Звичний день: проза і врочистість нашого сьогодення (8)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Shamna, 14 Січень 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

Терміново мені хо-м'я-ка!!! Того падаючого..

Вже місяць на дієті. Овочево-молочній. Ні кави, ні чаю, ні мняска-рибки, ні супів-борщів, ні солодкого.
    Так надіялась, що то буде не зря, але...зря. Тепер я на такій дієті постійно. :girl_cray:
    Сьогодні додалось ще трохи біди зі здоров"ям - зранку знову лікарі-аналізи-УЗД.
    Хочу тепла, хочу нічого не робити, хочу пива з рибкою і всьо...
    Люблю всіх
    Ваша неДВ :girl_haha::girl_haha::girl_haha:

• Подобається Подобається x 11
    • мімімі мімімі x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Смішно Смішно x 1
  2. flame

flame невгамовний експериментатор

Я тут трошки повисю:hang1: Такого вже давно не було. Якісь скандали, недостачі. Потім, коли розгребуся розкажу шо за двіж був.

• Подобається x 1
    • Погоджуюся x 1
    • Смішно x 1
    • мімімі x 1
    • Оптимістично x 1
  3. Trumbumbulja

Trumbumbulja вперед до мрії

• Зе бест! Зе бест! x 14
    • Подобається Подобається x 3
    • Оптимістично Оптимістично x 1
  4. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

Звичайний робочий будень: садок_робота_дім_робота_садок_прогулянка_робота в неті.. Залишається лиш помити підлоги та зварити їсти..
    Із врочистості: дали сьогодні аванс, то завтра побіжу малюку купляти подарунок на ДН , ну і свято наближається, свято наближається :girl_dance:...

• Подобається Подобається x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  5. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Нема в мене настрою. Певно заразилась тут на ДП нєрвами перед КД.
    Майже все заплановане в місті зробили, ще дома чоловік докосив траву, ту що вчора не встиг. А я- зла і зла! Вже всі закамарки в голові перебрала: і щоб аж ТАКОГО, то ніц не знайшла. Так, лайна всякого, але не фірами- тому прийшла до вищевикладеного висновку.
    Навіть читати не можу! Так мене все бісить, що аж бісить те, що я бішуся.(хтіла би наставити смайликів, але нині вони мене теж бісять).
    Ніц писати більш не буду, мо до ранку подобрію, або пореву(бо вино не помогло- пробувала).
    Пробувала по тв подивитись якусь "говорільню"- дратує..
    Нех вас ДВ нині веселить- я в пролйотє, бо ще ляпну фігню, потім буде встидобиська.

• Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  6. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Сестра!
    Тільки мене все дратує не через кд, а через зуб.
    Болить далі. Всі ліки приймаю чемно, а він, падлюка така болить :shout: Стоматолога свого сьогодні задовбала ниттям.
    Просить потерпіти хоч до завтра, може до завтра біль послабиться і не потрібно буде рвати, а мене трафляє те, що я не вмію терпіти біль. Стоматолог зараз на футболі, сказав, якщо я все ж надумаю рвати, щоб їхала до нього, але він не буде брати трубки, бо впевнений, що до завтра біль мине :girl_crazy:
    Отак.
    А ще маю дома сирену. Маленьку ціпочку, яка вилупилась з яйця. Я така господиня, що моя квочка сиділа аж на чотирьох яйцях. Одне роздавила, з одного вилупилась ціпка, а ще на двох сидить. І ота ціпка так пищить в коробці, так по ній скаче, що я вже не можу її терпіти!
    Мілан з переляку в вітальню навіть не заходить. Нюхнув коробку і рванув спати на кухню. Але на ніч, про всяк випадок, ціпку закриємо в коридорі, щоб Міл не надумав помститись :derisive:
    Плани на завтра - відпаритись ( з пілінгами, скрабами, маніком і пЄдіком), нарешті глянути якийсь фільм і відіспатись :lazy:
    І хай би завтра дощ падав весь день. Але тільки над моєю хаткою, щоб нікому не заваджав :good2:
    Маю до кавусі смачненькі вафельки, тому початок дня має бути приємним :cofee:
    В понеділок мають приїхати дитячі речі, там стільки всього кльового, що я вже не можу дочекатись понеділка. А ще в понеділок має приїхати смакота. Приїде, постукає в двері і скаже їж мене. І хай тільки попробують планети стати не тим боком! Візьму довгу палку і буду там, на небі, поправляти, щоб все було так, як мені потрібно :vinsent:

• Подобається Подобається x 11
    • Оптимістично Оптимістично x 5
    • Смішно Смішно x 3
  7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

ДВ нині болить голова і пиво не помага... Але ранок в ДВ почався гарно, можна сказати раманцічно, тому я нині просто добра.
    З врочистості: метнулися нині з шефом до держ. реєстратора. Потрібно внести дані про бенефіціарів і підтвердити дані вупше :girl_smile: Реєстратор була втомлена і без "настромлєнія", то прийняла нас швидко, можна сказати "дьошева і сєрдіта". Сонечко тішило мене тішило , навіть дощик мене потішив.
    Та й всьо... Вже, певно, на вихідних десь відмічусь, бо ніц цікавого та веселого немає.
    Ваша ДВ :kisss:

• Смішно Смішно x 5
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  8. Rapsodiya

Rapsodiya Well-Known Member

Доброго вечора, дівчаточка))
    Настрій в мене нині супер, півдня ледарцювала, не було води, слухала якійсь лекції з величної теми нашої)) потім метнулася і притащила додому собі букет бузку - запахон на всю хату) нині забила на своє правильне харчування і наїлася солодкого, тому я добра і мяка нині) мила м нині сантехніку вдома і зламала щітку)) нічьо не скажеш, хрупка дівчинка я))))))а вупше, всьо норм))) всім цьом-цьом, ніц більше не пишу) лягаю спати:kisss:

Останнє редагування: 20 Травень 2015
    • Подобається Подобається x 2
  9. Smiwna

Smiwna Мама непосиди

Після святкової вечері всі дружно прибирали, мили і пилососили в хаті. Всі сплять а я йду паритись_манікуро_пЄдікуритись_і_маско-накладатись :). Завтра свято, чоловік вдома, прогуляємся трішки по місту, як буде файна погодка метнемось на сільську дачу чи на дачне село, ми так ще і не вирішили, як правильно це все назвати...

• Оптимістично Оптимістично x 2
  10. flame

і я плюсуюся в родину:girl_impossible: Щось здається мені, що то в Пустомитівському районі сьогодні якісь магнітні хвилі:girl_devil:
    В роботі завал повний. Такееее сьогодні вигрібала, що просто слів нема. :dash1:Давно вже такого не було.
    Написала багато, але взяла і стерла. Не буду вас грузити тим всім.
    Тішу себе, що до закінчення того дурного робочого тижня залишилося 2 дні. А до Будапешту 1.5 тижні.
    Зараз запакую посудомийку, трохи почитаю ДП і тусую в люлю.
    Всім па і солодких снів:girl_bye:

• Погоджуюся Погоджуюся x 4
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  11. sonyachne divcha

sonyachne divcha Well-Known Member

Буденний день ніби,але, незважаючи на дощ, погода трошки порадувала

Лише ввечері дозволила собі маленьку врочистість. вже тижнів з три мріяла про сирник, а сьогодні нарешті купила - і наїлась досхочу перед сном.

отим сирником день і закінчується :girl_yes2:

всім солоденьких сновидінь :girl_dance::girl_dance::girl_dance:

12. Козенятко

Козенятко Well-Known Member

А я випила пива, чоловік сказав, що зразу видно... хоч перед тим наліпила вареників, яких майже вже не видно, а так хочеться свята...Всім солодких снів!

• Погоджуюся Погоджуюся x 3
  13. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

Доброго ранку, дівоньки! У мене сьогодні безсоння, прокинулась в 5 ранку і заснути вже не можу. Вчора пізно прийшла і втомлена, з батьківських зборів, з'їла йогурт і спати, а зараз хочу їсти, живіт бурчить. Чоловік прокинувся, пробурмотів, ще спи і заснув.
    З хорошого, нам у понеділок зробили шафу купе, точніше закінчили все, як ми й замовляли! Я вам скажу, 8 місяців тривало оце, не понятно що з тою шафою і аж за третім разом зробили те, що мало бути, так що можна мене привітати, фото пізніше покажу, бо ще не зробила.
    Ще трошки більше місяця і у мене відпустка, аж 42 дня, юхуууу! На початку червня випускаю своїх малят у школу, буде випускний бал, так що підготовка йде повним ходом.
    Всім гарного, сонячного дня та настрою!

• Подобається Подобається x 17
    • Зе бест! Зе бест! x 2
  14. exmargarytka

exmargarytka мрійниця зі стажем

Кавку випила, кавкою запиваю:girl_haha:
    Ах, які мені сьогодні сни снилися.. Романтичнііі:girl_blush2: Такі почуття буяли вах-вах-вах. І головне, я ж пам,ятаю,що я дівчинка заміжня,обручку на пальці бачу,але так хочеться любві:girl_in_love:
    Жуть. Добре, що коханий не може в записі мої сни переглядати:girl_blum:
    Пташки цвірінькають,сонечко світить - врочистість на врочистості.
    Робота-трохи проза,тому я сьогодні житиму за лозунгом,що від роботи й коні дохнуть і робота не вовк...:girl_haha:

• Подобається Подобається x 7
    • Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 2
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  15. flame

А де всі?:girl_flag_of_truce:
    шо є, то є. І такий кінь, як я теж підздихує:girl_impossible: Десь вночі йшла кров носом і сьогодні вже 2 рази. :sad: Треба брати ноут і йти в ліжко.
    День святковий, але навколо лише проза - робота. Тішуся, що наразі без кіпішів. Тьфу-тьфу-тьфу, бо ще зараз накличу:connie_pull-pigtail
    Всім гарного святкового дня. Потім ще прийду.

• Подобається Подобається x 10
  16. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

Сіла я працювати.а воно не працювається))
    Нині вихідний в мужа і в мене трохи. Хочу на природу!! Вже майже намовила друзів і родину на вечірню вилазку, але муж сказав що буде пити пиво, то я за кермом. А я шо, я нічо, я тіко ЗА. Треба братись за практику водіння, бо то не діло, права лежать, а я за кермом тільки коли якийсь гульбан
    Вчора муж так святкував на роботі що подзвонив і казав брати машину і їхати по нього))) То при тому що раніше я ледве випрошувала пустити мене за кермо по дорозі в Брюховичі. Ну ви зрозуміли масштаб вчорашнього свята?)))
    Трохи шкода що моя дорогенька коліжаночка не прийде нині, плани круто змінились. Але то нічо, почекаю ще трохи на неї. Тепер маю в холодильнику три види сиру і плящину винця. Прийдеться ввечері то все знищити аби не скисло)))

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
    • Смішно Смішно x 1
    • Зе бест! Зе бест! x 1
  17. buhgaltersha

buhgaltersha електровіник

я тут
    наварила борщику, сходила на танці з доціком, попиваю кавусю
    хочу сама собі в суботу організувати врочистість, привід: 8 років разом з чоловіком
    хоч і не кругла дата, та душа бажає свята
    тому трохи планую

18. Apelsynka

Apelsynka Well-Known Member

День насичений з самого ранку, вже встигла вирішити багацько важливих справ:boast:Була зранку на службі, священик провів службу, потім насварив людей, а потім вже привітав зі святом. Оригінально ніц не скажеш. Те привітання вже було не те. Мда...Все таки молодші священики не такі нервові. Вчора і сьогодні вигулювала нові платтячка, все таки веди не дурне радять, відчуття супер:girl_dance:, такою жіночною себе почуваю. А і ще я маю нарешті 6 частину серії книг про Енн (правда ціна, мене неприємно здивувала:dntknw:).

• Зе бест! Зе бест! x 1
  19. nibysh

nibysh оптимістка з сумнівами

Вже м не така зла, але і не добра. Направду якийсь вірус хапанула чи що?
    Маю дилему: буду мала м "дорогу родину"(чоловікову) на наступну неділю-понеділок, так невеличкий циганський табір:bayan2::bayan::russian::drinks:(якось от так), наготувати тре, вікна перемити тре(13+2балконні двері+3дахові+1сходове):suicide:, столи, посуд, рушники, постелі, діти, таблєтки, тиски, попільнички...Одним словом "коні люді і залпи тисячі орудій"... Ще й :)))- тре. Певно то мене і криє, добре хоч КД цієї неділі почнуться, бо певно я би була геть:girl_witch:і:girl_devil: !
    Короч: наступного тижня я буду рідкий гость туткай, сі не гнівайте і пишіть багато, щоб мала м чим тішитись і від життя не відстала.
    В малого почався період "заперечення-заперечень". Пристосовуюсь.
    І врочистість: непогано погуляли біля озера, малий не намагався в нього залізти- це супер прогрес! Наїджений, спить. Я вас вичитала і вже моя коліжанція видзвонює, буде мені сеанс психонормалізації робити.
    Всьо, па. І не сумуйте

• Подобається Подобається x 8
    • Оптимістично Оптимістично x 2
    • Смішно Смішно x 1
  20. Zaychenya

Zaychenya Пухнастик-гризун

В мене проза... проза... проза... Лежу. Прийшла мама щоб допомогти приготувати їсти - скінчилося тим, що я її відіслала додому , бо ще більше мене живіт почав з нервів тягнути. От і до полііклініки не було кому мене провести... сама не можу, . Їсти в хаті НЕМА НІЦ - добре що вчора муж вареники морожені купив. Я - в "горизонталі". Завтра перед роботою повезе мене коханий в поліклініку.
    Але врочистість таки є: стоптала 300 грн смачнюющої полуниці :connie_pull-pigtail.

Статус теми:
Закрита.