Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Нема в нас теми "Паршиво на душі"? Ну тоді сюди напишу: була на батьківських зборах. І так якось паршиво після них на душі. Весь час мріється про зміни на краще, про рух України до Європи, але де там... Наш рабський радянський менталітет ніхто не скасовував. Щоразу вірю, що буде краще, але систему не перепреш. Кожен хоче для своєї дитини кращого. Але комусь можна, а решта має коритись міністерству, навіть якщо це маразм(((. Так паршиво від того. Я - за чесність та справедливість, і якщо вже є якісь правила, то вони для всіх одні. Але з нашими людьми - це нереально.
    Хоч малий потішив своїми успіхами))).

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 7
  2. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

привіііт))
    всьо в мене визначилося так як я хотіла) вже сказала знайомим і тепер надіюся що все буде так яка треба і розвиватиметься теж так як треба))
    вчора встигла все що хотіла) добре що сьогодні пятниця вже)) ех тре до Миколая готуватися))
    а врочистіть- то дуже културний і вихований водій в вранішній маршрутці - підняв настрій на весь день)) надіюся на роботі не буде нічого напряжного..а понеділок матиму серйозну розмову..неприємну але потрібну))
    всім цьом-цьом-цьом)) багато мандаринок і гарного настрою)

• Подобається x 8
    • Погоджуюся x 1
    • Зе бест! x 1
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
  3. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я жива, п'янка і щаслива . Сьогодні дубль два .
    Рудий втішився, що пережив мій ДН і поскакав до роботи. А я вимила посуд :girl_impossible: і балдю. Буду надіятись, що до вечора мене попустить і Рудий не роздуплиться, що "вживала" без нього.
    Сьогодні п'ятниця, яка в мене тягнеться від середи. Чого і вам бажаю .
    Ваша ДВ :kisss:

• Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  4. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Мій так "потішив" українською, що слів нема.. А я ще думала, що з нього буде гуманітарій )) Однозначно математик, але щоб аж так тяжко з формулюванням думки і елементарною уважністю при написанні тексту? Німець малий.. :dash1: Але такий солодкий. :girl_in_love: Шкода мені його, бо з тими шахами, додатковою англійською і підготовкою до ДПА (по варіанту на тиждень з 3-х предметів :facepalm:, і поточні домашні ніхто не скасовував) щось він трошки замахався, і все робить так довго-ліниво.. Я вже навіть не впевнена, що треба йому в гімназію, ще позеленіє мені до біди над підручниками.. Плавання після дивовижного зникнення плавок ми щось закинули і ніяк до нього не повернемося, а треба би - для фізичної форми і розвантаження від розумової праці.
    До речі, вчора, щоб не мучився дурницями, мучилася я - робила йому орігамі-ялинку. То торба просто, а не домашка. По-перше, інструкції у школі не дали, малий мені пояснив дуже приблизно, але якимось дивом я в тирнеті знайшла "саме те". По-друге, я "те" крутила-вертіла 2 години, поки вийшов нещасний чорновий варіант, бо по МК розібрати, куди що закладати і загинати, було дуже тєжко. Але ялинка №2 вийшла "гарна, пишна, зелена та розкішна". Тепер я ті йолки із закритими очима можу штампувати лісопосадками, а дитина видала "як то добре мати маму!" :d25:
    Передсвяткова суєта надихає на спонтанні витрати, але я себе контролюю. Поки що.
    Над святковим меню ще й не думала, велика спокуса просто податися в гості до мами: однієї і другої, а там - на село. Але хоча б на новорічний вечір щось придумати треба. Ет, замовлю в мами. ))
    Врочистістю тижня мають стати подарунок від Миколайка і відвідання перукарні. Наразі інших врочистостей не бачу. Сподіваюсь, на ці вихідні в мене не буде організовано міні-продовжену групу, бо минулого тижня я від 3-х активних дітей в хаті була трохи.. ошарашена, чи що. Ну і нічого із запланованого не зробила, звісно.
    Хочу.. гарненько прогулятися на свіжому повітрі з малим.

• Подобається x 14
    • мімімі x 3
    • Зе бест! x 2
    • Погоджуюся x 1
    • Оптимістично x 1
  5. Shamna

Shamna Мамуся

Я сьогодні рання пташка, о 8-й мала підйом.
    Тому вже багато справ переробила, бурячок на салатик запікається у духовці, пралка запущена, скоро буду збиратися на пошту. Відправлю подаруночок для однієї хорошої форумляночки і заберу своє замовлення.
    Вчора ввечері ще начисто сплакалася, доня так хотіла цицю, що так мене вкусила, що сліз стримати не було сили. Сьогодні придивилася добре, а там такий слід, наче якийсь собака так добре вжер.
    КД на носі, а в мене жодних проявів ПМС, щось то дуже дивно, чи то прийдешні свята на мене так впливають. Бо аж чоловік помітив, сказав, що я дуже підозріло добра ходжу і то до добра не приведе:girl_crazy: Ну поживемо - побачимо.
    Всім гарного останнього робочого дня:kisss:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
  6. Kandya

Kandya Well-Known Member

О, яка в мене нічка була. А ви не чули? Не чули як в 2 ночі якась псіхопатичка на всю Батальну репіла? То я була. Нє, я не на вулиці кричала, а вдома. Чого? А чого жінки кричать? Здається, тут лише одна причина, тільки у різних проявах і різними словами це кажуть (мені подобається вульгарний вираз, але тут ніззя, тому культуно це буде звучати так "недолюб"). Я прокинулась в 2 ночі і не зрозуміла де я, чому без подушки і чому не накрита... Трохи роздуплилась, і зрозуміла, що сплю із дітьми в дитячій (посадила дитину на горшок, присюсюкала -- і заснула). Ну так ше трошки полежала і все чекаю, що мене чоловік, який дивився футбол, зараз пийде і в спальню забере. А він не приходить, я встала і бачу, що його нема -- він у спальні малу присипляє. Та чого ти її присипляєш!??? Та мене поклич -- я погодую і вона сама засне. То йому легше із дитиною на руках носитись, ніж жінку у шлюбне ложе покликати! Якою я себе непотрібною почувала, якою ображеною.... Я і не знала, що такі слова знаю..... Всьо сказала -- і назад поперлась в дитячу. Ще півгодинки полежала -- і вернулась (а так чекала, що мене покличуть "пазаві мєня с сабой")...
    Ну тепер мій чоловік, напевно, буде боятись прилягти на ліжко, в якому мене нема)))
    Але обіда то дусить... Як він міг без мене в ліжко....
    Всьо, викідаю свої гумові капці -- дістаю із шафи срібні босоніжки (такі, як в порнусі), і буду їх використовувати замість тапок!!! І тоді подивимось, як йому буде без мене спатись!!!

• Смішно Смішно x 13
    • мімімі мімімі x 5
    • Подобається Подобається x 2
  7. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Ура! Сьогодні п"ятниця! Тішуся )))
    І погода так сприятлива для такого гарного дня. Попереду відпочинок )) і приємні цукерково-подарункові клопоти. Може руки до якихось декорів дійдуть. Бо поки сижу на роботі, такий азарт маю, а приходжу додому і - пляцок . А тут буде час. Головне аби натхнення не пройшло мимо. Ніколи не брала відпустку взимку, а тут такий шанс зробити з хатинки лялю )).

• Подобається Подобається x 6
  8. Divchyna vesna

Добрий день :girl_crazy: Шампанське творить диво.Хочу спати без лопати. Але маю ще "здибанку" з шефом. Нє-нє, на роботу не піду. І навіть мене не понесуть. Шеф привалить до мене. Рудий сильно буде злитись, коли я буду нетвереза і з "лєвим" мужиком? Єслі шо, то вони знайомі, разом пили і шеф до хати не піде... Але тєрзаю смутниє самненья...
    Людоньки, я нині п'янкіша і довольніша, аніж вчора.

• Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Привіт посиденьки!
    Нормальні люди пишуть "а почалось все зранку....", а в мене почалось все ще на початку листопада, коли я сіла і вирішила написати список "що потрібно встигнути до Нового Року)". І отак тихенько я просувалась по списку допоки не дійшла до стоматолога та гінеколога:girl_crazy::girl_cray:. Дівчата то така печаль що вам передати не можу. До НР то все точно не закінчиться(. Зуб ледве вирвали, вже пройшов тиждень, а ранка ще не гоїться, тай лікувати треба ще 3 зуба+чистка+ варто би було поставити брекети(а це мінімум 700 вбитих єнотів:girl_devil:)....З Володіними зубами повний піпєц, полікувати без загального наркозу шансів нема. Іван сьогодні ревів 1.5 год(30 хв як їхали до стоматолога, 30 хв як чекали, 30 хв як лікували....)Мені здається в мене на голові добавилося сивого волосся. З зубами величезна проза, яка фінансово тягне не менше ніж хороший відпочинок влітку.
    А почалось все з ранку.:girl_haha:Подивилася я у вікно і вирішила що маршрутка наше всьо!, гріти і чистити машину було ліньки, пішла на маршрутку. Весь час намагалась не притулитись своєю новенькою блакитною курткою до брудного-брудного вікна яке розмерзалось і текло...Вкотре переконалась що я і маршрутки несумісні. Потішив сервіс в приватних кабінетах, все швидко, з хорошим настроєм та без хамства, зате дорого( і такий контраст на обід в державній дитячій стоматології. Вкотре переконуюсь що медичну систему треба міняти з кореня.
    Одним словом оті усі маніпуляції сьогодні винесли мені в 1000грн, ловлю себе на думці що скільки ж то треба заробляти щоб постійно мати можливість добре їсти, пильнувати своє здоров"я, відпочивати(бо без того теж зле) і відчувати себе людиною, а не бідотою яка постійно зводить кінці з кінцями. Занавєс( Моя затримка-це кіста, я їй так втішилась що ви собі не уявляєте(бо думала що все, приплили)
    З купою думок та виснажена, приїхала додому, відкрила бренді від @Зорянка (дякую!) і трохи мене попустило......
    І от думаю. А треба було тобі Олена того списку???????!!!!
    Від завтра починаю курс лікування, дякую Богові щоб не гірше.

Величезна врочистість- вчора відмила до ідеального кухню, це було супер генеральне прибирання з відсуванням усіх меблів і т д, добре чоловік допоміг.
    Завтра як завжди працюю+хатнє прибирання-готування-прання-прасування....
    В неділю в Андрія іменини, маю лише банку ікри та 2 кг шашлика, треба буде щось готувати бо думаю матимем гостей:girl_in_dreams:
    Дещо сьогодні не доїхало тому Миколайка буду пакувати з понеділка, запряжу свого оленя і вйо!
    Позитивною ноткою не закінчу бо все якось тЄжко, чекаю 30 грудня, свято наближається! :kisss:

• Подобається Подобається x 13
    • мімімі мімімі x 1
  10. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Все таки почалось з ранку і білих троянд зі сльозами))) сльози радості, єслі шо))
    Потім продовжувалось цілий день привітаннями і купою радості від друзів і рідних.
    Вечір відзначився шклянкою мартіні і щось мене розгребло))) а завтра зранку два уроки. Ай, підготуюсь потім.
    Якось би пасувало підбити підсумки тої першої тридцятки, але зараз в душі тільки Дзідзьо і його Сара)) цікаво, то мій душевний вік чи все таки мартіні....

Надіслано від мого Lenovo S90-A, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 4
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Divchyna vesna

Та йой, кіко там тої трийцятки. Я от давно перейшла, вижила і зараз мєчьтаю, як то вийти, покурити і не слухати вякання.
    Я всьо филювалась, о я вже нині була найостанніша і нап'янкіша. Але є ше нарід поза мнов, хоча пити їм .
    Коротко. Рудий не поняв, що я "вживала" без нього. Пригнав ввечері голодний, злий і з головним болем. Ричів, що мус випити анкоголю. Випив... Не попустило... Мене в черговий раз загребло...
    Висновок: Рудому - анальгін і спати . Мені - винце і потриндіти.
    І таки да, Рудий місцями ідеальний. Ми подивились "Вік Адалін" разом і йому понра .

• Смішно Смішно x 7
    • Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  12. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Ой, а ми капець яка дружна сім"я - зі вчорашнього вечора хворіємо всі втрьох... Були у мене трохи плани на сімейний єдиний вихідний - і от маєш. Буде у нас сімейний вихідний з чаєм і носовичками :sad: Ех, хоч би до понеділка трохи вигребтися з того, а ще хочеться цього разу обійтися лише фізрозчином і піносолом бо грошей на масштабне лікування ма...:girl_in_dreams:
    Тому прооооза...
    Врочистість пробуємо додати собі самі - клеїмо з малим новорічні листівки для родичів під "садочковий репертуар" у Владовому виконанні: "Не лети, не лети сніженьку біленький і пальчиком махаємо, бо підуть у садок діточки маленькі і ніжкою стукаємо" (я спочатку ніяк не могла допетрати приспів тої пісні, а потім зрозуміла що то малий так вставляє в текст і коментарі виховательки:girl_haha:).
    Я чекаю зимииии... Влад теж щоразу як виходить на вулицю каже "вже ооосінь настала", а я йому щоразу пояснюю що то "така зима, фіго... м"яко кажучи неправильна" :)
    Тішить ще й те що до Миколая я вже майже готова: Владу (дякуючи бабцям) - парковка, чоловіку - традиційно цукерки :connie_pull-pigtailСобі подарунок теж пробувала замовити, але муж здається натяк не зрозумів і будуть мені, певно, теж цукерки від Миколая :girl_crazy: Миколайковий форумний обмін цього року пропускаю, тому трооошки не вистачає мені святкового настрою...:girl_in_dreams:

Останнє редагування: 12 Грудень 2015
    • Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. Divchyna vesna

А де всі?
    Дівчата, я ще в піжамі. В холодильнику олів'є незаправлений і миші-миші-миші. Рудий розбудив зранку, бо збирався в баню. Пішов, я годину покрутилась і як дала хропаковського :girl_blum:. Снідала я о 13 ОО кавою з вершками і келихом вина. Прікольна я, пра? Над готуванням я ще не думала. Вірніше, думала, і вирішила не готувати. Рудий поїв у мами, а в морозилці є ще вареники і пельмені. То якось нині переживем, з голоду ще ніхто не вкакався.
    На вулицю не вилажу, бо там здається х...ве літо і щось падає. Тому буду лінитися.

• мімімі мімімі x 2
    • Смішно Смішно x 1
  14. Shamna

Shamna Мамуся

Я ю є:girl_wink:
    Зранку прибрала, правда ще не все, коридор і веранду залишила на потім, мий не мий все одно бруду ще наносять.
    Збігали з донечкою до мами і назад. Лежу вкладаю її спати і одною рукою поклацую тут.
    Врочистісь- нарешті покроїли моє плаття і я знову беруся до вишивки, правда на цьому тижні для того діла часу буде небагато.
    В понеділок у мене починається сесія і паралельно підготовка до Аніного дня народження. Сьогодні дізналася, що в п*ятницю ввечері поставили нам залік, прийдеться всю роботу поробити до обіду і їхати.
    Ще молюся, щоб 19 нічого важливого не поставили, бо не хочу переносити святкування на неділю, я вже минулого року зранку здавала іспит, потім летіла додому ще все доготовувати. Але нічого, справилася минулого року, справлюся і цього, головне позитивний настрОй.
    Всім гарних вихідних:kisss:

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Начиталась я тут про винце ,шампанське , мартіні... ну совість у вас є? Я не любітєль тої справи, але за останій рік не пиття алкоголю,напевне випила б пляшку червоненького сама:girl_blush2:
    Давненько мене тут не було,все часу не хватало.А ж скучила за вашими дописами;)
    :tongue:сьогодні весь день байдикуємо з донечкою на ліжку. Маю рукодільну справу ,вишиваю рушничок дитячий на паску, і думаю що скоро НР і треба скласти меню, і приготувати щось новеньке і смачненьке. НР у нас тепер не такий як завжди буде ,бо нас уже троє:d25:, тай нічний похід до ялиноньки в центрі відпадає...але настрій у мене вже новорічний,душа прагне свята.
    :girl_spruce_up::russian:
    А в буденості чекає тазік пелюшок і штанців,бо дупка почервоніла як в мавпочки два дні тому , весь цей час ми голопопимо... називається хотіла з економити і не перебрала малу ,бо ж за 10 хв вона справилась в новий памперс,:ireful1: така зла не себе ...більш так не робитиму,добре ,що все вже пройшло, і наша попка тілесного кольору...
    Все мушу бігти ,бо моє сонце вже виспалось:),

• мімімі мімімі x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні я була феєю, вимила і прибрала всю хату, втомилась, але щаслива. Помилась, зробила маску на голову, на обличчя, буду "красіва." Нігті всі як один, відросли на 1,5 см, жалко тільки, що токсикоз не проходить. Завтра приїжджає чоловіка брат, з Італії, завжди мені щось доброго привозить, раніше мартіні, каву, тепер солодощі. Завтра буду цілий день відпочивати, планую до церкви сходити. Вчора був день вареників, ліпили і з капустою і з вишнями і з картплею, є що їсти на всі вихідні, а ще тазік вінігрєту. Правда я через токсикоз тільки пару вареників з вишнями змогла з'їсти, але і то вже добре.
    Всім гарого вечора та ще кращої неділі.

• мімімі мімімі x 1
  17. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Напишу спочатку про вчора: мали і прозу- у вигляді прибирання, прання і готування баняків їжі для нашої сімейки, поміж тим мусіла наглядати за Марічкою, яка постійно намагається допомагати і після неї доводиться все починати спочатку. А ще мали трошки свята- поїхали на гуртівню з дітьми вибирати нові іграшки , дівчата собі вибрали набори для браслетів: Юліана- з бісеру, Ірина- з гумок, Володя вибрав вантажівку, а Марічці купили песофон- музичну таку іграшку розвивалку. Так що всі при обновках, ще б собі щось купити і мужу, але то вже ближче до Нового року, бо сімейний бюджет не гумовий, а витрати ( враховуючи те, що зараз період постійних застуд)- огого...:girl_impossible::girl_in_dreams:
    Сьогодні неділя, зараз робимо з школярками уроки, а потім буде трошки вільного часу. Всім гарних вихідних, приємних новин і миру!

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  18. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Збиралася вже паро днів написати. А то трохи позитивчику набралося.
    Почну з пятниці ібо з"їздила в ПБ на УЗД з мамою і Назарком. Сказали що з мене можна "картіну рісовать". Ну і слава Богу. Але попередили що можу залетіти, бо все почало працювати. :girl_crazy:
    А ще мене просила свекруха щоб перевірити малому нирочки . то ще на Орлика їздили... дякувати Богу теж все добре. Видихнула.
    Завезла маму на роботу, а там кажуть - та їдьте вже собі домів, і так роботи нема... "перед дірєктором прікроєм". Ото файні в мами підлеглі!!!
    тут я душу відвела. Купила продуктів, їсти наготувала. Мама допомогла з малим побавитися. І я Ганусю з садочку забрала. Трохи на людей подивилася, себе показала :girl_smile:. А ввечері приїхав мій коханий і привіз НАЙСМАЧНІШІ в світі цукерки ручної роботи!!! Прийшлось відбиватися від "нахлєбніків": малої і мужа :girl_emo:
    В суботу була в нас свекруха транзитом на другий кінець світу, підкинула продуктів і миколайків . Старшу до моїх батьків сплавили, бо вона вже дуууже хотіла в бабусі і дідуся ночувати. Там ж і наш Мурик проживає поки дітиска малі. .

А ввечері... СУШІ!!! І заварні з Цукерні... от що може бути ліпше?!!! Розширяю меню дитинини: молоко з шоколадом, молоко з суші (все ок, з сирою рибою не брала нічого) :girl_blush2:
    Заснули ми під перегляд серіалу.

Малому під ранок заклало носик. запропонувала мужу його "помучити" - той відмовився. А я обідилась і насварила його:girl_witch:. Ну не дурне?! А, забула сказати що вночі я на кухні зауважила картину: ВСЕ ПРИБРАНО і вимито!!!!
    Почистила я носика з плачами і заснула. А мій коханий зранку забрав малого щоб я виспалася. До пів 12. і чи не врочистість?!!!!
    Я, звичайно, попросила пробачення і все списала на недоспані ночі і ПМС. Сніданок - сир з згущонкою і молочко з кавою (сам "цимус")!

Гарного всім вихідного. А я до свого дзєцка і буду вітати Андрійків з іменинами-уродинами.
    І всіх, Андріїв, Андріївних, Андрійовичів, хто має чоловіків, синочків чи братів Андріїв теж тут ВІТАЮ!!!

• Подобається Подобається x 19
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  19. Kandya

Kandya Well-Known Member

Вирішила я сьогодні піти до церкви Андрія (ну ж бо маю Андрійка). Вже збирала дітям шмотки, зупу доварювала... І тут в хаті такий дикий крик: старший притиснув пальці меншій. Я так швидко ще ніколи не збиралась... Добре, що свекруха була неподалік, то прийшла із старшими сидіти -- а ми у 8 лікарню в травмпункт. Там дитячого лікаря немає, але можна зробити рентген. Типу, як все добре -- то добре, як зле -- то всерівно на Орлика. І що ми?... Черга величезна, пропускати ніхто не збирається. Дали малій телефон: бавиться, ключі -- крутить, пальчик ніби згинається, чого даром той рентген робити?... Як напухне -- т о можна і пізніше (до речі, як я мізинець на нозі стукнула, то він так розпух, але лікар сказав, що перелому немає і без рентгену, то що малу важко було оглянути? Нє паложено....). Карочє, не зробили рентген -- поїхали в церкву Андрія. Там непропхатись всередину, на вулиці злива..... Трохи постояли -- та й вже вдома. Мала весела, активна, пальчиком рухає

Думаю, що на сьогодні прози досить. Тепер врочистість: назначила я сьогодні своєму чоловіку побачення. Він мені 2 квитки на ДН подарував на шоу Притули. Ото вже сьогодні. Ну я довго ламалась, тіпа придумувала кого із собою закличу, але врешті закликала того, із ким хочу бути весь час і вєздє)

Але то таке у нас буде справжнє побачення: я зараз збираю торбу і йду в спортлайф. Там не піду ні в басейн, ні на тренажери. Хіба в сауні трохи погріюсь -- і марафетитись. А найцікавіше мені у тому всьому дійстві те, як буде виглядати мій чоловік.... Ну бо останні багато років на всі дефіляди його збираю я: я вирішую який костюм, яка сорочка, які шкари і т.д... Аж тут дала йому задачу: САМ!

П.С.Шас коньяку у флягу налию -- і біжу

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  20. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Треба-треба. А то було би ще дорожче, коли запустити то все діло. Ви молодець! Запланували - зробили і будете мати святий спокій ))

Я теж зробила вже дещо із запланованого. Привітали свекруху з днем народження, приїхали, провідали. Всі довольні )) Ще би благополучно добратися додому. Бо машинка геть вмирає. А із заміною щось складно. То є моя багаторічна проза. Але проза то дурниці, коли попереду багато позитиву, свят, подарунків. Тільки би всі були живі і здорові. А всі технічні моменти вирішаться.

• Подобається Подобається x 1
Статус теми:
Закрита.