Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

От що то значить ДП. То всі дружно і одноособно бу..єм, то капусняки-борщі всім форумом варимо, а от тепер "пологові будинки, тримайтесь". Бо де би ми ще таку форумівку забацали? Ну,нє?

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 3
  2. Нині строгий піст.А так хочеться шампанського з приводу події,яку чекає цілий світ! Я не п*ю взагалі ,але заради такої події ... з великим задоволенням !

• Подобається Подобається x 1
  3. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

що, вже є щось офіційне?

4. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Щойно глянула. От в нас так само )))

5. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Ага і я бачила, в мене теж така згадка промайнула:girl_haha:
    Щось в мене така чуйка, що третя буде дівка:girl_haha:

• Подобається Подобається x 1
  6. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

нє-нє, шановні чуйки-чуйками? а генетику не обманеш) тому все. Фатить)

• Подобається Подобається x 2
  7. Virner

Virner Well-Known Member

Е...то таки ми однієї вібрації, дівчата!
    Зранку кажу мужу, що завжди думала, що будуть сини, а тепер якось тільки донечку і уявляю:d25:
    Навколо мене вагітний бум:) Я теж хочу!!! Дуже свідомо готова. Ех... Бог добрий, чекатиме і мене радість материнства.
    Сніданок в ліжку - то тєма, чесне слово:girl_dance: Файно так, спокійно. Плануємо на 14 до пам'ятника Шевченку, підтримати кримських друзів, а потім вільна сімейна програма і сподіваюсь трішки вдалого шопінгу.
    :girl_bye: Любові всім...весняної такої...теплої любові! :)

• Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Я ж пишу "хочеться ".А звістки все нема і нема .

9. Demetra

Demetra Well-Known Member

Ну чому, коли я вихідна, то все не може іти як надумалось?! Проснулась сьогодні в 4 ранку і так і не змогла більше заснути... Змушена була вставати і розгортати бурну діяльність. Чоловік аж злякався, думав що я вже лунатичка . Але потім сон мене зморив і я таки поспала ще декілька годин. І тепер весь день якийсь не такий, і я заспана , і голова болить. Добре, що погода трохи покращилась! Так хочеться сонечка! Бо мене вже тиждень горло болить, загальна слабкість, і я то все списувала на погоду. Треба все таки піти купити якісь ліки, бо чайочки вже не допомагають.

В мене мозок не працює після сьогоднішнього безсоння... А яка, то подія?

Останнє редагування: 15 Березень 2015
  10. arushka

arushka завжди досягаю мети

головне, щоб не тікав отак стрімко, як з поводка відпустиш:haha:
    В нас мав бути лінивий сімейний день. Ну, майже..

Зранку була кава в ліжко (в прямому значенні цього слова, чоловік похляпав кавою ковдру, тому мусили міняти постіль, під шумок додалось прання на завтра)
    Потім чоловік попросив олів"є, *ти тільки постав хай звариться, я сам наріжу*. Поставила. Картопля вийшла, не побоюсь цього слова, аль-денте (не знаю, як я в цілій кастрюлі намацала єдину готову картоплину, всі решта були майже сирі), доварювати її не ризикнула, тому поставила овочі на салат знову, а з цієї довелось робити запіканку.
    На запіканку розморозила фаршу, як з гарячки, тому з того що залишився треба було зробити ковбаски.:facepalm: Короче, хто тут хотів олів"є?:shout:
    Але за гарні весняні квіточки, які подарував чоловік, бурчати якось не пасувало, пра? ну і я так подумала. IMAG0055.jpeg
    Гарного всім дня!

• Подобається Подобається x 19
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  11. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

І в нас тазік олів"є. Сходили прогулятись, купили сало, каву, трусічки (так деть каже) і додомцю грітись. Хочу сонечка і тепла...

• Подобається Подобається x 4
  12. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

і в нас, але вже пів-тазіка)))
    зранку сходили на Службу Божу, помолилися. трохи свіжо надворі, але К не дала сумувати-гонила по церковному подвір*ї, сідала-падала на землю, товклася:girl_crazy: але то щось нині всі такі мЄсні діти були )) кажуть зараз спалахи на сонці, може то вони на тих дітисьок повпливали:girl_haha: чи то просто весна прийшла, сонечко пригріло...
    я вже відбула заняття з сестрою. готуємося до ЗНО. вже б скорше, бо наша цьоцюля вже ледве дихає:girl_sad:
    зараз випхаю своїх на прогулянку і буду мати трохи СПОКОЮ і ТИШІ:girl_dance:

• Подобається Подобається x 10
  13. flame

flame невгамовний експериментатор

Ранок почався препаскудно, поплакала, взяла себе в руки, глибоко вдихнула і сказала, що все ще попереду.:girl_smile: Були в церкві.
    Маю сьогодні новий манікюр, той вчорашній після прийняття душу і помивки 3 тарілок облупився. Навіть доби не пережив. Прийшла, чемно попросила зробити новий, дівчата видно відчули, що нєрви ні к чьорту, швиденько переробили. Не таку красу звичайно, але теж кльовий - темно вишневий :d23:. Для підняття настрою махнула на все і купила рибу, велику, червону. Мужа мене застукав за обгризанням хребта і сказав, що тепер уявляє, які задоволені очі мають ведмеді, які лопають ту рибу. І я їм позаздрила, свіженьку і ще й безкоштовно. Хотіла зробити суші, але передумала - рибку і так поїла. Тому, поставила картоплю в духовку.
    Вечір буде з ДП і вишивкою:d64:

Останнє редагування: 15 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 13
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • мімімі мімімі x 1
  14. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

В нас на ДП якісь хотілки кулінарні заразні, одна каже "олів"є" - і пів форуму рєзко його починають готувати, друга каже "борщ" - і борщ уже вариться в другої половини форуму. Ще популярні хотілки "пиво", "деруни", і чомусь "червоні труси на люстрі"...

• Смішно Смішно x 10
    • Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  15. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Вродь не Новий рік, але і в нас в холодильнику тазік етогосамого, і мама тіко шо казала, жи настригла татові цілу мисчину.
    Вірус чи шо?

• Смішно Смішно x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  16. Музик

Музик Мартуська

і я продовжую вишивати. не думала, що буду отримувати таке море задоволення від того діла. але від незвички кисті болять
    загалом день якийсь не правильний - вранці ледь з ліжка сповзла, враження таке, що мішком прибита була. голова така важка. тим не менш, змусила себе доробити завдання для сестри, зробити дещо для роботи і вишити ще чверть картинки. зараз догризу яблуко, ще повишиваю і спати. щось я ніяка. шальоно хочу смаженого м'яска з якимсь смачним соусом, або грильовим болгарським перчиком... але то не на часі

• Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  17. Valensia

Valensia Well-Known Member

От прочитала, і вже собі уявила, аж слинки течуть, так хочу олів"є!!
    В нас третій день з гаслом "Місія нездійсненна". Всі осінньо-зимові хвороби я гордо перебула здоровою, а зараз розкисла зовсім, горло кольору буряка, соплі рікою, кашель безкінечний, і головне-я захрипла і зник голос. Плюс до всього - двоє дітей, яким, то книжку почитати, то погодувати, то бавитись, то вложити спати, і т.д. І всі хочуть маму. А мама хоче тишини, спокою, теплого ліжка і ПОМОВЧАТИ! Можна просто помовчати :) Це проза.
    А з врочистості-я нарешті навчилась готувати такі оладі як в садочку (на величезне Ірусине прохання , ))) Ну і головне для мене-в чоловіка на роботі (вперше за н-ну кількість років) буде річна премія!!! Ото вже куплю я собі кремчик для обличчя, який давно хотіла, але грошей шкода було.

• Подобається Подобається x 9
  18. arushka

arushka завжди досягаю мети

головне, щоб не Новий рік-2. Пригадуєте, як рік тому (чи 2?) 15.03. намело снігу по пояс?:tongue:
    Дівки, харош рубати олів"є, переходимо на траву, хто яку знайде (на крайній випадок можна зелену цибулю з сиром);)

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 1
  19. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Чоловік нині на роботі- і я собі наївно подумувала просачкувати від кухні. Малого було чим годувати, а собі бульбочки посмажити і зо два салатика з капусти(квашеної і пекінки з оливками). Нє тут то било. Малий ще очі не відкрив, а вже вимагав "вавеників". Ну як він знав, що нині неділя? Так що нині в нас каструляка вареників і салати з капуст- тих, що трава, ну і від вчорашнього олів*є ще половина зісталася. Акурат 2-літрова банка. Помітила за собою, що останнім часом, все роблю у більших об*ємах. К чєму би ето? (Про поповнення не писати- то не наш варіант. Не травіть душу). Зараз синочок встане і підемо на вечірній променад. Повітря нині якось особливо чисте і смачне такеее.

• Подобається Подобається x 8
  20. flame

flame невгамовний експериментатор

Ще й як пам"ятаємо. Ми тоді поперлися в Голландію за машинами. Бусом, вантажним, переробленим під пасажирський. Я намалювала жосткий маршрут і позамовляла хостели. 2 рази ми не встигли вчасно на ночівлю, то спали в бусі. Як всі з мене сміялися, коли я клала в бус 2 спальники і взяла собі самий теплий лижний костюм, розказувати не буду. Всю дорогу туди з мене ржали, а коли 2 рази поспали в той мороз і снігопад в бусі - перестали. Пусік, ще кричав, нашо я йому пхаю термобілизну. А вже коли поверталися назад в мороз -28 і сніг мів так, що швидкість була на стільки мала, що бус не встигав прогріватися, дерлися за мої спальники. Зато всі навчилися завжди брати з собою теплі речі, навіть влітку.:girl_yes2:
    :girl_crazy: Нєнада, бо після нєвєдомих травичок-зелені - можна натворити ого-що. Беремо тільки знайому траву і грибки:girl_haha:.
    Теж хочу Олів"є, але тримаю себе в руках і дурю себе морською капустою і печеним перцем:girl_flag_of_truce:

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.