Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (9)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Rapsodiya, 24 Червень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. arushka

arushka завжди досягаю мети

У мене суцільна врочиста врочистість.
    Часом так буває, що тижнями настроюю себе вирішити якісь не дуже приємні питання, погано сплю, нервую, а коли зрештою змушую себе -всі ці проблеми -РАЗ- і за день-два вже закриті. Питається, нащо було стільки часу їсти собі нерви, а не зробити і забути? :dntknw:
    Так от, "хвости" попідчищала, неприємні дзвінки зробила, обстеження пройшла (і так мені добре йшло, таке враження, що всі потрібні мені лікарі сиділи і чекали власне мене:)). Так що тепер я з спокійною душею посиденькаю з вами
    Ранок в мене почався з прибирання.
    Кому треба рецепт, як перемогти лінь до прибирання і навчитись до скрипу мити підлоги?
    Вчу, записуйте: після приготування вечері обов"язково все зразу кладіть на місце (можете спитати мого доціка, я її теж так вчу:girl_yes2:), але пляшку олією ні в якому разі не закручуйте, а просто причепіть корок зверху.
    Зранку встаєте, робите тісто на оладки, берете олію, обов"язково за верх пляшки (це важливо!) і, вуаля - ваша підлога отримує маску з олії перед миттям (я на волосся таку роблю, з коньяком, а підлога чим гірша? правда, сьогодні було без коньяку, бо до нього ще треба було якось дотягнутись, а я була зайнята тим, щоб не впасти і не вбитись).
    Все. Ваша лінь переможена. Ви миєте пілогу в трьох водах, потім в кухню заходить чоловік, по його хаотичних рухах і тактовних натяках ("що за......?"), ви розумієте, що мити підлогу треба ще мінімум два рази. В результаті кухня блистить, чоловік відбирає в вас миску з тістом і олію, і смажить оладки, на всякий випадок, сам:girl_crazy:
    В планах ще борщ, як думаєте, хто буде варити?:girl_blush2:
    Гарного всім дня, п"ятниця не за горами, тримайтесь!

• Зе бест! x 18
    • Смішно x 11
    • Подобається x 10
    • Погоджуюся x 1
    • мімімі x 1
    • Креативно x 1
  2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а багато гречки-це ще більше:girl_crazy:))
    я знаю, але їсти хочеться... капці:girl_impossible:. і ніби стараюся урізноманітнювати меню собі, але тортик поки поза зоною доступності:hang1:. :dirol:
    дякую за ідею,зроблю. або хоч сирників у мульті нароблю собі:nyam2:
    мужа відправляю до батьків на карантин:crazy:

дякую , дівчата, за підтримку в карму!:heart:

• Подобається Подобається x 9
  3. NataliaFed

NataliaFed Active Посиденька з баяном

Так, так))) Ой, як згадаю... при тому, що я гречку дуже любила, я її довго не хотіла. А ще чай з халвою( ги ги ги,ддд).

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Інформативно Інформативно x 1
  4. Lathorien

Lathorien Well-Known Member

Підлога тоді дійсно глянц відмивається:pleasantry: А то + до того треба ще дитину відмити. Бо як то, в хаті калюжа, а вона не попробувала :connie_pull-pigtail Тож так гарно на тому дупою їздити :girl_in_dreams:
    З чоловіком мені так не везло.... То швидше читання під руку нотації: як багато ми заплатили за ламінат, який капець йому буде, що в тому всьому робить дитина, і т.д. Але то вже зовсім інша історія :suicide:

• Смішно Смішно x 5
    • мімімі мімімі x 1
  5. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

Розбили нам вночі вікно в машині і вкрали відеореєстратор. Мала-м на 2 години спілкування з поліцією і міліцією. Муж вдома хворий. Старша - гавкає вовсю і "сидить" на АЦЦ. Менший без моєї присутності в хаті не спить. Погода - какашка... свіжі видатки по автошклу, чистці машини, і тд і тп.
    АЛЕ! настрій в мене суперовий!!!
    А про машину - як в анекдоті про єврея: "Спасибо Боженька что взял деньгами" :girl_yes:

• Подобається Подобається x 7
    • Оптимістично Оптимістично x 6
    • мімімі мімімі x 1
  6. Shamna

Shamna Мамуся

В мене сьогодні суцільний день рукоділля. Цілий день щось творю і кидаюся від одної роботи до іншої.
    Знайшла декілька ідей для доніного дня народження, і то нічого, що до нього ще більше місяця готуватися почала заздалегідь, бо на носі сесія, а грудень в нас взагалі суцільне свято.
    Страшно робиться, коли починаю думати де то грошей на те все набрати, якось стягнемо дуже сподіваюся.
    Знайшла роботу, яку роблю під час того поки дитина спить - пишу контрольні, які висять на мені ще з кінця жовтня. Діло просувається добре, залишилася тільки одна, які планую зробити завтра за ті дві години спокою.
    Ще завтра везу своє плаття кроїти:girl_tender:До нового року, так як планувала, його вишити не встигну, хіба рукави закінчу, бо повипливало багато першочергових завдань, які потрібно зробити вже і зараз. На то і є кінець року, мус доробляти все, на що не було раніше часу.
    Прийшли КД, а з ними і постійний голод, в ті дні холодильник краще закрити на колодку, бо їм все що потрапляє під руки, а потім те все випливає в прозу. Треба тренувати силу волі:girl_crazy:
    Всім гарного вечора:kisss:

• Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Понаписували тут про гречку і оладки... Іншим разом я би вже жерла. А сьогодні знаєте що було? Врізала собі кружальце ковбаси, раз відкусила і майже зненавиділа себе. Так і лежить надгризок самотній на столі.
    Нині день такий лінивий, як я і казала. Якби не нарада по скайпу то я би з піжами навіть не вилізла.
    Потрохи вишиваю.
    Завтра робочий тиждень не закінчиться, бо маю трохи зміни в розкладі. Але як не дивно мене це не напрягає.
    А ще мої учні мене далі тішать. Вчора одна студентка прислала сертифікат з крутезними балами. То моя гордість і приклад для наслідування. Колись розкажу вам про неї, будете теж мати чим захоплюватись))))))

Надіслано від мого Lenovo S90-A, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 10
  8. Kandya

Kandya Well-Known Member

раз-раз... два-два... я є))) ура!!!!!

• Подобається x 11
    • Зе бест! x 3
    • Смішно x 2
    • мімімі x 2
    • Оптимістично x 2
  9. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Так скоро?:girl_crazy:З легким паром:girl_smile:!І як тобі там? Тепер будь чемна,Юля!:girl_cool:

10. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Але сьогодні погода, але погода :girl_claping::girl_in_love::girl_claping:
    Зранку +13, на день обіцяють +18. Листопад - це все ж таки мій улюблений місяць в році :girl_blush2: Особливо при такій погоді: тихо, чуть похмуро, і так пахне повітря, не можеш надихатись :girl_dance:
    Виходіть сьогодні на вулицю і дихайте, дихайте :girl_angel:
    Вчора ходила на фотоепіляцію, приміряла бомбезне червоне плаття-олівець (гряде ж рік Вогняної мавпи :girl_cool:).
    Вдома знову говорила по скайпі, рідні мене рятують від нападів відчаю :kisss:
    І ... вишивала :d64: Думала, що вже не зможу сісти за рушник, але сестра сказала, що в мене так гарно виходить і він чудовий, щоб я вишивала дальше. І це допомогло :girl_smile: Я її люблю :give_heart:
    Нехай все йде і далі так легко, радісно, і ще краще, краще :connie_pull-pigtail

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  11. arushka

arushka завжди досягаю мети

який в мене був шухер з тим скайпом недавно!:girl_impossible:
    Я на жодну нараду камеру не включаю, бо немає такої потреби, мене слухати треба, а не витріщатись:girl_cool:А минулого тижня був присутній нечастий гість нашої дружньої тусовки, співвласник, про що нікого не попередили. Сиджу я, вся така хоум стайл, з дулькою на голові і майці від піжами, і тут той вуйко просить мене включити камеру:facepalm:
    Дівки, так скоро я ще ніколи не чесалась:girl_crazy:І піджак з майкою нічо так виглядає, скажу я вам:d23:Таке во. Тепер вбираюсь, на всякий випадок:girl_blush2:
    День сьогодні має бути домашній. З 7 ранку купаю свої орхідеї, а то добрий кусок роботи, потім планується варка-жарка-парка, маска на мордочку і, пардон, зад (обгортування антицелюлітне, ага:connie_pull-pigtail).
    А завтра п"ятницяяяяя, люди:rock:Не перепрацьовуйтесь:kisss:

• Смішно Смішно x 8
    • мімімі мімімі x 1
  12. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Які ви тут всі молодці: вишиваєте, готуєте, працюєте. Я щось геть захандрила. Ще й на роботі така робота підвернулася, що хоч сядь і плач. І нема на то ради - робити мушу. Йду на роботу - темно, йду з роботи - темно. Тішить тільки, що сьогодні вже четвер... І вдома геть розлінилася. Ледь заставляю себе щось чоловіку зготувати. А якби не він, то сама би і не їла. Правда тут і врочистість підвернулася, бо залишилося схуднути ще на 2 кг і буде моя ідеальна вага :girl_smile:.
    Ну, буду працювати...
    Гарного і бездощового всім дня!

• Подобається Подобається x 6
  13. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Хтось колись думав як би то себе розважити в день народження, замовити якісь розваги і т д. Чесно сьогодні навіть не думала про таке, отримала безкоштовно!, настрій підняли до неможу(регочу вже годину), зараз сиджу чекаю поліцію:girl_in_dreams:.Дякую тобі Боже що дав мені розуму в даній ситуації.
    А тепер по порядку.
    Добрий ранок посиденьки.
    Ранок почався з квітів, привітань, подарунків....чоловік приготував сніданок, поїхав дещо докупити.....І тут приходить мені смс з номеру лайф що я виграла автомобіль шкода фабія, сайт вказаний автоінвест. Я кидаю телефон і регочу щоб це "розвод", а чоловік починає мене дьоргати "дзвони-ти виграла-маєш подарунок на д/н". На якусь мить я в це повірила. Дзвоню. заплатіть 1 %(2900 за реєстрацію і т д)І тут мої сумніви мене зупинили. Дзвоню в привабанк про таке не чули, напевне шахрайство. Дзвоню в СБУ, 0 інформації, напевне шахрайство. Офіційний представник Шкода в Україні про таке не чув. І тут кажу чоловікові щоб передзвонив від себе і сказав що прийшла смс, я виграв, бла-бла-бла.....і о диво, номер ніхто не звіряє, хочуть лише реєструвати, оплатіть.....Чоловік запитав чому нема контактного телефону на сайті і співрозмовник кинув трупку. Ясно АФЕРИСТИ!В икликала поліцію, писатиму заяву, шкода щоб хтось не попався.
    Отакі безкоштовні розваги маю сьогодні
    Плани на день:відсвяткувати з дівчатами по культурній програмі суші шампанське торт і т д
    Ввечері з чоловіком і дітьми.
    А далі під ковдру грітись і лікуватись...
    Гарного дня всім!:kisss:

• мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

ми на господарці самі. муж лікується-відлежується в моїх батьків. добре, що Катруся сьогодні встала в гарному настрої і чемно сама(а трохи зі мною) бавиться. Квітуся спить трохи у візку, трохи на ручках:d25:.
    словом-жити можна:connie_pull-pigtail. їсти ще є наварено, ура.
    нічка була веселаааа :girl_crazy:. коліко-газики, привіт!

• Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Але ім'я! Ммм... :girl_in_love:
    В нас цей тиждень такий кльовий, бо чоловік у відпустці, то встаємо пізно, сніданки-обіди-вечері робимо разом Разом гуляємо досхочу, дуріємо і прибираємо після цього :girl_crazy: Зараз відправила його в зал, а сама у позі зірочки на боку (бо на спині важко) валяюсь на ліжку :lol: Може і засну, бо нічка була веселенька, а відновлювати сили треба :)
    Потім треба не забути подзвонити до свекра, в нього сьогодні д.н., шкода, що він дуже далеко, бо я дуже навіть не проти посвяткувати з тортиком :)

• мімімі мімімі x 2
  16. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

А я все вас підчитую, підчитую та не пишу. А новин в нас назбиралося багацько.
    - Марка бабуся забрала в село на кілька днів. Треба було мені морально до того підготуватись, бо з ним розлучалась настільки тільки, коли в пологовий йшла за братиком.
    - Устимко ще трохи кашляє, лікуємось і надіюсь на скоре одужання синочка.
    - Нарешті вирішилось одне дуже важливе питання, то якось аж легше стало, бо думки про те постійно лізли в голову, хоч як їх і не відганяй.
    -Я вже практично укомплектована подарунками на Миколая та всі груднево - січневі свята ( а в нас це просто пік свят), залишилось тільки позапаковувати і все. А я це діло дуже люблю
    - Запланувала генеральне прибирання на час відсутності Марка, то набралась натхнення в @arushka і йду прибирати. Надіюсь, обідеться без олії :)
    А завтра вже п"ятниця, а там і вихідні, тому всім суцільного позитиву ;)

• мімімі мімімі x 3
  17. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Тільки-що буденна врочистість закінчилася із шаленими криками та гупотом стада студентів 40 чоловік , що повернулися із пар і той дурдом триватиме до 23.00год.
    Йду вмовляти синульку трохи прогулятися, бо вже к-ка тижнів пройшло, а я ну ніяк не можу адаптуватися до того "вулика"(((( Але найбільше мене вбиває абсолютна невихованість та тупість тих хлопців - нічого крім трьохповерхових матів, криків, бійок, біганини та вибивання дверей від них не чути(((( Сумно, дуже сумно, що ті неповнолітні хлопці із батьківської хати вирвалися у дорослий світ, але вести себе не вміють виховано ( чи точніше просто не хочуть)...

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Інформативно Інформативно x 1
  18. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

А я вчора мало не отримала у спадок акції чи то Кредобанку, чи то ще якоїсь банківської контори :girl_crazy:Хто про таке не мріяв? Але історія весела Ех, шо зробиш, я таки не внучка Рокфеллера:girl_in_dreams:. Тому день почався весело.
    Ввечері теж було весело - я вже всерйоз вибирала чим огріти чоловіка по голові коли він таки додому прийде :girl_emo: (не часто таке буває, тому не маю досвіду шо то краще брати в таких випадках - сковорідку чи качалку :girl_crazy:).
    Потім вклала Влада спати, пішла на кухню, зробила собі чаю , дістала олівці і розмальовку-антистрес :connie_pull-pigtailі спокійно дочекалася мужа. А він прийшов, здивувався і довго просив "ну накричи на мене", "ну скажи що я не правий", на що я уміротворьонно відповідала що треба було прийти на годину раніше бо я вже передумала.:girl_blum:Правда не витримала і 30-хвилинну задумливо-абстрактну проповідь "о жизні" йому таки видала Вранці муж розкаявся, а я сказала що сьогодні чекаю його раніше , буду далі розмальовувати і говорити :girl_haha: бо тем для розмов таки трохи назбиралося :girl_in_dreams:
    А сьогодні вранці - ви не повірите - я робила зарядку :girl_dance:. Влад здивувався і, певно, злякався що мама геть тю-тю :fool: Підійшов і каже "мама ти шо? мама дай люблю-люблю", обійняв мене, відійшов, зрозумів що не помогло (і я продовжую те дивне заняття), прийшов знову "мама люблю-люблю" :) Отаке - у дитини стрес - за 2 роки вперше бачить що мама зарядку робить :)))

• Подобається Подобається x 18
    • Зе бест! Зе бест! x 8
    • Смішно Смішно x 5
    • мімімі мімімі x 2
  19. Holly

Holly Moderator

Суцільна проза. Я завтра маю вихідний. Але тішитись нема чому, бо в малого ларингіт. І до понеділка він звичайно що не пройде. З ким малий буде в понеділок я не знаю((( Звідки та хвороба? Постійно в теплі був, на вулиці ходив не надовго, в контакті з хворими не був. А я на завтра купу роботи запланувала. Хочу наліпити і наморозити вареників і пельменів, бо після роботи готувати трохи втомлює, тая час ліпше з дітьми проводити) Замовила нині подарунки на Миколая. Не всі, але хоч щось.
    А нє, врочистість є. Отримала нині свою першу зарплату.

• мімімі мімімі x 2
  20. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Я від тебе не відстаю - теж свого Марка пристроїла в добрі руки до другої бабусі, він сам просився, хотів з дідом на тракторі кататися. Пів-дня вирішувала різні свої справи, які краще без хвостів своїх робити )), а також мінімально закупила продуктів й забоала з укр.пошти 11 (!!!) посилок. Мене там вже в лице знають..
    Аніта спить на руках..До речі, про малят, мій Сашка надто вимогливий до сестри, все йому не так - то щоки в неї товсті, то шиї не видно через подвійний підбородок, то ножки в неї дуже грубі..То вуха великі...Ходить й називає іі "Анька товстий пампух". І жодні доводи, що він був такий самий, не діють...

• Смішно Смішно x 8
    • мімімі мімімі x 2
Статус теми:
Закрита.