Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kandya

Kandya Well-Known Member

Розкажу вам пару небелиць. Короче захворів мій чоловік. (Але історія не про мужа, то тільки прелюдія)

Позавчора ввечері піднялась у нього температура. І ні соплів, ні кашлів, живіт не болить... Всю ніч його ковбасило, ні альгін, ні аспірин, ні ношпа не помогли. А от дитячий сиропчик панадол (у кінській дозі) скинив температуру... І от поки я вночі бігала біля чоловіка, таблетки сунула, температуру міряла, оцтом його обтирала -- встигла аж одну годину поспати. Ойой! Що мені снилось.... Гімно. Нє, ну я знаю, що гімно і воші -- то до грошей, але коли ти нормально спиш, коли тобі нормально гімно сниться цілу ніч. Але так задрімала на пару хвилин -- і какашкі. Виспалась -- словами не передать.

АЛЕ!!! Гімно у сні (хоч пару мінут) -- то таки до дєнєг. Бо вдень мені подзвонили (а я телефон вдома забула, добре що муж був) і зробили чергову "пропозицію від якої я навряд чи зможу відмовитись". Востаннє мені таку робили 2,5 роки тому коли я після 5-річної перерви вийшла з декрету. Тепер от пропонують очолити ще один новий проект. Я би навіть сказала проектіщє. Люблю таке -- бо починати треба з нуля і не треба ні під кого підлаштовуватись: що собі намалюю -- так і буду працювати. От тепер мушу думати, що то намалювати (хоча що там думати -- я за цю нічку вже все придумала). Але найцікавіше, що у всіх моїх починаннях мені ніколи не говорять про зарплату.... Типу працюй, дєтка, не обідимо.... А потім, коли вже свалу з корабля нема, платять не стільки, скільки б мені хтілось. Але робота то в мене любима і працюю (удовлєтворьонна процесом, але трохи неудовлєтворьонна оплатою). Ой, не хтілося б мені, щоб так було і цього разу... Може то трохи прилягти поспати, щоб ще трохи гімна наснилось?...

• Смішно x 13
    • Подобається x 11
    • Зе бест! x 6
    • Погоджуюся x 1
    • Оптимістично x 1
  2. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

день намічається супер прозовий і трудовий:dash1:. ввечері матимемо гостей(чоловікових батьків). на 2 дні, з ночівлею.:welcome:
    треба поїхати купити продуктів трохи, приготувати їсти багааато, трохи в хаті косметично поприбирати, вигуляти дитя. але є одне "але"-я не маю сили:help:. хочу лежати, пити чайок з печивом, їсти полуницю, читати і вишивати. в Кетрін, звісно, інші плани-годуємо її ляльок, малюємо, ну і пісяємоооо:girl_crazy:
    тішить, що пралка вже пере, мультиварка скоро буде варити і пекти, в обід дитина засне(ттт), от тоді...може...я трохи матиму спокою:sarcastic_hand:
    з врочистості-в доні нема температури. за останні два тижні ті хвороби мене трохи вибили з колії. будемо сподіватися, що то вже кінець.
    усім гарного дня! завтра п*ятниця. ура!

• Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  3. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

А мені зле.... так мене ковбасить.... брррр...
    Вночі так мені зле стало, думала що вмру, але чемно нікого не будила, пообіймалась з білим другом і стало мені значно краще, але коли прокинулась вранці знову зле, але до друга вже не тягне...
    Що то ми могли такого з'їсти з малюком, що нам так зашкодило не знаю... але головна врочистість, що малюк просить їсти і вже не бекає, і це дуууууже добре! Ліки ми вживаємо, дієти дотримуємось.
    Зараз поїдемо з малюком забирати заготовку для подарунка моїй мамі на дн, хоча її дн лише восени, але починати потрібно вже, бо роботи дуже багацько.

Останнє редагування: 18 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 6
  4. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Kandya, вітаю :girl_in_love: А може ти спробуй поговорити перед стартом проекту про оплату праці.
    Сьогодні погода - суцільна врочистіть. Тепло, але не жарить.
    А щодо прози: загубила вчора голку, як вишивала. Якесь чудо, всьо перерила, ніде не знайшла :pardon:

5. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Це з притчі, яку Orman нам розказала:

• Подобається Подобається x 5
  6. Raven

Raven Мама малятка

Дітьо сппииить і без мама - циця. То мегаврочистість. Каррі вже в духовці і чекає свого часу, салатик нарубаний, а мама релаксує на ДП і жере халву тонами. А шо, тре поправлятися, бо мої 50 кіля мене страшно денервують. Ото дивилася фотки, де я вагітною. 71 кг, симпатюля, щоки-пампушки, ай, як я собі подобалась.

• Подобається Подобається x 8
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  7. Hexe

Hexe Well-Known Member

а я ждю маму з фаршем, будем ліпити пейлмени:) так щось мене на жор пробило, прощавайте талія і стрункі ноги!. поки дітиська сопуть чемно носами,щось наліпимо:)
    ждю і догризаю останню скибочку хлібчику спеченого
    то були врочистості.
    з прози - парня нині на огляд до невропатолога водили - врешті попався нормальний, котрий не тряс і не перекидав дитину доводячи до істерик, а потім виписуючи заспокійливі ліки. ми красиві-здорові гризем кулак:)
    пішла качати руки - тре гору білизни прасувати.

Останнє редагування модератором: 18 Червень 2015
    Reason for edit: неоплачено
    • Подобається Подобається x 8
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

І моє
    Всі пообідані, плани на вечерю складені, цибулькові грядки дополені, тепер тре ту цубульку підгорнути. На майданчику файно вигуляні, коліна цілі...Дівки! Та в мене повно врочистості і КД на 2 дні швидше, отже на 2 дні швидше закінчаться:girl_crazy:. Жизнь- маліна!
    Останньої мені хочеться найбільше. І не з відерка, а з корчика- таак я є балувана! Короч в кого є нєучтьонная малина- то до мене:girl_yes2::girl_yes:, на обмін- полю грядки, чищу бульбу і т.д:girl_wink:.
    Йду посуд помию, бо вже Гімалаї утворюються і холодильник, нарешті, еротично оголився. Ще ревізію в нім проведу- і давай- гори маскальский газ, грій ми воду!:download:.

• Смішно Смішно x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  9. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

я то саме. не уявляю, чим буду відмазуватися в чоловіка, хіба налисниками))) кумедна історія в тему. чоловік так до мене підходить і каже - надь, а знаєш що, я не знаю, скільки тепер хліб коштує. . то я депутат, да? так і хотілося ляпнути - мєстного парламєнта. я собі це згадую кожного разу, і так мені смішно)))
    а в мене така врочистітсть - я нарешті вдень поспала. хух, аж полівило від того всього. тепер знов можна бігати як з батарейкою дюрасел

• Смішно Смішно x 3
    • Подобається Подобається x 2
  10. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

О, в мене малини багато росте, але ще достиглої немає:girl_smile:
    День сьогодні стандартний: попрацювала, відпочила, їсти зготувала, на ДП почитала/пописала... правда їздила ще у ліс по суницю, ну бо так вже її хотіла кілька днів (як @nibysh малину:girl_wink:), що не втрималася:girl_haha: багато не назбирала - кілька жменьок, але оскомину збила:girl_blum:ну і як бонус погуляла по лісу, послухала спів пташак:girl_tender:А нічка в мене сьогодні також безсонна була (правда без причини), спала аж три години: лягала біля третьої, заснула в шостій, а в дев"ятій вже була на ногах:girl_crazy:при чому встала сама, ніхто мене не будив... та головне, що протягом дня спати не хочу і почуваюсь добре:girl_dance:

• Оптимістично Оптимістично x 1
  11. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

Привіт)) деньок був мегадивний)
    врочистість здала свій іспит на відмінно, маю святий спокій і працюю над одною штукою - вигорить - добре, не вигорить - нічого страшног.спокійно ставлюся до того..
    а по обіді дістала такий приступ на шлунок - жееесть просто..як голодні болі..доїхала до вокзалу взяла білети і пішла на привокзальний..а звітки повзла ледве до зупинки і сіла прямо на бардюр - не могла стоят, а на лавці сиділи ДЖЕНТЕЛЬМЕНИ, і не парило їх все то) але то таке, як хто видів діваху в синій спідниці на привокзальному присівшу на асфальт - то я не пяна, то злееее було) реально, думала викликати швидку..залізла в 32, доповзла додому хапнула мезим і перейшло..а потім скинула на вроки : 5 з 8 опущені вниз..навіть догадуюся хто-то..то з того проекту я так собі думаю..але то був дівки капєєєєєєц))) главное, шо все зара норм і я мирно мию посуд на кухні)) всім файної ночі і цьом-цьом)

12. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

Йой, і вірять же люди в таке... Ви тут теж краще не пишіть - ми тут самі відьми сидимо, тільки то і робимо що врочимо :girl_crazy:
    По темі - день у нас врочистий - мали "подвійне" гуляння і трошки спілкування - я з чудовою форумлянкою, а Влад з її донечкою. :connie_pull-pigtailМоє мале порося показало дівчинці що можна камінці жувати - нє щоб чогось доброго навчити... ех одні гадості від тих хлопів :)
    А ще проїздом у Львові мій брат, напевно, погостює у нас день-другий. Правда швидше не у нас а взагалі у Львові, бо ми завтра зранку з Владом знов "у бігах", чоловік на роботі, то брат лишиться сам по місту гуляти Ага, отака я погана сестра :girl_blum:

• Смішно Смішно x 6
    • мімімі мімімі x 1
  13. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

То він файно примостився за чиєюсь спиною.
    Як і я. Ну бо я теж ціни знаю на одне солодке:girl_haha::girl_haha:.

• Смішно Смішно x 1
  14. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

ну та він в курсі, в курсі.
    цін на солодке я не знаю, то добре, або сама печу, або чоловік якусь печеньку доброчинну- принесе.

• мімімі мімімі x 1
  15. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Мій ціну озвучує на це діло:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.
    Певно же би знала як він старається:girl_dance:.

• Смішно Смішно x 1
  16. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Ранок почався- нормально, вигляд грядок з вікна мене радує, зозулька з голубами змагається, сонечко світить, голова вимита, світло є, хлопи сплять.
    Ще б знати що оте світло в кінці тунелю то не потяг......Але все знати не дано.
    Зараз сніданок приготую і собі, коханій, чаю з свіженькою мятою. Мій настрій вимагає подвійної дози кави, але розум ще не відїхав у теплі краї, і тому буде чай+ мята. Настрій, певно, образиться і ще ми нині покаже крєндєля. Але що я крєндєлєй не бачила?
    Йду, на кухні пошаманю-посудом погримаю. Ще прийду до вас нині.
    Солодкого дня вам, :kisss:.

• мімімі мімімі x 2
    • Смішно Смішно x 1
  17. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

хочете мене так легко збутися? а нееееееет, не вийде))))
    по ділі: сни лямурні подивилася, встала, чуюся дуже добре, кавуся випита, збираюся в місто)) знов маю біганини а ввечері їду додому))) як то файно на вихідні вирватся)))

18. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

а я сьогодні буду робити так, що він буде радувати. Хоча, якщо в когось акція, то може приїхати і я теж потім буду тішитись грядками)
    Не повірите, я тільки недавно встала)))навіть ще кави не пила, і не снідала
    сьогодні мене чекає проза у вигляді сплати поточних рахунків, та пошуку однієї прибамбаски для швейної машинки
    а врочистість приїде на вечір)))
    всім гарного дня

19. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

А мені які сни снилися.. Наснилося мені, що посиденькова компанія, з якою я частково знайома тільки заочно, і плюс одна форумляночка, з якою за приємних обставин бачилися, і яка нинька буде робити вигляд грядок радісним, гарно погулявши, навідалася до мене. Факт того, що дівчата залишили в мене не сумку і не парасолю, а мацюпуського (десь до року) прегарного хлопчика, як зараз пам"ятаю, Марчика, і Павло одразу ж почав шукати на нього одяг, з якого виріс. Нє, то вже пора до дохтіра, а то діти сняться-сняться, пора вже або їх матеріалізувати, або сни поміняти. Але то до різних спеціялістів, от халепа.. Як жити, шо робити, і чи робити? Ділєма, йомайо.
    Холодильник повний, в хаті відносний порядок, настрій відпочинковий. Вчора зняла той гель-лак, гран мерсі, то не для мене. Ще й хлопці мої ту красоту з першого ж дня зафукали, ну як тут бути гарною, жіночною і доглянутою? ))
    Піду погуглю тури вихідного дня, бо щось тягне мене у мандри.
    Та не лякайте так дівчат, програмісти - то найкращі чоловіки. Аби капутір в хаті був.
    То таки він. Всі життєві чорні тунелі закінчуються феєричним сплеском потягу, це абсолютно нормально, тому - вперед, в пучіну страсті.

Останнє редагування: 19 Червень 2015
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • Креативно Креативно x 1
  20. Jusi

Jusi Ловець емоцій

В мене така вчора була врочистість: знайшлась моя загублена голка - була пришпелена до бріджів :girl_haha: Одіваю я вчора свій домашній одяг, сідаю за вишивання, дивлюсь, а на коліні - голка :girl_claping: Отакі чудеса бувають :girl_crazy:
    Сьогодні встала в 6:20, почуваюсь на відмінно :girl_in_love:
    Всім приємного урочистого закінчення робочого тижня :girl_bye:
    Проза: дійшла до висновку, що мої очі постійно напружені, відпочивають тільки тоді, коли я сплю: на роботі - комп'ютер, вдома - читання і вишивання. Вирішила на вихідні робити собі повний релакс :beach:

Останнє редагування: 19 Червень 2015
Статус теми:
Закрита.