Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

та Тося сидить біля мене і каже ,щоб ви не неї не чекали , бо вона сама ніц робити не хоче! Тому всім по чарівному копнячку і вййоо до роботи!:girl_blum::girl_haha:

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 4
    • мімімі мімімі x 1
  2. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Я теж люблю.
    Та моя праця заключається і в тому, щоб файно зорганізувати той процес.
    Особлива кайфушечка- сидіти з прекрасним манікюром і тішитися що і він є, і в домі чистота.

І чого я сюди залізла?
    Ааа- маламути це моя нова любофф.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Начиталась я про ваші вареники і тепер за мною вони ходять. Треба буде з чорницями зробити. Буде в мужа свято, бо в нас вареники раз на пів року, а пельмені раз на 2 роки. Сьогодні ранок розпочався гарно, муж зробив каву нам і сніданок, провів мене на роботу з площі Митної до Гвардійської і тоді аж сам пішов на роботу. Маю сьогодні на роботі, в групі, аж три дитини, то змучитись не встигну. Ввечері планується бадмінтон на 1,5 год. Якраз після вечері добра зарядка, я ще за своє, хочу схуднути ще, але вага на 62 кг зупинилась, цікаво, при рості 1,64 яка норм. вага?
    Бігати ніяк толком не зберусь, якщо раз в тиждень виходить, то вже добре, лінтяйка, як виявилось я, себе жалію.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. Kandya

Kandya Well-Known Member

ну кажуть ріст мінус 110. Але то вже як кому, у кого яка грудь))) Мені при 169 см 59 кг забагато, 54 -- в самий раз (а якби мала цицьок трохи, по по 2 кг на кожну -- то б вийшла б якраз хрестоматійна норма) , а є 52...

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 1
    • мімімі мімімі x 1
  6. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Ви на фото - худенька. Думаю, в здорову норму Ви вже прийшли, тепер вже питання Ваших власних ідеалів краси.

• Подобається Подобається x 2
  7. Вона у нас дівчинка.Все строго по графіку---8 год. ранку ,15 год. дня і 20 вечір годування.Не
    вкладаюсь в графік ,гавкає хриплим голосом ,нагадує про час.Дуже любить тибрити вологі серветки,одну вже з*їла.Але як казала одна мудра людинА --в одну дірку ввійшло ,в другу вийде,бо я дуже тою серветкою переймалася.

8. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

А хтось уже ганебно спалив носа... і страждає від власної захланності) Боляче... Зато тут тепло,сухо і комфортно

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 2
  9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

при однаковому зрості нормальна вага для різних людей різна. БО враховується тип кістки та анатомічної будови ( наприклад у гіперстеніків не лише кістка крупна, але і внутрішні органи теж "крупніші"). Те, що добре для гіперстеніків, недобре для астеніків.І навпаки. Плюс враховується вік.Ну і, звичайно, власне ставлення до свого тіла- кому що подобається. Як на мене, то по тих фото, що є на ДП, ви зараз дуже добре виглядаєте. ТОму, можливо 60-63 кг- для вас це якраз оптимально.

10. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Раніше моя вага була 57 норма, а зараз ніби і похудала і виглядаю добре, правда на животі ще 2 складки є, а вага зупинилась і все, вже місяць 62-63. Маю тяжку кістку, але ще зайвого на 4-5 кг є.

• Тупо! Тупо! x 1
  11. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

В білому горнятку смачнущо пахне свіжозварена кава, на синій тарілочці примостився шматок тортику- я сиджу на підлозі і спостерігаю як за вікном тихенько падає дощ...
    Чудовий обід чудового дня. Дитя вибігане, на качелях викатане- мирно спить собі. ДП прочитані, в хаті тепло, сухо, чисто і пахне кавою...
    Ми навіть з прогулянки прийшли вчасно. Дощик почався лише після процесу вимивання рук і ніг.
    Дощ навіює романтику: про копицю сіна, пересування по квартирі виключно на руках коханого, ходіння по хаті в його сорочці...розповіді про зорі..
    Йду есемесну йому загадково.
    Ранком обговорювали що подарувати малому на 3рочки і тут чоловік говорить:" це не може бути правдою, що ми живемо разом 21рік! Хіба що я одружився з дитиною"

• Зе бест! Зе бест! x 6
    • мімімі мімімі x 2
  12. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

бо в тебе кісточка худенька.

• Подобається Подобається x 2
    • Корисно Корисно x 1
  13. Багіра

Багіра Well-Known Member

Ведіть активний спосіб життя і доглядайте за тілом, то будете задоволені з будь-якоі ваги) в мене з подругой майже однакові ріст і вага, вона трошки нижча і легша, а на вид різниця кардинальна) тим більше вона хоч старша на 9 років, але фігура в неі молодша за мою, бо там постійна фізична активність і раціональне харчуванн

Надіслано від мого D5503, використовуючи Tapatalk

14. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

гг, та в мене те саме, але бувають дуже рідко випадки, коли мега-витрати, й тоді тре трохи пасок затягнути ))), а ще й муж був у відрядженні, а я саменька...З кредитки не хотіла знімати, бо там й так мінус дуже й дуже пристойний....
    Але вчора він мене "просвітив", що карточка з/п то його в мене - й мені не конче було так мучитися й ждати його ввечері - сама могла піти й зняти гроші. То мені вже в затуркані...
    Проза - Сашка розбудив мені Марка, той невиспаний й не в гуморі. Я теж - бо це єдиний час (ну й ще вночі) на себе й на ДП. Тепер мушу збиратися і йти гуляти :girl_emo:. А мені зовсім не хочеться гуляти...

• Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 2
  15. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Рівно рік тому я захищала свою магістерську роботу :girl_wink: Анотація в руках, а руки трясуться, ноги підкошуються, обличчя стає кольору стиглого бурячка. Але я мужньо відстрілялась і через декілька днів отримала свого червоненького. Приємні спогади, як-не-як. Хотіла б повернутись в свою академію, посидіти на парах, заглянути на кафедру. Скучила, одним словом :girl_tender:
    Пару днів назад запланувала я затіяти ремонт на балконі, бо, бачте, в мене почався період гніздування :girl_haha: Дала чоловіку почитати мат.часть по цьому і відразу всі питання зникли (а нащо?, а чого так скоро?, а може не треба?). Вагітні вони такі вагітні... вміють переконати, якщо потрібно :girl_wink:
    Прозу свою як не виглядала, все одно не знайшла :girl_blum: Через день я стану трошки старша (так, в мене ще той вік, коли я цьому радію :girl_cool:), через три дні - відпустка, а прямо зараз я смакую маминим бісквітом з ягодами, хоча душа моя прагне шоколадного балібея :girl_haha: Вдома прибрано (якщо так можна сказати під час ремонту), холодильник заповнений смаколиками, а я вибираю фасон сукенки для пошиття.
    Життя класна річ, як не крути (с) :girl_yes2:

• Подобається Подобається x 14
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  16. flame

flame невгамовний експериментатор

Не день, а :girl_devil::girl_feminist: З роботою торба повна, навіть не хочу про то говорити. Буду про особисте:hang1: З мужом погризлися, як завтра буде так, як сьогодні - збираю торбу, свій зелененький ноут, собацюр і валю на Сихів.:girl_devil: Хай сидить тут сам. А всьо через то, що "треба" було почистити котел. В хаті зимно, як в витверезнику, нема теплої води. Я вбрана в двох флісках, плюшевих споднях і шкарпетках з "начьосом". Зимно мені і погода додає настрою. Поки він тлумився біля котла,а я працювала, дістав собі на кухні 2 новесенькі лопатки з ялівця і УВАГА - Люмінарківську салатницю, щоб вигрібати накип. Фіг вже з тими лопатками, але яяяяк??? як можна салатницю? І, я, вивляється - істеричка:ireful1: Потім була історія, що він завтра має 2 суди і з такими порепаними і чорними руками не може йти. Відбілювали лимонами і робили манікюр. Все через "гир і гав". Підлога холодна - я понастеляла ліжників , але не дуже допомагає. Зимно. Казала ДВ вбирати валянки, накриватися периною і посилати всіх "в сад". Пеба слухати знаючих людей.
    Як я маю зараз тою льодяною водою помитися нікого не гребе. Коли буде тепла вода - ніхто не знає. Зараз грію банячок, йду помиюся, а завтра, як знову буде такий кіпіш, йду туда, де завжди тепло, наготовано і раді мене прийняти. Угу.
    Всім па і надобраніч. Цьом.

• Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

ох ті мужики, їм що люмінарк що бергофф що леснер..що вілмакс....мій знає, єслі шо вб"ю і навіть не моргну. Моя посуда(та що не на кожен день) то святе!
    Зла, недобра, розчарована, притрушена і т д. Казав мені Бог що мені того року шацьк найкраще, певно так і буде. Та підготовка до відпочинку витягне всі сили що вже ніц і не хочу. Шукаю-думаю-раху, те що хочу я 1700євро:girl_devil:, те що дешевше я особливо і не хочу. А може дійсно забити на все і плотно зайнятись будову і не відпочивати( Подумаєш 100 років не відпочивали що я на 101 вмру без відпочинку:girl_in_dreams:. Печаль-печаль, мудрі люди кажуть чекати щоб все заспокоїлось, рік-другий, а я відчуваю себе істеричко яка просто хоче і все. Чекаю 1 серпня, як не з"їм свій мозок чайною ложкою до того часу то щось вирішу.
    Треба йти або спати або працювати, а я повишивала, дп почитала і мрію про колір стін в майбутній спальні.
    Дайте копняка доброго, можна і в карму
    А ще сьогодні взнала стільки новин що голова обертом
    Насичений день:girl_crazy:
    --- дописи об"єднано, 24 Червень 2015 ---
    храпить вже 20 хв, приложився разом з дітьми, йду переносити в нашу кімнату

• Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 1
  18. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Хоч сьогодні ще не п'ятниця(хто не в курсі- я по п'ятницям туткай пишу:girl_in_dreams:), та день такий насичений шо ну.
    Вже сижу празную ніби то кінець робочого тижня.
    Хто там хотів кожен день проживати краще за попередній:girl_impossible::girl_haha::d7:?
    Получай Галюся все і зразу:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
    Єдине що наразі портить всю картину- мала отримати грошей, та через проблеми в одних хороших людей з карточками то приємне діло відклалося на непонятний(хоча кажуть ще день-два)термін. Ну і ладно. Пізніше будуть- краще вкладу:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:.
    Добре, що на візи записалася не на 23 липня. Не буде лишнього стресу.
    Ех- хотіла подивитися з мужом кіно, так чую що вони ніяк не заснуть. Ех. І коли вже Тео навчиться засинати сам і то не в 3 ночі:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:.

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  19. Привіт,ДП!Погода ,скажем прямо,не дуже...Банда спить.Кухня замовлення прийняла ще з вечера,але готувати буде з пилу-з жару,коли прокинуться.І хоч у природи нема поганої погоди,дітиська будуть в хаті цілий день тероризувати мене комп*ютером.А збирались ми сьогодні в одне секретне місце по позьомки.А цукерки вони так і не знайшли !!!:girl_dance::girl_dance::girl_dance::ed4d70def841dc74b57:d25::d25::d7:

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
    • Креативно Креативно x 1
  20. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранкова кава.
    Погода вирішила, що їй так нормально, і що таке 8 градусів тепла в 6й ранку.:suicide:
    Наразі суцільна проза.
    Поїхала працювати
    Всім сочняного настрою!
    Тему зачинено. Продовження тут

Останнє редагування модератором: 27 Червень 2015
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
Статус теми:
Закрита.