Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. sanches

sanches Well-Known Member

Нє віноватая я! Кажу ж - ключ загубився:)
    Ну а з тріумфальним поверненням на роботу ніц не вийшло. І ото треба було шефу мене ганяти, щоб про то сказати? Можна було б і телефоном, а ще краще відразу в п'ятницю, коли за зустріч домовлялись.
    Так що шукаю нову роботу і стараюсь не впасти у відчай

Отправлено с моего K01A через Tapatalk

• Погоджуюся Погоджуюся x 9
  2. Діти ще сплять,до годування маламутки ще година,на ДП тиша,одна я не сплю.Йду каву закалатаю ,може на аромат хтось прокинеться.Тра відкривати кухню в домашньому ресторані.Замовлень не було ,треба щось видумувати.Після мого бабілєю банда "Ураган" захопила цілу торбу цукерок,пообжиралися вчора і перебирали харчами.Цукерки втіхаря конфісковані і переховані мною.Буду видавати поштучно.Прєдводітєль банди Аня точно буде нині рити в пошуках скарбів.Цікаво-цікаво,хто кого.

• Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 3
    • мімімі мімімі x 1
  3. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

в нього графік?
    боюся, що так, я сьогодні навіть каву не встигла ранком попити, не те, що комп включити, зара чайничок поставлю, вже в робочий час покавую.
    Мала ранком водійського стресу. Мала 3 метри, щоб загальмувати перед пішохідним переходом. Вклалась. Жіночка побачила трамвай на зупинці і чкурнула рєзко на дорогу, але по переході :girl_sad:зустрічна маршрутка, що вже майже на нього наїхала аж на бордюр виїхала, а жінка нічого не помічаючи, весело пристрибуючи, побігла на трамвай.
    Вчора примудрилась частину грядок привести в належний вигляд. Після дощів все затягнуло травою, перець не хоче рости, бо йому зимно:girl_devil: це була моя проза
    Врочистість - супрюг зібрав стєлаж до підвалу з однією поправкою, на разі він стоїть посеред хати:girl_devil::girl_crazy:
    Всім гарного дня і поменше стресів

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  4. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

От тепер і моє "добриого ранку"!
    А що я, що я? Останніми часами працюю у режимі "вільні вуха":girl_yes2::girl_phone1:. Нині з коліжаночкою "фільтрували" її каки-бяки від 7ранку. Швидше вона встидалась дзвонити:girl_haha:.
    Зараз поснідаю хлопів і ще до вас прийду:girl_yes2:.
    Всім вівторка вільного!

• Подобається Подобається x 6
  5. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Ранок у мене почався в 7.30 з тарілки молодої картоплі і помідорків , а не з кави і печенька, а все чого? Правильно бо вчора я була в лікарки , яка мені торочила ,що я ненабираю вагу. Ай справді я як балеринка, і нічого з тим зробити не можу... треба жирніти а я не можу:girl_haha:, хоча живіт виріс, маю якийсь внутрішній спокій ,що моя малявочка в животику має ту вагу яку треба... Короче треба записатись на узд , там скажуть точніше... отже у звязку з цим... маю здавати аналізи ще і 6 числа прийти до лікарки.
    А це означає треба переносити поїздку в Карпати яку планували з 1-го числа...:girl_feminist:, боюсь навіть думати далі ,бо в 10-х числах на роботі треба декрет оформляти, а там хто зна як з погодою , і пів місяця мине... короче як то "7 днів раю Карпатських"втиснути між ті аналізи :mda:.

Вчора обходили пів міста , так нічого не купили крім трьох футболок , і продуктів.. з яких треба готувати , але я не можу , бо так рука болить в лікті що не можу нею рухати.
    І це ще не все, якась дівчина так кричала серед ночі на вулиці ,що я проснулась, думала вона народжує( бо живемо біля джамбула)
    , а виявилось ,що підійшовши до вікна картина така: вона на колінах , він її тягає за барки...щось кричить... добре хоч не бив... , сон перебито...бо то 3 -тя ночі.
    От такі справи ,може чорна кішка десь дорогу перебігла...:cofee:, а кава добра,хоч то радує.

• Подобається Подобається x 7
  6. raspberry

raspberry Well-Known Member

І я тоді не спала, просто не до ДП було... А кава моя вранішня аж зараз закалаталась. От доп'ю і до праці, борщ сам не звариться, квартира не поприбирається. Де та Тося, що все зробить:girl_in_dreams:?

• Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  7. Jusi

Jusi Ловець емоцій

В мене такий врочистий початок тижня вийшов, на своє робоче місце так і не потрапила, ніхто не хотів мене відвезти :girl_smile:
    Ех, дівчата, як це добре, коли з роботи йдеш додому пішком, коли не потрібно чекати на автобус, добиратись хтозна куди. Отак вчора робочий день закінчився, я встала і пішла додому, погода чудова, сонце світило, я йшла і їла морозиво :girl_in_love:
    Ще й вдома прибрала, і записала дату. Тепер буду бачити, як часто на мене находить натхнення :girl_blush2:

• Смішно Смішно x 2
  8. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Давно не писала, в нас підйом в 09,00:girl_haha:да-да, ми з доцьою довго спимо). Муж ще в 07,30 пішов на роботу Кароч йдемо на кухню їсти. В планах як завжди півдня на кухні:ed4d70def841dc74b57, і півдня гульок з малою:d25:.
    Всім гарного дня!!!)

• Подобається Подобається x 3
  9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

з одного боку, я б теж хотіла її контакти :)
    але з іншого... вчора поприбирала на 2 поличках - і так приємно було, прям аж досі мило дивитись. То хай вже приємно буде мені, а не Тосі. ОК, і поприбираю сама для такого результату.
    Кава нині з медом. На смак... хм... не дуже. Діти пили какао з медом, ніц не казали, напевно їм нормальок.
    Стільки всього я проспала вранці, що плани на вечір грандіозні. Хочу, щоб все вдалось.
    а ще - маю причину переживати. Але сил переживати не маю, бо вчора трусилась цілий день і, видно, змучилась. Не треба переживати, треба нині сходити до церкви на вечірню службу і попросити, щоб Бог провів через непрості моменти.
    Мурах вчора розбив губу і тепер ходить, мацаючи ранку своїми десертними лапками. Гоїться, все буде добре. Дівчиночка моя завжди побита гірше від будь-якого хулігана з майданчика, от вона - зворотня сторона активної дитини.
    Хльопсі катастрофічно гублять мячики. Треба купити на гурт чи що? Було б де тримати - придбала би хоч з 15, вони не псуються...
    всім гарного дня!

• Подобається Подобається x 11
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  10. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

як будете знати - дасте телефончик
    щось в мене є наглі підозри, що телефончик Тося таки зашифрувала добре.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 1
  11. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Врочистість була вчора цілий вечір: зготувала нямнямку, зробила маску для волосся і для обличчя, червоний манікюр :d23:. Такшо я нині красавіца :girl_crazy:.
    Обіцяли нині гарну погоду. От я вдягнулася в сукеночку. Поки зайшла до роботи - змерзла :girl_cray:. А зараз проза - працюю....
    Всім гарного дня!

• Подобається Подобається x 6
  12. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

Оце так економна економіка.. А в мене - як піду у у магАзін - мінус 200 грн і що я купила?. То я вже й не ходжу практично, і, о диво - всі живі і ситі.
    Все збираюся підстригти копичку, але знову ж таки, шкода. Брови щипаю сама, гель-лак, будь він неладний, зняла сама.. і взагалі, я тільки в стоматолога не бавлюся. Хоча.. он в малого зуб хитається, мож то смикнути?
    Сьогодні співробітниця віддала книжку по мотанках, то я планую сотворити щось незвичне.
    Тре позначити червоними днями в календарі, і нікому той календар не показувати, особливо кавалєрам, щоби не вспугнути. Принаймні в моєму випадку було би так. Ну в крайньому разі, видала би за дати посиденьок з подругами - цілком пристойні інтервали..
    З прози - настрій неробочий, а робити треба, і не знаю, як би то докупи позбиратися.
    З врочистості - а нема врочистості взагалі і в приципі. Може, ще прийде. День довгий. Довгий робочий день..

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  13. Kandya

Kandya Well-Known Member

Вчора я в одній темі вичиала нове для себе словосполучення -- "флай-леді". Думала, що то якийсь сленг, а то, виявляється ціле явище. Трохи почитала (зовсім трохи) і мені сподобалось. В двох словах для незнаючих -- там розповідається як організувати прибирання, комфорт в своє задоволення.

Але перша умова -- це прокинутсь вранці і довести себе до порядку: помитись, вдягнутись, причесатись, взуття якесь взути (там чомусь наполягають, що в хаті потрібно ходити у взутті на шнурівках).

І друга умова "вступлення в секту" -- до блиску вимити умивальник. І щось таки в тому є. Нині у мене умивальник на кухні і в туалеті сіяють, я вдіта, причесана, правда в шльопанцях (ну нема в мене нічо на шнурівках) і почуваю себе значно краще, ніж вчора. І тепер у мене питання: а що заважало мені останній рік (коли я більшість працюю вдома за компом) встати вранці і довести себе до ладу? Бо, як правило, у найбліьшзавантажені дні я навіть зуби не чистила і не чесалась: як встала в нічній сорочці -- так в ній ввечері спати завалилась....
    І ще весь день на себе зла, бо в дзеркало страшно глянути, бо ж "я працюю, я не маю часу". А от нині знайшла -- і якось навіть веселіше!

Люди, якби ви знали скільки в мене роботи.... А я тут сижу про секс (ну то в іншій темі) пишу....

• Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 1
  14. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Нє дєвки, вона(Тося) приходить до дуже чемних, як Миколай! От в нас нині вже побувала- роботи ніц не лишилось , хіба одне гуляння. Добре, що малюк є, а то що б я робила? І чим би відмазувала своє сидіння на ДП?
    Кароч, моторно нині все зробила і мелькнула в мене шальоная мисль: а мо то підлоги на першому поверсі помити?:girl_crazy:! Поки що та вар*ятка була успішно відігнана. Але не факт, що не привалить ще раз:girl_witch:. Тре, певно, йти на майданчик, щоб не брати дурного до голови і тяжкого до рук!:aggressive:.
    А чай мій нині був з рум*янком, чи правильно з ромашкою лікарською, а не з конопльов, як ви тут подумали:sarcastic_hand:.

@Kandya, то я, я люблю чисті умивальники і свою вмиту бузю в них. Тепер буду
    знати, як то ся називає по модньому.

Останнє редагування: 23 Червень 2015
    • Смішно Смішно x 3
  15. Jusi

Jusi Ловець емоцій

О, я чекаю від цієї системи спасіння і великих чудес. Книжка вже на читалці, але все руки не доходять.
    Йду шукати цю тему :girl_haha:

• Подобається Подобається x 1
  16. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

А я тут читаю то там, то сям, і бачу
    , і думаю, при чому тут порядок, вдягнутись, причесатись, взутись.. тема ж то про іграшки.. Я така затуркана, така затуркана..
    Аналогічно. Пішов работать, бо одні дурниці в голові з самого ранку.

• Подобається Подобається x 2
    • Смішно Смішно x 2
  17. Kandya

Kandya Well-Known Member

• Смішно Смішно x 1
  18. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Незвичайний ранок
    В мене ностальгія за тими часами коли я пішла в другий декрет, Іван був в садочку, а я відпочивала і нон-стоп читала посиденьки.. А тепер завжди робота-робота-багато роботи, багато грошей, ще більше витрат.....напевне пора починати міняти своє життя(
    Сьогодні маю відчуття що остаточно відійшла від зустрічі в субота, чи то вчорашнє пиво допомогло:girl_blush2:
    Передзвонила до родичів з якими не говорила 2 місяці, стільки новин і добрих і поганих:girl_impossible:,
    Усі мої "падруги з району" втікли по селах, я один совсєм один
    Плани на день: 1 прання, купка прасування, Івана заняття, попрацювати трішки, зробити на вечерю рульку в пиві в мультиварці і впасти на своє кохане чоловіче плече до 24.00 бо оте лягає пізно вночі мене дуже виснажує
    Лю всіх, мужійтеся-тримайтеся-робіть щось:kisss:

• Подобається Подобається x 9
  19. raspberry

raspberry Well-Known Member

І я люблю милуватись плодами своєї праці, але сам процес, то жесть, ненавиджу тої роботи. Ну але для комфорту і затишку йду на ці жертви. Воно того варте:)

20. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

Я вєрняк флаваюча леді. Кожного дня прокидаюсь, вмиваюсь, чищу зуби і вбираюсь. А так прикольно в суботу вилізти з ліжка в піжамі, натягнути халат і полізти в кухню. Зробити собі запашної кави і залізти з нею в ліжко. Включити кіно для фону, схилити голову на мужнє плечє і почитувати ДП...
    Ееех! Розмріялась вже тут і таскаря собі нагнала.
    Йду працювати, а то начитаюсь і почну всілякі інтимні іграшки на прихід ставити.
    Ваша ДВ :kisss:

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • Смішно Смішно x 1
Статус теми:
Закрита.