Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

І я! і я!
    Хочу шампана, люблю го страшно. А нема, прийдеться мартіні пити.
    Нині вперше вигулювали малявку в черевичках. Так, я мама лінива, не хтіла по болоті за ним бігати. Ну основну частину гуляння сиділи на землі і траву скубали.
    В центрі якийсь масовий психоз. Я стільки людей давно не бачила. Ми хотіли в кафе зайти - та яке, тре було певно зранку чергу займати.
    Певно важка зима далась взнаки, люди хочуть свята. Бо ж в нас 8 марца ніколи сильно не святкували.

• Подобається Подобається x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. flame

flame невгамовний експериментатор

та невже "льод тронулся":clapping:. Тримаю пальці схрещеними, як казала Іспанка - всюди:pleasantry:.

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Смішно Смішно x 1
  3. Vyshenjka

Vyshenjka Щаслива мамуся

о так!!! а ше в хорошій компанії як завершення гарного дня)
    незважаючи на трохи зіпсований настрій напруженим робочим тижнем можна сказати що свято сьогодні вдалося) Сьогодні мабуть вперше якось по-справжньому відчула врочистість свята 8-го березня, яке з кожним роком все більше відходить у минуле... А жаль... Все ж таки це таке чудове свято весни... Приємно було отримувати привітання від колег по роботі та знайомих мужчин :girl_smile: Ех, треба ще наніч попити чаю з спрезентованими цукерками... ну її сьогодні, ту фігуру... при святі можна)
    Шановні посиденьки!!! З святом вас!!! І гарного вечора!!!

• Подобається Подобається x 8
  4. TinkaMalvinka

TinkaMalvinka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
    • Смішно Смішно x 1
  5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

• Смішно Смішно x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  6. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Часом не до ще одного бебіка?:d25:
    А я щось захотіла покреативити з своїм волоссям, треба буде глянути, які то зараз ціни на стайлери:connie_pull-pigtail
    --- дописи об"єднано, 9 Березень 2015 ---
    Ага прикольна була б кнопочка:girl_haha:

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Всьо, дівки! Я відпісяла. Що я вам розкажу...
    Хлопака такий нічьо, як на мене. Ніс має великий, в політиці ся розбирає, два слова ло купи зліпить. Але яке воно худе!!!
    НО!!! Їхав до мене маршруткою, відразу сі "влюбив" і нагло просився в гості з ночівков... Короче, я допила з горя всьо, що лишила на завтра. І тепер зрання буде боліти голова, а пива ніхто не привезе.
    Хлопчик обіцяв подзвонити. І я би зробила з нього люди, але на фіг нам, принцесам, напрягатися? Кароч, старая любов нє ржавєєт. Певно, заіржавію я. Але час покаже, нє?
    А шампана шкода, бо не буду мати чим похмелитися.
    Ага! І ми пили блакитну лагуну... Я - то я. А мужик і голуба лагуна...

• Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. Звично прокинулась о 5-й.Посиденьки не пильнувала ,бо чоловік спав ,а я не хотіла дістати втик ,тому пішла на кухню(знаю своє місце:ed4d70def841dc74b57),замісила хліб і приготувала сніданок --Фіркулес(геркулес) і канапки з сиром.Ага ,забула:ДП я все-таки пильнувала від 5-ї до 6-ї,але з телефона,але я там як гость.А ще цікавила мене доля ДВ.Тепер я спокійна,дитина вдома ,провітрила шампан і мартіні ,добре виспалась і здоровенька піде на роботу.:girl_dance::girl_dance::d25:

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  9. Divchyna vesna

завтра. Я біла людина і в мене відхідний, як у всіх білих людей.
    Я вже прокинулась, поснідала і ... Лізу далі в ліжко, бо проркинулась не так, як планувала. Голова? Щось десь є, але я думала, що буде гірше.
    Не було пива, не бууло. А ліпше би було. Ну нічьо, може хто мене пожаліє і принесе мені того пива.
    На сьогодні планів багато: ніц не робити!

• Подобається Подобається x 5
  10. Miss Sixty

Miss Sixty Double Boy Mama

А я, не як біла людина, їду на роботу. Не питайте, сама не знаю чому ми не вихідні... Я ще й чергова на кафедрі. Маю одну пару, а сидітиму цілий день.
    Але при тому настрій чудовий! Погодка супер, сонечко світить, у напівпустому трамвайчику лунає фортепіано... одним словом - ВЕСНА!
    Усім гарного дня! :)

• Подобається Подобається x 8
  11. raspberry

raspberry Well-Known Member

Нас з Яною наші хлопці привітали тюльпанами і невеличкими презентиками. Гавкнула праска і ми поїхали купили нову. Ото певно люди думали, що то мені подарунок на 8 березня:girl_crazy: А то ж просто співпало:girl_wink:Ввечері сходили на ДН, трохи розвіялись, прийшли, а дітки вже сплять:girl_tender: Думала висплюсь, ага, щас, Влад у нас рання пташка і вихідний, не вихідний, а шоста ранка підйом! Він заснув, а я сиджу, п'ю каву і читаю ДП. Сплюхи мої повстають і підем вигулюватись.
    Всім сонячного настрою і побільше позитиву:)

• Подобається Подобається x 4
    • Креативно Креативно x 1
  12. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

:girl_in_dreams:а я вночі перейняла естафету в своїх хлопців. І півночі спілкувалась з білим другом, це капеееець.:shout:
    Степанівна! я так і не поняла, що там з тим хлопом не так?

• Подобається Подобається x 4
  13. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Так не чесно. Я вчора пила мінералку, а нині голова болить так, наче було не знати скільки шампанського.
    Врочистість: принцеса Ву спала до 09.30 і я, відповідно, теж. Коли я востаннє так дрихла?
    Врочистість 2 - Дми одужує, завтра піде до школи, і тут проза - треба доробляти уроки.
    Проза - я знов сама-саменька, як і вчора.Проза - їжачок Сергійчик хворющий.
    Врочистість 3 - дописала оповідання, вийшло полюдсько.
    Хочу надвір, не маю можливості.П'ю каву, включу собі зараз якісь уроки макіяжу і буду сі дивила.

Всім гарного вихідного!
    я ще писатиму нині, точно

• Подобається Подобається x 9
  14. Наша Люба балувана !:girl_crazy::girl_haha::girl_yes:

15. Маруся Іванова

проте той, хто пив
    так не чесно ;)

• Смішно Смішно x 2
  16. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Добрий ранок посиденьки! Сонечко за вікном надзвичайно тішить, ще трішки і підемо гуляти
    Тиждень розпочався з роботи, ми напевне не білі люди, бо чоловік сьогодні працює, а я працюю ще з вчорашнього вечора)
    Я готова до праці, лиш би не було зимно та мокро, а просто весна!
    -випила каву
    -витягнула мультю з коробки, подивилась і запхала назад бо поки що не маю як до неї взятися, треба доробити ще 1 замовлення на сьогодні
    -подзвонили з приватбанку і сказали чи я не знаю такої то такої бо в неї прострочки, я знаю, але не признаюся(а нафіга то мені). Подзвонила чоловікові, дала .....пі-пі-пі і попередила що як не проведе виховну роботу з своїми родичами то її проведу я, ну і скажу банку номери їх телефонів і адресу. Тьотка його рагуліха рідкісна. Вже 2 роки тому була така ситуація що мені банк видзвонював(як можна дати номер чужої людини без дозволу?????), я тоді робила конкретні розгони, бачу не дойшло!
    -а взагалі готова до робочого тижня
    -ну і маю деякі роздуми, не можу прийняти рішення(, все міняється 100 раз на рік і вже чесно виснажилась від того
    всім миру!

17. Divchyna vesna

По-перше, на рік молодший, а я ж люблю пєнсію. По-друге, дуже худий, нема куди попільничку поставити. По-третє, теліпався на маршуртці, а мені потрібен водій...По-четверте, просився в гості і не хотів витрачати гроші на таксі, щоб їхати додому. І вупше, то не Рудий, і всьо тут!
    І я теж, напевне. Буду пити кавусю.

Останнє редагування: 9 Березень 2015
    • Смішно Смішно x 3
    • мімімі мімімі x 2
  18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Нє, нє, наразі Тео мені вистарчає на всі мулійон)).
    І 100%- утро вечера мудренеє. Зараз я і далі хочу відпочивати:girl_haha:. А рішення хай почекають:girl_cool:.

• Інформативно Інформативно x 1
  19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

після кави попускає, отже, це був низький тиск.

я не експерт, але коли це стосується хлопчини під 30 - то хм.. принаймні, не сексуально.
    крім того,
    так що щось мені підказує, що шансів у чувака не дуже...

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Подобається Подобається x 1
  20. Маруся Іванова

а вдрух він робить вигляд, а на справді мульонер, який хоче щоб дівки клювали на нього, а не на гроші

• Смішно Смішно x 8
    • Оптимістично Оптимістично x 1
Статус теми:
Закрита.