Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

не тримайте там акаунт

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  2. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А ви ще досі там тусуєтесь? А дарма.

Нас навідав жорстокий грип, але ми його успішно перебороли. Правда всі сили пішли на війну з ним, і на хатні клопоти нічого не залишилось. Тому максимум, що я вижала з себе - це прогулянка з Мандаринкою в слінгу, решта дня піде на сон і накопичування втрачених ресурсів.
    Ох бережіться і не хворійте, бо то жахливе заняття.
    Писи. Вийшла я з туману, глянула на курс у.о. і випала в аут. Ну щож, рідненькі, біднієм і далі.

• Погоджуюся Погоджуюся x 7
    • Подобається Подобається x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

О- таке я теж недавно помітила.
    Тепер час від часу їм прошутто(шо паделать- я мало яке мнєсо взагалі їм).

))))
    Малий вирішив знову захворіти.
    Температура наразі 37.2 і кашляє.
    То нічо, що в мене були інші плани на день:girl_crazy:.
    Кохані свекри передали йому цілу купу смакот. Сидить тішиться.
    А я його олійками від Лілі тру.
    Ех- хоть би до завтра все пройшло:girl_in_dreams:.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  4. jylanda

jylanda занууууда

Випила я зранку вже дві кави, але щось вони не подіяли, ледве сповзла з ліжка і доїхала на роботy. А там:girl_impossible:... а там мене чекали сюрпризи в вигляді помилок з відправкою товару з Пакистану і повна лажа з базою даних... Коли ж вже люди зрозуміють, що перед відправкою товару варто почитати назву країни? Позабивала би їх, добре що вони далеко :girl_devil:.
    Проза, колега впала і зломала лопатку... біда, навіть не знаю як вона буде займатися дітками з такою травмою? Лиш би добре загоїлося все...
    Поїду на спорт під час обідньої перерви, може трохи заспокоюся? Ну і на щастя сьогодні пятниця, бо ще один робочий день я не стягну...:ed4d70def841dc74b57

Останнє редагування: 7 Лютий 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 5
  5. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

я б не тримала, але часом спілкуюсь з родиною-друзями, з якою інакше як там не поговорити. Вже думаю про Фейсбук, але важко і не хочеться все наново починати. Але, певне доведеться..
    Ну хтось же мусить писати там правду і гавкатись з ними? Якщо я відкрию очі хоч одному, то вже буде перемога...

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  6. Sera

І мене щойно обрадували сьогоднішнім курсом.
    Ніяк не вкурю- до чого то все йде.
    То не просто біднієм. То явно наш президент вже з головою не дружить.
    Але то певно вже в жилетку.

7. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Щось у всіх нині голова болить:girl_sad:. Певно,з атмосферним тиском шось не альо.
    Щойно різала лимон до чаю.Порскнув мені в око , аж зірки побачила.Зато на пару хвилин, поки реанімовувала око і макіяж, забула про голову:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 6
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  8. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Ой, то - майже "місія нездійсненна"
    мені он родичі, рідні люди! - не вірять, за чужих взагалі мовчу:girl_devil:
    зате нещодавно мені ті родичі по секрету шепнули, що не дуже їм добре зараз живеться, рубль падає, зп затримують, і то вже давно, ну але "то всьо Америка винна":hunter:
    в нас продовжується лазарет:hang1:
    чоловік і досі вдома з напухлою щокою
    мала - з соплями
    мама теж захворіла (живемо окремо, та все ж - не радісно від того)
    мала йти сьогодні на зустріч випускників, бо 10 років після школи:welcome:, але не йду...
    депрес прогресує і квітне
    вже думаю, може то пивка ввечері бахнути....
    врочистість?
    .....хм.... ми всі живі, є де жити, є шмат хліба з маслом, є добрі люди (які дитині зробили аналіз крові без талона)
    нормально

• Подобається Подобається x 4
    • Оптимістично Оптимістично x 3
  9. нталька

нталька Well-Known Member

Мали йти з малечею гуляти, але поки мама збиралася, доця не витримала "лихої долі" й заснула. І мама тепер гуляє сама..просторами інтернету. :)
    Завезли малого на обстеження в лікарню, мали з собою 900 грн, повернулися лиш з 400. І то ще не кінець. Але ж повернулися додом, а не там залишились, знач не все так погано! І лікарі попались позитивні і людяні, і буду надіятись, що справді професійні.
    Ех, піти би ще щось їсти зварити хорошого. Але ж я знаю свою малечу, тільки мама займеться чимось серйозним, як малявка й прокинеться. :) Посиджу поки тут, кавку доп"ю.))

10. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

їде мій муж провідати батьків. в свекрухи позавчора був ДН, то печу тарт з чорницями. передам, най знає яка я господинька:girl_cool: трохи проїхалися з К по вулиці, поколупали лопаткою сніг. ледве виперла той возик по сходах туди-назад. от тепер думаю чи то я вже зробила свою норму фізичного навантаження, чи ще з Джиліан потовктися.
    маю почати вишивати сестрі сукню:d64:, то прийде сьогодні на примірку після школи. все решта без змін-значить все добре. на фінансові катаклізми намагаюся менше звертати уваги. якось воно буде:)
    все одно ми переможемо:uanew:

• Оптимістично Оптимістично x 4
  11. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я вже халявлю. Звалила з роботи раніше, ніж думала. Вчора шефу сказала, що піду в п'ятій. А нині Рудий катався біля роботи, то закинув мене домів вж в четвертій.
    Зробила собі кави, бо якась я реально забембана. Важкий тиждень. Так ще й сьогодні при розрахунку ціни попала з тим курсом. Поки клієнт дасть підтвердження, то прийдеться наново рахувати. Конкуренти взагалі цін не оголошують на товар. Рудий вирішив запитати, який нині курс, то я його просто послала разом з курсом. Везеш - то вези мовчки.
    Зла я нині і недобра зовсім. Може подобрію під вечір?:girl_wink: Після пива...

• Подобається Подобається x 5
  12. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

А водочки? Бо я би вже тяпнула, але в гордом одіночествє якось не пасує. З тим обіднім сном малого я вже наслухалась різних відмазок. Нинішній варіант: Я- іди спати; малий- ну я вже спав нічкою; я знову- дітки сплять ще й вдень; малий- ні, хлопчики вдень не сплять, тільки дівчатка. Але, я, як стара і мудра душа, приспала таки того бунтівника малого. Маю трохи тиші для моєї голови і час щоб побімбатися. Ну чом не врочистість: трохи спокою і ліні, велике горня чаю з бергамотом і останній кусок сирника. Ням. П.С. про курс ніц не хочу говорити(до березня), бо сі чокну.

• Подобається Подобається x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  13. flame

flame невгамовний експериментатор

мені попрошу і того і другого.
    не тисни на больне.
    Нарешті закінчився робочий тиждень. Неймовірно важкий. Як наступний буде такий, то взагалі капець - підемемо "з торбами". Відправила чоловіка купити мені лінзи, бо свою місячну пару вже майже 2 місяці ношу, і випала в осадок - подорожчали більше ніж в 3 рази:girl_impossible:Купив мені якісь інші, трохи дешевші на пробу. М-да - за пару лінз 340 грн.
    А завтра мене чекає ще одна дуже неприємна процедура. Я страшенно боюся. Веземо Цезарчика до лікаря. Сказала вет, що певно треба буде робити операцію. Мені аж руки трусяться від думки, що йому будуть колоти наркоз.
    Коротше - проза. Ні, навіть не проза, а якась чорна полоса, сподіваюся то ще не та, що біля хвоста.

• Подобається Подобається x 2
  14. Sera

Скоро їм заздрити почну.
    Їм хоч Америка. Так жити легше.
    О- і у тебе березень))?
    Цікаво, що там в тому березні нас чекає..
    Я би винця тяпнула, так немає:girl_haha:.
    Новорічні запаси сі скінчили А нове купити- навіть не дивилася ще на ціни:girl_mad:.
    То певне тре сі здибати:girl_crazy:.
    А перед тим грошей заробити.
    Цікаво, а в яку ціну сьогодні прошутто:girl_crazy:?

• Подобається Подобається x 4
  15. nibysh

Ну, я дівка запаслива, крім овочів ще й вино з водочкою і півом імєютса в налічіє(ми ж в селі). Так, що завалюйте, ми не проти. Ой, певно знову все пальне дремене "як кінь угору".....

• Подобається Подобається x 1
  16. Shamna

Shamna Мамуся

Під кінець тижня якось тай вдалося нарешті взяти себе в руки. А то цілий тиждень як в тумані.
    Сьогодні вирішила дорватися до дитячих речей, була не рада що таки дорвалася:girl_impossible:
    Виявилося, що у доні багато речей, які вже малі, а ще жодного разу не була у них одягнена. До того ж нема уже куди відкладати маленькі речі, чекаю щоб можна було комусь їх передати, але наразі нема кому. Також перескладала наші речі в шафі, тож порядок на поличках на тижні 2 гарантовано.
    Чоловік прийшов з роботи, поїв і відкинувся спати, що він буде робити вночі то вже інше питання, бо спить вже 3 години.
    На завтра запланувала трохи роботи, треба трохи відволіктися від тих всіх новин.
    Якщо чоловік прокинеться, то подивимося якийсь фільм. А ще дуже захотілося пива:drinks:, але мені то не світить. Йду зроблю собі чаю і на тому вся моя радість.
    Всім гарного вечора!

17. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Маю прошуто,шампанське, шерідан, тірамісу...нема компанії нема настрою...певно, піду приляжу...якщо би хто був десь ту- я вдома і запаси є..

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  18. nibysh

О, про шампанське я й забула. Ми би підтягнулися, але малий хворенький. Може форумівки "надому" розпочнемо?Га?

19. Музик

Музик Мартуська

Боже дай здоров'я винахідникам смартфонів і піни для ванни!!!! Прийшла з роботи, роботи і тренування, набрала окропчику у ванну і насолоджуюсь посиденьками:girl_curtsey:
    Була нині вгостях у дуже крутезної коліжанки, малявки на уроках були чемними, ну на скільки то можливо, і завтра вже вихідні, ну чим не врочистість??? Ще б щось смачненького згамати, а ніззя, я на системі, обійдусь вином і мріями про торт

• Подобається Подобається x 9
  20. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Я сьогодні енерджайзер:) В поліклініці була, аналізи забрала, в лікарки була. Потім сільпо, ощадбанк - оплатила комунальні, базар. Ще мусіла вертатись з пів-дороги назад, бо забула яблука:sad: Потім поспала з малюком в обід, набралась сил і от за цілий вечір тільки присіла. Нарешті руки дійшли до шухляди з документами, а то планувала то ще зробити до нового року, але не тут то було. Все посортувала, попідписувала, повикидувала зайве. Попилососила, помила - одним словом задоволена собою:) Ще приготувала вечерю. І в планах зараз купання малюка. А завтра нічого не планую робити, будемо відпочивати всі вихідні ;)

• Подобається Подобається x 13
Статус теми:
Закрита.