Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Я писала вчора що пікнік накрився? Так от, я була неправа)) Як сказала моя мама "Треба весь світ перейти щоб таких самих вар"ятів як ви знайти". Ну а ми... а шо, ми таки вар"яти)) змерзли на вулиці як цуцики, поїхали в сауну грітись. Тепер тішуся гладенькою шкірою на писку і всюди решта))
    Нині зрозуміла що до Великодня тільки 3 тижні лишилось, а в мене ще зимова сплячка всередині. Велике прибирання чекає, але я не вмію то робити потрошки. Краще вже один день виділити і розгребтися зі всім відразу. Вікна треба мити:girl_cray:
    Нині в планах провести уроки, відвести дитину в школу і на карате, а вечір має бути спокійним. Їсти наварено, лахи напрано.
    Всім бобра!

• Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 3
  2. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Доброго ранку посиденькові!
    З 7.00 я вже на ногах.Надзвичайно люблю вдало розпочати понеділок, особливо усі фінансові справи. Я колись на роботі завжди в понеділок видавала зарплату і завжди все файно "йшло чи то велось", якось так.
    Ранкова кава випита, читаю-шукаю-думаю....
    бо нема змісту прибирати двічі, завтра обіцяли привезти балкон в п"ятницю будуть ставити газовий лічильник, тому прибирання не швидше суботи або навіть не швидше як через тиждень
    Хочу сонечка та погоди, хочу гуляти, хочу тепла, хочу миру та процвітання в Україні і собі маленький мішок грошей)
    Миру нам і здоров"я! А все решта буде!

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

вже почалося, тому в мене і пральки були трудові вихідні. Прала в п"ятницю. Оскільки на момент відправки малого до бабці практично всі мої тепліші речі ще досихали, в суботу рано мамця їхали в маршрутці, як змерзле курча - в короткій куртці, лакових черевичках і капронах. Мені трохи потеплішало, як побачила ще двох таких же красунь, тільки в легших спідничках і з тонесенькими хустиночками на шийках.
    Після ванної та кухні ввечері впала знесилена, але не на диван - за комп, встановлювати часові проміжки для презентації малого, ну і ще дещо підправляти. Це був мій перший досвід роботи в Power Point. Чого коло тих дітей не навчишся.. Цікаво, на скільки оцінять :)
    В неділю дещо доготувала швиденько, а потім був день відпочинку. Завершився романтикою з келихом вина. ;)
    Мій малий не перестає мене дивувати. Знаєте, ким хоче бути? Експертом- криміналістом! Тільки й мови про досліди і встановлення осіб злочинців.:girl_impossible:

П.С. Презентацію оцінили на 12 і "Чудова робота!!" :dance3: :yahoo: Ну, ми старались, і обоє багато чого навчилися в процесі. :girl_yes: Ще й віршик на літ. чит. так гарно розказав.. Молодчинка мій. :girl_in_love:Ще тільки математику трошки підтягнути, бо бачу, що щось нова тема тяжко сприймається. Ех, як себе згадаю - хто там зі мною займався?.:dntknw:

Останнє редагування: 23 Березень 2015
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  4. jylanda

jylanda занууууда

День почався прозово - з вирішення проблеми з виробником . Ранкова кава, вже третя по рахунку, не дуже помагає прокинутися, оскільки спала я жахливо :girl_cray:
    Піду на заняття під час обідньої перерви, може трохи розрухаюся, бо буду мати багацько роботи цього тижня. Я досі в пошуках презента для чоловіка, ідей нуль, добре хоч ресторан зарезервувала для нашоі вечері, маю надію йому сподобається...

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  5. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Хлопи нагодовані, і традиційно з кухні вигнані, бо я допиваю свій чай під ДП.По плану активне вироблення організмом вітамінуД. Ну, на вулиці повно роботи, тобто:girl_haha:. Я прозріла від ціни на саджанці дерев фруктових, то скільки ж коштують ті блатні туї? Добре, що того року це нам ще не грозить, бо огорожі, тобто плоту, нема. І не факт, що ся з*явиться до кінця буд. сезону. Зате маю класний відмаз:" яка собака, в нас плоту ж нема". Ну не люблю я тварин на господарстві. Дітьо асфальту, шо падєлать.:superstition:. Все, всім цьом, пора до праці. Будьте чемні, в обід прийду і перевірю!

• Смішно Смішно x 4
  6. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Доброго ранку! Не зважаючи на свято, я сьогодні працьовита як бджілка. Вже всі відправлені на роботу, зараз помию-"посушу" голову, погодую дитятко своє і підемо на прогулянку. Ранок почався швидко, але гарно

• Подобається Подобається x 3
  7. Shamna

Shamna Мамуся

Ми з донечкою сьогодні ранні пташки. Швиденько повставали, вже поснідали і зараз будемо братися до роботи. Ще роздумую над пранням штор-тюлі і миттям вікна. Сьогодні хочу зробити порядок у шафі, а то може зайняти цілий день. А ще треба перескладати дитячі речі, бо ростемо, а то все лежить. На вечір маю похід до мами, має пофарбувати мені волосся:connie_pull-pigtail
    З врочистості - вибрала вже подарунок для чоловіка на день народження, залишилося тільки купити.
    Всім гарного дня і сил для праці:girl_bye2:

• Подобається Подобається x 9
  8. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Ранкова кава була у ліжку, подана чоловіком:girl_haha:, таки пожалів мене після вчорашнього:girl_crazy:. А вчора було 8 кубів піску які потрібно було перекинути на іншу сторону, дякуючи сусіду ми це зробили. Чоловік в шоці, а я вирішила що мені корисно і працює це краще ніж спортзал. А потім булаЩе раз переконалась що добро повертається. І тішусь що маю в своєму оточенні людей в яких можна попросити допомоги.
    А сьогодні буде балкон. На 11 треба чекати майстра, а я б лягла спати. Не вийде бо треба :ed4d70def841dc74b57. Але ні, напевне підем гуляти бо то зараз шуму буде:girl_impossible:.
    Завтра знову бігти на низ. Одним словом живу на 2 господарки і усіма організаційними питаннями займаюсь як завжди виключно я. А що мені, я ж єдина непрацюю, всі завжди нагле зайняті, а я в декреті:girl_cool:
    Надіюсь та вкладена любов та праця вернеться мені тим омріяним щастям до якого я так прагну(читати нагле йду)
    Миру нам, добра, гарної погоди та позитиву.:kisss:

• Подобається Подобається x 13
    • Оптимістично Оптимістично x 3
  9. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Ми сьогодні всі ранні пташки - з 07.00год вже на ногах..
    Муж на роботі, а ми з дитьом сьогодні вдома, бо синулька прихворів(((
    Наразі зробила лиш свою інетроботу, а ще купа хатніх справ, сонечко так класно прогріває через вікно :girl_in_love: але на вулицю ще носа не висувала, то цікаво чи там так тепло як видається через вікно?))
    Настрій бадьорий та позитивний, чого і всім бажаю!

• Подобається Подобається x 4
  10. Caramel ka

Caramel ka Well-Known Member

Можу себе похвалити: всі 14 вікон помиті, штори і тюль випрані і попрасовані - я молодець:girl_yes2:! зате заснула ввечері ще швидше за дітей після такого тяжкого понеділка, а сьогодні душа просить вихідний , але не світить. гарного дня всім нам!

• Зе бест! Зе бест! x 8
  11. Inglor

Inglor Well-Known Member

Всім привітик.
    Так само в роздумах. Хоча, мені більше до вподоби, примарафетитись:girl_spruce_up::d23:, і йти прикрашати світ, . Але, й вікна, крім мене ніхто не помиє. Нє, ну я можу чоловіка попросити, але то якось не альо:girl_yes2:.

Миру нам!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  12. Virner

Virner Well-Known Member

Ніби сонце, ніби нікуди поспішати не треба, ніби все добре, але щось тривожно мені. Кажуть, тривога виникає, коли перевтома:girl_in_dreams: Я вже 4 дні як відпочиваю. Вчора ходила по магазинах, купила собі весняне пальто - переміряла десь 20 моделей, обрала, прийшла додому і от думаю, чи йти міняти, бо виглядає, що завелике...:girl_devil: То тільки я так вмію... І не знаю, що робити, чи нехай то пальто буде вільніше, чи таки поміняти на менший розмір:girl_impossible:
    Отака якась буденність, а я думала, що буде врочистість.
    На сьогодні в планах - садити дерева, написати статтю, знайти того, хто мені ту статтю вичитає...і...ввечері видихнути і відчути полегшення.

• Подобається Подобається x 7
  13. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Вже посаджені, всі пообідані, одного приспала(то врочистість 13.30-малюк спить), другого на вулицю випровадила опорну стіну відкопувати, посуд помила, залишки квашених помідорів вибрала, виварку ще не мила. Одним словом "міри розвела" і на ДП присіла. Зроблю собі кави та й буду насолоджуватися. Вікон не мию, ну бо дощі ж передають на кілька днів. Ще встигну:girl_in_dreams:....Щось підозріло чемні мої хлопці нині. Хто то таке казав:" меня терзают смутниє сомнєнія"- не можу пригадати. Може то вже старість підкрадається, :girl_nea:? Згадала, то ж з "Іван Васісєвіч міняєт професію". Кава допита, а виварка сама не помиється. Тре тьопати, бо малий як встане, то вимити не дасть. Сам в ту воду нирне, або зі шланга мене обливати буде:help:, а то зииимно.​

• Смішно Смішно x 1
  14. Whiff

Whiff Well-Known Member

Торт печется, ребенок гуляет,я думаю,что б еще такого вкусненького приготовить на завтра?:girl_tender:Ведь завтра возвращается муж! уря:girl_dance:

• Подобається Подобається x 15
  15. Isa

Isa Well-Known Member

От читаю вас всіх,і думаю,що то мені одній так повезло,що останні 3 дні,в мене голова вирішила,що вона буде боліти до останнього переможного...я прозрівала від того стану,а ще коли дітьо постійно з тобою якому не дуже то і поясниш,що в мами капець...зате сьогодні так вже добре почуваюсь,завжди переконуюсь в такі моменти,що здоров'я то головне!!!
    Теж хочу попрати штори,помити вікна,але не знаю як там воно буде)))
    Всім цьомчики!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

І ми сьогодні зранку прокинулись. Ще чоловік не встиг на роботу піти. Зате встигли все доробити, що планували. Тобто я робила, а малюк вносив свої корективи:)
    Ми вже приїхали до моїх батьків, тут погостюємо трохи, тут і народжувати планую. Доїхали добре, бо я хвилювалась, машина не зовсім комфортна для перевезення малюка. Але все добре, малюк спить, погода просто неймовірна (а я в пуховику:girl_blush2:). Першим ділом проплатила за нет, все під"єднала і з задоволенням читаю дп. В планах на сьогодні розкласти речі хоча б мінімально і гуляти - гуляти.
    P.S. Дідусь так за внуком засумував, що вже тричі заглядав чи часом Марко не встав:girl_haha:

• Зе бест! Зе бест! x 3
  17. famenlviv

famenlviv Well-Known Member

Купила бузок- треба посадити, а вчора пересаджувала самшиту кущик- надіюся прийметься.

І в нас сьогодні сонечко- ніби й не дуже тепло, тільки 10 градусів, але в чорному пуховику на сонці можна так зігрітися:girl_smile:.
    Ходила сьогодні проставляти візу в паспорт, бо старий паспорт закінчився, трохи переживала, бо я ще на своєму дівочому прізвищі, трохи мене пристидали, що за 10 років не спромоглася поміняти паспорт, але документи прийняли:connie_pull-pigtail.
    Тепер вже буде не віза, вклеєна в паспорт, а пластикова карточка з відбитками пальців. Таке нововведення ще з 2011 року, а я й не знала. Село!
    Ходили гуляти з песиком, трохи зміг побігати без повідка, бо там ні машин, ні людей, потім ледве його зловила. Команду "сидіти" виконує лише вдома:girl_haha:.
    Читаю, що всі миють вікна, а я тільки дивлюся на свої 30+ вікон і дверей:girl_impossible: і думаю- ще є час.
    Тепер не можу загнати собаку до хати- сидить на траві і гавкає на шпаків, а я побачила таке в небі:
    012.JPG
    Тепер думаю, то мало бути якесь послання:girl_crazy:.

• Подобається Подобається x 9
  18. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а планів було, планів...з того всього проспали з донею вдень майже 4 години:lol:
    зранку як звично гарно погуляли, пообідали нашу тятю і я мала вишивати-вишивати:d64:.і кіно вже файне знайшла. але пішла вкладати К і вклалася сама:lazy:
    зараз буду надолужувати, бо в хаті трохи бардак безлад. то у всіх так, чи то якась особлива? пригріло сонце і ми з малою все гуляємо-гуляємо, а коли прибирати, коли?:girl_in_dreams: добре, що хоч їсти встигаю зготувати:ed4d70def841dc74b57 і дякую тій людині, що вигадала пралку-автомат:ThankYou:. муж прийде трохи пізніше, то ми злегка попідкидаємо в хаті "для прІлІчІя" :)
    якось так.
    в четвер доні 1,5роки. буде сирник. во!:nyam2:

п.с. пуцін х**ло:uanew:

• Зе бест! Зе бест! x 3
    • Баян Баян x 1
  19. ginseng

ginseng Well-Known Member

Якась проза в мене вже другий день. Ніяк не може викашлятись масяка, а старший вже здоровий і хоче гуляти - так сьогодні просився, нудився... Коротше дуже обідно сидіти вдома, коли прийшла весна.
    Моя хороша нянічка вже тиждень горбатить спину в Польщі на заробітках, скучаэм за нею з дітлахами...

20. flame

flame невгамовний експериментатор

Понеділок був, як в тому тості - між першим і другим - куля не повинна пролетіти. Понеділок пролетів, навіть не встигла зрозуміти, що то було. Робота так насипалася на голову, що не змогла навіть нічого написати. Забула куму з іменинами привітати:girl_impossible:
    Була вчора одна приємна несподіванка, але з тим піду у Вихвалялки.:girl_dance:
    Мала бути сьогодні моя помічниця і мити вікна, але вчора десь так на тому холоді намилася, що продуло її і сьогодні не прийшла. А я ввечері поздирала всі фіранки і штори на 1 поверсі. Мала вже їх сьогодні в 12 год мокрими. Цііііілий день прасувала. Бляха-муха, то капєц, то капєц. Ще й наскакалася, як "горний козлик" зі стола на землю. Я такий кордуплик, що зі стола не дістаю до карнизу:girl_blush2:. Яке, ж то, щастя, що я маю тягу до друкованї літератури. Якраз енциклопедії і тлумачного словника вистачає мені, щоб дотягнутися до карнизу і повісити штори :girl_haha:
    Змучена.
    2 поверх залишаю на невизначений термін. До Паски Тося зробить.
    В холодильнику ідеальне меню для сироїдів. Завтра маю намір то поправити.
    На суботу таки настроїлася їхати в Польшу. Треба перемоніторити газетки. Буде щось добреньке і цікаве до свят.
    Одним словом - проза.

• Подобається Подобається x 14
    • Смішно Смішно x 2
Статус теми:
Закрита.