Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Приймайте і мене в компанію))
    Встала зранку, мужа на роботу відправила, трохи попрацювала , з*їла котлету і посиденькаю... А треба працювати далі, нині ще один урок. А ще дитина кексів просить вже тиждень, треба пекти бо позбавлять мене мамських прав і обнімашок. Вчора хоч і було свято, але я змучилась. Ходили на ДН, тому я нині теж в стані "лучче би я умєр вчіра..." Піду потім по пиво.
    --- дописи об"єднано, 9 Березень 2015 ---
    перечитала останні дописи.... то якесь збіговисько алкоголіків, зовсім не анонімних)))

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  2. Chekay

Chekay Well-Known Member

Приймайте і мене до компанії:drinks:
    Вчора крім традиційного святкування додався ще один привід - брат надумав женитися, і так ми то діло святкували шампанським, після мартіні за 8-ме березня, що сьогодні голова бо-бо трохи і загальний стан свіжозмеленого фаршу:hang1:, добре що дитину забрали баба з дідом гуляти, а я тут сиджу і ліниво тицькаю по клавіатурі:windie:
    Гарного і лінивого всім вихідного:beach:

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. Музик

Музик Мартуська

а я даремно вчора пиво пила. не геть виздоровіла+пиво= я нині з ліжка не встаю (горло болить, але змусити чоловіка побігати довкола мене ніхто не забороняв). від завтра знову робота, тому нині дозволила собі розслабитись. дивлюсь кіно, читаю книгу, роздумую про сенс буття і новий манікюр. а ще страшенно хочу змінити зачіску, певне піду в іншу тему з тим

• Подобається Подобається x 7
  4. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

:girl_crazy:

• Смішно Смішно x 6
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Розмір носа це так важливо?:girl_crazy:
    Ага мільйонер з нетрів:girl_haha:
    Всіх з вихідним днем!!! я знову виспалась, погодка супер, трохи порядки наведу і ловити весняне сонечко:girl_wink:
    --- дописи об"єднано, 9 Березень 2015 ---
    Ага чомусь весняне сонечко так дивно на багатьох діє...Теж хочу кави, бо таке враження, що я зовсім невиспалась:cofee:...хоч спала я довгенько

6. Музик

Музик Мартуська

• Смішно Смішно x 8
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Останнє редагування: 9 Березень 2015
    • Смішно Смішно x 4
    • Подобається Подобається x 3
  8. Materynka

Materynka Well-Known Member

Останнє редагування: 9 Березень 2015
  9. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А ми нині таким сі займали!!! Увага, слабонєрвних попрошу не читати- винесли ЯЛИНКУ! Ага, за місяць до Паски. А чо -я дома хазяїн: хочу виношу, а хочу- економлю і до другого року стоїть собі вже вбрана. А по правді , то вона в мене все стоїть до Стрітення або до 8 березня. Ну люблю я ті, 3-метрові ялинки. Пралька пере, як дурнувата. Ще би, 2 тижні без діла стояла. Ніколи не думала, що в чоловіка стільки шкарпеток є:download:. Йду свої кісточки на сонечку погрію, всім па.

• Подобається Подобається x 9
    • Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  10. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Насмажила картоплі і так її всолила, що прийдеться йти по пиво. Заміж я, здається, вже перехотіла. І на здибанку найближчим часом не планую, бо то ще не для мене.
    Зараз трошка в хаті попідкидаю і буду далі байдикувати.

• Подобається Подобається x 6
  11. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

в ту тему ще розмір взуття :) але я теж думаю, що 1) гарантій ноль 2) навіть при співпадінні, тим розміром треба вміти користуватись

діти позасинали, треба мити вікно і мікрохвильовку...
    вабще ні! мені видніше!
    думала хоч по скайпу нині пива заквасити - так нема з ким!
    так що буду переводити енергію нездійснених бажань в енергію відтирань і вичищань.
    а, ну і ще пралька нині тобом йокнула. йоком тобнула, ну в смислі, те, на що МММ колись сказав "чого так підстрибувати, там же всього 110 V"
    йду я шотодєлать

• Подобається Подобається x 4
  12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

• Смішно Смішно x 3
  13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

• Смішно Смішно x 2
  14. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

є, я є))) весь день в скайпЄ, працюю, мені кепсько, але пива з кимось поп"ю льогко!

15. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Дівчатка любі, як я заскучила-м за Вами :girl_in_love: Мала-м лікаряниний тиждень Як то добре одужувати , словами не передати :girl_dance:Маю мега-врочистість -смаколики від Оленки -Амаретто . Щоб Ви собі уявили, як я зараз виглядаю, то треба переглянути ту серію мультика про Вінні -Пуха, який прийшов з самого ранку в гості до кролика :girl_haha: . Я нарешті зрозуміла, як собі створити файний настрій в час КД - файно попоїсти щось смачненького :connie_pull-pigtail Діти перший день після хвороби пішли гуляти з татком, то в хаті стоїть така тишина, що я час від часу по інерції жену на кухню , щоб пересвідчитися , що все Ок і на пів дорозі згадую, що малеча на вулиці :girl_haha: А ще я через хворобу потрапила в стан " я така затуркана ... " Вчора всі мене вітають з святом весни, я всім чемно відписую , а аж нині до мене дійшло, що то вчора 8 березня було і чого Коханий питався мене , чи купити мені квіти і чи я буду святкувати :girl_haha::girl_haha::girl_haha: Ще похвалюся, що я подорослішала, бо безлад і встелена забавками хата перестали виводити мене з рівноваги :girl_cool: , більше лякає усвідомлення , що час так скоро летить і що колись сумуватиму за цим безладом, горнятками "чаю " ( води ) , тарілочками " пластилінових тортиків і пластилінових піц " , які по черзі і купу разів на день носять мені мої найсолодші діти :connie_pull-pigtail Досвід материнства став для мене непростим досвідом , бо було багато дуже важких днів і безсонних ночей , які я змогла перейти лише поряд з Коханим чоловіком , який у всьому допомагав мені не ділячи обов"язки на чоловічі і жіночі :d25:

З прози - знову накопичилося купу хатньої роботи, але нинька в мене вихідний і всьо :girl_blum: Всім файного-файного дня !!!

• Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  16. Virner

Virner Well-Known Member

О...бачу вчора було цікаво:)
    Ну, я теж не відставала...
    І взагалі...якось вчора було добре, і сьогодні зранку теж так нічо.:cofee: Кава ранкова була, я вже встигла порядки навести. Ну, бо в суботу я конкретно:girl_devil::girl_cray::shout::lol::girl_devil: і т.д. по колу, тому не до прибирань було, ой не до прибирань.
    Завтра робочий тиждень - а я такий лінтюх...так не хочу на роботу. В суботу я навіть думала, що звільнятись буду і взагалі...номер телефону зміню...з соцмереж видалю всі профайли...
    Але сьогодні вже нормально...:girl_blum: Здається, мене повернули назад.
    Хочу щось такого смачного-смачного і тоді була б справжня врочистість, але оскільки я лінтюх...то треба чекати мужа пізно ввечері з чимось смачненьким.
    Маю ще роботи на сьогодні...і то так на годинки 3-4, певно, знову до ночі сидітиму чи то на завтра перенести? На завтра! На завтра!:girl_haha:

• Подобається Подобається x 9
  17. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Зробила собі нині врочистість- постриглась нарешті, і так мені настрій піднявся, ще й погода надворі така весняна.... все.... збираю своїх дітисьок і йдем гуляти :) Потім тре уроки робити, бо завтра в школу...то вже проза :) Всім гарного весняного дня!

18. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

З врочистості:
    З дев"ятої ранку тусуємося із малючком на вулиці. Погодка супер! Здається навіть загоріли трішки))) тільки-що ледве затягнула синульку до хати пообідати.
    По обіді маємо одну вилазку "в люди" і потім заїдемо по нашого татуся на його роботу - можливо розкрутимо його на прогулянку нічним Львовом..
    З прози:
    Вчора сіли та остаточно із мужом звели наш скромний сімейний "дебет-з-кредитом" і виходить, що нам, після тих всіх встонадцять разів піднятих цін, орендоване житло вже не по кишені .. А оскільки іншого ( чи батьків) житла в нас немає, то, щоб не бомжувати на вокзалі, треба терміново "придумати велосипед"(с)

19. Ligymunka

Ligymunka Cлiнгoкoнcультант

Велосипед придумали до нас. Нашій родині вже більше, як рік помагають протриматися Божі фінанси !!! Спробуйте читати з вірою щодня і Бог поможе :connie_pull-pigtail

• Корисно Корисно x 1
  20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

муж працюють, а я по магазинах. поки бабуся гуляла з К я пробіглася магазинчиками в пошуках тоненької весняної курточки для доні. ніц не вибрала. зате в комісійних накупила їй 2 спіднички, 2 бавовняні сарафанчики на літо, джинси і прийшла мені думка пошити ту куртку самій. отож буде в нас фліска малинова з ніжно-рожевою підкладкою
    зробила висновок, що я люблю дитячі комісійні магазини. скільки ж там добра:girl_crazy:але стримала себе і вернулася додому не з порожнім гаманцем)))
    хатніх справ купа, але в мене нині вихідний. мені можна. а чого? а то секрет:girl_blum:
    доня поспить - підем гуляти. надворі ВЕСНА:girl_in_love:
    йду вишивати і дивитися кІна. всім цьом:man_in_love:

• Зе бест! Зе бест! x 1
Статус теми:
Закрита.