Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

тупо проспала ранкову пробіжку. Вимкнула будильник о 06.34, нагодувала СвійМурах, проповзла ліжком в напрямку того, щоб встати - і...
    і наступне, що памятаю - одягнений і напахнений мій муж питає, де взяти обід на роботу, на годиннику 07.45, я дрихну поперек ліжка в якійсь неживій позі.
    потім була врочистість у вигляді дитячиих грошей... та чого була - ще є :)
    потім була - не знаю чи проза чи врочистість - 3 години поспіль я думала одну думку і до сих пір її думаю і не знаю, як правильно вчинити.
    потім був обід
    а тепер я думаю іншу думку, і то теж надовго :) хм.. чи не забагато я думаю як для мого кольору волосся?
    дрібні діти сплять, а Дми спати не хоче, а хоче (чесне слово, так і каже) вивчити табличку множення на 3.
    отже зараз, напевно, буде одночасний манікюр і урок математики.
    ще би за англійську взятись, але не все зразу, треба заохочувати і підтримувати його власну ініціативу.

• Подобається Подобається x 13
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  2. Akina

Akina Така, як всі, - лиш крила з-за плечей :)

У мене мега врочистість:girl_dance: - сьогодні вночі нарешті приїхали додому! Тиждень відсиділи вдвох з малим в свекрухи в селі, я через 3 дні вже почала рахувати коли то вже "дембель".
    Нє, я 100% дитя асфальту - бабусь в селі у мене не було, то я на села потрапляла до далеких родичів раз в сто років. Ну дурію я в тому селі... А всі "ой то ж свіже повітря" - ніфіга, повітря в селі смердить качачими, коров"ячими і всякими іншими гм... какашками, отою кашею незрозумілою яку варять худобі і ще непонятно чим. "Ой, дитині так добре в селі", ага щас - Влад все умудрявся влізти "як не в г..но, то в партію" - то дрова на себе розсипати, то руки помити в смердючій застояній воді в кориті, то вила тягнути, то тих качок з загорожі випустити то ще щось... я устал :hang1: А ще малий все возмущався "хочу на майданчик" і "хочу знаки, мало знаків" :girl_crazy:. Ну якби там хоч річка яка була, чи ставок... Ліс був, але я в ліс сама не пхалася, бо ще загублюся чи кабана дикого зустріну. Нє, їхати відпочивати то на природу - в ліс, на озера, село для мене то не відпочинок а суцільний стрес. :girl_crazy:
    Коротше, я сьогодні рада, бо нарешті у Львові. А проза - я нині невиспана страшне і якась "потєряна" - загубила квитанцію з номером посилки , забула Владові пасочки в пісочниці (добре що ще додому не дійшли - довелося вертатися), пішла в магазин - купила все тільки не те що треба. :facepalm:
    Коротше вирішила сьогодні вже ніяких подвигів не планувати, хоч дуже вже хотілося нарешті накуховарити самій на свій смак щось , та і мужа чимось смачненьким порадувати але наварила тільки супу і усьо. Всі подвиги відкладу на завтра(а, може і на післязавтра :girl_haha:), бо сьогодні релакс :smoke:
    План максимум сьогодні - розібрати сумку, а як ні - то теж до завтра не скисне, почекає :girl_yes:

Останнє редагування: 11 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 9
    • Смішно Смішно x 6
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  3. HrabowaH

HrabowaH Well-Known Member

Ага, вони самі!

4. lilochok

lilochok Well-Known Member

Я як чогось захочу, то хочу вже і негайно
    Сьогодні захотіла педикюру з манікюром
    і що ви думаєте... обійшла 8! салонів і нарешті в 9-му зробили мені те, що хотіла. Якісно і відносно недорого

• Подобається Подобається x 1
  5. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

ООО!!!! Сестра! Я теж така сама й мене в село затягнути - ну дуууже важко. ніц не маю проти, коли мої там, але без мене. Я теж тільки приїду - вже починаю рахувати, коли ми нарешті поїдем додому. А ще мені все холодно в сільській хаті й в мене там вічно закладає носа. Й не пре мене сидіти пів-дня на лавці під хатою й "дихати свіжим повітрям". Й взагалі...В селі рано лягають спати й рано встають, а я мучаюся й товчуся, бо не можу лягати спати ТАК рано...Не сперечаюся, дітям може там й краще, особливо, як є компанія, але я - не фанат села. Згадую своє дитинство - то брат із задоволенням залишався в дідуся-бабусі, а мене все на мус туди везли. І я плакала, коли мене вже звідти забиратимуть :girl_impossible:. Так що то - травма з дитинства. Проза - малий спав чисто фігню, а в мене такі плани були на той обідній його сон..А якщо врахувати, що я його так присипляла, що й сама заснула, то вже й по планах.

• Подобається Подобається x 3
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  6. arushka

arushka завжди досягаю мети

народ, ви по якихось неправильних селах їздите:girl_nea:
    Село-це зупка з свіжих пахучих овочів з городу, варення з рожі,хліб з печі:nyam2:, яблуня *білий налив*, на яку можна вилізти, їсти немиті яблука і цілитись качанами в подружок (або в чоловіка, то вже залежить, в якому віці їхати:girl_crazy:)
    Ох, згадала свої поїздки до бабусі і така ностальгія мене взяла:girl_in_love:, моя дитина цим була обділена, бо теж "дитя асфальту"
    Сьогоднішня проза -розболілась травмована рука, добре, хоч їсти наварила на декілька днів
    Врочистість- поробила собі порядки в компі, нарешті він не подібний на смітник

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

не переконали :). Я суцільне дитя асфальту і цивілізації. Тому мужа в черговий раз відправила на села в гори саменького. Я на селах дичавію і на 3 день готова прибити любого, хто на очі попадеться:). А він може собі спокійненько сидіти там тижнями . І звідкіля-то в нього? Сам виріс у мегаполісі, перед яким Львів- то велике село. Хотіла йому в компанію ще малого спакувати- так нє, ще одне дитя цивілізації : "Мама, за що ти так зі мнов?" :)

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 4
  8. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Бо ми створіння, хоч і асфальту, але ніжні. І потребуємо комфорту. А ще "в люди вийти", а ще щоб було тииихо, коли я хочу тиші, і повно гаму як ми потрібно фурійнутися.... То безкінечна тема.
    Проза- бавимось машинками, бо жари для басейну нема; врочистість- бавимось машинками, а не кожну сек. "мама, дивись як я вмію, боюсь, хочу..."

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 1
  9. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

А я була в куми в Винниках:girl_dance:Довольна як слон, а то завжди приїжджала в гості на декілька годин, а сьогодні цілий день були разом)) Якщо бачили двох чудіків з третім в візочку, що бігли від табачки вниз, то ми!! Дитину забавляли!!
    А Ще в Вас Винниківських є круте морозиво, так смачнюще) Ух емоції переповнюють:yahoo::yahoo:.

• Подобається Подобається x 2
  10. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

день нині продуктивний: і попрацювала, і потренувалася і машина чуть не збила (але я вже про то накатала гнівний пост)))) заргалом все не зле..є правда моменти по роботі які мене страшно короблять - скоро в нас можливі зміни..а їх ой як не хочеться, бо вони можуть до тотального краху привести, або то я накручую себе)) нині щаморозила баночку полуниць на зиму - в мене морозінка 2 на 2, там ся не сильно розженеш) ех мрія про морозилку і власну кухню і власний дім і сад - йооооооой, добре, що мріяти ніхто не забороняє)))))))))))\
    Йду я спатулькати) всім гарної ночі, дівчатка і цукрових снів)

11. flame

flame невгамовний експериментатор

як би я хотіла повернутися в ті часи, коли їздила в село до маминих батьків. Як тільки були вихідні або канікули я відразу туди. Такі щасливі і безтурботні часи були. Так би зараз з книжкою, картами і сірниками в кишені пішла корову пасти. А ввечері прийшла би до хати, а там пахне свіженькою, молоденькою бульбочкою звареною в молоці, мізерією. Покупалася і в вечірні мандри на кавалєрку - клуб, кіно, друзі, танці, ганяння на мотоциклах, а часом і на конях або на Наварію купатися. І дід з "погрозами": як прийдеш вдосвіта, то відразу на поле, а не відсипатися до полудня і в бібліотеці сидіти, або ще мамі розкажу. І баба: не чіпай дитини, нехай живе молодим життям, наробитися ще встигне. Мої коліжанки теж дуже любили їхати зі мною в село.
    І ще згадалося мені, як мама сварилася зі мною, що я знову на манікюр почесала чи на дискотеку зібралася, а тато казав: а коли буде таке робити? Коли баняки кожен день буде мити, бульбу стругати і пеленки прати?
    Ну і вертаємося від ностальгії до прози. Робота, помішалися мені сьогодні дні. Ю. приходить в вівторок і п"ятницю, але у вівторок ми не доробили толком всі документи (коє-хто не привіз ТТН) і Ю прийшла сьогодні. Тому для мене сьогодні вже була п"ятниця:crazy:. "Добили" ті папери. До вівторка:girl_haha:. Завтра взагалі чьортішо планується.
    Мій особистий рекорд - сьогодні 2 тижні без супермаркета. Добряче вичистили морозилки. Сьогодні вже поповнили запаси.
    Мега врочистість - мій квиточок вже в мене. Тепер треба вважати, щоб не натворити чогось і поїхати вчасно. Починаю думати про подарунки.
    Юрко з Христунькою, цьоця і Каська поїхали на Кубу. Ми з Оксанкою нудимося без них вже другий день.
    На завтра маю "наполеонівські плани". Сподіваюся мені їх ніхто не підіпсує.
    Довишиваю фіолетову квіточку і спати.
    Всім солодких і кольорових снів.:girl_bye2:

• Подобається Подобається x 15
    • Зе бест! Зе бест! x 5
  12. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

скажи?
    Я, дитя цивілізації, 20 років прожила в курнику на асфальті, вийшла заміж за сільського хлопця і вже майже 9 років живу в селі.
    Господарки не маю (дві крілички і три курки, які загороджені десь там собі ходять, я не рахую ), але маю город. Мені в селі класно, чого тільки вартують кавування з коліжанками на вулиці, а шашличок в будь-яку пору доби і в будь-яку погоду, не виходячи за межі подвір*я, а басейн, а засмагати під вишенькою, скубаючи з дерева червоні ягідки? Ляпота :good2:
    Правда, мать вважає, що я в селі просираю своє життя, але то ж моє життя, маю право про*рати його де хочу :wacko:

Щойно прийшла з вулиці. Пила на сходах кавуську, спускала воду з басейну, зараз помию і буду свіжу набирати. Знов весь день морочитись з басейном. Але він того вартує :beach:
    Ще на город треба піти, зробити три прання, поскладати три прання, приготувати вечерю і помити гору посуду :facepalm:
    Але найголовніше - я знайшла п*ять бісеринок, яких мені бракувало до вишивки. Знаєте де? В клавіатурі :mocking:

• Подобається Подобається x 29
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 1
  13. nibysh

І я, і я вже з городу! зело на бульбочці пополола, вишеньки пообїдала, по траві бсими нозями походила , чоловіка поснідаала, малий відмовився- нє, ну то нє, теперка чаюю з вами. За містом я все одно сумую, але за тим ідеальним..."А нам всегда чевота нє хватаєт.."
    Чайок в мене нині прозовий- певно і день таким буде. І таки так, басейн- то вєщ!Як каже наша "фея з сокирою":Знов весь день морочитись з басейном. Але він того вартує :beach:
    Нині ніц не готую, хіба деруни. Бо щось так ми пахли на ранкових грядках....
    Певно найбільше моє задоволення- то навстіж відкритий балкон в спальні:clapping:. цілодобово. І таки в правильну сторону я си спальню напроектувала, та і решта так нічо вийшло:boast:. Може в мені помер архітектор? І чому я те креслення ненавиділа, і то не тихо, а на всю глотку :punish:. Нє, про науку не хочу:nea:.
    Хочу вам повісти, же ви є файні дєвчонки; і мені з вами несумно!:ThankYou:.

Останнє редагування: 12 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 15
    • мімімі мімімі x 6
  14. aknytsU

aknytsU волошкова...)

Мій дідо завжди казав: "Якщо гулі - то не люлі!". І після жвавої нічки на озерах чи в сільському клубі будив з самого рання, година так 6-7, щоб йти щось робити. А баба шкодувала дитину, мене тобто, і завжди перечила дідові.
    Плюсуюсь до тих "міських, асфальтованих" дітей. Нє, звісно, батьківські Винники я люблю і не проти зрідка проводити там вихідні, але щоб завжди - то ні. :girl_wink:
    Сьогодні маю чим себе потішити - до відпустки залишилось 2 тижні! :yahoo: І хоч вільна я буду аж! тиждень, але для мене і це кльово :girl_yes2:
    Вчора ввечері заморозила 5 літрів перемеленої полуниці, частина "літа взимку" готова :girl_claping:
    А так, морально налаштовуюсь до спекотних вихідних і до завтрашнього візиту в ЖК.

15. flame

flame невгамовний експериментатор

о, і моя так само каже. :girl_crazy:
    Вчора мила плиту новим засобом і "попалила" собі шкіру на пальцях, вся потріскала і лущиться. Виглядає жахливо.
    Дівчата, дайте мені хтось гарного пєндєля і виженість звідсіля. Маю стільки роботи, а я залізла в ДП і сиджу мрію. А потім буду псіхувати, що нічого не встигаю. Борщик треба зварити, а в мене ще м"ясо в морозилці. Збираюся сьогодні "наводити красоту". І до кравчині треба забігти.

• Подобається Подобається x 2
  16. nibysh

@flame, посувайся отсуда і звільни мені місце: Дзонить мені чоловік і щасливим голосом оголошує, що нинішній день і ніч я маю на збори до Щацьку! Як я його любаю, Щацьк той!
    Перше, що подумала то яка погода, а друге(зараз поржете)- бульба не підгорнена!:sarcastic_hand:. А так як я сонце не переношу, то підгортатиму її таки нічкою.
    От така то фігня, малята. А я збираюсь, як@flame, то буду нині холєритично думати в обід, і писати, щоб ніц не забути.
    Потіштесь за мене, бо те дике озеро на яке ми все їздимо- моя круглорічна мрія. То як для нормальних людей Єгипет, во!

Останнє редагування: 12 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • мімімі мімімі x 2
    • Оптимістично Оптимістично x 2
  17. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

Ото мене батьки з самого глибоокого дитинства возили в село до бабусі, дідуся, але так з мене не виросла любителька сільського життя. Якось я себе там не дуже комортно почуваю...

З самого ранку болить голова, вже той біль і пляцком румбабаровим, і конфеткою шоколадною, і навіть двома таблетками заїдала - трошки ніби попустило, але не зовсім.

Врочистість основна - майже кінецьо тижня, але роботи нереально багато, бажання її робити нереально відсутнє , а завтра якраз буде "треба на город - і ніяких відмовок.

• Подобається Подобається x 3
  18. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Ранковий урок відмінився ще вчора пізно ввечері, але я того не знала, тому встала зранку до роботи, а роботи не буде. Ще один урок маю в обід і ще один пізно ввечері.
    Зараз відправлю дитину гуляти, а сама буду готуватись до роботи.
    Як то добре що мама вдома, бо кухня на ній)) я тільки на закупи ходжу.
    Вже не можу дочекатись тої відпустки!!! Я вже зворотній відлік веду)) Запланувала купу всього на югах, де би то ще часу знайти)) і грошей))

19. Hermi

Hermi Well-Known Member

хм. а навіщо сидіти? Гайда вивчати все що є навкола, поля, ліси! Там завжди є багато цікавого. Повірте, якщо ви обійдете всі околиці, ви самі звалитесь спати як тільки стемніє (це каже людина, яка раніше 00 00 у Львові у ліжко не ляже)
    Я за 2 тижні у Львові починаю дуріти, тісно мені тут і все. Мушу кудись іти, щось шукати, навіть просто блукати гарячими вуличками...Але це не до порівння, коли ідеш безкраїм полем, де під ногами багато чого можна знайти: сунички, полунички, грибочки, квіточки... А знаєте яка те щастя, коли починає дозрівати врожай, ти то все сама посадила, підлива і тут починає червоніти перший помідорчик, зав'язуватись перший огірочок і ти що пару годин бігаєш дивитись на скільки він виріс!
    то точно ляпота! Роби що хочеш і коли хочеш. Навіть якщо у холодильнику миш повісилась, а в кошельку пусто, достатньо вийти у садок і вже ситий!
    А як класно сісти на велосипед і поїхати польовою дорогою, ніякої машини, лише час від часу тобі дорогу може перебігти заєць чи лисиця, у траві виспівують пташки...І якою б стомленою, засмученої не була на душі відразу стає легше, ти ніби потрапляєш у інший світ, єднаєшся з природою і все тіло наповнюється не зрозумілою, але дуже приємною енергією.
    Я люблю місто, але щоб назавжди попрощатись з селом - ні за які гроші. Літо на природі у селі ніщо не замінить.
    ех...то все щастя мене буде чекати завтра, а сьогодні я сиджу в кімнаті і пробую працювати. Вчора просто помирала, так сильно боліла голова..взагалі нічого не робила. Накрився холодильник :sad: Прийшов майстер, сказав таку суму, що вже краще новий купляти. Так що я у "активному пошуку" холодильника. З продуктів лише картопля ;) Усе інше успішно пішло в смітник, при температурі +30 все попсулось за декілька годин.
    А ще в мене вихвалялка, привезли дуже класний стіл з табуретками, тішусь як слон, а то в хаті з 1 столом, на якому 2 ноути і великий монітор їсти трішки не зручно ;)
    ех..захотілось мені шашличка...Наталі, коли ти там будеш смажити,а?

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  20. Натуля

Натуля Well-Known Member

Дуже хочеться ревіти і не можу виплакатись. Правда від щастя, за маму. Сьогодні їй 60 років і в цей день мамі захотілось зійти на Говерлу (каже, в гірській річці до першого снігу купалась, в ополонку зимою окуналась, тепер от на гору хочу :)). Годину тому дзвонила - вже на вершині, вдвох з чоловіком. Така щаслива "хіба могля я подумати, що свої 60 отак буду святкувати". Мамі стільки всього довелось пережити - біль, розлучення, безробіття, депресію, голодні роки. Вона ніколи не вірила, що її ще може чекати щастя, а воно прийшло - майже в 60. От тепер надолужує все, чого не мала в молодості -любов і романтику.
    Ну і проза - сьогодні пів дня розгрібаю шафи - одяг, іграшки. Окільки в домі починають проглядатись горизонтальні поверхні - то прибирання буду вважати вдалим:girl_crazy:. Пишу списки речей на море, їдемо післязавтра, а нічого не готово. Паралельно з прибиранням швидко зварила зупку дітям. Ще мнєско чекає поки його зготую. І ще здалось би купити овочів-фруктів-хліба, але боюся виходити з дому бо Дімулік захоче довго гуляти, а я тоді точно нічого не встигну. Може вечірком вийдемо.

• Зе бест! Зе бест! x 15
    • мімімі мімімі x 2
Статус теми:
Закрита.