Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

в мене ще "кінь не валявся" в хаті, ну тобто повний безлад. але нас з К то мало турбує, бо ж сонечко і ми всі надворі. так класно вигулялися, набавилися на майданчику:girl_dance:. а як я професійно ліплю паски з піску:girl_crazy:
    з їжі в хаті тільки борщ. як то допостити до неділі? в мене криза жанру:girl_impossible: як то дотягнути до вихідних, що придумати? хелп!:girl_in_dreams:
    чоловік хвалився, що йому в офісі "спеціальна людина" все прибере-помиє. і мені тре таку людину, а ліпше дві:girl_flag_of_truce::girl_crazy: але нє, то все "впаде" на мої тендітні плечі ггг:girl_haha:я звісно не такий герой, щоб
    і
    але щось та й зроблю. чесно-чесно, обіцяю:girl_yes2:
    --- дописи об"єднано, 9 Квітень 2015 ---
    яка я вдячна мужу, що відмовив мені в тому "задоволенні":girl_crazy:.. зготую йому щось смачненьке на вечерю за то:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. flame

flame невгамовний експериментатор

валявся, дуже навіть валявся. По цілій кухні і ванній. Божечко, яка я змучена. М"яско коптиться, а я страшенно хвилююся, щоб воно було добре, не пересолене, не пересушене і не сире:crazy:. Як встала о 8, так тільки посадила свою дупцю на лавочку. Ще навіть нічого не їла, тільки встигла вдудлити літру води. Треба щось гризнути. І братися за миття того всього начиння, що було задіяно в тій ковбасно-шинковій пацьканині. Ще зелений борщ треба зварити. А я хочу положитися і закинути повище ножки. Ех, до роботи "Грицю", до роботи.
    Потім відзвітую, що вийшло.

• Подобається Подобається x 18
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. sanches

sanches Well-Known Member

Я не збиралась бути героєм чесно-чесно. Просто вирішила тумбочку на кухні розібрати, вона мені вже давнл око муляла. А потім шафку розібрала і понеслось...
    І вікна мусила мити - фіранки попрала і всі віконні недолікт в око кинулись, ех...

Отправлено с моего IQ4503 Quad через Tapatalk

• Зе бест! Зе бест! x 2
  4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а правда то не можна мити на кухні шафки коли паска росте?)) ну правда?? ну мені треба відмазку))
    піду ще прання закину і кума наберу потім, нехай за пасочками дітям заїде))

• Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. Музик

Музик Мартуська

та не можна, десь стукнете - а паска не любить шуму, вітру наробите - ще не виросте

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Якшошо, то я можу приїхати і пробу зняти ))

В мене кінь валяється всюди. По всіх кімнатах, в кухні і в коридорах.
    Сьогодні тричі проходила повз вітальню і нервувалась що хтось вікно навстіж відкрив. Приходжу щоб закрити, а воно закрите, просто так блЯстить :girl_haha:
    Що я сьогодні весь день роблю.
    Мию вікна, перу всі покривала, постіль, килимки, чищу килим в спальні, може ще почищу в вітальні, але там ж кінь, то певне не почищу. Між тим всім читаю ДП, лялякаю по телефону, перевзуваю Данилка, бо йому одні кросовки тиснуть, інші до штанів не підходять, ще інші взагалі не кросовки, тому мама не давай мені їх, ще п*ю кавусю, переписуюсь з однією форумляночкою, періодично забираю кота з коня тюлі, яка лежить на підлозі, третя в черзі на прання. І тішусь, що завтра мій коханий чоловічок має вихідний, а отже можна поїхати до Львова і купити малишні взуття.

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Смішно Смішно x 1
  7. poetka

poetka Well-Known Member

Я печуа ,пахне як ....
    Нині була неприємна ситуація, міліція і швидка забирали ту жінку з торбами, ну ви мабуть знаєте,зараз вона на Кн. Ольги раніше була на Петрушевича. Хтось знає,що з нею трапилось???В неї немає житла, бо вона ніби адекватна людина, вічлива, але спосіб її життя вражає, з собаками з тлумками в повній антисанітаріїї...Я щось ніколи не задумувалась, що могло до такого призвести, а сьогодні вона дуже кричала, що вона нічого поганого не робить, але її таки забрали....Хто знає щось про неї????

8. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

До Великодня ще 3 дні, це цілком реально скинути ще 1 кг :girl_wink:було би бажання:girl_smile:Я теж хочу, але 2 кг:girl_crazy:Мушу скинути, бо маю багато святкувань. Цікаво чи вдасться?:pardon:Буду завтра постити - поєднаю духовне з корисним:)А сьогодні я теж велика господиня, вже стільки зробила:girl_curtsey:меблі, двері аж блистять:girl_dance:

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. OxyFoxy

OxyFoxy Посиденька-непосида

10. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Ой, а форумляночки щойно мені одягли посмішку на личко і радість в душі. Глянула на свої зелені циферки в кутику, а їх 20,000. Таке файне кругленьке число. Чисто як я - файна і кругленька!:girl_crazy::girl_blush2:

• мімімі мімімі x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. flame

Ковбаска вийшла гуд:girl_dance:. Може трошки сухувата, бо індичо-теляча, але вона коли вистигає стає інакша. Шинки і бедра індичі мариновані так само, то вже точно знаю, що пересолені не будуть. Але зо 2 годинки ще будуть коптитися.
    Далі товчуся, як Марко по пеклі.

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 7
    • мімімі мімімі x 1
  12. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

Так, трудовий сьогодні видався день... полуниця пересаджена, газонна травичка посіяна, паска спечена:girl_dance:Найбільше напевно цьому посприяла гарна погода і сонечко, бо інакше була б тільки паска спечена:girl_haha: (так що візуалізація діє, продовжуємо у тому ж дусі і на Великдень гарна погода гарантована:girl_wink:).
    Завтра треба буде зібратися, заїхати на закупи і їхати до мами, а вже там будемо святити пасочку і крашанки. А оскільки це трохи далеко від цивілізації і з інтернетом там туго, то наперед хочу привітати дорогих форумлянок з Великоднем. Бажаю всім миру і злагоди, здоров"я у сім"ї, щоб всі ваші смаколики (які ви так старанно готуєте) повдавалися, гарного вам настрою і сонечка на небі і в душі:kisss:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  13. loveterapy

loveterapy Матуся-Анюсі

І мені її дуже шкода, раніше часто бачила на Петрушевича її, вона дійсно виглядає досить адекватною, щось не розумію, може б якісь соціальні служби, чи та ж Оселя дали їй де пожити. Чи то я наївно собі думаю. Не знаю.

Надіслано від мого SM-G350E, використовуючи Tapatalk

• Подобається Подобається x 2
  14. ginseng

ginseng Well-Known Member

@poetka в тої жінки специфічний розлад психіки, що супроводжуэться прагненням до бродячого срособу життя, в неї э родина і житло десь під Львовом, крім того їй неоднорахово надавався притулок. Тяжко повірити, але вона щаслива саме в такий дивний спосіб:girl_smile:.

15. flame

Ну, все. Я справилася і ніби так нічого вийшло. Сама на запах і вигляд як та шинка:girl_haha:, поки діставали то все з бочки - добряче підкоптилася, можна мене посипати цибулькою і їсти.:girl_crazy:Змучена, як віл, ноги гудуть. Відстояли мої ножки сьогодні від 8 ранку і до тепер. Трохи підіпсула манікюр:girl_sad: Зробила собі щойно скляночку мандариночкового соку, треба мені чогось енергопоповнюючого. Потусуюся тут з вами 10-15 хв, вип"ю свій сочок і поповзу наверх. Душик, намаститися чимось пахучим і дриииихнути:lazy::lazy::lazy:.
    Завтра буде мегаважкий день. Останній робочий день перед цілим тижнем вихідних. З багаторічного досвіду можу точно сказати, що буде армагєдєц повний. Багато хто буде намагатися "вскочити в останній вагон".:girl_yes2:
    Всім солодких снів.:girl_bye:

• Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  16. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ну чому як тільки вилізеш куди-небудь ненамарафечена, то одразу наскочиш на якогось знайомого?
    Йду я така вся в середу з роботи, в руках торби, вітер патла розвіває, очі від вітру сльозяться, туш вже давно зі сльозами стекла, ніс від холоду червоний, а тут бац - одногрупник, якого 17 років не бачила, суне. Каже, якби не очі, то би не впізнав (нє, я розумію, там старість не радість, і я давно не та, що була двадцять кіля тому, але міг би і змовчати, хоча нема чого дивуватися, тактовність ніколи не була його сильною рисою :girl_crazy:). Наслухалася від нього про нашого одногрупника, і якось на душі зовсім паршиво стало: забрали його в АТО, причому якщо на воєнці в інституті наші хлопці притворялися, що вчаться на зв"язківців, тут його призначили сапером (ще одного - артилеристом, на щастя, в останній момент залишили у військовій частині, теж мені, воїнів знайшли!).
    Вже після того, як відправили на схід, виявилося, що на нього на роботі була броня. :girl_cray: Знаєте, що найгірше - каже він, що нікому наші там не потрібні, місцеві їх ненавидять.
    А ще сьогодні в моєму районі то тут, то там їздить військовий позашляховик. Якось відразу не звернула уваги, потім придивилася - а у нього замість задніх вікон металеві листи з маленькими амбразурами і дверцята всі у дірах від куль. Бідні наші хлопці, коли то вже закінчиться? Все згадую, як же було у нас класно ще яких-небудь три роки тому! Євро 2012, фестивалі, свята, веселі люди, треба ж було, щоб ми тому недомірку поперек горла стали?

• Погоджуюся Погоджуюся x 12
    • Подобається Подобається x 4
  17. Inglor

Inglor Well-Known Member

Нє, дівки, що ви робите, то капець...:girl_impossible:.
    Вчора зранку, я так встала і собі подумала, що б то таке зробити, щоб нічого не робити. А тут, така погодка класнюча:girl_dance:. От, я собі надумала, що мені конче потрібно весь день гуляти з дітьми, бо їм потрібно сонечка і свіжого повітря. Бо через ту погоду ми сиділи майже весь час вдома. Нє, ну відмазку придумала собі "жилєзну":connie_pull-pigtailперед чоловіком.
    Одним словом, я цілий день халявила... І тут настає вечір, я згадала, що ще до Вас в гості не заходила. Дітей покупала, :d25:. Зайшла, до Вас, називається: а тут одні Герої, бджілки-трудівниці, і т.д. Коротше, стало мені встидно:girl_blush2:, совість мене замучила:girl_cool:, і понеслось :ed4d70def841dc74b57. Зате в глибокій ніченці, хата випицувана. :girl_curtsey:.
    Ото, вмієте до тями приводити. Люблю я Вас:heart:.
    А зараз, я:cofee: і буду казати вам до скорої зустрічі, бо їдемо сьогодні до моєї бабці в село на свята, а з інтернетом там тяжко:girl_cray:.
    Тож, дорогенькі мої Веселих всім Вам свят:girl_angel:. Смачної паски, свяченого яєчка. І нехай на всіх нас зійде Божа благодать.
    Всіх цьомаю.

Останнє редагування: 10 Квітень 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранкова кава)
    Вітер помінявся і мері попінс вже вдома) стан квартири мені підказує, що всі коні, які були вчора в вас вночі прискакали до мене, і повалялись всюда.
    Коли я буду мити вікна, прибирати, пекти паски я не знаю) я знаю, що в мене в холодильнику є вже готова шинка, шпондер і ковбаса)
    о, ще тре крашенки зробити.
    вупщем, всім гарного дня, гарного швєта))
    І смачної пасочки)

• Зе бест! Зе бест! x 2
  19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Шальонні дні, ну простао шальнно-пришальонні.:)
    Але я так кайфую від того ритму. Ненавиджу сидіти і дууумати, а коли я увесь час чимось зайнта, я думаю про те, чим зайнята:), тому на всяку бяку в голові вже місця не вистарчає і від того мені є мега круто.
    намолола-намолола....)) Кава вже випита, манікюрчик висушений. Не питайте нашо я тим займаюсь в таку рань , а бо просто мушу себе хоч трохи розважати, щоб легше жилося.;)
    В планах погуляти з дітками, сходити з Святиком в поліклініку, взяти довідку до садочку, а то ми шаримось вже 2 тижні))), роботу з миття вікон зіпхала на чоловіка, мені ще в вечері пляцки, пекти і вупше роботи ше є купа.
    Діти мені ці дні вовсю помагають. ну, то стандарт. Вчора думаю чого там Андрійко так тихенько на кухні сидить, я глядь, а він з пасок ізюм виколупує.:girl_impossible:))) І вагалі він тепер такий цікавий стає. Увесь час шось говорить. А я , якщо можна так сказати, з острахом чекала того часу (то жартома))), бо Святославові ротик не закривається взагалі, а тепер ще й Андрійко приєднався. Він тарабанить увесь час, розмовляє мовою інопланетянів і дуже емоційно це все жестикулює. Картина безподобна.:))) Обожнюю своїх горобчиків.

Всім працьовитої п"ятниці. :ed4d70def841dc74b57 Я пішла закидувати пральку.

писи: в мене мушка так і лазить по моніторі. Досить шо той монітор потрісканий в павутинку", так ше й муха гостює. Розумію що це мега природньо, але зір мій пішов гуляти.:girl_cray: Читала як її забрати і ніц не поняла. ідеально було б якби вона зникла сама, а не паритись ше тим, щоб її вижити з компа, але не судьба... Як хтось в двох словах мені підкаже як втруїти форумну муху, буду вельми вдячна...

Останнє редагування: 10 Квітень 2015
    • Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  20. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Не хотілось нині мені ніц писати, не було настрою:negative:. Після раненького пробудження і відправляння чоловіка на роботу, напали на мене спогади. Не дуже радісні, якраз пасують до дня нинішнього. Просто лежала біля малого і думи думала. Тому з відповідним настроєм і встала..
    Але поки я, вже навіть не пам*ятаю що робила по хаті, то моє дитя умудрилося розмалювати собі голову оранжевою і фіолетовою гуашью(а коси в нього файнезні):good2:! І так- дитина вимита вся, нагодована і напоєна, настрій піднятий і щойно виявила на вчорашньо-свіжовимитому дзеркалі 3 цьомчика. Чи то він так собою кольоровим любувався, чи мені їх залишив? Не витирала, хай будуть. Так приємно дивитись на відбитки маленьких губок. Настрій пішов догури, це:good:. Як добре нам жінкам- маленька приємність, і все, ми вже :dance3:.
    Настрою вам всім!

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
Статус теми:
Закрита.