Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Hexe

Hexe Well-Known Member

а наш парєнь нині вперше розбалакався, як бабуля на лавочці:) гулить цілий день:girl_claping: тішусь як дурна, так би заобіймакала його моцно, але боюсь - воно таке мале:girl_in_love:

• Подобається x 8
    • Зе бест! x 4
    • мімімі x 2
    • Не подобається x 1
    • Оптимістично x 1
  2. Натуля

Натуля Well-Known Member

Ти мені другий раз завчасно маякни як будеш в моїх краях, то я потім тебе додому відвезу, щоб дорогу побачити, бо я ну зовсім не орієнтуюсь за містом. І всьо, на пляцки я завжди перша.
    А я вчора видалила зуб мудрості і це врочистість. Бо наважувалась на цю подію аж 2 роки. А все пройшло швидко і легко і зовсім нестрашно:girl_yes2:. Накупила потім таблеток від болю, а вони навіть і не знадобились. Це я так до моря готуюсь, зуб піднивати почав і я вирішила, що не дам йому шансу попсувати мені відпочинок. Вже б вартувало потрохи пакувати чемодани, ну хоча б список речей написати - а не хочу зовсім. Завжди якось чекаю поїздки на море, а цього року - ні.
    Чоловіка після відпустки відправляють на 2 міс у відрядження в інше місто, там йому будуть орендувати квартиру і ми можемо поїхати всі разом. Може поїдемо на який тиждень-другий Хмельницьк побачити.
    Хотіла ще чогось понаписувати але думки повилітали з голови:girl_cool:

• Подобається Подобається x 12
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • мімімі мімімі x 1
  3. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Особисто у мене це все почалося ще вчора ввечері і закінчиться завтра ввечері. Мої опять в селі, агась:girl_dance::girl_in_love::girl_dance:.
    Бачу пора таки в гості напроситися якось))). Обожнюю такі чайки. Ще й на природі ммм.
    Собі зробиш чи Всім:girl_crazy:.
    У мене то сі називається- піду причиню добро світу:girl_haha::girl_haha::girl_haha:.

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
  4. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

Нарешті дочекались літа, погодка супер, аж тішить:girl_claping:Ще трохи і можна загаряти:beach:Як я вже хочу на озеро:girl_in_dreams:Щось наша форумна фіялка ніц не пише, певно Рудий десь на курорт повіз:girl_crazy:

• Смішно Смішно x 2
    • Подобається Подобається x 1
  5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
  6. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

.

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  7. nibysh

Вечерком файно вигулялись, грядки полили, тата зустріли, пива попили. Неочікувано виявилось, що запаси пива в нашому лосі(ото написала, прийшла виправляти- льосі, тобто льоху) потребують поповнення:girl_yes::girl_yes2:. І чому, як кава, то голова мене розболілась, а як пиво, то ні в одном глазу.
    Нині схід сонечка не пропустила, бо відправивши чоловіка до праці, в люлю не завалилась. Піду голову помию і по ДП пошастаю, поки дитя спить- а там, мо, до міста вибиремося, до тіятру. Ще не вирішила, будєм пасматрель.
    Варити ніц нині не буду, аж вечерю. Бо нєкоториє, морочать ми голову, то він не хоче вечеряти: ні-ні-ні, то він би пива з чимось попив, то він би якусь кашу з*їв... Ой ті хлопи. Але в мене все коротко, як повторював малий вчора , певно, мої слова, бо чиї ж ще: "хочеш їж, хочеш не їж". Смішно і незвично чути свої фрази зі сторони. Тааа, копіявальникі малі. Вчора пробував вияснити чому тато йде на роботу, а я ні. Пояснення, що я мушу за ним пильнувати, його явно не задовільнило. А слова, що коли він піде в садок, то я піду на роботу, його не потішили. Згодний йти в садок , але тільки зі мною. Так, що рік декрету мені ще гарантовано. Чи то віщування Канді воплотіть в жизнь?
    На цій мрійливій ноті я вас і залишу, бо мята+бергамот - от така фантазія мого ранку, вже мене зачекалась.
    Несподіваних фантазій вам нині !:kisss:.

Останнє редагування: 7 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 7
    • мімімі мімімі x 3
  8. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Ще ніколи не була тут так зраненька, аж мушу написати, відмітитись, бо тоді коли ми встаємо то вже писати вам, таким раннім пташкам "доброго ранку" вже якось.....встидно чи шо? :girl_blush2:. В хаті всі дрихнуть, а я тут:girl_bye:. Вчора в мене була супер-пупер врочистість: татко бавив синочка, а мама їла-пила-танцювала на зустрічі випускників:girl_dance:. Вже не пам'ятаю коли таке було востаннє , а без мужа то взагалі таке враження що ніколи:girl_haha:. Як наслідок лягла спати десь по 2й, а в 5.30 вже очі по 5 копійок. Тішу себе тим, що сьогодні неділя і, при потребі, можна татка і синочка вислати гуляти, а самій доспати . Надіюся, що свій ліміт врочистостей я ще не вичерпала:d23:.
    На сьогодні проза- в хаті нема нічо їсти і з чим чаю випити. Напевно буде :ed4d70def841dc74b57 а може і ні бо вже чую, що очі печуть і хочуть спатки:lazy::facepalm:

• Подобається Подобається x 9
    • Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  9. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Доброго ранку, дівчата! Прокинулась, вже б вставала, але муж проситься ще поспати, то лежу, поки він спить. До церкви на 10 год. в нас, так що є час. Вчора прогулялись так добре, від автовокзалу до Личаківської, а потім ще до Погулянки. Ввечері прийшла додому, помилась і відключилась. Сьогодні в гості має прийти свекруха, будуть стейки, салат і сирний десерт. Всім гарного дня та святкового настрою!

• Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  10. jalla

jalla Прогрес року 2013

А я знову нині не виспалась, дівчата, знов! То певно пора мені лікувати голову, чесно... Я собі такого останнім часом в тій голові накручую, шо вже й не знаю як мене навколишній світ витримує.:girl_impossible: .
    Вчора вирішила шо уйду з посиденьок, нині прийшла....:girl_crazy:
    І взагалі я вчора не тільки з посиденьок йшла, але нині прийшлось переграти той марш вибуху емоцій)))) і мене попустило, та чи надовго?

В планах на сьодня)) старшого спихнути на мужа в першій половині дня, бо до обіду мушу завести свою гончу коляску і політати по ділам. Лиш би те чудо в тому візку сиділо- то ше питання.
    Запросилам файну форумлянку в гості, так бачу вже мені шось в карму настрочила, певнІ не прийде, ух, прийдеться обійтись телефонним дзвінком, чи шо...:girl_phone1:
    Обід тре варити їсти шось на друге, бо мої хлопці після прогулянки вимітають всьо, скільки би його не було. Як в них вчора той тазік гречаників вліз-поняття не маю.)) Кажу коли то "ви мене скоро з"їжте", а Святик думає-думає і каже "мамо, а якшо ми тебе з"їмо, ти нам їсти варити будеш?":girl_crazy:

А в вечір... вечір то вже традиція, мама залишає візок дома і ми робимо обгін, чи то карще сказати політ по району.:girl_haha:

Кава з бісквітом майже випита, іду себе пуцувати і лаками смердіти, поки всі сплять.:d23::)))

Всім гарної неділі і спіт-спіт, бо квадратова від недосипу голова в таку погоду то вельми трудно)):morning1:

• Подобається Подобається x 6
    • Смішно Смішно x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  11. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

а я би так хотіла нині поспати, але мусіла встати рано, бо купувала квитки на "з моря". Юхууу! Відпустці бути))) Вже маємо квитки, хату, компанію і сильне бажання. Як би той червень пережити.
    Вчора святкували ДН друга, їздили на озеро. Трохи знервувалась з Сашком, бо ліз до води, а то ще зимно. Нині їдемо вчорашньою компанією на сіно, бо як сир смачний жерти то всі, а як заготовити корівці харчів, то відмазки)))
    А ввечері другий тур шашлика, бо вчора не подолали ми то все м*ясо.
    Тримайте за мене кулаки щоб я на тому сіні не вклякла. А ще щоб щасливо доїхала і всіх довезла, бо хлопи з "вихлопом", то за кермом буду я.

• Подобається Подобається x 5
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

Привіт, дівчаточка))
    нині здихаю - КД зарази так мучааать, ледве доперла з церкви додому, аж трясло мною((( зжерла пару цукерок і щось неспокійно мені через то на душі=)
    якась дитинка нині рвалася до мене з криками "Тату, мама мама йде")) а дитинка така нічого була, симпатична))))))
    Йду трохи повчуся поки, може ввечері десь піду прогуляюся)
    всім цьомки)

• Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 1
  13. Hermi

Hermi Well-Known Member

Сьогодні відлежуюсь у ліжку. Хвора як ніяк. От тільки питання чи на довго мене хватить. Страшенно хочу ромашок. Ну буває таке в мене що як щось сильно захочу то ніяк не можу позбутись того бажання, аж поки не отримаю. Думаю десь у вечері поїдем з мамою на поля\ліса збирати квіти.
    Попила кавусю, закусила блінчиками з варенячком, а зараз сиджу ласую черешнями. Лінивий, жаркий день. А от вчора мені хтось дійсно пропелера в одне місце вставив (правда я вже над вечір про то дуже сильно шкодувала). Все повідчищала, кролів посортувала, квіти доглянула (пересадка, досипка землі, підливка, підживка, обскубування) і мега робота: зремонтувала собі велосипед! А що я не інжінєр? Мама казала що з нього ніц не буде, тільки на деталі, але 2 години шаманення і він їздить і навіть досить не погано, сьогодні буду випробовувати на далекій дорозі, так що якщо мене не буде тут тиждень, значить інжінєр з мене не вдався ;)
    Сонце пече не виносимо, позашторували всі вікна і в мене в хаті романтичний настрій, щеб свічки запалити... Настрій щось взагалі не до навчання, а треба! Зараз треба зібратись з силами і починати читати книжки! а то завтра треба трішки на дворі щось зробити.
    Всім гарного дня!

• Подобається Подобається x 4
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  14. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

привіт всім
    купили стару рохлю рено - на питання в кармі
    зате їздить
    то більше чоловіку для роботи треба, але їздить він поки ще гірше, ніж я, тому... будемо вчитися разом
    ремонту непочатий край, змінювати півмашини - прози цілий вагон, одним словом
    врочистість - має бути поїздочка на цій рохлі:girl_crazy:, я - за кермом:connie_pull-pigtail
    якщо живі та здорові доїдемо - відпишусь ввечері:girl_cool:

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  15. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

доїхали!
    я успішно порушила пдр, проігнорувавши "цеглину" - проза
    зате не заглохла посеред дороги, виїхала заднім ходом з парковки, на якій було доволі тісно (і стояли 2 недешеві джипи), а паркувалась як (пісня!) - врочистість
    музя сказав: "ну, ти теж непогано проїхала"... по-моєму слово "теж" там зайве:girl_haha:
    отакі в нас однобокі новини
    малеча спить
    всім спокійної ночі!

• Зе бест! Зе бест! x 6
    • Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 1
  16. nibysh

А ми гарно провели день. Вистава сподобалась, ще й компанія була, як казав Віні-Пух "подходящая":good:. Моє дитя з тими компаньйонами відривалось по-повній:rock::yahoo::tease:. Гонили, бавились, ревіли... Що завгодно, лише не спали, ну і ми (дві файнезні кубіти) трохи:drinks:- чаю, бо одна рулила, а друга за компанію. Висновок- "надо чаще встрєчаться". На том і порішили. Гості поїхали, я посуд помила, малюк збирав іграшки(я чуть помогла, але чуть), тоді покупались і дитя заснуло. Нє, вирубалося, але ще встиг повечеряти. От тако. Йду чоловіку вечерю гріти, бо чую вже гаражні ворота відкриває...
    Гарних вам пахощів нічних, бо в нас таке повітря- краще всяких пляцків. Певно буде романтічєский ужин...
    Всім:kisss:.

• Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  17. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

День почався жахливо, я перемила гору посуду, моя пм страйкує
    А закінчився так що я вам описати не можу наскільки я зараз щаслива!:ThankYou::beach::bayan2::russian::hang1::rock:
    Всіх лю, пішла спати, зранку прийду з кавою:kisss:

• Оптимістично Оптимістично x 3
    • Подобається Подобається x 2
    • мімімі мімімі x 2
  18. flame

flame невгамовний експериментатор

І я вже вертаюся в нашу ДП-шну сім"ю:girl_yes2: Думала прийшли мої білі капці, але нічо - вичухалася. І констатую - здорова і повна сил. Шкода тільки, що такі чудові вихідні провела в ліжку. От, якби то я була здорова і відсипалася, то була би врочистість, а так - проза.За 3 дні зійшло з мене майже 4 кг. Ех, шкода, що то не сало, а все корисне і швидко назад повернеться назад:girl_sad:.
    Ясне діло, що в хаті армагєдєц. Але, як казала одна чарівна пані "про це я подумаю завтра".
    А ще я отримала, точніше маю піти і забрати, один фантастичний подарунок:girl_dance:. Тому мені треба закатувати рукави і повертатися до вишивання своєї сорочки. Я так ганебно закинула ту роботу, але при такому стимулі, впевнена, що все піде, як по-маслу. Ну і худнути, худнути, худнути.
    Всім солодких снів, а я погнала у вихвалялки.:girl_bye:

• Оптимістично Оптимістично x 3
  19. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Добрий ранок посиденьки
    Заляла в себе чай з молоком і думаю як то вернутись в робочий ритм життя...
    Пішла я дівчата, бо ледве дихаю

• Подобається Подобається x 1
  20. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Поки нормальні люди очухуються і п"ють каву, всі живчики вже добрались на роботу і працюють-працюють, паралельно сьорбаючи каву і на ничку почитуючи ДП.
    )))
    Люблю літні ранки, свіжо, людей мало, машин мало.
    Всім бажаю гарного понеділка, бо як пройде він, так пройде і тиждень. ;)

Статус теми:
Закрита.