Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Доброго ранку. З суботи в мене якийсь навислий депреснячок... не так мене розстроїло розбите вікно - як машина яка не заводилась після сервісу. Отой піпіпі імобілайзер заглючив і усьо... але в золотих руцях мого брата все запрацює!!!
    Сьогодні донечку спровадила татком в садочок. Буду шаманити на кухні, як мсцьопство дасть
    Усім дууууже хорошого настрою!!!:kiss:

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

.... свята наближаютьсяяяяя!
    Ранок почався так:
    Кава! Де моя кава?! Ооо! Біля ліжка... Фух! Знайшла! Такс... А чого вона біля ліжка а не в кухні, на столі? Муж приніс. Знач придобрюється, а мож совість проснулась? А? На запитання мужу :Чого моя кава тут? В відповідь прозвучав чомк в чоло... І тут мене понесло... В мене нема високої температури і я ще не вмерла, щоб цілувати мене в чоло. На що пішов в хід цьомк, в щоку... Любить значить, подумала я. Ото друге діло... І пішла в ліжко сьорбати свою кавку ️. Такий ранок мене цілком влаштовує!
    Мацьопкін ще спить, бо вчора спав лиш 20 хвилин, а для нас це дуже-дуже мало. Зате набавився з дітлахами по повній!
    Вчорашній вечір мене вибив з колії! У Львові не знайшлось жодної вільної автівки-таксі з 11-ти! фірм, щоб нас відвезти додому, ми ледь встигли на останню маршрутку.
    Зараз допиваю свою чудо-каву і складаю список подарунків на Миколая... Як то тєжко...

• Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

І в мене вчора було таке шалене, майже фізичне відчуття Різдва, запах ялинки. Мабуть через святкову атмосферу в селі, в бабиній і дідовій старенькій хаті. Надиво святкування пройшло спокійно. Тож я приїхала додому майже щаслива :girl_smile:. Після чого ще встигла "виконати свій громадянський обов'язок" :uaflag: І то в такий дощ (я - молодець :boast:).
    Так що вихідні, можна сказати, були врочисті. А тепер починаються прозові будні. Хоча хто зна, а раптом і будні принесуть якусь врочистість.

• Подобається Подобається x 8
  4. APR

APR Well-Known Member

Добрий ранок, з понеділком. Менший пішов до школи, а старша вдома, в коледж не пішла, інтенсивно лікується ( грузять їх там по повній, що пропустив треба доздавати - то не школа.) Вона ще не привикла до тих нагрузок ( перший курс), ще й хворіє часто.
    Так, треба братись до роботи, маю трохи звітів здати і щось зготувати доброго, на п'ятницю скласти меню, будем мати ДН в синочка.
    Але першим ділом йду кава закалатаю, всім гарного тижня.

5. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

нічка булааа:help::dash1::suicide: майже не спала.
    нині кухонна проза нас чекає :ed4d70def841dc74b57. планую вийти гуляти. буде мій перший виїзд з двома дітками, бо до того мала помічників, а нині ми вже самі. підкачаюся трохи поки буду тягти візок по сходах:superman2:
    почала вишивати для Квітусі хрестильну сорочечку, а ще я таки пошила Катрусі свинку Пепу:rock:
    і будемо мати велику врочистість-наш татко "вертається в сім*ю" після хвороби. скучилааа:heart:

• Подобається x 13
    • Зе бест! x 4
    • Погоджуюся x 1
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
  6. Caramel ka

Caramel ka Well-Known Member

тільки переношу то всьо на суботу, і так свято, за одно і ДН відсвяткую, а нині тіко сімейна вечеря

• Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 1
  7. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

А що буває і така:girl_impossible::girl_impossible:?
    Я ледво кризу 35-ти пережила:girl_crazy:. В мужині 32. Ага, у нього все якось швидше часу іде:girl_haha::girl_haha:.
    Десь я читала, що біс в ребро йде зразу після кризи 35-ти. Мо ви уже цей етап мирно пройшли:girl_crazy::girl_crazy:?
    От 100%.
    Нюхом чую теж саме.
    Сауна в таку погоду бачу даром не пройшла. Чи ті вибори, що так мене муляли який вже день.
    Добрий муж розбудив в 3 часа ночі- чайку з малиною приніс. Мене- в 3 часа ночі:girl_crazy:. Бідний вигріб по самое хочу(а я навіть толком не помню, що я там йому вночі плела). Цікаво- я ще колись дождуся чаю в ліжко:girl_crazy:?

Усім продуктивного тижня! І будьмо здорові:girl_yes::girl_yes2:!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  8. flame

flame невгамовний експериментатор

Всіх з понеділком. А він то в мене почався в 7 ранку. :bad: Певно тиждень видасться веселенький.
    в нас такої кризи не було, тому все дасться чути.
    Вчора в кіно ми з подружками сходили:popcorm1:. Як сказала одна моя подружка - прикольна страшилка з елементами комедії. Дійшли ми до висновку, той хто придумує такі фільми 100пудово якісь гриби їсть. Нормальна твереза людина такого не придумає. І нормальну тверезу людину таке не так попре, як нас потягуючих віскі з колою:girl_haha: Але заряд позитивних емоцій на тиждень отримали. На суші теж сходили. В планах ще є кілька цікавих прем"єр.
    Прителембалася я додому мокра, як хлющ. Вирішила зробити подвиг і приїхати маршруткою, заодно і провітритися трохи. Тільки не бачила, що там такий дощ, а я ж без парасолі і без капюшона. Волосся сушила феном. Ну не дура? Але думаю нічо мені не буде. А як буде мінінгіт, то вам весело буде читати мої дописи - записки-сумашедшої .
    Робота кипить, а ще мало би щось кипіти і булькати на плиті і в духовц:ed4d70def841dc74b57і. В холодильнику з готованої їжі тільки одне варене яйце.:hang1: Треба ставати до мартена, а мені зовсім не хочецця:girl_nea:. Треба хоч гречку поставити варитися і буряки з бульбою закинути в духовку. Потім подумаю чи то буде вінігрет, чи може олів"є і борщ.
    Одним словом - день спокійним не буде, а погода кличе в подушково-перинні обійми.
    Гарного вам понеділка:good2: не перепрацьовуймося:girl_yes2:

• Подобається x 18
    • Смішно x 2
    • Зе бест! x 2
    • мімімі x 2
    • Погоджуюся x 1
  9. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

рівно за тиждень до 13-го.. Ох це вже мені коріння "баби Ванги" - вже не перший раз недобрі сни збуваються, хоч не спи..
    Везуть мені мою швейну машинку, як каже мій малий, "мій спогад" по бабі.
    Синка сьогодні перший день в школі, і це врочистість, бо його кашляння і соплі зазвичай вганяють і мене в депресію.
    Вирішила на вихідних потішити своїх пацанів магазинними смаколиками. Вийшло на 50 грн. і зникло за вечір. Фініта ля дольче віта?
    Плани-плани.. Один дуже важливий (для мене особисто) і цікавий рукодільний подвиг, результатом якого з вами поділюся, а також.. романтична вечеря з чоловіком. Ага, з понеділка. Можна і всі 7 днів на тиждень. Заслужив. А чим - поки що не скажу. Не вгадуйте, все одно не вгадаєте. :)
    В них з дитинства кризи постійні (то я вже по малому дивлюся - що пару років, то якісь нюанси, тільки знай підходи шукай..). Я з мужом вже пережила 30 і 35, бачу, зріє 40, а там 45, 50... і між тим всім малесенькі проміжні, коли просто "шось мені не теє, а шо - не пойму".

Останнє редагування: 16 Листопад 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Прозово-планові КД настали і я хочу теплого коцика і спааати .... Врочистість , то очікування свята Миколая, ну і малеча здорова. Троха б"ються, то в нас період " сидіння в ліжку"

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Та шо ви знаєте про кризи в чоловіків? :girl_haha: В Рудого криза 40-45 почалась в 44 і тянеться до тепер. Вже йде на спад, але скочується помалу в дитинство : то йому лігуміни якоїсь хочецця, то він худне. Мммм, а як він казиться, коли я йому кажу, що він на старості буде буде лисий, як його тато. То просто пєсня :girl_dance:. Але то не надовго, бо вєрняк в 52 прийде криза 50-55.
    А в мене криза 35-ти і депресія. Я плачу і закатую скандали:girl_devil:. Короче мені тре у відпустку, в чарівну країну Підковдрою.
    Не перепрацьовуйтесь, бо нині щойно понеділок.
    Ваша ДВ:kisss:

• Подобається x 9
    • мімімі x 5
    • Зе бест! x 4
    • Смішно x 2
    • Оптимістично x 2
    • Погоджуюся x 1
  12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

• Зе бест! Зе бест! x 15
    • Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 1
  13. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ого! Ото сьогодні погодка, навіть ніхто нічого не пише... Дівки, ви де? Ауууу!..
    Сьогодні сама проза... Навіть немає з ким поговорити

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  14. arushka

arushka завжди досягаю мети

в мене суцільна врочистість, але говорити теж не маю коли:connie_pull-pigtail
    Люблю, коли довго щось думаєш-плануєш, і життєвий пазл складається, як треба. Сьогодні саме такий день, вперше за останній рік.
    Просто дякую Богу, що дозволив мені жити дальше, і чоловікові, який і при катастрофічних проблемах, і радісних моментах не міняється - він просто поруч, і робить, що найбільше мені потрібно:girl_in_love:
    Всіх лю:kisss:
    Цінуйте тих, хто зараз поруч.....

• Подобається Подобається x 16
    • мімімі мімімі x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  15. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

У мене нарешті сьогодні рівень врочистостей перевищив прозовий рівень.
    І то врахуйте,що я ще й оптимістка:girl_curtsey:
    Часи були важкі.Сподіваюся,що то все вже позаду:girl_bye2:
    Зі здоров'ям нарешті прояснилося
    Ех,до прози можна віднести мою неоригінальність-у мого коханого теж криза:cools:..Важко з тими хлопами..Від народження і до смерті з кризи в кризу вляпуються:mocking:

• Подобається Подобається x 10
    • мімімі мімімі x 1
    • Креативно Креативно x 1
  16. Kandya

Kandya Well-Known Member

Збираюсь дивитись футбол. Прийде до нас купа друзів

Купила собі сьогодні суперсексі прікід у спортлайф. Поки на базарі шортики із майкою міряла -- то два хлопці мені каву і чай приносили, щоб погрілась)))Я чесно зізналась про свій статус -- не повірили. А що ж буде, коли я ще й накачаю свої стратегічно важливі місця??? Чоловік, як глянув на мою спортивку сказав... Ну спочатку говорити не міг, а потім так подивився, що я аж злякалась, щоб мене уп"яте в декрет не відправив.... Ой, пішла я дивитись Зеленського (яко народного президента) -- і потім футбол. Україна -- чемпіон!!!!

• Подобається x 11
    • Смішно x 4
    • Зе бест! x 2
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
  17. Kandya

Kandya Well-Known Member

Ураааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Їдемо на Євроооооооооооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!11

Ну я тут викричалсь більше, ніж на стадіоні!!!!!!!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 3
  18. Isa

Isa Well-Known Member

@Kandya певно не мені одній кортить глянути на вашу форму,просимо фото в студію)

А я сьогодні така стою на кухні,мию посуд і чую по телевізору "свято наближається,свято наближається...",і зразу якісь такі радісні відчуття,що треба для щастя ще)живемо,здорові...

• мімімі мімімі x 1
  19. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Не одній!
    Здоров, дівчата!
    Сплять ще мої, аж муркають, а я вже кавусі бахнула і готова перевертати світ.
    Чомусь моє дитя не хоче звечора засинати. По 2 години (!!!!) вкладаю.
    Чи то їй денний сон скоротити, чи останні зуби лізуть... Не знаю. Але щось треба робити, бо до чоловіка після таких вкладань вже не маю сили виходити, у підсумку бачимося вранці півгодини і все.
    Хочу чогось смачненького і низькокалорійного, бо нарешті змусила себе сісти на дієту. Видивилась рецептик вареного омлету - спробуємо.
    Настрій на диво бойовий, хоч би ніхто не зіпсував:girl_blum:
    Цьом

• Подобається Подобається x 11
  20. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Злостить мене робота. Щось останнім часом такий вже напряг.
    Відчуття наближення свята щось нема. І кулінарна муза мене покинула. Та чоловік наразі не сильно жаліється, тож певне похалявлю ще трохи. Зате вишивальна муза гарно спрацювала. Вчора закінчила ікону. І навіть випрала від фломастера. Тепер треба думати за рамочку і збирати на неї гроші :girl_crazy:.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.