girl_angel:

• Подобається Подобається x 14
    • Смішно Смішно x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а я то думаю чого так вже 2й день
    -ПМС! :swoon2:за що мені та кара,а? мало того, що КД не конче приємна штука, то ше й за тиждень до них починає ковбасити-жор+нерви=ПМС. по цукерках тримаю себе в руках:hang1:, а от нерви... трохи дах рве:shout:, і шо то робити? а завтра приїздять чоловікові батьки... а ще Кетрін нездорова до кінця=капризує...
    а тепер шукаємо врочистість. доня таки йде на поправку:girl_angel:. молодша вже краще спить, а значить я сплю також(не сидячи і не 2-3годни на ніч:girl_dance:).
    більше ніц врочистого на думку не приходить. головне, що всі здорові (майже)

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  4. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Урааааа, пралка працює :yahoo:

Ще треба зробити відбивні (бо кохані хлопці дуже цього хочуть) і начистити картоплі.
    День більш-менш вдалий, гарного всім завершення :good:

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  5. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

в хаті благодать-діти сплять. одночасно. не на мені, а в ліжку\візку. юхху!:girl_dance::girl_dance::girl_dance: якби не сусідка,то я б також хропіла зараз, а вона мене розбудила.
    сиджу на кухні і страждаю:girl_in_dreams:. щось тема поправляння-схуднення мене дуже зачепила. здається я пішла на друге коло і не скинувши всіх вагітних кг почала набирати знову. пакую все що бачу. а кажуть, що на ГВ худнуть!
    як то себе стримати? і головне як навчитися приготувати і самій не їсти?:nyam2:
    спочатку дала собі часу до кінця свят, а далі баста. але боюся навіть подумати скільки ще піде в + до того часу.
    і така от дилема-"шо дЄлать?":girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Христос Народився! Всіх з святами!
    Тема ваги для мене останнім часом надто болюча! Потрібно купити собі нові ваги і повертатись в своїх 56 кг , а то я розлінилась дууууже!
    Малюк сопить солодко під ковдрою, має нові вибрикеньки, лягає спати без колготів! Але навчився складати іграшки, правда трохи забувається в процесі складання чим він займався, і починає бавитись.
    На свята в родичів почався черговий етап вмовляння : Тобі вже треба доцю!
    На що я гарно відповідала: Вам теж би пасувала (вав) донечка (синочок)! І на тім наша мила бесіда на тему доць і синочків закінчувалась. Сусіди теж приобнагліли! З такими запитаннями і висловами : ввечері щось не чути щоб ви по доцю ходили!
    Я відгаркнула : що коли ми наплануємо піти, ви будете чути перші, аж на 9 поверсі!
    Це просто жесть! Ну кому яке діло?!
    Ненавиджу всіляких таких приколів від малознайомих людей!
    То інше діло, близька коліжанка коли таке може запитати, натяками, почервонівши при тому. А то чужі людиска!
    З новим роком прийшло багато нових рішень. З декількома людьми скоротила своє спілкування по мінімуму, з деякими взагалі припинила спілкуватись.
    3 січня мені зробили пропозицію по співпраці, по одному проекту, котрий но тільки починає розвиватися, я сказала що подумаю... Порадитись немаю з ким... Батьки вважають що з цього нічого не вийде, як тільки почули краєм вуха про нього, так і винесли свій вердикт. З чоловіком не хочу говорити, бо якщо ще він скаже таке, я точно не погоджуся... Але я так хочу вірити що все вийде, і ця ідея запрацює на благо! Чи зімною, чи без мене, головне запрацює!
    В стосунках з чоловіком якось ніяк...
    В мене з чоловіка братом була коротка розмова, можна сказати ні про що, але він в черговий раз сказав мені, що такої як я він ще не зустрічав, що мій чоловік олень! Бо не цінує нічого в своєму житті! Потім він розмовляв з чоловіком і намовляв на якісь романтичні вечері, прогулянки вдвох, похід в ресторан, просто щоб я відпочила він 4 стін а мій чоловік морозиться. З іменинами навіть на словах не привітав. Напевне я все ж що не так роблю....
    Ось так ...
    Вибачте, що так багато, давно мене тут не було... Скучила!

• Подобається Подобається x 15
    • мімімі мімімі x 2
  7. flame

flame невгамовний експериментатор

+1, в неділю робила суші. Правда трохи "профсоюзні" - риби не було, то обійшлися крабовими паличками.:girl_crazy: Але мені аж легше на душі після них стало.
    якби я таке їла, давно би вже боком в двері ходила. Хліба не їла ніколи, ще тато все дразнився, що той хто знає біду, ковбасу їсть без хліба:connie_pull-pigtail.
    Цукерки, торти печиво, пряники - теж не моє. Від НР, ще лежить в холодильнику кексик, який мама дала. І медівник з вечері. Я казала їй, щоб не давала,а вона гвавт кричала, що то з"їсться. Ага, Цезар з Гектором аж трусяться за таким чимось.
    я за всі свята зїла аж один, нашо Сергій купив 10? Сам жодного не спробував. Тому вони і кутя пішли в морозилку і чекають наступної вечері:girl_impossible:
    Зато за квашеними капустою, огірками і помідорами я "вмираю". В мене при одній думці про кисленьку капусточку з соняшниковим насінням і горіховою олійкою, починають колінка труситися:girl_haha:
    В неті випадково надибала на ось таку "панацею"

Тому ВСЕЕЕ, можна не худнути - достатньо купити пилесосик:girl_dance:
    Ну, то все мрії, а в реалі, моїми найкращими друзями на довший час тепер знову стають ось ці 2 девайси Я їх вчора перепросила, вставила нові батарейки і кряхтіла-сопіла, але зробила. І сьогодні зробила. Тепер ще 3 дні не зірватися і все піде, як по-маслу.
    В роботі завал повний:хаос і бардак. Всі шось хочуть і не можуть толком сказати що. Але до Йордану то ще точно так буде, а потім мало би налагодитися. Головне не збожеволіти за той тиждень і ні на кого не кинутися.:girl_haha:
    Завтра планується "дієтичне" зустрічання Старого НР.
    Гарного всім вечора:kisss::girl_yes2:

• Подобається x 13
    • Смішно x 3
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
    • Тупо! x 1
  8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

або знову обжеровисько... нє, я прийду зі своїм кефіром))) доведеться тимчасово поновити для мужа акцію "тверезий водій")))
    У мене робота на роботі і роботою поганяє. Трохи я відвикла від такого шаленства, але помаленько втягуюсь... як той кіт в пилосос.
    В хаті срач, жерти нема що, часу з гулькін тойвово. А мені фіолетово. Зараз щось закалапуцькаю і засяду далі за роботу до вечора.
    А ще маю врочистість, хоч і стидно мені таке казати)) В нас від минулого року (десь за 4 дні до НР) в гостях мій брат з родиною. Нє, я їх дуже люблю і точно буду за малим скучати, але нині вони їдуть додому і я нарешті буду спати тільки з чоловіком, без Сашка між нами. Навіть не знаю чи то налаштовуватись на романтІк, чи тупо випрямити спину)))

• Смішно Смішно x 6
  9. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

ооо, давно я не заглядала на посиденьки мої любі))
    зїздила до коханого, хоч трохи побули разом, що мене страшенно втішило. свята посвяткувала)
    привезла з відпустки 1,5 кг і вже0,5 скинула, тепер працюю над рештою))
    а так то потихенько робота, потихенько мої ГО і дослідження. стараюся всьому дати лад. але стала значно спокійніша - то велика врочистість. зрозуміла що то думки насправді визначають ситуацію і часом треба просто заспокоїтися і відпустити, віддати все в руки Божі і воно налагоджується.
    всім цьом-цьом, щось більше нема що написати)

• Подобається Подобається x 6
  10. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Я сьогодні розібрала ялинку! В нас така жара що те миле створіння перетворилось на сухе-сухе деревце, поставили швидко і розуміла що постоїть не на всі свята.Отакі плюси і мінуси живої ялинки....на наступний рік напевне буду купувати блакитну ялинку в горщику щоб потім висадити на подвір"ї)
    Шалені святкові дні не дали мені часу щоб забігти до вас. Робота-робота, день Х, 4 дні я в абстракції і сьогодні прийшла до тями....трохи сумую, трохи працюю, погода не тішить, але намагаюсь не впадати в депресію через цей сірий колір за вікном.
    Хочу весни, така зима мене не влаштовує(
    Багато всього хочеться написати, але мушу шифруватись.
    Прийду до вас завтра на каву.
    п.с. про вагу помовчу, кіко той пилосос коштує:girl_crazy:
    Солодких снів усім!

• Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  11. flame

flame невгамовний експериментатор

в моєму випадку - то вже мінус:girl_haha:
    Ненавиджу качку:girl_devil::hang1: Вже 2 години намагаюся її відчистити від залишків пір"я, а там навіть не видно, що я щось робила:girl_cray: Вже з 15 хв. крутиться думка віддати її Гектору і заспокоїти свої нерви стопаріком віскаріка. Чоловік прийшов, подивився пореготав, запропонував використати свій епілятор:girl_feminist: За що був рєзко посланий наверх до телевізора.
    Тут пів форуму готувало качку на НР. Питання на засипку - як ви її вичистили від залишків пір"я?
    Короч, пожалілася, трохи мені полегшало, спина попустила. Йду знов до тої паскудної птиці.
    А мав бути такий чудовий вечір за вишиванням:d64:

Останнє редагування: 12 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  12. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А я, а я, а ми.... Куроче мали нині гонний день по місту.Як то кажут- були вєздє! А подекуди і двічі.
    Дитя файнезно виспалось в машині, повторило ПДР, і чисто по-українськи реагувало на поліцейські машини :girl_haha:. Наїздився і нагулявся так, що вже просився "мамочка, хочу до нашої хатки"...
    Мала ще робочі плани на вечір, але чоловік сказав- "баста"! Тому посуд вимитий і я савєршенно свободєн:clapping:!
    Завдяки одній форумлянці автопарк малюка поповнився новими.... машинками...
    Тому ті двоє автолюбителів бігають з викрутками і шурупчикам,. відбирають один в одного те все багацтво (я по інтонаціям чую накал страстєй) , а я тут тусуюсь. Все пропущене за день прочитую, колядочки слухаю, ще би масажиста і я, як казав хомяк? з мультику , в раЮюююю!
    Вечора вам з приємною втомою і :kisss:.

• Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 2
  13. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Останнє редагування: 13 Січень 2016
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  14. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

для всіх хто пропустив
    От начиталася, і вирішила зробити свято своїм пяточкам - таксказать натурпродукт! компресики з листочків (колючок, чи як їх там) алоє. Нехай будуть красиві і ніжні то не я, то все моя "півтора-година в спортзалі" за мене говорить...

Я то думаю, що мій чоловік виглядає щасливішим навіть тоді, коли я прошу принести щось на вечерю, бо я не мала часу. ото ж бо й ВОНО!!!! "Деньгі-вєтєр" в порівнянні з доброю Я. Гггг

Сьогодні вечір чудесний дякуючи @jalla і її рятівними продуктами в мене в морозилці. Чудесне вино, покупаний малий, витримане безперервне "співання" малої, а точніше повторення під незрозумілі мелодії одного чи 2х слів як мінімум раз піццот, непилесошена хата, і насередині-містаЛьвовіва-і-трошкиЗбоку!!!

Завтра прилітає, точніше приїжджає з Києва найфайніша свекруха транзіитом з Канади (так-так, найліпша то без сарказму)
    буду мати пів дня спокою, бо дітиска з неї не злізуть. Та вона і сама не віддасть. Дай Боже їй здоров'я.

ага, про красу: а хто знає в районі Наукової якогось файного майстра (ліпше б майстриню) манікюру щоб чистку нігтів на дому робила? Дайте знати в ПП. Дууууже наперед дякую.

Сьогодні поки читала одну "темку" - зловила себе на думці, що стільки буквочок підряд я не читала вже хтознаскільки часу. Прийшла до висновку: ДЕГРАДАЦІЯ моЦку! Єдине що залишилось в коробці, іменуємій головою, то інтуїція і логіка. Все, Добраніч, малий кличе. Солодких снів!

• Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  15. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Як про мене писали.
    Все, з сьогоднішнього дня худну, бо до кінця січня я боком у двері проходитиму, я себе знаю.
    Почитала я вчора про @Ligymunka з цукерками і подумала: "Добре, що в мене такого не буває, не аж так люблю цукерки". І що ви думали, ввечері як приперло цукерок наїстися... Той клятий ПМС...
    Проза: таки мамська чуйка - неперевершена при діагностуванні дитячих хвороб. Аня має пневмонію. Її слухало 6 лікарів. 6!!! "Немає хрипів, немає запалення". А воно було. Лікуємось, одним словом.
    Врочистість: по-троху входжу в робочий процес після свят, зробила одну справу, яку відкладала 3 місяці.
    Усім гарного дня, оксоліну в ніс та часнику на шию!

16. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Добрий ранок посиденьки.
    А знаєте як я п"ю каву? 8.00 дзвінок з словами "ми вже заляли каву)". Як добре мати таких сусідів, вже 2 місяці я ранкову каву п"ю з ними, а потім чай в нас. Спочатку Андрій був в шоці, тепер навіть не реагує коли я встаю і йду:girl_dance:.
    То так смішно коли зранку виходять всі мужики чистити машини і тут я:girl_blum:. То називається вчора замовила весну, а прийшла знову зима:girl_nea:.
    Якось не можу заставити себе дотримуватись режиму, знаю є дівчата які в 6.00 встають, миють голову, фарбуються, збираються і 8.00 готові йти прикрашати світ, а я так не можу:girl_blush2:
    Так тішилась що по святах трохи заробила і поїду по обновки,а не тут то було, сотка-друга-сотка-третє і все, нема з чим їхати. То напевне проза(. Чекаю дитячі гроші щоб заплатити комуналку.
    Дуже мене дратує ота ситуація з субсидіями, серед моїх знайомих поробили усі кому не лінь і навіть ті хто не бідніші ніж я. А я не буду:girl_feminist:, як дура чесно оплачую 1500-2000 грн/місяць.Відчуваю себе оленем у якого лижі не їдуть бо теж би могла зробити ту субсидію. Але хоча б в мене совість чиста.
    Розумію що суне багато змін, ще трохи і Володі 4 роки(-1000грн/м), скоро Іван закінчить садок, буде випускний, закінчиться підготовка до школи, а потім ЛІТО. Я його чекаю як ніколи, цього року надіюсь літо буде цікавішим, бо таки Андрій змінив графік роботи і зможемо відпочивати коли захочемо. я так довго до того йшла:girl_dance:
    Врочистість-всі живі та здорові
    Святкувати сьогодні нічого не планую, по-перше в нас 13 ніколи ніякого свята, а по-друге 31-1 святкували Так що тепер просто подивлюсь тв. Всім гарного дня

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  17. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

я дуууже повільно, але входжу.
    та Ви підлизувались до ваги! :girl_haha:
    я вчора чесно крутила хула-хуп цілих, напевно 10 хвилин. Нині навіть не так сильно хочеться жерти :)
    Одна прекрасна людина передала мені з далеких закордонів шматок марципану. І я вже другий день думаю, чи то зжерти, чи то придумати щось на день закоханих з тим марципаном... в нього термін придатності дозволяє... ану випробую себе: отак втримаю марципанку в секреті цілий місяць :)
    До речі, у мене зимових свят - на одне більше. В неділю моєму золотому солодкому їжачкові Сергійкові виповниться 4 рочки. 4! А здається, я ще вчора тільки зареєструвалась на ДП, плануючи вагітність і читаючи відповідні темки...
    І далі - знов про свята.
    Нині я захотіла майже всього того, що традиційно буває на НР і чого в мене цього року ще не було. А саме - хочу олів'є і бокал сухого шампанського.
    Ялинка ще жива, отже, треба поприбирати вдома, запросити в гості маму, спекти картоплю на салат (з печеною картоплею і морквою олів'є смачніше настільки, що уявити важко, доки не спробуєш цю різницю) - і свято буде. Хочу попси, одним словом.

читала Вас попередні дні і ТАК сподівалась, що Ви таки помиляєтесь. Але власний досвід підказував, що мамина інтуіція - найкраща діагностика. Одужуйте. Тепер, коли вже все визначено, можна нарешті морально розслабитись і впевнено йти до здоров'ячка. Тим більше, Ви вже у самі, скорше за все, відчуваєте, що все буде добре. А так і буде, однозначно!

допис якийсь вийшов "хто в ліс, хто по дрова". Настрій ще не впорядкований, не нормований, не буденний.
    Бажаю, щоб проза була не хворобами, а врочистості не лишали по собі бодунів!
    --- дописи об"єднано, 13 Січень 2016 ---
    а я можу (перевірено першим семестром), але всі вихідні б'ю рекорди довгоспання. Треба, напевно, почати раніше лягати (хоча б щоб менше жерти на ніч :))

• Подобається Подобається x 9
    • Креативно Креативно x 1
  18. Kandya

Kandya Well-Known Member

Окрім кашлю які ще були симптоми?

• Корисно Корисно x 1
  19. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Такий шикарний сніг зранку падав :girl_in_love::yahoo:
    Малий зі мною стояв біля вікна і теж балдів, а якщо дивитись вверх - то складається враження снігу в 3D форматі :)
    Проза: випросив Тімка вихідний від роботи, без питань, зробила :preved:
    Тепер ходить за мною по хаті і обціловує на кожному кроці ;) :))) :kiss:
    Так що всі плани на сьогодні - це носитись з малим по справах
    Дякую Богові, що хоч чоловік ходить на роботу, бо мусить хтось гроші заробляти :rock:
    Всім щиро бажаю вдалого дня!!! :air_kiss:

• Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А я вчора ввечері страшенно захотіла цибулі з хлібом. Так як в дитинстві, тиць цибулю в сіль і з хлібом до своєї моськи, бузі, писка...)) То б нічого, але хліба в хаті не виявилося, то прийшлося підлизуватися до свого газди шоб пішов..ну, пішов, купив, прийшов....а я хопа і з з порога, що в нас виявляється і цибулі нема... То я вже так добре мусіла просити, шоб знов пішов.. Вже аж малий прийшов і каже "шо тато в нашої жінки, знов ті бабські дні?" А старий шо..підтакнув, та й пішов знову)) Яка ж ба цибуля смачнюща була, до того ж я себе переконала, що то нічо, шо я їм в 10 вечора, то ніц не відкладеться..цибуля пекуча і жирок виїсть з середини))
    І проза, сусіди роблять ремонт...спершу чимісь фарбували, то смерділо, тепер смердюкає якоюсь бекою...певно паркети мастили...

• Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 2
Статус теми:
Закрита.