Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Oriana

Oriana Well-Known Member

Читаю ДП, чоловік приніс смачного чаю, і пішов бавитись з малявкою:girl_claping:. Малеча така балакуча, ротик не закривається:girl_in_love:. От ще трохи почитаю і йдем гуляти на вулицю - там така погода класна, сонячна, зайдем в магазин, бо треба мужу капці купити, бо старі вже примокають. Потім підем до тітки чоловіка в гості. Словом, сьогодні гарний день, я відпочиваю від кухні, а то шо Христинці ще треба кашу зварити, то я навіть не рахую.

• Подобається Подобається x 6
  2. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Файний сьогодні день).
    Мені дали поспати аж до 10.30.
    Мама кличе до себе в гості так що можна ніц не готувати.
    Та ще й закрила пів справи, яка вже так і просилася. Правда щось мене аж трусить від її важливості. Та то нічо. Так і має бути.
    Всім гарного дня!

• Подобається Подобається x 10
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Вчора тут хтось писав про пляцки...
    То сьогодні мені цілий день аж слинка тече :nyam2: , так якогось смаколика хочеться, але через наявність на орендованому житлі лише старої несправної духовки, залишається лише мріяти про смачнющий пухкенький пляцок із масляним кремом(((
    Якщо 06.01 15р я цілий день та вечір проплакала ( пояснення було у відповідній темці), то сьогодні т-т-т поки емоції ще не нагрянули на мене.. Взагалі зауважила, що після тих всіх смертей я стала якась дуууже ранима та плаксива(((
    Старший наш мужчинка поїхав по справам, менший - малює фарбами, я закінчую останні приготування до Вечері - залишилося ще лише голубці зробити і перемити сьогоднішню гору посуди :ed4d70def841dc74b57
    прочитавши, аж спеціально на вулицю вийшла подивитися, бо на Левандівці точно сонечка не наблюдається(((

Останнє редагування: 18 Січень 2015
    • Подобається Подобається x 3
  4. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

прокинулися, повалялися в ліжку трохи поки К одним оком мультики дивилася, а трохи по нас товклася:girl_haha: я навіть книжку трохи почитала, також одним оком))) поснідали, коханий перемив вчорашній і сьогоднішній посуд.:girl_dance:
    за той час я вже помила голову, "напедикюрилася":girl_crazy: і трохи привела в порядок руки. ще вкладу К спати, то зроблю собі манікюр і буду схожа на дівчинку:girl_blush2:
    муж з дідусем поїхали по одній дуже важливій справі - хочеться сподіватися, що все складеться як треба!:yes:
    дивлюся "Ходу за мир"-сумно...
    усім господинькам бажаю сили завершити приготування:ed4d70def841dc74b57
    гарного Святвечора!:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 8
  5. flame

flame невгамовний експериментатор

Ля-ля-ля:girl_dance: А в мене вже все майже готово. Риба в духовці. Зараз має приїхати свекруха і я спихну на неї ліплення вареників, а сама поїду до батьків на вечерю.:girl_haha: Маю ще 1.5 год. до виїзду, то якраз встигаю засервірувати стіл, намарафетитися і наставити задач, тим , що залишаються вдома.
    а я з тістом не дружу, тому купила:girl_crazy:
    Банку треба наготувати і зайти до церкви на Сихові по водицю. Ага, і свічки купити.
    Всім смачного Щедрого вечора і щедрувальників побільше.

• Подобається Подобається x 9
  6. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Феєрична п"ята точка:girl_devil::girl_cray:
    Кожен день щось печу, все вдається (підгоряння не рахується) а сьогодні на приїзд свекрухи кєкси не получились, імбирне попригорало так, що вже в смітнику лежить, бісквіт не піднявся( з чоловіком пересварилась. :girl_mad: і більше нічого робити не хочу.
    Добре, що хоч мамі легше, хоча попереду тривале лікування.
    Якась жилєтка, а не проза вийшла
    Врочистість - :rock:смайли появились, ну куда ми без них.
    Всім смачної куті і миру.:hi:

• Подобається Подобається x 14
  7. Shamna

Shamna Мамуся

Ага не тут то було:girl_crazy: Концерт тривав до 00:30. Зате сьогодні красуня спала до 10 години.
    Звітуюся, зранку все сімейство було викупане, мама наманікюрена, доня вже виспалася. Скоро будемо збиратися до мами. А тим часом з кухні так смачно пахне, так і хочеться вже щось спробувати, але не буду. Вечеря набагато смачніша, коли постишся.
    Всім смачної вечері!

• Подобається Подобається x 9
  8. Hermi

Hermi Well-Known Member

вчора відбулась одна дуже важлива зустріч, всі були приємно здивовані, висновки зроблені і вже сьогодні відчуваються зміни.
    На рахунок ремонту, математик, він і в Африці математик, мої дорогі майстрі вчора успішно поїхали докупляти 2 рулони шпалер, вчора вже не виганяли і радились щодо чого;) Вночі закінчили ремонт, результат перевершив сподівання, тепер треба шукати меблі...але то вже таке;)
    Отримала шокуючу новину(приємно і не дуже)...Знову мене чекає далека подорож, але вся біда в тому що треба їхати через 2 тижні. Ні візи, ні мети поїздки я немаю, але сказали їдь, так що маю лише можливість морально готуватись.
    На дворі похмуру і морасить дощик, на душі...І радісно і тривожно, ну не вмію я спокійно жити, вічно мені десь треба влізти.

• Подобається Подобається x 8
  9. jalla

jalla Прогрес року 2013

І всьо таки я не пень, а тим більше не лінивий.:boast:
    Одним словом, я майже всьо встиг))).. Знач пампушки насмажені, рибка запечена, пиріг картопля з гречкою остигає, узвар є, грибочки замариновані, на кутю тож все готове, грибна підлива доварюється:good2:... і себе не обділила, напацькалася медом з олійкою, трохи побігала з тим, поки все робила- змила. Гору посуду випуцувала, в хаті майже поприбирала, купу іграшок по середині кімнати не рахую- виправим.:girl_wink:
    Тепер чекаю маму і будемо вечеряти. А казала мама її почекати, буде помагати, ото уявляю якби я до цих пір чекала, а мама щойно дзвонить, що тільки сукенку прасує, а їхати їй до мене майже через увесь Львів...:scratch_one-s_head:

Ну, все тепер вже точно всім смачної куті. і щедрого-прещедрого вечора.

• Подобається x 6
    • Зе бест! x 3
    • Оптимістично x 2
    • Смішно x 1
    • мімімі x 1
  10. Chekay

Chekay Well-Known Member

В мене фініш:girl_dance:. Лишилося поварити вареники, накрити стіл і можна сідати вечеряти. Ноут в муці, бо не могла від посидеьок відірватися, але то нюанси .
    Смачної всім куті та спокійного щедрого вечора.

• Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  11. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

і я їх наліпила, то вихвалялка - бо я сама-самісінька дві години тим займалась (то певно вдруге в житті таке було, щоб все сама).
    Зараз візьмусь за сирні пампушки. Правда сил вже нема, певно спортом не встигну зайнятись, бо ще стільки всього треба зробити до приходу мужа.
    Всім смачної вечері ;)

• Інформативно Інформативно x 1
  12. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

До церкви зранку сходили, надивились на цирки як люди деруться за воду. І наче всі ж культурні стоять, а як відправа закінчиться наче дуріють, на голову лізуть, обливають. Стояла збоку і сміх аж зібрав:girl_crazy:
    Вареничків наліпили , зварили, і вже навіть повечеряли.Ситі і довольні дивимось новини, а там нічого хорошого далі війна...і аж трохи соромно ,що ми в теплі і ситі , а хлопці там .
    Маю вдосталь часу , тож почитаю трошки ДП, бо мріяла про це пів дня. Залежна вже чи що...:girl_in_dreams:

13. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Повернулися ми від мами.
    Вечеря пройшла хм скажем так- несподівано:connie_pull-pigtail.
    Хотіла я відпочити хоч ввечері від того АТО
    Приходжу до мами. А там- ні- ви не подумайти- АТО там не було. Повісток теж.
    До брата на вечерю прийшов друг, який працює в армії по контракті і зараз возить в АТО забезпечення. Мав вчора їхати знову на Схід, та обійшлися без нього. До дому не встигав то брат його до нас покликав.
    Да уж- вечеря була цікавою.
    Та якось мені так добре добре.
    Багато що нового почула і для себе по поличкам розклала.
    Героям Слава!

• Подобається Подобається x 12
    • Інформативно Інформативно x 1
  14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я ті пампухи шукала по всіх-усюдах. Ледве в "Арсені" знайшли-купили. На вечерю поїхали до кумів, зараз лежу сита й "наїджена ))))0

• Подобається Подобається x 5
  15. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я вже вернулась в сім'ю, так сказать. Багато цікавого і не дуже трапилось в святкові дні . Поступово вам про все розкажу, бо наразі звикаю до нових ДП .
    Сьогодні ще повечеряла з батьками, приїхала до Львіва і так мені сумно без них стало. Завтра перший післясвятковий день. І як його почати і завершити - я ще не знаю.

• Подобається Подобається x 10
  16. flame

flame невгамовний експериментатор

Всьо. Відвечеряли. Розложила спати тих, що залишилися ночувати. Тепер тільки навести порядок на кухні. Скільки то мені ще часу займе не уявляю. Хочеться лягти і вмерти. Як мене зранку робота підніме о 6-30 чи 7, то певно буде конкретний потік нецензурщини замість привітання. Шось я сьогодні дууууже змучилася.

17. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Закінчилася моя відпусточка :girl_cray:. Ледь сьогодні добралася на роботу. Маршрутки їздять як хочуть. І хоч мені пощастило присісти біля водія, та ледве доїхала вся "біло-зелена" мабуть. От і прийшов токсикоз.

• Подобається Подобається x 3
  18. Oriana

Oriana Well-Known Member

Це не у Львові;)

• Корисно Корисно x 1
  19. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Христос Хрестився!
    мій 1500-ий допис на ДП :girl_impossible: ( з тих, що враховуються)....
    Оскільки повлягалися спати після 02.00год ночі, то тільки-що встали - добре що сьогодні вихідний і можна в таку погану сиру погодку повалятися в тепленькому ліжечку під пледиком :girl_claping:
    Вгості не йдемо, гостей до себе ніби не чекаємо, тому цілий день байдикуватимемо із синулькою та скучатимемо за нашим татусем)))
    Всім гарного дня!

20. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Ми вчора якось так затишно повечеряли вчотирьох (враховуючи пузожителя:)). Чоловік помив посуд, подивились кіно, покупали малюка і вклались спати. Зранку мала твердий намір піти до церкви з малюком, але погода не сприяла. Тому закінчила ранкові справи і розважаємось з синочком, хто як - я на дп, малюк ретельно розкидає іграшки, які я складала:) Вкладу синочка і хочу почитати. Тиждень обіцяє бути багатим на події - завтра дн племінника, в кінці тижня - дн подруги. Подарунки вже готові і запаковані:) Всім гарного настрою, незважаючи на погоду.

Статус теми:
Закрита.