Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Kandya

Kandya Well-Known Member

Не дуже я люблю церковні свята. Розумію, що то гріх і причина моєї нелюбові грішна.... Вопшем, мені в неділю важко зібрати всіх своїх і себе до церкви. Ну діти в мене мусять бути ідеальні -- то не обговорюється, але ми із чоловіком... Одне недопрасоване, інше недомальоване... Але сьогодні все було круто. І чоловік добре виглядав (і то, нажаль, не моя заслуга: вчора його старенька сусідка померла і він ходив на панахиду ввечері, то шмотки собі зібрав і попрасував -- то сьогодні то вдів), а я... О, в якій я сьогодні сукні була. Секс да і толька! Правда чоловік дивувався, як я в тому в церкву піду. Але я ітак в середину не заходжу, на вулиці постояла, трохи курточкою прикрилась.....

І вот до якого я сьогодні умозаключєнія прийшла . Люди, до мене почали клеїтись 50-річні чоловіки. То пипець. Вони для мене діди. І звиняй ДВ, але я по пенсії не виступаю. От оли мені було 20 -- до мене не особливо липли 37-річні, так само , як тепер мій чоловік і його однолітки не оосбливо на 20-річних заглядаються (тим паче, якщо є такі шикарні 30-річні))). Але тепер то жуть. Старі вважають мене собі рівнею (і мають на то підстави, бо ж їхні друзі порозлучались і на молодухах, навіть молодших за мене поодружувались). А яка я їм рівня? Я -- дєвачька, а вони діди... Чи то я уже не дєвачка....

І ще -- я для них ідеальна коханка (ну так вони думають). Бо ж вони вважають, що я змучилась від сімейної жизні і хочу кинутись в омут з головой (тільки навіть, якщо припустити, чисто теоретично, що змучилась, то чому панове діди вважають, що мені потрібно у їхні обійми, а не в обійми якогось 20-річного?). І ще вони розуміють, що я із своїми 4 дітьми навряд чи захочу змінювати щось у своєму житті каардинально, відтак і чоловіка не кину, і за них заміж не піду, і не буду просити їх кинути сім"ю... Вопшем, мене вважають ідеальною коханкою для 50-річного. Капець...

• Смішно Смішно x 13
    • Зе бест! Зе бест! x 5
    • Подобається Подобається x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
  2. Bulavka

Bulavka Можу приколотись, вколоти, підколоти...

Тю, ну так відомо ж, що нійцікавіші пригоди почитаються після слів "я знаю коротку дорогу". :girl_crazy:

• Смішно Смішно x 4
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
  3. shparynka

shparynka Well-Known Member

ага, канєшно))) поки я пахала в поті чола (так-так, в мене сьогодні був робочий день, з 8 до 8), мій коханий разом зі свекром , котрий теж був без нагляду, набралися яко кузька блох. Благо йти недалеко, через одну арку і три під!їзди. Спершу свекор в гості зі скромною чверткою, а потім візит ввічливості. І такі навальоні припхалися за мною на роботу. Люди, який то в кімнаті стояв вихлоп, то атас :drinks:А я шо, а я ніц, мусила їх підтримати, ну а шо? Хібань я не файна невістка, нє?

• Смішно Смішно x 3
  4. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

так для 50-річних мужичків панянки у віці 30+ - саме те. То для тебе вони діди, а ти для них- молодуха в самому соку. А оскільки якраз їм серйозних стосунків і не треба ( "подусталі" вже до цього часу), от сімейна тридцятирічно з хвостиком молодуха- саме те.
    бо для 20-річного пацанчика панянка після 30, ще і з наявністю анамнезу у вигляді кількох дітей, то "цьоцю, посуньтеся". ( пи си : ну то як для тебе зараз 50-річний "дідом" здається :).

• Зе бест! Зе бест! x 6
    • Смішно Смішно x 3
  5. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Пташки співають, сонечко світить, так класно просинатись раненько в такий день! Дівчатка- з першим днем літа!! Ось така я думаю у всіх тепленька врочистість)

• Подобається Подобається x 7
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Я сьогодні почала ранок з бігу, правда всього 15 хв, але початок є, по чуть-чуть буду збільшувати. Прийняла душ, епіляція, кремчики, маски, до літа підготовка повним ходом. Маю вихідний сьогодні, то вже присвятила собі, тепер думаю, що ще придумати такого корисного для душі і тіла... Сьогодні пообіцяла коханому піцу спекти, а то вже давно в нас її не було, чоловік мене так підтримував з дієтою, що похудав на 8 кг з зими, має тепер 72 кг. Але він не високий, то йому норм, скинув пузо, перестав пити пиво, а це як виявилось дуже помогло до дієти. Я вже пів року ніякого спиртного, як почала лікування, зате маю файну хфігуру, ну майже файну :girl_crazy: ще б 3 кг з пуза зняти, але це щось так туго....:girl_yes2:Всім гарного дня та настрою!

Останнє редагування: 1 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 9
    • Зе бест! Зе бест! x 4
  7. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
    • Креативно Креативно x 1
  8. jalla

jalla Прогрес року 2013

А як ше приплюсувати що то все відбувалось після вечірньої і нічної грози напередодні, то ворогу не побажаєш.:girl_cray:

А в мене нині ранок почався з кави і на ніц зіпсованого настрою. Але сльозу не пустила, бо маю замазюкані ліками очі. Я сільная жєнщіна))), я взялам з того горя налила шклєнку вина і бахнула за одним разом. Взагалі то вино ніколи так не п"ю, люблю смакувати, але то був не той випадок.:girl_crazy: Полегшало- не то слово, ще й голова перестала боліти, якби хто взяв рукою і зняв біль, аж дивно...
    Зара ше трохи тут полазяю і будемо збиратися в цирк.
    Надіюсь продовження дня буде не таким дурнуватим як ранок. А тим більше є муж, то той не дасть мені хандрити.:tongue:, він мене вже одним своїм виглядом веселить...:pardon:

Всім гарного дня.;)

Останнє редагування: 1 Червень 2015
    • Подобається Подобається x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 3
  9. Jusi

Jusi Ловець емоцій

З першим днем літа! Прогноз погоди радує 10дневною спекою :girl_in_love:.
    На мене завжди після вдалих вихідних якийсь смуток нападає. І втомилась я від цих розлук і їзди туди-назад. Іду подивлюсь на взуття від Bershka, може настрій підніметься :girl_in_dreams:.
    P.S. Дівчата, а хтось складає собі план на літо? Певно я цим зараз і займусь. Весело і інколи дуже навіть продуктивно! :connie_pull-pigtail

• Подобається Подобається x 6
  10. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

Всім привіт! Писати не особливо є що. Завтра чекає на мене похід у садок на батьківські збори. Щось якось так тривожно на душі. І цікаво одночасно.
    Мала вчора врочистість - здибанку з подругою. Наїлась некорисної, але дуже смачної їжі. Совість мучить - це проза

• Смішно Смішно x 1
  11. flame

flame невгамовний експериментатор

М-дям-с:girl_blush2: То ж треба, щоб така штука вийшла з слова "скучаю". Певно то "карма":girl_haha: Ну, але хто би то вас так ще повеселив:girl_yes2: Більше з телефона нікуди, нічого і нікому не пишу. :girl_blum:
    Я вже вдома і навіть трохи проспалася. Бучу в хаті страшний бардак, бУкєт і замаринований шашлик. Якесь дійство буде:girl_yes2: Зараз трохи "роздуплюся" і буду налаштовуватися на святкову вечерю.
    Ще потім до вас прийду і розкажу, як було класнезно:girl_yes2:

• Подобається Подобається x 8
    • мімімі мімімі x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  12. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Не уявляєте, яку мала істерику

• Смішно Смішно x 3
  13. SoloGalka

SoloGalka Moderator Команда форуму

Але ж файний День захисту дітей видався :girl_tender:

• Подобається Подобається x 10
    • Зе бест! Зе бест! x 4
    • Безграмотно Безграмотно x 1
  14. iriwa

iriwa Особлива мама

Проза. Не так давно закінчила лікувати зуб, і відчуваю шо ще один на підході. Реагує на гаряче і на зимне, дір великих не видно, хоч якась цятка є, може під пломбою попсувся як і попередній. Видно в знаки дається ГВ, хоч приймаю вітаміни. Дуже сподіваюсь що це банальна чутливість..
    Врочистьсть. Кнопику через 2 дні виповниться 2 місяці, сьогодні весь день якась ностальгія. А ще скоро дн у старшого, вже починаю по трошки планувати. Як щороку, незмінно, везу всю банду в Карпати. Тішить те що щороку нас більшає :) цього року буде у нас дитсадок :) в горах, 5 діток, а наступного року 6. Кумонька моя при надії, тож очікуємо колєгу або коліжанку для молодшого :)

• Зе бест! Зе бест! x 3
  15. Raven

Raven Мама малятка

А ми сьогодні маєм ювілей, нам вже рівнесенько 1,5 рочку і святкували в парку культури. Мою дитину з грибочка було не зняти. Вона по росту і по розвитку на 2,5 тягне, так що атракціони я сміло дозволила. Як ми швидко подорослішали. За пів року вже такі великі і розумні стали.
    Троха зранку мала жилєтки і воно мене тисне до сих пір. Надіюсь і на нашій вулиці колись включать світло:sad:.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

Ранкова кава)
    я збираюсь на роботу.
    В дітей канікули)) діти бавлять бабу, а я тільки що 10 хв ходила так, щоб нікого не розбудити
    А ще я тиждень не мала часу розібрати свою електронну пошту)))
    ну і вупще, літо як завжди обіцяє бути гарячим в усіх відносинах.
    Всіх з початком літа!

• Подобається Подобається x 9
    • Погоджуюся Погоджуюся x 3
    • Зе бест! Зе бест! x 1
    • мімімі мімімі x 1
  17. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

В мене сьогодні знову безсонниця, прокинулась в 6 ранку, вставати ще рано, а спати вже не хочеться. Лежу щоб мужа не будити, хай хоч він виспиться. Вчора мала шок, знайшла у себе дві сивих волосинки, ще трошки і буду фарбуватись. Сьогодні у мене намічається тяжкий робочий день, а тоді два вихідних і в п'ятницю випускний. Мабуть після того зможу спати довше, я б сказала - нормально.
    Всім гарного дня.

• мімімі мімімі x 1
  18. Inglor

Inglor Well-Known Member

А в мене все якось перемішано, проза з врочистістю йдуть нога в ногу. Досі цикаю з телефону, бо полетів комп'ютер:girl_cray:. З теперішніми цінами :girl_impossible: купити новий нам не світить, тож доведеться ремонтувати нашого старичка. Але й на те, в нас чомусь катастрофічно не хватає грошей. Завжди вилазять якісь нові витрати. Вже б ніби нічого, вже того тижня, максимум на наступний, можна було б зробити. Але подзвонив кум, до якого ми маємо йти на весілля в серпні. В п'ятницю вони розписуються, і він нас запросив на росписку. І от, ніби й то врочистість, але ми не розраховували на ще один гульбан. Основне святкування за два місяці, то ж і витрати ми планували пізніше. Нє, ну для нашого кума нам нічого не шкода, але не люблю от такі непланові витрати :dntknw:. Тож ремонтик стратичка відкладається:yahoo:.
    Тож дорогенькі мої, якщо понаставляю вам погані оціночки, не соромтись, стукайте. Бо мені вже тут прочитали лікбез, яка я погана, бо поставила "тупо", і людині настрій зіпсувала на ніц. І через те, я тепер з " баяном", і в мене тепер музика іграє:bayan2:. А я шо, я підтанцьовую:dance3:.

Ще одна проза, свята скінчилися, і в холодильник пусто:facepalm:, то я йду:ed4d70def841dc74b57, і все це під воплі хлопців:girl_cray:, які вимагають вже йти гуляти :girl_impossible:.
    Всім па-па:girl_bye2:, я вас:girl_cool:. І чекайте на врочистість, вона обов'язково до вас прийде:girl_yes2::girl_in_love::girl_wink:

• Зе бест! Зе бест! x 2
    • мімімі мімімі x 1
  19. Jusi

Jusi Ловець емоцій

Перший літній робочий день :girl_tender: Вчора лягла в 20.00 спати, виспала конячу голову :girl_crazy:
    Сьогодні хочу відновлювати біг на стадіоні, а то тонус втрачається :girl_cool: Одним словом, літо-літечко, ура :welcome:

• Подобається Подобається x 3
  20. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

Добрий ранок, дівоньки мої)
    ех, вихідні були чудові. з весілля прийшла в 4 годині (добре,що моя коліжаночка взяла мене до себе наніч, а то втомлена діваха яка шатається по місті в очікуванні першого рейсового автобуса до Львова - зрєліще не для слабонєрвних:girl_haha:))) а вчора вже приїхала додому, пішли ще з приятельками погуляли, потанцювали собі трохи:girl_dance:))
    а нині зранку підзправилася пляцочками і працюю, кіко можна віддихати:girl_crazy:?а ще мене радує погода, сонечко ляпота. чую таки нині вибіжу на вечірню пробіжку, якщо перейде мені насмарк і кашель, всьо не долікуюся ніяк))
    всім цьом-цьом і гарного настрою:kisss::kisss:

Статус теми:
Закрита.