Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

На вулиці мете, кладе, ложить і ліпить... Два роки тому мело так само. Я просила детя "Перше квітня - невдалий день, щоб народжуватись, сиди в пузі - там тепло і затишно, а потім я просто просила почекати з народженням до тепла". Гуляти не підемо, ібо я не самогубця. В малого за тиждень День народження! Хотіла трохи скупитись "непортящимися" продуктами ;) (вино, горілка, мінералка), але відкладу на потім...

• Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 3
  2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Я є, всім привіт:girl_bye:
    Ранкова кава вже була, зараз буде вже 2
    Бачу муха наша ще живе) витривала.
    Вчора був продуктивно-насичений день, хотіла ввечері багато всього написати, але вклякла(це типу "здох пес" "сіла батарейка" і т д). Єдине напишу що дуже лю свого чоловіка і взагалі наші 2 мужики то таки МУЖИКИ(з великої букви). Дай Боже їм здоров"я! Вчора таких мах роботи зробили
    А я вже була на плантполі, йду робити фотозвіт та відгук у відповідну темку
    Всім гарного дня, побільше позитиву та миру:kisss:
    --- дописи об"єднано, 2 Квітень 2015 ---
    лю Вас всіх!
    шкода розчаровувати але не варто, трішки вітру(а сьогодні на вулиціжахливо) і температура пожене догори(. Хіба хтось буде сидіти з ним в машині

• Зе бест! Зе бест! x 2
  3. Chekay

Chekay Well-Known Member

якщо хто сьогодні в районі Симоненка на четвертому поверсі бачив скажену, яка мила вікна на балконі - то та скажена то я :girl_blush2: поки помила 4 вікна двічі визирало сонце і двічі пускався сніг. Давненько не ловила на собі стільки неоднозначних поглядів:girl_crazy: добре що швиду не викликали, але зато маю врочистість - чисті вікна і майже розвішані штори/тюлі, лишилося зовсім трошки, але мої руки сказали - баста, необхідна перерва і я здалася. Зараз доцик засне і я закінчу ту марудну справу

Останнє редагування: 2 Квітень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 4
  4. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

З,їла шойно перед комплютером холодні деруни прям з кульочка. Лінь було гріти, ліньки на тарілку перекладати...
    Коханий вчора наколотив піввідра того добра. Весь вечір смажила
    Добила то все діло цукерком "Корівка"... Як символічно:girl_haha: Йду помріяти про нову фігуру Ну чому, якщо вже вигадали пралки,посудомийки,хлібопічки...нема чарівної машинки: влізла туди баба-грім, а вилізла за 2-годинний цикл дюймовочка:girl_in_dreams:? Проза життя.. Ну то щоб не здавалося,що навколо мене,як фіалки,одні врочистості:girl_bye2:

• Смішно Смішно x 16
    • Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Bree van deKamp

Bree van deKamp Відчайдушна домогосподарка))

Приїхала з центра, подорозі заскочина в Сільпо, понакупляла ,,акцій,,
    Завтра приїде мама, сестра і племінниця. Треба посмажити рибку, накрамсати олів`є, закалатати торт.
    Буде міні-ДН в моєї дитини. Привезуть їй ,,адунки,, і має бути ,,товт,,
    Дитя все зашмаркане, тошнотне... в садок не пішли, сидимо вдома.
    Тре скласти стратегічний план, що доброго готувати на Паску і головне де то все я маю купити. З понеділка шурую на роботу.
    Ще маю зробити коє шо, але вам не можу сказати бо казали шо то РЕКЛАМА і мене з відси попосять уйті:girl_nea:
    Хочу весни і тепла

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  6. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А ми вигулялися, лахи порозвішували, квашеної капусти(для мене) і меду(для чоловіка) з льоху принесли, вчорашнє вино "бай Жанна" перевірили- стоїть ціленьке. Молодці! На майданчик нині малий взяв, ви не повірете, вітряка і тадам- ПОВІТРЯНу кульку! Підозрюю, що він як і славнозвісний Рудий, вже вміє читати ДП
    . І що ви думаєте, як я то все несла вітер мною хилітав, чи мо на плоти закидував? Нікагда, відбивався від мене як від камяної стіни, бідолаха. Я ще з тою кулькою на майданчику, як Вініпух за малим гонила. Певно файно зі сторони то виглядало. Малий накормлений і спати з молочком відправлений. Подепешу троха та й піду працювати, але ще ся верну нині, бо ДП то є ДП!

• Зе бест! Зе бест! x 4
    • Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 1
  7. flame

flame невгамовний експериментатор

Янівське - зачьот. Змерзла, виталапалася, але прибрала. На православному знайшла відразу, незважаючи на те, що навколо понабудовували таааких гробниць, що не у всіх метраж квартири такий:girl_impossible: На єврейському блудили може з пів години поки знайшли. Але сама винувата, требу було йти з центрального входу, а не "скорочувати" між рядами. Казав чоловік, що йде за мною і повторяє в умі про Сусаніна. Попросила не рубати мені ногу, бо йому ж гірше буде. Манікюр - гаплик, але його і так треба було вже знімати, бо то третій тиждень. Завтра буде новий, а може вже перед Паскою. Ще не визначилася. А нігті відросли ого-го як, нарощені - віддихають.:d23:
    Хочу оселедця під шубою, аж скули зводить. Йду пошукаю в літній кухні бурячок, якщо ще десь завалявся, то терміново ставлю пектися.
    +1, але як завжди пізнім вечірком

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

А я вже пострижена!!! Бляха-муха, скільки з мене зістригли, можна було подушку зробити. О, подушки! Треба піти попитати про постіль і ковдру. Біля мене тут чистять подушки і шиють постіль з ковдрами.
    Школу кіндеру відмінили, але він ще не в курсі.
    А ще я записалась на манікюр і корекцію брів. Ну а шо, отримала ЗП, можу собі позволити!
    Погода зашибість))

• Зе бест! Зе бест! x 2
  9. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

ага,погода шепче "займи і випий"....вже годину йду по молоко і вийти не можу
    хочу теплаааааааааааааа, ну хоча б на свята

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  10. jalla

jalla Прогрес року 2013

Мені погода нічьто, якщо в мене феншуйний настрій.
    А нині в мене був такий з рання. Встала знов ранесенько, кавки попила, манік зробила, такий насичено рожевий мммм, себе випуцувала, на волосся всяких бальзамів наліпила, змила, все то діло посушила, діти якраз вчасно встали, нагодувала, затарила коляску пляшками і пішла на роздачу.
    І все б було нічо і навіть візочок не вклєк з того грузу, якби повертаючись назад мене не облаїла якась вельми поважна, ну на перший погляд, бабка (сама не лю того слова,, але інакше і не назвеш!:girl_mad:)
    Як ж вона на мене на пів вулиці рипіла, шо я дитину залегко вбрала, типу "та дивися які у нього червоні ручки", ну типу я винна шо моя дитина не признає рукавиць і хоче їхати і їсти печенько і тії рученята з-під коцика трошки витягнув, потім " та накрийте йому голову", і бере коц тягне йому з ніг на голову.. :facepalm:Я вже як то побачила, слів не стримала. В результаті я вийшла жахлива молодьошшш, котра псує здоров"я укарїнців (так і сказала) і ще й пискує до старших. Хоча я матом не висловлювалась, ну, хіба в умі))), а просто поставила ту паню на місце. Ото напасть на мене, ну нє.. тепер виявляється зимової шапки одної мало в таку погоду, тре ше коци на головах носити. Я в ауті. :girl_impossible:
    І шось вона мене так взлила, шо слів бракує. Капець якийсь. Фе!

Але не все так погано, зато мої пацанятка нині троха спокійніші, Андрій спить вже другу годину, Святик біля мене малює і то навіть на одному місці вже більше 10-и хв. Піду десь то запишу.:girl_crazy:

А на вечір планується міні врочистість в гордом одіночєствє. Пивасик, коцик і чіпси з лаваша. Нароблю з різними смаками і буду хрумтіти. Тільки де в той час будуть мої дітки, я ще не придумала.)))

Всім гарного дня. І пам"ятайте, що найголовніше погода в домі, в душі, в серці, а за вікно можна і не дивитися.:dirol:

• Подобається Подобається x 22
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  11. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Жанна, а як ви ті чіпси робите? Напишіть мені, будь ласка, в ПП.
    Ну і по темі. Гуляли сьогодні з мацьопом дві з половиною години. Потім масж. Плакав, бідацтво. Добре, що хоч вправи на мячику сьогодні, ніби, сподобалися. Зараз спить вже години дві в мене на руках. Я так істи хочу, але чекаю поки розбудиться, хай дитина виспиться. Бо покладу, то відразу оченята відкриє.
    Так вже хочеться тепла.

• Подобається Подобається x 4
  12. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А у нас сьогодні горизонтальний день:girl_blum:, нічого не робимо, дивимось з донею мультики ,бавимось.
    А от вчора...та погода мене добиває, на двір вийшли в ерго, бігом по-справах, і через 15 хв вернулись назад, чи вітром нас принесло не знаю:girl_smile:, тому видраяли всю хату:ed4d70def841dc74b57. Плитку в туалеті, ванні помили, шви на підлозі теж ,кухню відпуцували, двері наполірували ,плов та зупку зварили ,попилесосили ,підлоги помили, пилюку витерли. Чоловік питав, чи в нас завтра вже Великдень:girl_crazy:. До вікон добратись не можу, думала помити хоч з хати, тюлі попрати ,але щось не "лежить" мені до них наразі. Доня як завжди мені у всьому допомагала, від того я змучилася в 3 рази більше, але вона старалася.
    Читала вчора на ФБ, що в дівчини вкрали коляску, і за годину/дві ту ж коляску в тому ж ФБ вже продавали, я була шокована, люди геть подуріли.
    Опалення в нас шурує досі, а у вас? я про тих в кого АГВ, мені аж зуби скриплять від тих нових тарифів, але що робити ,реально холодно, попрекривала радіатори де тільки можна було, лишила лише в спальні, підігрів підлоги теж лишила в кухні, їдальні. Але всеодно бігаю щоразу і заглядаю на лічильник. Про наступну зиму і думати не хочу.
    Але нічого прорвемся. Всім теплого та затишного вечора.

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Hermi

Hermi Well-Known Member

Я щось останнім часом пішла в загул...Роботи повно, а я як піду в магазин, так і півдня в хаті мене нема. Вчора на вечір пішли в гості, виходжу з маршрутки і мене відносить вітром, добре що мене зловили, а то б під машину попала, всі довго з того сміялись і сказали, щоб я більше нікуди сама не ходила, а то ще кудись віднесе і шукай потім. Зато всій компанії гарний настрій був гарантований.
    Сьогодні вирішила встати пскоріше, 7 год то було за рано, і вирішила "полежати" аж до ...11.Скоро зібралась і побігла в магазин, ну от тільки що прибігла. Обговорила всіх і все, стомлена прилізла до хати і думаю що то готувати їсти. Що плнувала не купила, треба буде ще у вечері в ашан поїхати. Ех...Хочу літа і моря...або просто акваріум, рибок...

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  14. ginseng

ginseng Well-Known Member

@Kandya, мене надихнув ваш приклад і я набралась сміливості, взяла ключі від машини і пішла робити собі свято з прозового дня.
    В результаті свято мав весь гаражний кооператив. Я прийшла така крута, порозганяла всіх припаркованих під нашим гаражом, під пильною увагою чотирьох мужиків виіхала задом і тут мені так акуратно один з них стукаэ у вікрнечко:girl_haha:. Каже, гад: а ви, пані, далеко маэте іхати? На моэ: ну а чьо, каже: та ви собі диск погнете на спущеному колесі іхати. Аллэс...
    Коротше, гордість не дала розвернутись і піти на маршрутку, прийшлось косити під дурочку:girl_haha:. Слава Богу, я блондинка:girl_haha:. Через годину я виіхала...
    Найгірше, що мужики грошей не взяли, сказали з чоловіком сочтуться. Завтра він почуэ цю історію "в ліцах", буде тиждень приколюватись:girl_blush2:.
    Плюс, що після того всього, я така була рада звідтам звалити, що непомітно для себе спокійно все об'іздила, що планувала.
    Так то, дівчата, я іздила перший раз без інструктора

• Смішно Смішно x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 6
  15. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

продуктивний день, хоч і самопочуття недуже. до обіду крутилася голова, впав тиск. ото все та "чудова" погода-то сонце, то хмари і сніг. але ми з К добре погуляли, купили багааато яблук, доня гарно поспала вдень, а значить я мала трохи спокою. їсти ще є що, трохи прибрала-така в мене врочистість:)
    завтра чекає мене фарбування волосся і можливо я стану трішки руденька:connie_pull-pigtail в суботу будемо мати гостя-дідуся, тому вже складаю меню і готуюся пуцувати хату :girl_haha:
    хочу тепла, мерзну жахливо:girl_cray:

16. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Вечірній чайок:cofee:)))так хочеться солодкого, а нема...треба завтра щось купити:nyam2:Погода вже нервує, холодно брр...:ireful1:а я хочу тепла, так файно було як потепліло...Та муха вже починає дратувати:nea::negative:, модератори треба вже її випустити, відкрийте віконечко:acute:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Не подобається Не подобається x 1
  17. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Вже переконалася (( ,була в 3 сервісах. В 2 взагалі не бралися за неї, а в 3 сказали, що візьмуть, але екран дійсно дуже дорогий (чомусь до телефонів й планшетів з аналогічними розмірами вдвічі дешевший, а саме до ел. книги - суттєво дорожчий), ще й невідомо, чи якісь плати не прийдеться змінювати, бо половина ж функцій не працює..Ех, буду просити в мужа нову. Якраз питав, що хочу на 11 річницю...
    Зате є й врочистість - забрала своє замовлення з Волмарту, Саші ідеально підійшли кроси, такі легенькі :)!
    Проза - готування їжі для своїх хлопців :ed4d70def841dc74b57. Кухня мене дратує....
    Ну все. тепер я теж його хочу!!!!

• Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 2
  18. flame

flame невгамовний експериментатор

я вже зробила і половину захом"ячила:girl_haha: Знайшла в літній кухні в ящику ще кілька бурячків. Поморщені такі, аж капець, але нічо, спеклись і нормальні були.
    Дивувалася цілий день чого ж то всі нарікають на погоду. Нормальний, сонячний день. Ну зюзя, але нічого осоливого. А щойно ходив "плюшевий" гуляти і я прозріла. Відкриваю двері, а там все біле і сніг мете так, що світу не видно. А в 19, ще було сонечко.
    Збираюся завтра їхати в Рудно на цвинтар. Ще думала по-дорозі заїхати в Жирівку і забрати літні колеса. Смішно - погодка зовсім не на літні колеса, але сподіваюся, що на ранок все розтопиться. Зла сама на себе, бо згадала, що забула купити в Польші - пасту для граніту. Склєрозниця стара. :girl_devil: Обіцяла мама зранку пошукати на балконі в татових заначках. Сподіваюся, що якісь залишки знайдуться, бо чим я маю намастити пам"ятник?
    Зняла понадщерблюваний гель-лак. Випадково розлила рідину для зняття лаку, сморід був ще той. Мусіла провітрювати кухню. Тішуся довжиною своїх нігтів +тверді такі:d23::girl_claping: Хочу-хочу нове покриття, рожеве, під курточку від @pokytyanka :girl_crazy:
    Зараз маю запакувати посудомийку і можна вкладатися до люлі:lazy:
    Всім солодких снів.:bye2:

• Подобається Подобається x 13
  19. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Ну, що дівчатка? Як вам погодка?
    Сьогодні переробила купу-купу роботи, я собою задоволена! От така я скромна
    Плани на завтра наполеонівські.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  20. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

а мені Аня вчора олівець в живіт засадила, свіжозаточений:girl_claping:
    Всім доброго ранку!
    Кавуся допита, але хочу ще. Мабуть, так і зроблю.
    Взагалі, день вчора був мі-мі-мішний. Трохи переробила роботи, сходила на танці-шманці, а ввечері так класно подуріли-погралися з малою, що давно так весело нам не було:girl_dance::girl_cool::girl_curtsey:
    І тут вечір - вкладання спати...:girl_cray: Я не можу. Цей тиждень, перевели годинники - просто завал. Доходить до того, що на дитину тупо кричу, а потім розвертаюсь і засинаю сама... а вона засинає вже пізніше...
    ну то таке - проза
    Що там у вас за вікном?
    У нас - сніг лежить. Да-да, квітень місяць, а сніг лежить. Добре, що не продала ще зимову слінгокуртку, бо в нас якраз має бути вояж через усе місто
    Усім гарного дня!

Статус теми:
Закрита.