Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. lilochok

lilochok Well-Known Member

Люблю я вихідні!
    Поніжилась я сьогодні подовше в ліжечку, прибрали з чоловіком квартиру, сходили на закупи, хоча крім яблук, молока і яєць нічого не купили . Чоловік пішов до товариша, а я займаюсь собою :) Зараз слухаю лекції по саморозвитку, а потім буде цікава книга

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Virner

Virner Well-Known Member

заздрю:girl_blush2:
    то моя болюча тема і нинішня проза. Половина дня вже пройшла. Я з 11 морально готуюсь до прибирання, готування, прання...ага-ага:girl_haha: ще не готова я, не готова.:girl_impossible:
    Врочистість - я дома одна. І тоді я відпочиваю, методом нічогонероблення в піжамі, незачесана, з трьома горнятами кави/чаю/какао біля ліжка:girl_dance: Ото не знаю як би я витримала жити з купою людей дома? Може, то звикається...Я просто завжди мала час і можливість побути сама. І то моя медитація, релаксація, ресурсність і наснага.:girl_cool:

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 6
  3. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Проза - прибирання, готування, прання)
    Врочистість - постриглась, манікюр зробила, і плануєм до мами на вареники)

• Подобається Подобається x 7
  4. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

День позитивно-продуктивний, певно шнеля помогла:girl_haha:. Хлопи нагодовані, свої і чужі, менший приспаний, підлоги вимиті без сачкувань, котел напалений, пралька вивантажена і розвішена. Олів*є сі вдало наславу. І по смаку і по об*єму. А чо, рубати, так рубати. Мужики в гаражі, по своїх хлопчачим ділам(казали, що на олів*є ще прийдуть, ну то:welcome:), малюк досипає(вже 2 рази мамав), а я з зеленим чайочком після олів*єшки ДП почитую. І відчуваю, що за хвилин 10-20 те мале "мама" встане і відбере в мене ноут. Так що, мої золоті, па-па на нині вам.

• Подобається Подобається x 12
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Була я нині в Ашані.Ціни :swoon2::scare::sarcastic_hand:.Самий паскудний канадський хек --80 грн.Ніц не купила,хіба витрішки.Зате моя душа відпочила в магазинчику "Монпансьє",ото моє .прикупила всілякі симпатичні штучки до моїх в*язаних іграшок.Вчора я була герой ,а нині мої суглоби бунтують.Випила таблетку і чекаю,коли перестануть боліти.

• Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 1
  6. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Гг, чищу рибу і дивлюсь "50 відтінків сірого" - сама в шоці як проза і врочистість деколи в житті переплітаються. Пів кіна пройшло, поки тої "врочистості" дочекалася.
    тільки що повечеряли власноруч наліпленими, ммм, смакота!

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Подобається Подобається x 1
  7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Мало нині прози і врочистості.
    То я вам скажу, що сьогодні в мене один з тих омріяних днів, які рідко трапляються в моєму житті.
    Гидка погода... І я можу в будь-який час пірнути під ковдру. І мене зовсім не мучить совість, що я безвилазно просиділа в хаті. Ну, бо погода... І мама мені сьогодгі заздрила, і сестра. Але то така файна біла заздрість.
    І зробила я нині навіть більше, ніж собі планувала.
    Прання висохло, серіал тішить і не напрягає. Зупа в холодильнику поруч з ковбасою. І так мені добре від тої думки, що холодильник не пустий

• Подобається Подобається x 9
    • мімімі мімімі x 2
  8. flame

flame невгамовний експериментатор

і я теж:girl_smile:
    І я:girl_dance: Планувала тільки підстригтися:girl_spruce_up:, але треба було десь "вбити" 1.5 години, то я і по магазинах пробіглася і зробила якийсь новомодний манік:d23:. Купила собі смішну футболку по хаті ходити і забрала замовлену тут курточку. Ось така я сьогодні молодець:girl_crazy:Докупила горщків, землі і квіток. І нічого не посадила. А чого? Елементарно:girl_haha: В мене ж новий манікюр. Завтра і в рукавицях.
    Спекла замариновані вчора лапки. Пахнуть, але я ж на рибній дієті, тому запихаю в духовку рибу "по-французьки". І завтра нічого не готую. Ля-ля-ля.
    В село не встигла зганяти, бо дуууже довго спала:girl_blush2:. Поїду завтра, тим більше, що така була сьогодні паскудна погода, що я би не пішла на цвинтар, а завтра має бути гарна, то я і піду. Тато нам залишив одну "головоломку", я її вже тиждень мусолю. Може я його завтра спитаюся і він якось дасть мені підказку.
    Всім солодких снів:kisss:

• Подобається Подобається x 13
  9. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

• Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 3
  10. Ubuntik

Ubuntik Well-Known Member

Давно нічого не дописувала. Пора, вже пора:girl_smile:)))
    День пройшов в прибиранні-готуванні-бавленні Мії. Звичайна така собі субота. Але цілий день не покидало відчуття свята, адже завтра приїдуть мої колишні одногрупниці. Привезуть суші, посидимо, полялякаємо. Так мені того бракує...:girl_sad:

11. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Доброго ранку чи доброї ночі...) з самого ранку зла як пес. Заснула в 00.00 - дитина розбудила в 03.00 (крутилась і хникала) і все...неможу спати з 3 год до тепер слухала радіо, щоб хоч якось нечути храпу чоловіка - встане-прибю((( голова спрашенно болить і спати в день ніхто мені не дасть!!!!

12. Ви не можете бути зла ,як пес ! Ви ж дівчинка !:d25::girl_yes2::kisss:

• Подобається Подобається x 9
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Всім доброго ранку!
    Накупляла собі на 8 березня книжок (5 шт), і так мене затягнуло те читання, що аж на ДП часу не вистачало. Уже 2 прочитала, одну - позичила, тому 2 на черзі.
    Також дуже вдало накупила собі взуття і білизни ... Чекаю доставочки і з нетерплячки потираю долоні.
    У планах на сьогодні - влаштувати доці фотосесію. Погода поки не радує, тому - вдома.
    Може б то когось у гості запросити? Чоловік поїхав лякати рибу вудочкою. Не сумніваюсь, що улов буде як завжди, тобто риби я не побачу...

• Подобається Подобається x 10
  14. Isa

Isa Well-Known Member

15 березня,я в шоці!це ж вже пів березня пройшло,так час летить!скоро літо!а мама мені розказала,що є прикмета,яка буде погода 14 березня(Євдокії),то таке буде літо...пффф...надіюсь,що то неправда;)
    Яка мене така лінь взяла,ще зі вчора як бардак є,так і далі збирається...а мені треба зібратись і з нігтями хоч щось зробити,і навіть то лінь)....тільки радує,що не лінюсь вправи щодня робити(скоро ж літо)))....якось так получилось - проза і врочистості на купу)гарного дня,любі мої!цьом!

15. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ні!!!БабаЯга проти! :girl_devil:Тобто я теж не хочу такого літа.
    Мені так добре, коли є сонечко:girl_in_dreams:
    Вчора на мене наступила така проза, що можна було рикнутись, мала поганий настрій чомусь, ті хлопи по всій хаті дратували до неможу. :suicide:Пішли на кухню перекусити - лишили після себе купу брудних тарілок на столі і крихт и по всій кухні...оте прибирання вже в печінках сидить:dash1:. Оті всі мої тілодвіженія типу прибрати-попрати-зашити-купити-щобгарнебуло нікому нафіг не потрібні, бо хлоп - то є хлоп.:russian: Ніхто не цінить. Я і по донечку не йду, бо як буде третій пацан, то вже точно буде не родина, а великодній кошик
    Отаке, сьогодні сонечко вилізло з-за хмарки, тому маю надію, що буде мені трохи краще)))
    Всім гарного дня) і гарних новин:read:

• Подобається Подобається x 13
    • Смішно Смішно x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  16. raspberry

raspberry Well-Known Member

Мої свекри так по донечку ходили, що мають 4 сина. Ото великодній кошик вийшов:girl_haha:Свекруха виварками їсти готує, бо то хлопи, а сама дрібненька - "полтора мєтра в прижкє":girl_yes:

• Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 5
  17. Talya

Talya Well-Known Member

а в нас знайомі так по сина ходили, що мають 5 красунечок- донечок))

18. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

• Смішно Смішно x 5
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

От вона - сила звички :laugh1:

Сьогодні ранок почався не з кави. Тобто, в мене кожен ранок починається не з кави, а з будильника, а сьогодні неділя, значить будильник теж відсипається. Ранок почався в 7 годині, зі слів "Маам, хочу какати". Ех, діти, що тут скажеш :don-t_mention:
    Більше спати не лягала. Пішла робити вареники. Поснідали, попили кавуськи-чайочку і я шарюсь за компом, хлопці дивляться телевізор, а кіт спить.
    Зараз йду ще зроблю трохи вареників і може підемо в гості, а може гості підуть до нас.
    А може просто будемо дома.
    А я хочу вже готову дівчинку, але коли починаю про то розмову, муж прикидається мертвим :swoon2: Паличкою тикала, їсти підсовувала, гладила-цьомала.... Не ведеться. Але ж справжній брульянт потребує поліровки, пра? То я буду легенько полірувати, то ефективніше, аніж швидке пиляння :girl_angel:

• Подобається Подобається x 11
    • Смішно Смішно x 7
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  20. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

--- дописи об"єднано, 15 Березень 2015 ---
    ви бачили про того кота, який на прогулянку не любив ходити?!
    http://espreso.tv/news/2015/03/13/u...dayetsya_mertvym__schob_ne_yty_na_prohulyanku

Останнє редагування: 15 Березень 2015
    • Смішно Смішно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
Статус теми:
Закрита.