Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

от що значить люблю я ходити за покупками, і не за бульбою-олією-м*Ясом, а за лашками дитині(і собі інколи), іграшками і т.д. а ще більше люблю, коли покупки вдалі, ціни нормальні, і відповідно всі щасливі:girl_dance:
    ото нині в мене врочистість. Кетрін нині дістала нові забавки, пару нових лашок, зубну щітку з пастою:girl_in_love: тішуся дуже, що все так вдало склалося:girl_yes:. поки татко з донею гуляли я трохи вийшла, а точніше вибігла в люди. а зараз дитина напакувалася вареників і спить, муж пішов до праці, а я...:girl_blush2:тут я, де ж ще і можу бути?)) сон дитини , то святе:d25:. тому гриміти баняками на кухні ні-ні.
    зараз буду колупати сестрину сукню:d64:, ну і сЛавіка,того, що Шустер собі запустила, буду слухати.
    а ще, а ще я зустріла мегапозитивну форумляночку @нталька. дуже було приємно поспілкуватися. Ви-людина-позитив!:girl_claping:

• Подобається Подобається x 14
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  2. Натуля

Натуля Well-Known Member

Проза - трохи напряжні стосунки з чоловіком. І якийсь настрій був такий, всплакнути. Нуяжедєвочка. Я не пам"Ятаю коли останній раз була на шопінгу. Страшенно хочеться обновити гардероб на дівчачий, по віку звісно:), ну і такий, щоб можна було залишатись яжедєвочкой і гуляти з двома шибениками з вєліками, на майданчиках і т.д. Шось забагато хочу. Мама моя втирає моїм дітлахам по повній як потрібно хлопцям любити і шанувати свою маму. "И вообще, будете ее обижать и неслушаться - заберу к себе, и будете тут сами сидеть, голодные и холодные":girl_crazy:.
    Врочистість. ДАвня коліжанка вирішила відсвяткувати своє день народження, ггг, на зло чоловіку. НУ бо ж чоловік святкував своє дн по повній, а вона, скромно, в сімейному колі з тортиком і чайочком. І ... їй вже 35, а мені... А я ще так добре пам"ятаю коли ми з нею надовго зупинились на віці 18 і 20 років:girl_flag_of_truce:ТАк шо сьогодні був дєвішнік. Клааасно було. НАїлись суші, піци. Погуляли отоварили подарунковий сертифікат. Поправили штруделем. Незважаючи на те, що голову помила перед самим виходом і відповідно, не встигла зробити красоту - яжедєвочкой відчула себе по повній:d23:. А може то коротка сукня так спрацювала, а я тут красавіцой себе уявила:girl_cool:. Компанія дівчат була суперова. З деякими нас пов"Язують спогади про бурхливі юні роки:girl_in_dreams:. Насміяяялииись. Кароч, щаслива:girl_bye:
    Чекаю завтрашнього дня. Перша його половина буде спокійна бо старше дітьо в бабусі і ми з Дімуліком будемо вдвох. А друга половина дня, сподіваюсь, буде веселою. НУ бо ж форумівка:connie_pull-pigtail.

• Подобається Подобається x 17
    • Зе бест! Зе бест! x 7
  3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А ми сьогодні були єврейською сім"єю - мало того, що я і мої хлопці (особливо менший, зовсім невихований :girl_crazy:) напакувалися добряче , нам ще й "кусочок торитка для бабушки" дали із собою. Гарний день. Шкода, що завтра таке похолодання ((, ми думали їхати дивитися виставку пташок на Кубанській...п.с. Хтось там вже був?...

• Подобається Подобається x 9
  4. flame

flame невгамовний експериментатор

Ніби починає минати моє депресія. Певно з затемненням то було пов"язано. Навіть нічого дописувати не хотілося.
    Як завжди "каруєлі" - то скачу, то плачу. Роботи за той тиждень навалилося аж занадто, тільки чомусь папіркової, а не прибуткової.
    Вигуляла сьогодні свою нову курточку, тут на форумі куплену. Питалася мужа, як я виглядаю, сказав гарно. А то вищий ступінь похвали. Нормально - треба переодягатися, добре - значить добре, а вже коли гарно - то супер:girl_haha:.
    Підступним методом переконала чоловіка, що барана купувати і коптити на Паску не варто: купила кусок баранини і змусила його самого зготувати. Давився, але їв.:girl_crazy:І то вже напевно був останній раз, коли ставало питання з тим бараном.
    Познайомилася сьогодні з одною чарівною форумлянкою:girl_yes:
    На завтра купа купезна планів. Маю здибанку ще з одною форумлянкою, а потім з багатьма - багатьма:girl_in_love::drinks::drinks::dance3:.
    І нєжданчік - облупився манік, поправити аж ніяк завтра не встигаю. Бєєє:blush:

• Подобається Подобається x 17
  5. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Ще зовсім ранок, а ми вже вмиті і нагодовані. Було планіііів, але лінь підкралася непомітно. От би зараз ще поспати...Як там було:" малі діти не дають спати, а великі жити". В нас першого з вершком вистарчає, то мо друге якось стороною мене. Нинішня врочистість, не дивуйтесь,- чоловік на роботі. Так, я ще не маю моральних і фізичних сил на ранкове товчіння двох хлопів по хаті з однаковісінькими характерами. А так зранку зібрала, відправила, цьом і па-па дала- і всьо я "лучшая женщіна", тобто ідеальна дружина, яка до 9 вечора "совершенно свободна, но с прецепом". Йду з малюком побігаю і повикрікаю по хаті( обожнює це робити)- може прокинусь, га?:tease:

• Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. я НЕ ПРОСПАЛА ! ПОСИДЕНЬКИ ПИЛЬНОВАНІ ! З телефона ,а я там гость !:girl_dance::girl_dance::girl_dance:

• Подобається Подобається x 16
  7. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

А в нас вчора була суперська (як там назвалися... єврейська :girl_haha:) сімейка вгостях!!! Я натішитися не могла що мене відпустило від токсикозу і я змогла щось смачненьке зготувати!!! Давно так душевненько не сиділи!!!

• Подобається Подобається x 7
  8. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Вчора було купа різних врочистостей, а сьогодні при "нельотній" погоді із малюком сидимо вдома, а татуся ганяємо по всіх роздачах :girl_blush2:
    Хочу дечим поділитися, щоб зрозуміти чи то я така вредна і забагато хочу і це все норма, чи все ж таки так не повинно бути?
    Були вчора на чудовій виставі, але мене нервувало та відволікало постійне оте ходіння глядачів під час вистави туди-назад :girl_devil: ну хіба ж це нормально - ніякої поваги до оточуючих! Якщо тобі не цікаво, немаєш терпіння( здоров"я), то вже вийди і не повертайся, а не шастати кожних 15хв.
    Або якщо ти знаєш, що в тебе неспокійна дитина, то навіщо її тягнути із собою на дорослу виставу, яка їй абсолютно нецікава?? Мали таку сусідку збоку - дитині 8-9років, а вона навіть 5хв не могла спокійно посидіти - постійно, то розмовляла вголос, то бавилася на телефоні, то бабі дзвонила-жалілася, що їй скучно,то щось жувала ( шарудівши при цьому обгортками), а мама навіть не реагувала на неї, вже глядачі позаду них зробили зауваження мамі, а та з претензіями відповіла: " А що я їй зроблю?? то ж дитина!!"
    І при цьому в залі було не менше 10-11 діток 2-5 років, які чемненько і тихо просиділи всю виставу.
    Так мені з того всього стало сумно, що нам ще тааааак далеко до справжньої культури поведінки(((

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 4
  9. нталька

нталька Well-Known Member

Вчора був хороший день. :) Ще й мені пощастило зустріти Христю, коли я була у позитивному настрої, то мене ще й тут похвалили. Приємно!:girl_curtsey: Мали вчора міні датку в сім"ї - 18! Чого і кого здогадайтесь. :girl_cool: Хотіли відмітити походом на піцу, але довелося ту піцу забирати з собою, бо малечі не сподобалась атмосфера піцерії - простору нам треба.
    А сьогодні відпустила хлопців трохи на розвагу, в надії сама ввечері піти на форумне зібрання :friends:, але щось наразі настрій незрозумілий. Сходимо з малечею до церкви, а далі помедитуємо: сонечко з"явись, настрій покращись, здоров"я повернись! :girl_in_dreams: Може подіє, приєднуйтесь! :girl_yes2:

• Оптимістично Оптимістично x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  10. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

З нервами і психікою у Вас все добре. Я в такому випадку кажу (хоч і не красиво) що вона (мамаша) "нечемна" , і що свою дитину виховує так само і ще "краще" за себе. В 99% допомогає.

• Корисно Корисно x 1
  11. raspberry

raspberry Well-Known Member

Той бєшений тиждень добігає кінця. Якісь справи-проблеми валяться зі всіх боків. Сподіваюсь наступний буде спокійніший. Ще сьогодні маємо вилазку на ДН, але щось так ліньки, що ппц. Але треба зробити дитині приємне і привітати. То ж малюк встане і вйо до зборів, а поки я валяюсь в ліжку і хай весь світ зачекає:girl_wink:

• Подобається Подобається x 6
  12. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Я вчора не відмітилась тут. А чого? Бо зранку мала закупи-прибирання, а потім зустріч зі своєю дорогенькою подружкою-морячкою. Як же я за нею скучила!!! Дівчата, то така людина, ви собі не уявляєте))) Ми з нею дуже схожі характерами, а наша дружба почалась з відвертої неприязні, а тепер вона стала "моєю людиною". Вечір пройшов з сушами і балаканиною ні про що.
    Зараз в мене на кухні філіал "Мастершефу", печуться булочки. Муж поперся на свої пацанячі закупи на базар Торпедо (навіть мене кликав, але мені один раз було досить... чи то треба було піти, бо в темі про сімейні стосунки радять розділяти інтереси один одного :dirol:)
    А ще погода кака, накрився запланований пікнік((( Хоча, є вірогідність посиденьок з друзями ввечері.
    Всім сонечка!!

13. Музик

Музик Мартуська

не маю натхнення нині робити щось суспільно-корисне. тому все, що я нині змогла- закінчила для сестри одну штуковину, поснідала тортиком, зараз зварю суп і піду на форумівку. не хочеться мені працювати.
    тай завтра понеділок. напрацююсь за тиждень

• Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • Подобається Подобається x 4
  14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Наїлася борщу від пуза)), аби в ПХ не спокушали мене запахи:) і збираюсь потихеньку на форумівку.
    Як на диво голова нині не болить, але очі чогось запухли ще більше, ніж завжди і ні зимні компреси, ні масажик, назначений лікарем не допомагають:sad:, то ж я буду їх "брати" щикатуркою:girl_crazy:. Ну, в нас жінок нема безвихідних ситуацій, загримуєм всьо шо хош і де хош.;)
    Малам ше по Львову кататися, але так вийшло, що приїхали до мене і усьо забрали, то ж я мала часу трохи більше, випуцувала кухню, плитку, дещо доварила їстоньки і тепер з чистою совістю на гульки.
    Файно, вродь навіть як врочистість... та, вона сама.:)

• Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Вчора був мега насичений день. Вчепилася того городу в тата і таки зробили що планувала. в результаті в 20.00 я була у позі "здох пес", але таки заставила себе доробити замовлення на сьогодні.
    Будильник продзвонив в 6.30, вирішила поспати до 7.00. А знаєте чого так зранку ганяю кожної неділі?! бо нам передають молочку(суто для себе, не для роботи) з села і на 9.00 треба бути біля АС2. В результаті до 12.00 все віддала, все забрала, все вирішила.
    Маю вихвалялку-купила римку на балкон(таку як на фото, льон, кремового кольору) за 99 грн(100 на 160 см). на новій лінії. Довольна як слон:girl_crazy:, такі ще минулого року до подорожчання коштували по 300 грн. І то нічого що балкон буде лише у вівторок, римка вже є. Дуракам везе, подумала я коли побачила її, бо просто вирішила зайти і подивитись чи часом нема акції
    А ще перебігла сільпо-арсен-метро-рукавичка в пошуках муки, богумила по 22 грн/ 2кг мені цілком підійшла.
    А зараз йду пити каву бо дико болить голова.
    Всього доброго нам, усім!:kisss:

• Оптимістично Оптимістично x 3
  16. нталька

нталька Well-Known Member

По традиції відпишу сюди.) (А завтра вже подумаю що з тою традицією робити) Загалом, вирішила я плюнути на свій нехороший настрій і не зважати на всі перешкоди, та й поїхала на форумівку. Файно було! Було позитивно! Шумно і весело.:welcome: І нічо, що я була без манікюру-педикюру-укладки і рванула туди в останню хвилину. Саме спонтанні речі вдаються найкраще! :) А дома хлопи гарно побавили малечу, і навіть, ні разу не дзвонили мені. За це я їм привезла по шматочку тортика. Всі задоволені. І день виявився не таким сірим, як здавався спочатку. :girl_smile:

• Подобається Подобається x 16
    • мімімі мімімі x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  17. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

І знову я пропустила форумівку... Дівчата,ви свистіть чи шо)))
    А знаєте, що я роблю? Наминаю печену картоплю з грибами, мммм...смакота.
    Вихідні пройшли наситчено, приїжджала до нас моя люба сестричка, і це моя врочистітсь, говорили пів ночі ,а то ніколи немає часу ,завжди кудись спішимо.
    З прози - доня наша погано почувається, не спить добре, будиться кожні 20 хв. Лізуть у нас зубки всі підряд. Але надіємось цієї ночі нарешті нормально поспати.
    Доїдаю я картопельку, і йду спатки. Всім гарної ночі, хороших та приємних сновидінь.

• Подобається Подобається x 8
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  18. :uaflag::uanew::uanew:Всім гарного сонячного ранку і доброго дня !Учасникам форумівки:drinks::mocking:!І ми за кУмпанію :drinks::mocking:!:bye2::bye2::bye2:

• Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Музик

Музик Мартуська

що то на форумі нікого?
    а мені щось не спиться. піду зараз вишивати, певне. але спершу скажу вам "Доброго ранку!!!"
    почався новий тиждень, планів маса, а робити нічо не хочеться.
    о, вчора йшла я з форумівки, і здається вперше побачила якої краси будинок, де знаходиться ресторан "Грушевський". пів дороги думала як то я його не бачила, а потім зрозуміла, що там були риштування. але неймовірно гарний, підсвічений так. ох, красиве в нас місто.
    а ще їхала тролейбусом, всівся коло мене якийсь п'яний мужик, щось до мене балакав, але оскільки я навушники у вухах мала - навіть не чула, що він щось до мене говорить. і він вирішив привернути мою увагу до себе тим, що почав гладити мене по голові:girl_devil:. ну чому я постійно якихось маразматиків притягую? так не чесно. чи в мене на чолі написано, що я здачі не дам? одним словом я на нього нагарчала, вийшла на зупинку раніше і довго милась в душі. а мужові розказала - він перше довго злився, а потім вирішив мені електрошокер купити (ага, так ніби я ним буду користуватись).
    одним словом - адекватних Вам попутників, дорогі мої!

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Смішно Смішно x 1
  20. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Доброго ранку! Щойно прокинулась! Муж готує каву, а я потрохи прокидаюсь. Маю сьогодні вихідний день, але хочу піти по магазинах, бо треба похресниці подарунок і мужу щось придумати, а ще маю прання і готувати їсти.

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.