Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Хто чекав суботи,щоб відпочити? Я чекав :girl_curtsey:
    Навідпочивалася! Помити,підмести,протерти,пошкрябати,відчистити,зготувати,всіх накормити... Починаю мріяти про понеділок:girl_haha:,щоб віддихатися на роботі.

• Смішно Смішно x 5
    • Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я чекала! А змучена, як пес. І нічого не робила. Добре, що завтра ще неділя.
    Поміж мріями зварила борщу зі щавки , ніби прибрала... Купила собі пиваса і воюю на ДП
    Тепер сиджу, відчуваю себе принцесою, такою мудрою, аж гидко:girl_crazy:

• Смішно Смішно x 6
    • Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Ага, ми свою щавку нині доїли і ще всякого чуть. Малий зараз прокинеться і відбере в мене ноут(ну, бо тре ділитися).Начиталась тут усякого- все, на вечерю буде пиво і жарена бульбочка з салом. Саме в такій послідовності.А планувала овочевий салатик, бла-бла-бла. Во, як житуха мене скрутила(я заїдаю всі пакості, хто мене бачив, той зрозумів, що пакостей в моєму житті багацько:cofee:). А ти, Любов Степанівна, не принцеса. Ти королєва!

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Чай з малиною і м"ятой
    Кого цікавить той вже все знає. Маю гарних друзів-пацанів ))) допомогли з пошуками і вже в понеділок буду в формі. Головне не перейматись, бо то матеріяльне.
    зараз йду в душ і в ліжко, обкладусь дітьми і буду дивитись мультики або читати читалку)
    А працювати буду завтра. Не дивлячись на те, що треба відмивати кухню, щото я її зовсім запустила. Проте дитяча вже майже-майже) готова)
    Чи мо пов"язати...

• Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
  5. скажіть, будь ласка, де то вже таке чудять? :help:

6. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

а ми з К від рана гостювали в моїх батьків. то я собі зробила вихідний від усього:ed4d70def841dc74b57.
    бо я також
    причому і фізично, і морально. тому нині поснідали і потюпали до баби-діда. а там вже нас "падагрЄлі-абабралІ":wacko:, ну тобто прийняли, нагодували, дитину забавили. а я ще повишивала і навіть 1.5годинки поспала з К. словом я трохи віджила:dance4:
    тятя прибудуть вночі і я його мабуть не дочекаюся. але я вже дуже скучила
    наразі тусуємося з К по хаті, перекладаємо забавки, гляну одним оком якийсь фільм.
    усім гарної неділі!;)

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  7. flame

flame невгамовний експериментатор

обійшлося "малою кров"ю". Точніше, набагато більшою проблемою ніж я сподівалася, але без оперативного втручання. 2 листки з ліками та інструкціями. Про те, скільки я сьогодні залишила в ЗІ навіть писати не хочеться, але моє Золотушечко не осліпне, я все для цього зроблю. Пусік випробовував всі ліки на собі. В мене ж лінзи, мені не можна нічого неперевіреного пхати в очі. Тому жертва, методом виключення, була очевидна.
    Скуповувалася в Ашані, народу, як завжди - тьма. Ціни космос. Цілий вечір "товчуся" на кухні.
    Для всіх поціновувачів "Чарівного Саду" є інфа - в Ашані бачила з цієї серії Листівки 20шт і календар на 2015рік - бомбезний - але висіти на стіні мабуть не встигне, бо малювання там ого-го.

Останнє редагування: 8 Лютий 2015
    • Подобається Подобається x 17
    • Інформативно Інформативно x 1
    • мімімі мімімі x 1
  8. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Що я вам скажу, мої кохані, бульба си вдалась наславу. Але то було вчора, а нині снігу нападуськало, і я на роздоріжжі- ну бо малюк кашлі-шмарклі і на двір проситься, аж пищить. От, що називається "і хочеться, і колеться" . Думала, як зпростити собі нинішнє меню- і придумала- чанахи. І перше і друге, і в одному баняку. Все потупала до льоху по овочі. Всім оптимістичний цьом. І уявляєте, сніг випав незалежно від курсу валют і абсолютно "бєзвозмєздно, тоєсть даром". Лапайте халявну красоту.

• Подобається Подобається x 8
    • Оптимістично Оптимістично x 7
    • Смішно Смішно x 3
  9. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Відсторонившись від суворої реальності за вікном, намагаюсь ділитись зі світом лише позитивом :girl_wink:
    І так, сьогодні неділя, а, отже, можна і відіспатись і відлежатись досхочу і взяти до рук олівці та "Чарівний сад" , і приготувати нарешті давню захцянку, шоколадний кекс, і з`їздити до батьків (скучила за ними неймовірно! ніколи б не подумала, що буду так сумувати за рідними), і подивитись врешті хороший фільм і ще багато чого :girl_claping:
    А вчора відвідувала свою малесеньку паняночку-похресницю. Ті солодкі щічки, ті рожеві губки, той молочно-дитячий запах, ті пухкенькі ніжки просто зводять з розуму :girl_dance: Так люблю мацьопку)))
    І це ще не кінець позитивних новин :girl_wink: Вчора забрали у фотографа решту знимок з післявесільної фотосесії. Але ми файні на тих фото, скажу я вам :girl_blush2: Вже не терпиться роздрукувати фотокнигу :girl_in_love:
    І маю ще одну дуже-дуже хорошу новину. Якщо все складеться і надалі, так само добре, то одна мрія з мого списку неодмінно здійсниться :girl_dance:

P.S. Курс бачила, ціну на паливо теж, новини періодично слухаю. Але сьогодні про погане не думаю, тільки позитивні думки :girl_yes2:
    P.P.S. Знайшла я вчора загублену Приватбанкіську карточку для виплат. Що мені з нею робити, як гадаєте?

• Подобається Подобається x 10
    • Оптимістично Оптимістично x 6
    • мімімі мімімі x 1
  10. raspberry

raspberry Well-Known Member

Ну її ту хворобливу прозу, переборем. З врочистості - хоч мені і не вдалось поїхати, зате чоловік з доцькою з'їздили до батьків, привітали маму з ювілеєм, Яна розповіла гарно віршик-привітання, який ми нашвидкоруч вивчили. Подарували подарунок, який я організувала і мамі сподобалось. Плюс - познайомилась он лайн в процесі тої роботи з дуже приємною дівчиною. Шкода лиш, що не вийшло під'їхати до неї особисто і познайомитись вживу. Але, думаю, ще буде в мене така можливість:) Тепер чекаю своїй гуляльників, заскучилась...

• Оптимістично Оптимістично x 2
  11. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Оскільки погода сьогодні "нельотна", то сидимо із синулькою обоє сопливо-кашляючі вдома.. Татусь пішов по хлібчик та яблучка нам, та підозрюю, що повернеться не скоро :girl_blum: , бо вже на порозі подзвонив йому брат, то мабудь ще буде в них здибанка, але я вже не уточняла, бо то їхні пацанячі справи)))
    Вчора мала відправити посилку укрпоштою форумлянці та ліки купити малюку, то заодно забігла в "Близенько" глянути чи є ще ті дешеві яблука по 4.50-5.00грн ( їх вже не було) і просто була шокована деякими цінами ( чесно признаюся, що я закупляюся рідко - переважно муж робить закупки продуктів-хімії), з того, що найбільше запам"яталося -вразило - це консерва сардина по 25-33грн:girl_crazy: - ще спеціально повернулася та уважніше роздивилася цінники, гречка розважна по 17-18грн... В обмінну курс доляра 25-27грн ... Прийшла додому ділюся враженнями із чоловіком, а він з мене рже : "Ти відстала від життя зовсім! Це вже давненько такі ціни.." . Не можна мені "в люди виходити", бо то для мене суцільний стрес :girl_impossible:
    Із врочистості: Серед друзів-родичів має бути поповнення сімей і всі у березні, а мені вже від тепер голова пухне, де ж то стільки грошиків взяти, щоб всіх трьох новонароджених провідати?Та надіюся, що інет-покупки мене виручать, але головне, щоб всі дітки-матусі були здоровенькі, правда?! :girl_wink:
    Бажаю всім мирного неба та хорошого закінчення вихідних!

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Корисно Корисно x 1
  12. Virginia

Virginia Well-Known Member

ідентично... теж в близенько. А ще глянула на консервовані ананаси по 35грн і консервовані чепериці по 45.99 :wacko:
    а нормальний час від 50 грн... Не бачу сенсу вертатись на свою роботу із зарплатнею 1500грн.... сміх!
    Сьогодні йду моніторити Південний. Напевно мене чекає шок :suicide:... навіть боюсь сказати, але я хочу шубу:facepalm:

• Подобається Подобається x 5
  13. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

коханий приїхав нічкою від батьків, навіз нам купу смачного,а особливо солодкої випічки:facepalm:.а я шо? я подивилася на ті всі пончики і торт, і пішла "мучити" Джиліан. щось мені тааак тяжко йде. але мушу
    пішли мої двоє гуляти, а я відбула тренування і трохи відпочину, бо руки-ноги не мої і все болииить:cry:
    на день план "робочий": кладу дітьо спати, прийде сЕстра готуватися до ЗНО, встане дітьо, прийде мама на солодке.
    як дуже пощастить буду вишивати і дивитися кіно.

• Подобається Подобається x 6
  14. flame

flame невгамовний експериментатор

такий план на сьогоднішній день я "виношувала" цілий тиждень. Ага щассс. Вчора цілий вечір займалася готуванням і сподівалася, що це мені буде на 3 дні. А сьогодні виявилося, що мало того, що пропав чоловік - я прокинулася, а його нема. Так разом з ним щез майже цілий баняк плову і м"ясо по-французьки:girl_impossible:. Залишилося тільки повно немитого посуду. Я в шоці. Цезар каже, що не брав, дуже хотів але не брав. Тому
    ледво добралася до підвалу через ті замети. Треба зготувати щось "недобре", щоб на довше вистарчило.:girl_crazy:Як же ж задрала дістала та кухня. Знову мрію про 40-кг. мішок "Універсального корму для чоловіків".
    --- дописи об"єднано, 8 Лютий 2015 ---
    Ого, як я встигла в підвал збігати:girl_impossible: Таке сонечко світило 15 хв тому, а зараз різко стемніло і мете так, що "світу Божого не видно".

• Смішно Смішно x 9
    • Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  15. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

А я сьогодні раненько погладила свою коліжаночку за бампером, і ми помаленьку поїхали на закупи продуктові, бо вже треба було))
    В 9й ранку в Ашані таких психів як я було багатенько, всі зі списками, калькуляторами.
    Потім переїхалась на шувар і поїхала домів
    Зараз на кухні вариться грибна підливка до пшеничної каші) подивимся хто її схоче їсти
    попереду прозові уроки, миття, напевно підстрижу своїх хлопців сьогодні, щось дуже лахматі вже.
    Ну і всім гарно провести час, що лишився до понеділка)

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

А в мене нині якийсь справжній післянервовий "відходняк". голова як банячисько, морозить, аж мною підкидає і не перестає ніяк від самого ранку, очі печуть, про їх зовнішній вигляд взагалі мовчу...

Святик їсть зупку, Андрійчик спить і як встане, тоже буде їсти зупку, а я іду місити тісто на піцу. Шось так захотілося, але в мене тойво... не повноцінна, а економ варіант піца з яйцем... Ше би хтось пива притарабанив до тої піци, було б взагалі ідеально.:blush: Але поскільки пива мені нині ніхто не несе, то буде в мене піца з кАмпотом. Отоко!)))
    Чекаю маму в гості. Шось вона цілий день їде, заїхати не може, ну, але то таке, мені не спішно.

Гарного всім вечора.)

• Подобається Подобається x 9
  17. Inglor

Inglor Well-Known Member

Ми сьогодні сходили до церкви після сходили в Арсен, і вже навіть зварила їсти, і то так на два дні. Так, що завтра в мене в планах вишивати))).
    Зараз лежу, задерши ноги)) , і думаю, що б то такого поганого зроби))
    Я б також не відмовилась)

• Подобається Подобається x 7
  18. Музик

Музик Мартуська

побільше оптимізму!
    нарешті нормальна зима!!! засніжило нас так, як певне, ще цього року не було. ходила нині гуляти, гарненько, мороз пощипує, з мамою пробіглись по магазинах, знову врочистість, я вільно поміщаюсь в штани меншого розміру, а ще купила собі просто шикарний плащик на весну (хвала секондам, менше як за 100 грн), набалакалась з мамою, сестрицею. кльово так.
    і от щойно ще врочистості кусень, я десь днями писала про однокласника, який в Ато повертається, збирав гроші на тепловізор і ще всяке - то зібрано навіть більше, ніж треба було. тішусь, направду.
    але завтра вже робота, то якось сумненько, хоча може гроші заплатять (мали бути в п'ятницю ще, а не дали, бо бухгалтерка пішла на лікарняний, а не встигла провести там щось кудись, я в тому не розбираюсь). зараз ще чайок вип'ю, кіно якесь глянем і спати :)

• Оптимістично Оптимістично x 1
  19. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Ооо, то теж моя мрія.....Але то просто я не до кухні, страшенно не люблю там тусуватися. А так як в мене 2 синочки, + 3 буде, + чоловік, то варити мені ту їжу виварками , чи що....
    Тому сьогодні я схалявила - знову спекла за Марусиним рецептом піцу - така класна получається!...навіть в таких криворуких як я. Тому хлопці типу нагодовані й більше вже не питали "що є їсти" (грр, це улюблена фраза мого Сашки, причому він ще й такий перебірливий в їді..)
    А це мені такий "компліман" муж зробив :girl_crazy:. Я аж не знала, як реагувати...Але то є правда життя...Бо сиджу зачухана в хаті, з напів-відрослим сивим волоссям ( в мене його щось таак багато, виявляється :sad: ), соваюся в одному й тому ж...Забила на косметику всю...Короч, ще мені тільки серіалів бракує до повної деградації в моєму розумінні...Тому я мужньо сприйняла цю правду, погнала лакувати нігті, витягнула всі парфуми (ну а чьо, буду дома вся така красива "благоухати". Старий улюблений 10-річної давності халат відправлено на пенсію, купа розтягнутих старих футболок й штанів - "фтопку", + бонусом мені сьогодні муж прикупив класний домашній костюмчик й ще купу всього :). І я згадала, що я ще й жінка, а не нянька всім...
    Ага! Ото в малих радості! Менший аж ревів, так не хотів додому вертатися - бо вони з гірки на снігокаті з"їжджали, поки я дома піцу робила.

• Подобається Подобається x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  20. Lyudvig

Lyudvig Добра не пам’ятаю, зла не забуваю.

Можна сказати, що вихідні вдались на славу!
    Поїхали в КК, відправила своїх на Губку Боба, сама побігла в Ашан на стратегічні закупи) Там же зачепила Каті, але довго не змогли полялякати, бо народу тьма, через нас утворився затор.
    Потім поїхали в Макдональдс. Чур не плюватись, бо я гину за тою хімкою :girl_blush2:
    Потім додому робити уроки, які мої дітиска завжди відкладають на неділю :girl_devil:
    І тут мій чоловік згадує, що вчора!!! він забув iPad в літаку :girl_impossible: Додзвонитись нереально, женем в аеропорт. Питаємось, кажуть, приїдьте біля 21.00 буде представник авіаліній, щось взнаєте. Женем додому на годинку. Знову назад, і...нам віддають планшет :girl_claping:. Аж не віриться, що в нас таке можливе...
    Зараз запускаю серіал, одна серія і спати.
    Всім легкого понеділка :girl_wink:

• Інформативно Інформативно x 1
Статус теми:
Закрита.