Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

В цій темі теревенять, правильно?:)
    Мені багато чого подавай - така моя природа:girl_haha: - але все життя жила скромно, і зараз пішла в магазин, бо справді дуже треба було. Тому і прикро, і дивно, бо обмежуєш себе у всьому, а виявляється, що все, що можеш купити на зекономлені кошти - це те, над чим люди в цивілізованому світі і не задумуються. Але прогрес є:cools: В 20 років я після подібної ситуації вдома так дико плакала, що мама не знала, як рятувати. А зараз просто пишу на дп)

• Подобається Подобається x 17
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  2. flame

flame невгамовний експериментатор

о, бачу знову пішла наша улюблена тема про майтечки:girl_blum:
    Вчора напланувала собі одне, а по-факту вийшло зовсім інше. Прокинулася зранку, ну, як зранку - коло полудня:girl_blush2:Бавила по Скайпу Христинку, а точніше - Юрка, Оксана пішла на роботу, а Юрко сам якось не дуже справлявся. То ми вдвох майже до ранку просиділи.:girl_haha:Мала їхати з чоловіком і поки він в с\з, я мала знайти собі шампунь. А він поїхав без мене. Уххх, я зла була:girl_devil:, але потім перетворила в корисний позитив:girl_smile:З величезними зусиллями і поганими словами в свою сторону змусила себе бігти. В силу останніх подій закинула я це заняття. Але не можна мені, весна "на носі". Як би не було важко треба брати себе в руки, але коли ще з дзеркала на тебе дивиться запущене чудо, це в мільйон разів важче зробити.
    Поскрабилася з "голови до п"ят". Таке враження, що як змія - скинула стару чешую. Аж дихати стало легше. І пахну лосьйончиком від Елізабет Арден. Так свіжо і по-весняному. :girl_dance:Педікюр був вчора. І тут теж є маленька радість: повністю вилікувала свої побиті нігті. Нема жодної плямки:yahoo:
    Ще тиждень і ця страшна зима мине. Вже друга по-рахунку. Щиро вірю, що третьої такої більше в нашому житті не буде ніколи-ніколи. А по-переду - весна, тепло, і перемога:uanew:
    Якийсь задуже добрий в мне сьогодні настрій. Всім гарного вечора.:good2:

• Подобається x 15
    • Оптимістично x 13
    • Зе бест! x 6
    • Погоджуюся x 2
    • мімімі x 1
  3. flame

flame невгамовний експериментатор

І ще, для підняття настрою

і тут

• Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Shamna

Shamna Мамуся

Вперше за цей рік сидимо в неділю дома. Доня трохи прихворіла, а то б нас у дома не було. Як не в мами, то ще десь, ось такі ми непосиди.
    Вчора чоловікововій бабці було 70 років, було трохи гостей, сьогодні також трохи є. Скільки днів там ангели літають?
    То тільки в мене всі миючі засоби і порошки закінчуються одночасно? З понеділка я в пошуках якогось доброго і не дорогого прального порошка. Доробляю свій медогляд і йду на практику в школу, хочу того неймовірно, сподіваюся до середи вже все зроблю і буду в школі.
    З врочистості - весна вже зовсім близько+через тиждень приїжає сестричка з гАмерики.
    Всім миру!

• Подобається Подобається x 13
  5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мрії здійснюються, але мріяти треба правильно і обдумувати всі деталі. Ото була в мене мрія - день в ліжку з кінами і от - вчора здійснилась. Правда, з температурою 38-39. Отак. Мрійте обережно :girl_haha:

• Погоджуюся Погоджуюся x 8
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  6. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Ага, це як про дівчинку, яка мріяла кожен день ходити до ресторану. Виросла і працює в ньому офіціанткою....

• Подобається Подобається x 12
  7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Була на вихідних вдома. Якось так ніяк... І розказати нема про що. Тільки похресник мене потішив... Я приїхала і забрала його до до себе. Перших три години малий доказував, що буде спати з бабусею. Аргументи, що в третій кімнаті холодно, дідусь не піде туди спати і т.д. його не влаштовували. Потім вирішив довести мені, що він (похресник) з хворими (тобто, зі мною) не спить. Якось я його вклала, причому без казки і чухання спинки. Спав до десятої ранку. Зранку запитання: "Люба, а коли ти поїдеш до Львова?" Відповідаю, що в неділю. Малий такий: "Ммммм! А чого так скоро? Мені так сподобалось з тобою спати..." Потішив мене. Але любов тривала недовго. Дитя побачило тата і звалило додому. Люблю малого .
    Треба мені кавалєра, щоб мати про що з вами тут говорити. А їх (кавалєрів) щось нема. То я збилась з тої тяги і буду жив сама. При теперішній ситуації з курсом - очєнь даже нічєво. На харчування витрачаю вдвічі менше, ніж моя мама. Кредитів в баксах не маю. На роботі більш-менш нармал . Але грошів сі рано не вистачає
    Настрій ніякий. Тобто ані позитивний, ані негативний. Просто ніякий.
    Окрилює весна і очікування дива.

• Подобається Подобається x 15
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
    • мімімі мімімі x 1
  8. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Мала врочистість - вилазку на шашлики:russian:
    давно так час не проводила: весело і безтурботно
    трохи котиків додому наламала собі (вже є!)
    напівздорова Аня лишилася зі свекрухою вдома
    проза: ціни, дитячі болячки, чоловік-лінтюх
    чекаю весни і миру

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  9. raspberry

raspberry Well-Known Member

А ми сьогодні погуляли, сходили до церкви, з'їздили покататись на конику, змерзли, зголодніли, поїли піци і поїхали додому. Вклали дітей спати, випили пива, чоловік вже сопе, а я от тут з вами. Щось не спиться мені. Але мабуть таки треба вкладатись. Солодких снів посиденьки:)

• Подобається Подобається x 10
  10. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А я вирішила сьогодні схалявити в плані їжі - запекти курку й картоплю. Й на свою голову вирішила випробувати функцію одну...А т оскільки років вже духовка, а я тільки 2 по суті використовую - верхній+нижній нагрів, й інфрачервоний. А тут вичитала в інструкції, що до курки, виявляється, підходить інший. Короч, в мене вся кухня була в сизому смердючому димі і запах топленого курячого жиру :bad:. Ще й писало, що пекти тре 60-70 хв. Не знаю, курка якась все одно була сирувата всередині - буду її ще завтра варити :facepalm:. Картопля теж вийшла дуже жирна, бо по суті тушилася в тому жирі. Ну й найгірше - сама духовка - така заляпана всередині тим жиром була...Я її 3 рази пшикала спец. засобом, поки весь жир не від"їло до глянцу.. Тепер нудить пів-дня від тої їжі. Ну його нафіг, завтра буде легкий дієтичний супчик.
    Й дотепер мені все тим жиром штиняє, я вже й покупалася й мої мужчини теж, а курка й далі в повітрі витає...Завтра генеральне провітрювання, бо це жах.

• Смішно Смішно x 7
  11. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Щойно мені пахло фініками, а от прочитала про курку і чую - гореним вонЯє. Погнала на кухню дивитись, чи моя курка не горить, і згадала, що в мене немає курки :laugh1:

Останнє редагування: 23 Лютий 2015
    • Смішно Смішно x 22
    • Подобається Подобається x 5
  12. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

13. iriwa

iriwa Особлива мама

Така нині ніч була важка що незнаю чи то я спала чи ні.. Вставала до туалету майже кожну годину, малий спав препогано, тому місіла ще його присипляти і бути біля нього майже весь час. Зараз спровадила своїх чоловіків на "роботи". Сиджу як зомбі. Мала стільки планів на нині, а бачу що в мому стані з того нічого не буде. Певно піду з того всього спати і хай весь світ почекає...

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • мімімі мімімі x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  14. jalla

jalla Прогрес року 2013

Як на диво ранок почався з хороших новин.:) То мені бонус за недоспану ніч, погані сни і напередодні нервово-напружений вечір.
    Дівчата трохи в карму "наваляли" чим себе можна потішити і надати бойового духу, тому я нині витягла свою стару улюблену книгу і нарила на ДП рецепт морозива, буду себе розважати...:girl_dance: Тільки питання де набрати на то часу, ще не вирішено...))
    Врочистість напевно як завжди мої хлоп"яточка. Святик цілий ранок ідучи в садок зізнавався мені в коханні. Андрійчик встав і ніжно обіймає маму ручками...:girl_in_love:
    Всім гарного початку тижня і приємних новин

Останнє редагування: 23 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 24
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  15. Inglor

Inglor Well-Known Member

Можна, я трошки понию?:girl_cray:
    Погода така гарна, а ми змушені сидіти вдома. Причина все та ж. Діти ще хворіють. Вчора нас куми кликали в гості:welcome:, на запусти, поїсти шашлики. А ми змушені були також сидіти вдома:girl_cray:.
    Але, як то кажуть: не можеш змінити ситуацію, то зміни ставлення до неї. То ж по плану в мене сьогодні: :ed4d70def841dc74b57 ;:d25::d25:;:girl_spruce_up:;:d23:;:d64:;:girl_phone1:;і звичайно :windie: Дівочі почиденьки.
    Всім гарного дня.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Як можна проспати двічі за один ранок?
    Льогко :don-t_mention:
    Перший раз проспала, коли чоловіка потрібно було будити на роботу, а другий раз - коли Темка в школу.
    Тепер от п*ю другу кавусю, щоб і свою роботу не проспати.

Така погода класна, хочу на вулицю. В нас таке болотище на подвір*ї, що навіть в гумаках ходити нема змісту. І як сидіти дома, коли на вулиці таке сонечко? Може до обіду трошки підсохне та вся радість, то хоч в магазин підемо.

В суботу були на весіллі. Маленьке весіллячко, на 30 людей. Гарно посиділи, забавились, потанцювали.
    Вчора мав бути день відходняку, але приїхала моя похресничка-кицюлька в село, і я ходила до неї.
    Які ті дівчатка дівчачі :kiss:

Хлопці зовсім інші, хоч і обіймають, і цьомають, і ніжаться до мами.
    Але дівчатка, вони такі м*якенькі, як зефірки, такі ... іііііііі..... такі файнючі!
    Так-так, я хочу дівчинку, вже давно і наразі безнадійно, бо чоловік не хоче і чути про третю дитинку, тим більше не рідну.
    А я так мрію про маленьку голубооку кучеряшку, яка хоче мати маму, хоче щоб її любили, обіймали, цьомали, ойй, зараз плакати буду...

Все, йду вчитись, бо робота не вовк.
    До речі, що на репетиторстві, що на логопедії, мала завжди тільки хлопчиків.
    Одна єдина дівчинка була, за весь час.
    Карма моя така, чи що :sorry:

• Подобається Подобається x 18
    • мімімі мімімі x 12
  17. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Сьогодні я без кави, йду на зондування шлунка, і записали мене аж на 14год., бо місця не було раніше. Тепер до 14 год. не маю нічого ні їсти, ні пити, а після того навряд чи захочеться щось їсти.... З хорошого похудала я вже на 5 кг за місяць, тепер черз день вечеряю йогуртом:girl_smile: Зате зранку з'явився апетит:girl_smile: Сьогодні маю вихідний день, тож відпочиваю, погода на голову давить, нічого не хочеться робити.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  18. Materynka

Materynka Well-Known Member

Так і має бути, зранку добре поснідати, запустити свій організм великою кількістю корисних калорій.
    Я тільки тепер усвідомила свою врочистість, що є така тема, і тут можна набратися оптимізму. Завжди якось обминала цю тему, а тепер буду тут постійно тусуватися. Моя сьогоднішня проза: маю трохи справ, вже пора бігти збиратися. А врочистість була вчора, бо бачилася з коханим, провели трошки разом часу. Коли я з ним то постійно хочеться говорити, говорити. І так люблю, коли він говорить: ну хоть 5 хв ти можеш помовчати:girl_haha:

19. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

і сміх і гріх
    йду додому після "ранкового маминого рейсу", назустріч - поштарка. привітались, вона каже: підіть з паспортом у відділення, заберіть свою повістку.
    я аж прокинулась
    а виявляється, "моя повістка" - то всього лише в суд по все тій же давній цивільній справі.
    Що називається, "все пізнається в порівнянні". Беру паспорт, Ву в слінг і радісно йду на пошту. Франківський районний суд, ай лав ю!
    всім гарного дня:d23:

• Подобається Подобається x 11
    • Зе бест! Зе бест! x 3
  20. Lapatulya

Lapatulya Well-Known Member

А в мене врочистість, знаєте яка:girl_dance:це цвірінькання пташок за вікном:girl_in_love:, ми зараз в селі, а тут з самого ранку чути спів за вікном, а це означає, що весна не за горами:girl_claping:
    В нас сонечка немає, але на вулиці витає весняний запах:girl_dance:, а це класно.
    Менша дитина спить, а старша бабцю "строє", її треба постійно чимось займати, а то в неї стільки енергії, що бездіяльність вилазить боком, так що мусимо той тиждень чимось корисним займатись, щоб дурниці в голову не лізли, оскільки садок "відпочиває".
    А я хочу врочистості це для мене зробити закупи в нет- магазині:girl_cool:, з настанням весни- в мене ця хвороба загострюється:girl_crazy:, аж руки чешуться, але думаю, тре себе тримати в руках, а то мене чоловік з хати вижене:girl_haha:

• Подобається Подобається x 9
Статус теми:
Закрита.