Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

А я вже з новими окулярами!! Троха голова крутиться, але то такий кайф дивитись крізь неподряпані шкельця)))
    Борщ готовий, зараз ще будуть налисники. Дитина карате нині просачкує, бо мама не годна його відвести. Нічо, до понеділка недовго.
    А ще дитина вчора розлила парфуми з Єгипту, зараз вся кімната пахне квітами, провітрювання не діє. А я ще не вирішила чи то проза, чи врочистість...

• Подобається Подобається x 10
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

а я щойно привела своїх додому і я падаю. Добре, що є ГВ, коли я собі лежу і мрію про все хороше, мене гріє солодке плюшеве дитятко і одночасно воно ще і їсть.
    жизнь малина.
    з підошви чобота якийсь цвак штрикав в пятку півдороги. Чоботи, не зраджуйте мене так нагло, нові коштують непристойно дорого. Так що носіться

• Подобається Подобається x 5
  3. flame

flame невгамовний експериментатор

Якась я сьогодні, як ватою напхана. І в голові бульбашки. Теж би хряпнула коньячку, але поки мій "діагноз" не встановлений остаточно, утримаюся. Краще буду сном лікуватися:girl_smile:Маю ще замаринувати лапки на завтра, але щось мені не хочеться нічого робити. І на двір не хочу йти собак годувати.
    Вже кілька днів бавлюся в "місіс Марпл". Справу ніби розкопала, але нарите - аут повний:girl_impossible:Ще треба знайти деякі документи і тоді все буде ясно і мабуть дуже смішно.
    На завтра набудувала купу планів. Головне - підстригтися, бо вже скоро не буду бачити куди йти:girl_haha: І докупити ще землі, щось мене "поперли" ті вазонки. Певно вже починаю по-чучуть привикати до землі. Зганяти в село. І наготувати їсти на парочку днів.

Останнє редагування: 13 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 13
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Ну, мої любі, тішимося, бо прийшла пятнийка, і знову я з вами надовго.
    Проза - то дощ!!!! В таку погоду потрібно сидіти в махровому халаті в кріслі і балдіти під ДП. Що я зараз і роблю .
    Пунятно, що сьогодні вже ніхто не збирався везти на роботу і я почалапала пішки! І мої зусилля виявилися немарними. Бо я застала в магазині булочки :girl_dance: Взяла собі і шефу. А потім ще й виявилось, що бухгалтер прихворіла і роботи так по-людськи було, незважаючи на 13-е
    Врочистіть - в мене на кухні висить люстра, і я знову відчуваю себе дівчинкою, а не заробітчанином . Сьогодні Рудий офіційно мене повідомив: "Любов Степанівна, доброго Вам дня! Я знайшов "патрон", який підійде до Вашої люстри". У відповідь я гавкнула, щоб не дратував мене і говорив "чотко і па дєлу". Хлоп вирішив зробити пуредок завтра. Але потім, певно, сі встрашив, забрав мене з роботи, зробив люстру і даже чяю нє папіл. Я тонко натякнула, що в мене духовка не працює. І в Рудого по-дурному загорілися очі. Отже, можливо, я скоро знову буду смакувати печеною больбою.
    І до кулінарії. Сьогодні я таки купила копчену рибу, але, як завжди, троха прифігіла від ціни і своєї відсталості. Наїлася тої риби і починаю хотіти потроху жідкості. А та як я - не дурна кубіта і , то прикупила ще й пивка.
    Зараз перегляд новин, а потім серіальчик . Хочу цибулі, але не знаю, з чим її їсти, окрім хліба та сала. А хліба я не хочу, та й сала чомусь теж. Тому на крайняк будуть цукерки.
    . Йду намочу горох і соррі, що так багато наваляла.

• Подобається Подобається x 15
    • Смішно Смішно x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  5. Whiff

Whiff Well-Known Member

денек выдался веселым..у дочки всю ночь темпа была 38,утром поехали к врачу,не увидела красный свет светофора-менты тут как тут...опустел мой кошелек на n-сумму...еще и выяснилось,что муж,уезжая,вытащил не свои права а техпаспорт на машину...вообщем пятница 13!))

Знаете, довольно редко пишу тут, а когда пишу, то уж точно не ожидаю увидеть осуждение. Общаюсь, на разных форумах более 10 лет, и только тут вижу такие постоянные придирки и сложности. Двое суток без нормального сна, штраф ( деньги не бывают лишними),муж на войне, только уложила ребенка спать,зашла написала-и на тебе! я оказывается безграмотно написала, что было на душе.По проще надо быть в каких то моментах..жизнь щас итак бьет и не сахар вообще.

Останнє редагування: 13 Березень 2015
    • Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Whiff

Whiff Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 10
    • Подобається Подобається x 6
    • Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  7. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

П'ю мартіні. Валюся з ніг, ледве малих вклала. Відсутність врочистості заїдаю чим можу. Останнє - пісочне печиво з тушеним м'ясом, бо більше ніц нема. Хочу то - не знаю шо :)
    Гарних вихідних всім!

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. М-да... Пустились ДП во всє тяжкіє,інтелігєнти --мартіні,печиво.Треба підтримувати вітчизняного виробника! Во!!!Вогірок,капусточка ,бульбочка в кожушках і без.:girl_blum::girl_crazy::girl_haha::uaflag::dance3::drinks:

• Смішно Смішно x 1
  9. raspberry

raspberry Well-Known Member

А я то всьо скомпанувала і нічо так вийшло:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  10. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Почалось...
    пора :connie_pull-pigtail:girl_crazy:
    а мої дітлахи бавляться, і я навіть не проти безладу в хаті, най тільки не хворіють. На вечерю було морозиво з вишневою горілкою:girl_haha:
    А на завтра в мене сільськогосподарські плани:flag of truce:

• Подобається Подобається x 7
  11. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

Зіпсувалась погода і з нею мій настрій, виношу мізки всім, але по делу! Принесла мама з ремонту мої "вагітні чоботи", хотіла мені добру справу зробити, майстер поміняв підошву, але що сказати, їх не взую ніколи ,бо то піпец на класичні замшеві ботфорти спортивну підошву з протеркорами, то жостко. Сьогодні ходила у чоботах в дирку весняних, а погодка ще та. А наука така, що хочеш зробити добре, зроби сама.
    З врочистості те,що моя Ерічка уже з сережками і вона сьогодні уперше обіймалась з хлопчиком і смак у неї ,я вам скажу, весь у маму, блондинчики і очка голубнькі. Ще б мені навчитись так легко з протилежною статтю в контакти входити:girl_blush2:. От ще надіюсь ,що Пу все таки заслаб ,або виїхав, або Бозя покарала

• Подобається Подобається x 13
  12. Пильную ДП.Пташка,яка лягає спати пізно - сова ,яка прокидається рано-жайворонок. А я належу до скажених пташок.Лягаю пізно,а прокидаюсь все-рівно рано.:cry::cry::cry::cry::cry:

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Поставте собі в статус ))
    Прозую з кавою і тортіком:cofee:. Малеча ТАК кашляла вночі, що напевно мамі ніч треба продовжити. І якщо зі старшим домовишся, та і він сам вже розуміє, треба попити теплий чай, натертись, то молодший чай пити не буде, не хоче, не може, натиратись не дається. От прокинеться тато \смайл медсестри з клізмою\
    В мене в планах трохи попікірувати розсаду, і подивитись жменьку фільмів\паралельно шиючи щось дітлахам\
    Всім гарних вихідних.

• Подобається Подобається x 10
    • Смішно Смішно x 1
  14. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

І я хлопів вже нагодувала і з кухні повипихала, 10хв. то мій сніданок і ДП. Нині велике прибирання мене чекає, ну бо напланувала всюди помити підлоги(не кожен тиждень то роблю) де вона є(бо і не всюди ще є). Запахло мені олів*є, то овочі вже ся варать. Чолдовік попередив, що на обід буде з колєгою, а того жінка дома не ахті годує, то він в нас відривається. Люблю коли він приходить до нас. Приємно бачити, що їжа людині приносить насолоду. Так колись моя мама дивилась на теперішнього мого чоловіка- з насолодою. Певно старію....Таак, філософські думки в сторону, бо прибирання чекає. Арбайтен, шнеля-шнеля.diablo:.

• Подобається Подобається x 9
    • Смішно Смішно x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Ранкова кава)
    От вмію я себе загрузити і заодно загрузити чоловіка.
    Погода не тішить, йду працювати, як добре що хоч з хати не треба виходити.
    Тішусь що всі живі-здорові
    А далі прорвемся) Миру нам

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
  16. Isa

Isa Well-Known Member

Чого та голова болить вже цілий тиждень?може щось їй бракує(думки в голос)...в хаті трошки безлад,але настрою на прибирання нема,а я вважаю,як нема,значить,то все почекає:girl_haha:
    З врочистості-в мого мужчіни третій зуб проказався,ростемо!!!

Ей,сонечко,вертайся до нас!ми тебе любимо!:girl_in_love:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  17. raspberry

raspberry Well-Known Member

Але то в мене будильник-малюк, який до шостої ранку висипається і товчеться, що певно ще й сусідів будить:connie_pull-pigtail.
    Подзвонили, що вже зробили дітям ліжко, яке ми аж через місяць чекали, тепер треба бігом матраци їхати обирати, а ще продукти купити, а в мене цистит і я з хати не вийду:girl_sad:
    і теж не хоче з хати вилазити, але може ще уламаю, тре тільки підхід знайти:girl_wink:

• Подобається Подобається x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Inglor

Inglor Well-Known Member

А я, сьогодні якась бджілка-трудівниця. З самого ранку, бігаю з тряпочкою прибираю, складаю і т.д. Відповідно ввечері буду "тузік - з...х", але, то буде ввечері.
    А ще в планах у мене сьогодні посіяти квіти у горщики, і зробити хлопцям відбитки їх ручок і ніжок, на пам'ять.
    Я також хочу, щоб зарплата мого чоловіка була вдвічі більша, і то мінімум. А краще втричі. Ех... Добре, йду я шукати позитив, чого і всім бажаю. Гарного дня.

• Подобається Подобається x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  19. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Позичте на один день, будь ласочкаааа !!! Завтра приїде свекруха з самого ранечку, а в мене ше кіт не женивсі і якшо шо, то кота нема і не треба женити :girl_haha: Голова, як баняк :girl_crazy: пуста і порожна :girl_cray: нуль натхнення і нуль бажання шось робити, отака проза... Врочистість -коханий розуміючи мій тяжко-важкий стан тижневої боротьби зі сном зготував смачні грінки на сніданок , а синочок приніс одну мамі до ліжка зі словами - Я з тобою поділюся і стоптали ми її разом :girl_haha: То я мусіла чемно підняти дупу і в результаті зависла на ДП :girl_crazy: Йду робити перезавантаження в режим " ПРИБИРАННЯ ХАТИ "

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я нині - кінь з, ну, з тими самими.
    Виспалась по повній. Я вже давно мріяла, що буде падати дощ, а я не буду зриватися на роботу, а буду дрихнути.
    І вже сиджу на розслабоні. Їсти зварено, в хаті прибрано, прання сохне. Ванна та туалет видраяні, сміття в смітнику. Я сита, в кріслі і з пивом :girl_blum: Всіи гарного дня, незважаючи на погоду.

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 7
Статус теми:
Закрита.