Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Jusi

Jusi Ловець емоцій

В мене співробітниця відпросилась вчора, бо так її несамовито боліла голова, нудило, світ крутився. Пішла сьогодні на обстеження. Може це все ж таки вірус? :scratch_one-s_head:
    Моя урочистість: вчора знову біг (уже 7 кіл!), прес (105 разів нижній і 60 верхній!) і вишивання :girl_in_love:.
    Проза: після фізкультури з’їла хліб з майонезом і маринований огірок :facepalm:.
    Ще ходила по Брокарді, нюхала аромати з розпиву, ех, які я собі духи пригледіла, йду зараз замовляти :dance3:

• Подобається Подобається x 2
  2. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

не партесь через то, зїли і забудьте. бо ота гризня себе нічого не дасть

моя проза нині то то що зле себе чую..невиспана якась.голова як в тумані..давить на очі все жахливо..лягла і нічого би не робила..то капець просто..ні кави нічого не хочеться але тре якось себе заставити йти робити: зранку меня то вдавалося краще..лишилося вже такі мєлочі поробити а сили нема
    намазюкала нігті голубим лаком і пофіг))) тішить мені око)))))))
    йду нарубаю салату, лінь лінню а обєд по распісанію))
    всім цьом

• Подобається Подобається x 2
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

ой, дівчата... потрапила сьогодні у коловорот змін, ніяк не можу зорієнтуватись, що до чого
    напишу потім, сподіваюсь у вихвалялки, або, як щось піде не так - чекайте на мене в жилєтці
    коротше, треба якось зібратись докупи, бо якийсь настрій такий незрозуміло-розгублений...

• Подобається Подобається x 4
  4. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Газ є, посуд перемила, дитя нагодоване. Зараз чайок з бергамотиком втисну і підемо до сусідів- солодким ділитися. Ми їх мамі соледке, а їхній хлопчик нам машинки. Потім викупаємось, пісок з голови вимиємо і будем чекати тата з передачою від заї(має бути морозиво).
    Вечерю готувати не тре, тільки з морозилки дістати і розігріти- балдьож!
    Вечерком забіжу- гляну, що ви тут понакляцювали цікавенького. Пішла солодким об*їдатися(не заздріть, бо ще ся вдавлю):tongue:.

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  5. flame

flame невгамовний експериментатор

Ого, такого ще не було homyak_45px.gif Люди де ви? Якось аж страшно:girl_flag_of_truce:
    Тішуся, що п"ятниця, хоч маю повно паперової роботи. Але нічо, прорвемся.
    Всім гарного дня, а я до вас ще потім прийду.

• Смішно Смішно x 1
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  6. nibysh

Де-де? Не можу ж я закінчувати тему вечором і зранку знову її починати! Ну не файно то якось. Дякую @flame, розбавила моє одіночєство:girl_haha:.
    Врочистості дві: майже не болить голова і сусіди йдуть до нас на солодке! А чо? Я ДП кликала-кликала, голубцями заманювала- нем тудом! То нех сусіди з*їдять. Я ж старалася. Все йду пляцки різати і кампотик холодненький наливати- відпишусь в обід як все те дійство пройшло.:welcome:.

• Смішно Смішно x 3
  7. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Одна людина (себто я) вкалує на городі. Ну як вкалує, так, триндить по телефону і час від часу якусь травичку поміж морквою висмикує :girl_haha:
    Прийшла до хати дітям їсти дати, відпочити, полежати і далі на город. Я так балдію від такої жари. Ааа, клас!
    Дитиночка моя дорогенька, моє чемненьке рабеня, поїхав сам велосипедом в магазин і привіз мені морозива.
    І пральний порошок для ручного прання :laugh1:
    Я не сміла питати нащо :scratch_one-s_head:
    Продавець на листочку написала скільки коштує куплене морозиво і скільки порошок. Знач малий точно його купив, а не випадково чийсь взяв. Ржака :lol:

• Подобається Подобається x 7
    • Смішно Смішно x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • мімімі мімімі x 2
  8. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

В мене в планах на завтра теж манікюр, вагаюся між голубим і жовто-рожевим, наразі останній перемагає )) Це буде перший манікюр за страшно сказати скільки років, ну і перший гель-лак. Справжня врочистість, правда?
    А станеться вона завдяки тому, що раптово і вчасно стало не все так страшно погано з фінансами, знач, жити можна і треба. Чоловіка тимчасово відправляю на село, а сама, напакувавши в холодильник заморозок, точно біди не знатиму. Моя мама, як почула про морожені голубці, пельмені, вареники, зрази, сказала, що я вже зовсім собі прибалділа, а мені так радісно, що не треба буде думати про кухню принаймні протягом робочого тижня.. Оце зроблю собі сьогодні салатик з нереально смаковитої моцарелки від @HOPIC , і схрумаю його на самоті біля відчиненого вікна. Що може бути краще?
    Життя, дівчата, прекрасне. І на цій романтичній ноті завершую свій п"ятничний допис. :girl_bye:

• Подобається x 6
    • Зе бест! x 5
    • Оптимістично x 2
    • Погоджуюся x 1
    • мімімі x 1
  9. nibysh

Дійство плавно перенеслось на "погобіді", бо на майданчику зібралась файна компанія дітей від 5 міс. і до майже 6 років. +2 пузіка. Погуляли файно, потім помили нозі на порозі, в завбачливо виставленій воді, поарали: бо, бач він вів дівку до хати, а її мама не пустила. Від обіду відмовився і спати відісланий. Але чую, що йому не спиться- молочко з медом просить. Знову буде калюжа на пеленці...
    А я що? я ніц- на ДП посиджу, пообідаю і буду рихтувати склянки-тарілочки-серветки... Бо буде в нас дит. садок. Всі дружно погодились, що пляцки тре з*їсти і прийдуть нам допомагати. До повернення нашого тата маю ще то все прибрати, бо нерви в хлопа "нєжелєзниє".
    Мрійливого обіду всім працюючим, бо завтра- "суббота єсть суббота, і нікакіх забот"....

• Смішно Смішно x 2
    • мімімі мімімі x 1
  10. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

А ми були в перукарні, малюк тепер справжній мужчина а не мужчинка. З перукарні йшов, руки в кишеньках джинсів, в сорочці верхній ґудзик розстібнутий, без кепки! Модняха! Шо ж сказати, ледь всадила його в той ровер. Зайшли по дорозі в магазин і купили собі морозива. А зараз йдем спунькати.

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  11. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Я сьогодні кухарочка - борщик, фрикадельки, компот і коту пожрать. А ще я попечена кухарочка - хлюпнула собі на ногу кип"ятком. І Спасателем мазала і Пантестином, і лід приклала - вроді пухиря не буде, але ж пекло....

• Подобається Подобається x 5
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • мімімі мімімі x 1
  12. ginseng

ginseng Well-Known Member

То в мене тільки чи ще э такі прикольні?
    Як мені сумно чи важко, ну чи з чоловіком погаркаюсь, я йду драяти хату. То за останні два дні вигребла крутіше, ніж перед Паскою. Не лишилось в хаті ні одного куточка, де би я не залізла, навіть в шафі на балконі була, ну і вікна помила... Але в голові ще трохи сміття лишилося, то в кого э вільні площі захаращені - кличте мене, працюю безкоштовно за вигул дітей:connie_pull-pigtail.
    Точно знаю, що протягом наступних пару місяців буду припадочно час від часу щось шукати по хаті, бо забуду, що під гарячу руку на вивіз оприділила. Але пішло, та й пішло, комусь потрібніше. А в мене знову всюди купа місця, як два роки тому, коли переїжджали і взяли з собою тільки те, чим реально користуэмось.

• Подобається Подобається x 6
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  13. nibysh

@ginseng, в мене пів горища всякої мари нерозібраної! Тіко нічого не викидати, бо "ето єщё папа покупал"!
    Малюк заснув, город не сапаю, бо №1- голова тільки відходить від 6 денного болю; №2(він же головний)- в нас така глина, що мотика реально відскакує від землі ще й іскри летять(малий зацінив: ого, мама, як ти вмієш, як тато звавкою(зваркою)). Переніс мені чоловік шланг, бо я, мудра голова, дуже м хтіла кран на городі: хтіла- маю, бо що не зробиш, лиш би жінка була довольна. Вечерком буду поливати, а тоді спробую влізти на ті грядки. Петрушка так і не зійшла. Ну бо як через бетон мала б вилізти:girl_impossible:. А якби і вилізла, то слімаки би її вижерли:girl_feminist:.
    Йду чайочку собі з мятою зроблю, свіжезірваною :kisss:.

• мімімі мімімі x 2
  14. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

@Patty потім розкажете як гель лак,я теж ще ніколи не пробувала))
    Врочистість- погода гарна,водичка є,приіхала додому,поприбирала і навіть позаймалася нині.доіла кусень торта весільного то проооза))) ще нині може піду прогуляюся або повчуся))а ще розцвітають в мене на городі піони рожевенькі,так люблю іх)) і запах в них мммимммм))
    Ще нині забіжу)всім цьомки)

15. ANANASIK

ANANASIK Well-Known Member

@ginseng, мені б таку звичку:girl_in_dreams: бо я як в поганому настрої, то нічого не хочу робити (навіть те, що конче потрібно).
    і в мене, і в мене:girl_claping:
    Маю невеличку врочистість, назбирала щойно на своїй грядці мисочку полуниці:girl_dance: сиджу, їм і насолоджуюсь... яка ж вона всетаки домашня смачна - соковита, ароматна...:nyam2: Купляла поки своєї не було на базарі, то завсім не то (чи то мені така попалась, ніби червона але тверда і зовсім без смаку). Люблю все своє з городу, хоч і роботи потребує, але воно того варте:girl_tender:Треба ще пожарити кабачки на вечерю і можна буде приступати до перегляду пост-шоу Холостяка... а ви розповідайте ще щось цікавеньке, я хоч тут не дуже часто пишу, та читаю все:girl_wink:

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  16. flame

flame невгамовний експериментатор

приповзла. Чимось страшенно отруїлася. Зранку ще було все добре, а десь в 12 почалося щось страшне, мене так ковбасило, що думала здохну. Гримнулася в обморок. Добре, що була Юля. Хотіла мені викликати швидку, я не далася. Викликали чоловіка, привіз мені ліків і от зараз я ніби трохи прийшла до тями. Зараз поп"ю звіробойчику і знову спробую поспати.
    Всім гарного вечора. Не хворійте.

• Погоджуюся Погоджуюся x 6
    • Подобається Подобається x 3
    • мімімі мімімі x 2
  17. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

чайок з бегемотиком - я прочитала:girl_haha:

• Смішно Смішно x 4
  18. Shamna

Shamna Мамуся

Проза та й тільки.
    Трохи прихопило мене горло і носом шморгаю, доня біля мене знову закладена ходить. КД прийшли такі жорстокі, сили немаю, хочеться лягти або хоч присісти, але коли лежу чи сідаю біль адська. І таке цілий день, сподіваюся завтра попустить.
    Всім гарного вечора і здоров’ячка:kisss:

• Подобається Подобається x 3
  19. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Доброго ранку, дівчата! Відгуляла я вчора випускний, до 23 год. ну бо садочок, дітки.... Стільки позитиву, стільки радості і гордості за своїх дітей, такі вже дорослі, розумні. Надіюсь тепер буду спати спокійно вже, а то з моїми переживаннями скоро сива буду. Намилилась йти бігати зараз, але чоловік попросив ще полижати трошки, а коли він піде смажити налисники, а я піду бігати. Від випускників отримала дуже кльову вишиванку у подарунок, а ще старовинне намисто, ручної роботи, також мене в обід несподівано з роботи забрала машиною мамочка моєї дити в перукарню до себе, так що я була при зачісці. Одним словом, купа емоцій. Всім гарних вихідних.

• Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 2
  20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Знову на мене накотило якесь безсоння...
    Вчора так гонила по тій спеці цілий день, шо думала впаду як тільки дітки ляжуть і вирублюся в ту ж секунду. Ага, не тут то було. Нє, я то вирубилась))), але в 3-ій ночі блим очима і сон утік. Навіть мала настрій вікна помити:girl_crazy:, а то вдень ніяк не виберусь з часом і силами, але в третій ночі то щонайменш було би дивно.:crazy:
    Всі думи в голові перебрала, трохи по полицях розклала, тепер починаю свій сонний день.
    В планах вигул малявок, готування, прибирання- знов:wacko:, діти-діти, ти тут пуцуєш, а вони вже в другому куті рорблять свої "порядки". Ще хочу Святика зводити на культурну програму, бо коли ідемо гуляти з Андрієм, а той кваляр вже з коляски зліз і це така хаотична прогулягка виходить під гаслом "куда хочУ, туда лечУ"))), шо бідняткові старшому нічого не залишається як гонити за молодшим братом, тому нині нашого Андріка ми на пів дня залишимо на татка. Най побігає, розімнеться...:pardon:

Ще вам розкажу прикол, дівки, певно якби не той прикол, я б не писала нині в прозу, але... І сміх і гріх. Ситуація, гуляю я вчора в вечір з дітками, правда була в короткому платтячку, ну але кого в таку спеку коротким здивуєш. Ну, і одним словом зупиняється машина і з неї такий дитячо-пацанячий голос кричить "мамаааа....мамаааа...мамаааа". Я спочатку нуль на масу, думала ну, хтось зупинився машиною, маму кличе, але коли зрозуміла що біля машни тільки я, Святик і Андрік, все таки глянула, а так водій, нє, реально якби я не знала, що за кермом можна їздити з 18-и років, подумала би шо тому хлопчині 15, чесно! А він мені каже "мама, може вас підвезти".о_Оо_Оо_О В мене щелепа впала. Взагалі то коли мені хтось таке шось в тому роді каже, я вмію відповісти, так шо більше казати не хочуть, але то був не той випадок, я просто впала в ступор. Певно те дитя зрозуміло по моїй реакції, шо то шось не то та й поїхало. В мене нема на то коментаріїв, тут або сміятися, або плакати...
    Зато мене малий всю дорогу довбав чого то той хлопчик називав мене мамою і чи то виходить так, що він його брат:girl_crazy:

Отаке, а ви кажете "сивина в голову" а шо тій дитині за кермом в голові, я поняття не маю.:girl_impossible:

Як уявляю собі шо моє одне з другим через пару років буде такево витворяти, то реально просто кхм... мдямс...:swoon2:

Гиги, іду шось корисного зроблю Всім гарних вихідних.!:)

Останнє редагування: 6 Червень 2015
    • Смішно Смішно x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 2
Статус теми:
Закрита.