Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. flame

flame невгамовний експериментатор

Банальна проза - робота. Перед святами всі, як показилися, щось хочуть, толком не можуть визначитися, що, так ще й "задурно":ireful1:. Від понеділка воюю з замовниками. Сьогодні знімала останню партію тюлі і обалділа. То плюшеве чудо так подерло тюль в спальні, що капець:girl_impossible:. При чому знає, що наробив пакості, коли я питалася, що він наробив, то так складав вуха в трубочку і витріщав очиська, що не можливо було сваритися. Тільки сміятися. Якщо не приглядатися навмисно, то не видно, але я ж тепер знаю, що там є 5 розривів величезних.
    Треба купувати нову фіранку. Маю змішані почуття - шкода старої фіранки, шкода грошей на нові , але давно вже хотіла змінити в спальні штори і тюль. Напевно це і є той чарівний пєндєль:girl_haha:. Поки-що випрала і повісила, що було. Нового до свят точно не встигну організувати.
    Страшенно хвилююся за завтрішній день. Боюся зіпсувати купу м"яса. І хоч вже багато разів це робила, але мандраж все одно присутній.
    Паски не печу, виміняю в мами на шинку і ковбаску. Бартер, так-сказать:girl_yes2:.
    Хата сьогодні "вилизана", але завтра я добряче запацяю кухню і ванну.
    В Рудно так і не добралася. Ганьба мені. В суботу ще можна, правда?
    Ні пуха, всім, хто завтра буде пекти і коптити. Нехай наші смаколики вдадуться на славу.
    Десь би замутити дегустаційну форумівку по святах:girl_in_dreams:

• Подобається x 8
    • Зе бест! x 6
    • Погоджуюся x 4
    • мімімі x 3
    • Оптимістично x 2
  2. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Фіранки тепер треба купувати, щоб батарею не накривали, бо це дає велику економію тепла. Так що ви маєте нагоду купити теплозберігаючі фіранки :connie_pull-pigtail і песьо не буде мати спокуси знов порвати :girl_cool:

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. flame

flame невгамовний експериментатор

Не вийде. В нас там 2 вікна, одне з батареєю, а друге - величезне до самої підлоги. Він там постійно лежить і контролює, що робиться навколо:girl_crazy:. То і товчеться по тюлі. Але за стільки років нічого не було, а зараз такі розриви:hang1:Поправився, напевно, кльоцок.:girl_smile:

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 4
  4. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Нині таки здійснила свою давню обіцянку: чоловіка на роботу відправила і засіла на ДП, бо дні якось так шалено пролетіли. Та й тут час летить- за годину ще все неповичитувала, але мо ще потім.Я встигала хіба одним оком глянути що сі діє. Потроху дохворюємо. Малому вже легше, я на переломній стадії, хоч би чоловік не став нашим послідовником. В планах на нині прання-прання і ще раз прання. Пралька, тримайся-первий пошол.Ще раз переконалась, що все має логічне пояснення. Це я про немиті вікна. Спершу я їх не мила, бо ще попереду дощі; тоді- бо зимно; тепер- не мию, бо слаба(ще тільки вікна мені зараз мити) і от вчора виявилась істинна причина немитих вікон. На Зелені свята до нас прибуде родина чоловіка(велика), тому мої вікна і будуть тоді ся мити. Гостювати планують 2 дні, як і минулого року. Тому вікна я буду мити до і після них:dash1:. Бо дітиськам конче тре послиненим пальцем по вікнах писати. Минулий рік, синочок ще був малий, і не запамятав того приколу, але цьго року, певно, надолуже.
    Вчора попрала тюлі, повішала і кажу чоловіку: пра видно, що чисто і світло? Чоловік: мені і так добре було, я різниці не бачу. Але як тобі тре було їх прати - то пери, лиш би не кричала. Певно я своїм тутуканням про ті немиті вікна його задовбла, бо йому і вікна чисті...І взагалі, чого то я вічно товчуся? Все і так чисто. Ой ті хлопи...
    Файно тут з вами, але тре йти пральку вивантажувати і розвішувати, бо таки так, я нині рання пташка. Та й пташення зараз вже встане...
    Гарно нині посиділа тут, аж на душі тепліше стало:girl_in_love:.

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Смішно Смішно x 1
  5. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

І я , який би не мала кепський настрій, а тут завжди набираюся позитиву. Маю Боже чудо відновлення сили, то я нині вже від 3 год 56 хв товчусі по хаті, настрій оптимістичний, малечі вже легше + нині записана в перукарню, бо чілка вже скоро по підлозі буде волочитисі :girl_haha: Ще планую нині купити ковбаску і сир, про ціни стараюсі не думати, про гроші також, хай самі мене шукают :connie_pull-pigtail:girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_cool: Вчора прочитала фразу " Ведмеді думають , що люди живуть на деревах " . Дурня якась -думаю собі, а аж нині до мене дійшов зміст :girl_haha: Про хатній армагедон стараюсі також не думати, але шось таки треба з ним робити :girl_cray::girl_crazy:
    Всім файнезного дня :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  6. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Агой! Добрий ранок! Привіт!
    Капучіно випила. везу чоловіка на роботу і до праці
    Не встигаю катастрофічно
    Тішусь що прибрала минулого тижня
    перший захід паски спекла, вийшла добра), сьогодні другий
    все погнала)

• Подобається Подобається x 7
  7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Тримайте за мене кулаки. Через 2 години маю розмову з начальством. Сама не знаю чого чекати, але мандраж є. Більше ніц писати не можу, хіба потім...

• Оптимістично Оптимістично x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Caramel ka

Caramel ka Well-Known Member

І я сьогодні рання пташка! ковбаска зроблена і відправлена разом з шинкою до брата на копчення( він сьогодні моя паличка виручалочка, бо муж працює і працює) паска замішена і підкисає, пралка пере, сина нагодований і відправлений до мультиків, а в мене час на каву і ДП, і знов до роботи,йду садити троянди.
    удачі всім сьогодні у ваших планах!

• Зе бест! Зе бест! x 2
  9. Kandya

Kandya Well-Known Member

Я вчора все ж виконала свою програму: пофарбувалась в перукарні. Ще мені реанімували мій гель-лак [/OFF] Ну от із не сивим волоссям і не облущеним манікюром маю одну серйозну зустріч. Я таких вже років 5 не мала.... І сама, головне, нарвалась: думала, що всі питання вдастся вирішити через емейл, ач ні: зажадали тетатету. Вопшем, очкую я. Ні, ну взагалі-то, нічого страшного, але....
    --- дописи об"єднано, 9 Квітень 2015 ---
    Тримаю. І ви за мене
    --- дописи об"єднано, 9 Квітень 2015 ---
    в 12.00? і я в той же час...

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  10. Judice

Judice Закохана в гори ))

Такий погожий день - то велика врочистість для мене)))) А з прози... переживаю за своїх рідних.. Людоньки, останнім часом ходжу в шоці від того, наскільки то наше життя крихке і насправді таке коротке. Нашо його ускладнювати нікому непотрібними сварками, гордістю?.. Якийсь настрій в мене плаксиво-щасливий нині. Але то ніц дивного, бо в мене він завжди такий напередодні Великодня. Всім серцем люблю це прекрасне свято! Хочеться подзвонити чоловікові і сказати, який він в мене чудовий і як сильно я його кохаю)). Так і зроблю.
    Всім чудового чистого дня! Хай на душі буде легко і щасливо))
    П.С. згадала ще прозу)) я нині зовсім не виспана, а причина дуже смішна. О третій повернувся до хати наш сусід (то відомча військова квартира і вояки там часто міняються) з кобітою і почались таааааакі оргії під москальську попсу, шо то капець))) На другій годині чоловік не втримався і пішов робити зауваження. Може оргії він би і витримав, але попсу вже ніяк...

Останнє редагування: 9 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 9
    • Смішно Смішно x 8
  11. jylanda

jylanda занууууда

прокинулася зранку під спів пташок, на роботу бігла насолоджуючись сонечком. А що ще щось треба для гарного настрою? І ніхто мені його не зіпсує, навіть дурні претензіі від партнерів і міні війни між відділами.
    Зараз доп’ю 3 каву і піду звітувати шефу, хай трохи розрулює ситуацію, бо я вже геть сил не маю.
    А всім бажаю гарного дня, чистоти в житті та в душах.

• Оптимістично Оптимістично x 3
  12. МаленькаКотя

МаленькаКотя Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Проза - я собі не даю ради зі своїми дітьми. Ні про які вікна-штори навіть мови нема. Навіть зупу зварити важко. Меншому щось не так чи щось не дали - істерика. Старший - все не так, вчитися не хоче, ніц робити не хоче - вічнонезедоволений. Хочу відпочити.
    Врочистість була - гарно відсвяткували Левчика ДН.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  14. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

друкую кулаками))
    ай, моя розмова відмінилась і то мене сильно вибило з колії... Начальство перевіряє деяку мою роботу і ніяк не скаже своєї думки. Мене то страшенно нервує і тримає в напрузі... І кидаюсь з крайності в крайність: то всьопропало, то всьосупер. Найкраще якби то все було десь посередині.
    З того всього паска замішена, стоїть собі, росте. Зараз буду міняти постіль і прати то все. І ще треба розгребтись з завалами одягу по кутах хати. Потім маю урок, потім трошки приготувань до завтрашніх уроків, а ввечері хочу кудись на простір.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Подобається Подобається x 2
  15. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

І за мене потримайте кулачки. Йду сьогодні на 17.00 ,до найстрашнішого лікаря в світі, до стоматолога! Брррр, як страшно... зараз зі страху втрачу свідомість..... Аааааа, врятуйте мене від цього...

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Смішно Смішно x 1
  16. Kandya

Kandya Well-Known Member

в мене все ок. Дякую всім за

• Оптимістично Оптимістично x 3
  17. sanches

sanches Well-Known Member

Діти засипають. Яке то щастя полежати трохи в тишині...
    Лягла в третій ночі, відмивала кухню. А ще Віталік прокидався і хотів, щоб його мама носила. І зуб, зараза, розболівся (як подумаю, скіко коштуватиме його зробити, аж дурно стає).
    Три прання вже сушаться, 2 вікна, дзеркала і ванна також тішать чистотою.
    Зараз трохи перепочину - і до бою)

Отправлено с моего IQ4503 Quad через Tapatalk

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Ще четверте прання загрузила і на нині по пранню план виконаний. Ой, ще 2 лашки вручну тре. Але спершу тут посиджу. Малий вигуляний, нагодований і спати з молочком відправлений. Я з чайочком і булкою на ДП посаджена... О, врочистість прокинулась- почало ми муляти око немите вікно. Це вірний показник того, що хвороба відступає. Тепер, головне, сі стримати і не почати скакати по тих вікнах, тим більше, що однаково їх тре буде конче мити, троха більше як за місяць(багаточисленна інспекція мене буде провєрять). Врочистість №2- малий заснув. Маю надію, що він вже звик за тиждень на обідній сон засинати самостійно.Бо те присипляння мене конче нервувало.
    Погода нині для прання- саме оно, сохне все так класно і весною пахне. Я навіть постіль не міняла, просто зняла попрала і на вечір знову одягну. Економія часу і сил. Йду певно ще зроблю щось корисне. Ага, я нині така:blush:.

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  19. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

В мене теж пральний день сьогодні.
    А ще повідправляла замовлення і докупила подарунки дітлахам.
    Людоньки, як ж мене нудить і голова обертом.
    Та метеочутливість мене доведе.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 2
  20. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

і я
    тиждень з кухні не вилажу - а вдома нема чого поїсти
    підходять пасочки
    думала ще один заміс робити, але щось така якась я розбита - навряд змушу себе
    моя шафа з посудом - рахунок 4:1 в мою користь (лишилась найпростіша полиця - одні тарілки, але нерви моєї доці не залізні, мабуть, вже та полиця так і лишиться не перемитою)
    треба зауважити, що і так дитина довго витримала вічно_кудись_зникаючу_і_щось_миючу маму, яка до толку з нею і не гралась
    мій план схуднути ще на 1 кг до Великодня провалився - ваги констатують щодня те саме +-
    всім вдалого дня!

• Оптимістично Оптимістично x 1
Статус теми:
Закрита.