Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

молодці
    а я вже сьорбаю пиво і життя прекрасне
    за останній тиждень моя дитина вперше спить у такий час (хоча за 1,7 р. вона майже завжди вже спала),
    забрали аналізи - ніби нічого страшного - от вам і врочистість

• Подобається Подобається x 5
    • мімімі мімімі x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  2. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

о! і мені. бо в мене від слова "курс" вже нєрвний тік скоро почнеться. але я тримаюсь купи і працюю-працюю-працюю.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  3. jalla

jalla Прогрес року 2013

І я сьорбаю пиво...і плааааачу, світа Божого не виджу.
    Почалося все ніби з дурнички, не втрималась, пустила сльозу і по ходу підкотило і те і се і вже аж спухла, а спинитися годі.:girl_cray:
    Тіко мої діти ше не сплять. Мені б певно круто повезло якби вони спали в такій годині.

Вирішила нині, шо тре для початку троха помінятись самій то й жити стане легше.
    З завтрішнього дня почну... точно почну!)):girl_yes2:

• Подобається Подобається x 9
  4. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

ну було 300грн/кг
    маю запас 5 л водочки і 5 л десертного домашнього вина. Хто до мене?
    А я б написалась, пішла на дискотеку і забулась....Зуб болить, хочу глінтвейну і чогось солоденького
    Інтенсивно попрацювала, потім ще раз попрацювала і на вечерю ще раз "попрацювала"
    Тішусь що не маю боргів, а особливо валютних бо шкода мені тих людей....от тільки у нас так. Як мама каже що в Чехії квартирні кредити під 2-3 % є бажання....та нє,напевне нема(
    все мусить бути добре
    шукає де у Львові є гарні чани щоб попаритись, треба відпочити бо дах їде, кудись:girl_blush2:

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  5. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А де ви купуєте такі дорогі лінзи? Я беру з дорожчих (астигматичні) і на місяць теж, і після подорожчання навіть ціна не така висока як ви написали за пару.

6. flame

flame невгамовний експериментатор

7. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

О, я теж його маю.
    Правда я його вже Жаннет пообіцяла.
    Так Жанно, я помню, ага))).
    --- дописи об"єднано, 6 Лютий 2015 ---
    Бачу скоро форумівки переберуться на домівки))).

• Подобається Подобається x 1
  8. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

мандаринка,прийди! бо я вже твереза як скло

Останнє редагування: 7 Лютий 2015
  9. flame

flame невгамовний експериментатор

ще чу-чуть і точно. Вже як мій муж сказав недавно, що кава така дорога, що йому "в горлі встає", так во на двох попити кави без нічого 50 грн мало. То думаю, що скоро дійсно перейдем на "домівки". А я певно заведу курей і почну грядки садити:girl_haha: Корову не подужаю. Хіба,дівки, будем по черзі годувати і доїти. Місце де тримати і пасти є.:girl_crazy:

• Оптимістично Оптимістично x 2
    • Смішно Смішно x 1
  10. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А ви брали завжди Біофініті? Бо я інші беру на місяць, і не так давно купляла теж якраз в Лінконі, то ціна на них дешевша.

11. jalla

jalla Прогрес року 2013

Знач встала я вже вся так поміняна і запухша))), як завжди останнім часом.
    Чайничок на плиті, таблеточка від горла в роті, зара будум кавувала і ще чекаю на одну форумляночку, котра мала дот 9-ї забігти щось мені принести.

А для того, щоб змінитися самій, я замінила одні плани іншими для початку. Отоко.
    Ще й цілу ніч всі мерці з родини мені снились. Мабуть ще в церкву, поставлю свічечку, бо коли вони мені сняться, а особливо бабця, то майже увесь час попереджають про щось неладне.

Форумляночка вже була, чайочку в мене попила.
    Іду я тепер пити каву і займатися домашніми справами.
    Всім гарного дня

• Подобається Подобається x 7
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  12. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

І я змінила плани. Замість прибирати в поті чола б*ю байдики. Ну а чьо? дитя хворе, отже мама вимучена, та й до вечора ще море часу:girl_in_dreams:. Алкоголь весь залишився нетронутий, так що форумівка-домівка на тему "у кого більше алкозапасів" чекай своїх учасників:drinks:. Головне ідея, а народ підтягнеться. Як казаз карлосон: главноє воврємя смитса. Дня гарного всім вам бажаю, не забудьте про оптимізм!

• Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  13. jalla

jalla Прогрес року 2013

Зато Жаннет вже й забула.:girl_crazy:
    Хочу алкозапасів. Куда їхати?:girl_cool:

Мої дітиска кашляють одне наперд другого. А в мене від кожного того їхнього кашляння підстрибує серце.:girl_cray:
    Я загубила телефон свого офтальмолога (того шо не конче), тому мабуть нині піду шукати другого. Ловлю останні дні менш-більш свободи. А з понеділка почнеться.:girl_cray:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  14. silvia

silvia Well-Known Member

чоловік забрав малого і поїхали на закупи, я за той час прибрала вже, відпрацювала з Джиліан Майклс, сходила в душ, сиджу і пю чайок. чекаю хлопців і їдемо на решту дня в гості на вареники.завтра буду ті вареники зганяти :girl_crazy:

• Оптимістично Оптимістично x 3
  15. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Нє, я сьогодні щось реально дохла. Насичений такий тиждень вийшов, нема що сказати. Маю бажання завалитися в ліжко і подрімати. Але тре зварити якогось хавла і троха попідкидати в хатняку, щоб не завелись крокодили.
    Так що ноут на кухні, мяско булькає, а я мєчтьтаю:girl_dance:

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  16. jylanda

jylanda занууууда

Хто там вчора казав що ледве сповз з ліжка? Я? Ото вам скажу, що вчора в порівнянні з сьогоднішнім ранком я бігала як лань, чи то як
    олень :girl_haha:. Файне було тренування вчора, таке файне, що зараз болить все, я навіть не знала, що маю стільки м'язів:girl_cray:, ох весело мені буде сьогодні.
    Йду варити зупку і збиратися на закупи, холодильник порожній, а мені хочеться свята, ну може не свята, а хоча б врочистості :girl_blush2:
    Всім гарного дня!

• Подобається Подобається x 8
  17. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Хочу алкозапасів. Куда їхати?:girl_cool:
    Солонка- то недалеко, пра?
    --- дописи об"єднано, 7 Лютий 2015 ---
    :girl_bye::girl_bye::girl_bye:

• Смішно Смішно x 1
  18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

День почався ідеально:girl_in_love:.
    Реалізувала чергову мрію:girl_dance:. Тепер збираюся відмічати успіх:girl_cool:.
    Мала мати здибаку нині. Та через чиїсь "геніальні" ідеї все відмінилося.
    Та оскільки я прекрасно все розумію- святкування розтягнеться на два дні. Що теж круто:girl_curtsey:.
    Гарного всім дня.
    Шануймося і любімося.

• Подобається Подобається x 4
  19. jalla

jalla Прогрес року 2013

Та так, відносно, пів дня туди, пів дня назад.))))) Закім заїду, всьо ся вивітріє. То не цікаво.:girl_nea:

Щось я нині з ДП ніяк не злізу, вже певно всім в тій прозі надоїла.
    Зробила правда багато роботи по господарству, сама не сподівалась:boast: і ше багато маю наплановано. А завтра будум мала врочистість. Вже так хочу.

• Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 1
  20. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А я плани знов перемінила, тобто всю хату виприбирала(ну, а чо міняти плани так міняти). Ну і про домівку- якщо до кінця тижня малий відхворіє, то я за. Йду зроблю собі горнятище чаю і величезну канапку зі всім, що попаде під руку. Ага - я голодна, стільки площі вимити, ще й дві пральки повивішувати.... Зараз нажеруся і буду добра і лінива, може малого легше буде вкласти? Доложу опосля....

Статус теми:
Закрита.